Derby? Spíš soutěž blbů...

31.03.2008, 22:59
Názory a komentáře
Několik týdnů žili sparťané i slávisté přípravami na derby. Měl to být svátek fotbalu, oslavná píseň na českou ligu a vzhledem k zaplněným tribunám i óda na báječnou atmosféru. Zhruba pětasedmdesát minut z celého utkání to tak možná bylo. Jenže zbytek času několik desítek jedinců dokazovalo, jak inteligentní tvor, kterým člověk bezesporu je, může hluboko klesnout.

Vzduchem létaly dělbuchy i sedačky. A nebylo tomu pouze v sektoru sparťanského výkvětu. Slávističtí hlupáci konkurovali velice zdatně. "Vítěz" večera byl jeden primitiv, který pronikl až na hrací plochu. Jistě, v okruhu svých kolegů král, hrdina a borec. Já pouze lituji, že od zasahujícího policisty nedostal teleskopickým obuškem naloženo, co se do něj vejde. Velice nevhodné mi přijde i to, že šli fotbalisté svým "fanouškům" poděkovat. Určitě vás napadne, že všichni bugr nepáchali, ale mířit s potleskem ke kotli mi přijde tak dobré, jako přejet na bruslích Lipno. V srpnu. Jo, to kdyby na hulváty fotbalisté vystrčili holý zadek, bude vše v pořádku.

Nyní vypadá jako velmi hloupý vtip názor ministra vnitra Langera, že by policie měla zmizet z fotbalových stadionů. Kdejaký strejda z pořadatelské služby by si počínal lépe, než státem pověření krotitelé pořádku? Sotva. Ví to zajisté i on, ale především by na ně nešly peníze ze státní kasy. Šetřit je sice fajn, ale na tomto místě pane ministře jistě ne. Jedna možnost, jak by se fotbal bez policie obešel mě ale vlastně napadá. Když pořadatelé nedokážou řádně prošacovat diváky, kteří se chystají na zápas, tak by měli zakázat vstup fanouškům, kteří jdou na fotbal a ne se rvát a dělat bordel. Hřiště by se obehnalo vysokým plotem, na jehož vrcholu by byl ostnatý drát. Mezi zábranou a hřištěm by ještě bylo minové pole a vodní příkop s aligátory. Blbové se za tím plotem mohou klidně pozabíjet. A mohou si zkusit ten plot přelézt... Fotbal už ale nebude pro lidi. No a co, o ty politikům stejně moc nejde...

Do soutěže blbů se bohužel zapojil i jeden fotbalista. David Kalivoda si na oslavu gólu sundal dres, vyfasoval druhou žlutou a mazal pod sprchy. Takovouto botu by snad neudělala ani žádná blondýna. I když v podání vnadné slečny by se alespoň svlečené triko dalo pochopit. Co ale bylo k vidění na Kalivodovi, to skutečně nevím... Být trenérem Jarolímem, tak bych mu navrhl velmi krutý trest. Musel by navštěvovat hodiny zpěvu Vlasty Parkanové. A cestou z hudební výchovy by mohl pořádně vyleštit bronzovou sochu, kterou mu sparťané před Letnou už v těchto minutách začínají stavět.

Autor: Petr Černý

Komentáře (108)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měli je pochytat a pozavírat. A příště takovýhle pablby na stadion vůbec nepouštět.

Okopírovat anglický systém a byl by klid.

Reagovat
smazaný uživatel

To všechno vidíte hrozně jednoduše.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduše možná, ale něco se dělat musí.. takhle už to dál nejde.. to co se tam dělo - to byl opravdu jak útok na bagdád..

Reagovat
lada.sp

Jako v Anglii se to bude dělat až tady bude tolik mrtvých co tam, zatím je to pošťuchování pár blbečků.

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti retardi nemužou sejit nekde v Praze mimo stadion a v klidu se tam pozabijet???nebo chcou celemu narodu ukazat jaci jsou to zabedněnci?????to si rikaji fanoušci????a taky nechapu proč když v dnešní době jsou kamery,......to je nemužou pochytat a pozavirat nebo jim aspon zakazat chodit na fotbal???????nebo je aspon prohledat při vstupu na stadion???,??

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas,zavrte stadion a hrajte pred prazdnym stadionem.Fotbalu to sice neprospeje ale ti dementi by snad pochopili ze tohle je pro inteligentni cast lidstva nepristupne.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem pro anglický nebo španělský systém. Nevím jak by to dopadlo kdyby se nehrál fotbal pro fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

"Derby pražských 'S'" ... mně to prostě přijde hrozně směšné jen jak to slyším.

Reagovat
smazaný uživatel

no asi tak, jak máte zatknout fanouška, když vyletí dýmovnice za davu, byl sem dnes ve sparťanskym kotli, ale nepřišlo mi, že by byla sparta nějak horší než slávie v dělání bordelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný bordel a stejní tupci se našli rovnoměrně v obou táborech, pro mě je ještě více nepochopitelné, že to dělají i domácí. To je prostě totální vypatlanost. A jak zatknout fanouška co hodil světlici? Tak sou tam přece kamery ne? To snad jde dohledat, otázka je na jaké úrovni ty kamery jsou. Já bych to dal normálně písemně do požadavků abydo kotlů byly namontovány kamery rozpoznající bezpečně kdo konkrétně hodil světlici,vykopl sedačku atp.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak chces řešit když mají kukly.. kamery pomůžou, s tím souhlasím, ale celý se to musí změnit.. pomůže to jak diváckým návštěvám, tak zápasům..

jinak slavisti podle mě dělali dneska bordel větší než normálne jen proto, že je to poslední derby na strahově..

Reagovat
smazaný uživatel

To,ze to bylo posledni derby na Strahove vsak nikoho neomlouva. Jsou to ubozaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl sem tam, a musím říct ,že co pad gol tak už se lidi dívali jen na to jak fanoušci dělaj bordel, a my pak jen řvali,my chceme fotbal!! bych jim ty dímovnice hodil zpátky prasatum spartanskejm,u nas v kotli sice taky byly děla a to házeli malý parchanti

My sme Slavie, vy nejste nic!

Reagovat
PJ

Jasne. Prasatum spartanskejm hodit zpatky, Slavisti muzou, protoze to hazi maly parchanti. At zije logika

Reagovat
Marv

Reagovat
fantomas

tak peřsně za takovýhle slávisty se stydim

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám, se že s tím nemám moc zkušeností, pouze z hokeje, ale já prostě nedokážu pochopit, že je neumí řádně prošacovat, nebo to jim ty dělbuchy a světlice pronesli ti "normální" nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to množství! Chápu, že tam sem tam někdo pronese nějakej dělobuch. Ale z obou táborů toho padalo hrozně moc. Víš jak, ty tejpci od pořadatelů berou 2 kila za zápas, což je směšný! Takže když mu ty inteligenti daj pětikilo, stoprocentně je pustí . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přesně, to množství, ještě bych dokázal pochopit kdyby si po zápase, bouchli nějaký ten dělbuch a zapálili pár světlic, ale tohle fakt ne. K tomu uplácení, zde pomůže jediné kamery i na vstupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině kamery a legislativa, která ty dementy odsoudí! Takovýhle množství nemůžeš přenýst .. . to byla desetiminutová salva . . .

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně legislativa to je samozřejmé. Jak tady někdo napsal, bylo to skoro jako Silvestr akorát por pár desítek dementních individuí, kteří snad ani neznají soupisku mužstvu jemuž fandí. A ještě to zabírá po celou dobu ČT, aby se ti vypatlanci mohli ještě více předvádět a zítra toho budou plné noviny atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jako s těma vypatlancema co se dou procházet po židovskym městě. Ještě se ani nesejdou a jsou toho plný noviny, televize, on line přenosy. Tyhle individua maj hrozně moc publicity a to je pro ně motivace. Můžou se pak brát vážně. Jinak já sem byl na boční tribuně, ale lituju těch lidí co se chtěj koukat na fotbal a vedle nich je to peklo s dělobuchama a sedačkama. Jak válečná zóna . ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rikam porad, ze Slavisti to nemaji v hlave v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo myšlený na slávisty . . .všeobecně

Reagovat
smazaný uživatel

zapomínáte na jedno, polovinu z toho bordelu tvořili za celý zápas sami acabové házenim plynovejch a ohlušujích granátů....

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše

Reagovat
PJ

Co taky jinýho s tou zvěří

Reagovat
Maritazzi

dělobuchy házeli taky policajti na zklidnění davu

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych vás upozornil, že to co ste slyšeli v televizi ty rány, nebyli z děobuchů od fanoušků ale od policie, házela je mezi fanoušy aby je uklidnila... pár světlic tam bylo a nějaký petardy, ale nebylo to to co ste slyšeli.. šacovali každýho

Reagovat
smazaný uživatel

100% souhlas.

Reagovat
M11

tak kreteni meli zase silvestr

Reagovat
smazaný uživatel

Bordel jako vždy a opět úřadovali jedni z dvojice baníkovci a sparťani...nic nového pod sluncem, prostě prasečí sklony se opět projevili, to aby se Baníček zas někde předved, aby nezůstali pozadu

Reagovat
plechi

Reagovat
Kily

poraženými byli fanoušci a smutným hrdinou Kalivoda, ale viděl bych ještě jednoho troubu, a to Tomáše Sivoka. Tenhle člověk mě zklamal už při posledním derby a dneska ukázal svůj charakter. Fanoušci Sparty dělali bordel a postarali se o přerušení zápasu. A Sivok? Místo toho, aby je jako správný kapitán šel uklidnil, tak neudělal nic a po zápase na otázku, co si myslí o chování danoušků, odpověděl jednoduše "To se prostě stává"

doufám, že Sparta je pyšná a hrdá na svého kapitána

Reagovat
M11

uz dlouhodobe ukazuje svou omezenost..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, měl by to rezolutně odsoudit. Vytrhávání sedaček se stává? To je jako normální nebo co? Nevim teda z jaký je kluk rodiny, ale my tohle doma neděláme! On bude asi z budějek nebo co . . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Slávista a ni Sparťan, bordel dělali obě strany a nemyslím si, že by kapitáni byli schopni s tím něco udělat. Pár desítek vydlabanců se prostě v předhánělo v tom kdo je je ještě více vydlabanější a to za asistence TV a tisícovek slušných a normálních fanoušků.

Ovšem to co čekl Sivok po zápase to bylo velmi trapné

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, Sivok je blb.. tohle říct, to me fakt dostala.. a to že jim šli děkovat.. sorry ale to je taky na hlavu.. za co jim děkovali??? že tam byl ohnostroj? nebo že hezky a slušně fandili?? sorry ale kde to jsme??

Reagovat
smazaný uživatel

jj, postavil se k tomu opravdu jako chlap. Měl to říct na plnou hubu, že jsou to hovada...

Reagovat
smazaný uživatel

Kalivoda je peknej (ted me fakt nenapada zadny radoby slusne synonymum) "blbec"

Reagovat
smazaný uživatel

Par prskavek. V televizi slysite akorat policejni delobuchy a hned z toho delate draaama. Blbove se proste najdou v kazde pocetnejsi skupine. A je jedno, zda je to Spartan nebo Budejovicak. Procento debilu je na kazdy vzorek populace pora konstantni. A jelikoz Sparte ma zdaleka nejpocetnejsi fanouskovskou zakladnu, tak se jich tam najde nejvic. No boooooooze ... se toho tak moc stalo

Reagovat
M11

tak to uz jenom zbyva ze ty sedacky vytrhavali taky policajti a hazeli si je na hlavu.. a je to komplet... presne jak rikas... se toho tak moc nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

No jo přerušenej zápas, ničení stadiónu, vběhnutí na hřiště, to je vlastně normální! Nejsi sivokův příbuznej?

Reagovat
smazaný uživatel

To neni, ale urcite za to nemuze to, zeje Spartan. Je to proste D.E.B.I.L. vseobecne. Lituju je!

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by třeba přemejšlet než něco řekne, pak zas bude říkat jak byl dřív mladej a blbej, ale teď dozrál! Furt to bude děcko v teplákovce . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok ? To ja od neho neocekavam nic jineho nez nejaky vykon na hristi. Co si mele mimo nej je mi uplne putna.

Reagovat
smazaný uživatel

na hřišti nedělá nic jinýho, než že si ťuká s Řepkou . . .

Reagovat
M11

to me je taky putna cosi Sivok mele... ale uz jako kapitan by mel mi trosku rozum... bohuzel u nej to spartanske srdce ten rozum uplne vytlacilo...

Reagovat
Kily

a tohle je podle mě právě špatně, kapitán by měl být správným reprezentantem týmu i mimo hřiště a to Sivok prostě není. On si neuvědomuje, že jako kapitán mluví vlastně za celý tým, ne jenom sám za sebe

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi taky nejsi uplne ready.. proc asi hráči dostávaj pokuty, když neco provedou mimo hrište??? protože je to špatná reklama - všem -> sponzorům, klubu atd.. problém je, že sparte tohle moc neuskodí, protože ji pořád budou vysílat v TV.. ale udělat to nekde v jiným klubu, tak na tom ten klub může taky dost prodělat.. sivok je blb a s řepkou by si mohli podat ruce.. proste to co fanoušci prevedli se nedá omlouvat a už vůbec ne komentovat slovy " to se proste stává"

Reagovat
smazaný uživatel

Delas si legraci? Jak by to pak muselo vypadat na 100000 Nou Campu. Prosim te zamysli se trochu, nez neco napises, jo? Diky...

Reagovat
M11

ja vim jak by to vypadalo... na dalsi zapas by se prodavalo 50000 listku k stani...

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa, to je mimo misu. Panove ve SPanelsku to maji zvladle mnohem lepe. Jiny kraj, jiny mrav.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to jo já zapomněl, že oni si hodili jednu světlici a jeden dělobuch a tím to haslo. Ty sedačky vytrhali pořadatelé za asistence policejních složek, likvidací světlic si zase zkoušeli svou odbornou způsobilost hasiči.Tohle je přesně ono, nakonec se to začne zlehčovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsme asi dostatecne nezduraznil, ze jsem chtel hlavne napsat, ze debilove se najdou vsude a je jedno zda je ze S, ze sesivany S, z B nebo P.

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle částí tvého příspěvku souhlasím, to je samozřejmě pravda. S ostatním mám problém.

Reagovat
smazaný uživatel

nice, tak proc si psal tu nádhernou poslední vetu: "No boooooooze ... se toho tak moc stalo " ???

Reagovat
smazaný uživatel

Peta Cerny na hrad..., krasnej clanek...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste opravdu všichni tak mimo a myslíte si že by taká hrstka sparťanů dělala takoej bordle? větší bordel dělala slávka akorát že na sparťanskej kotel se valilo víc plynovejch a ohlušujících granátů tak se sakra proberte a začnětě si buzerovat tu vaší slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opět opakuji, nejsem příznivcem ani jednoho mužstva, intenzitu výtržností jsem mohl posoudit pouze ze záběrů TV kamer. Tady přece nejde o to jestli jedni hodili 5 dělbuchů a druzí 4. Souhlasím z Langerem aby policie nebyla na stadionu, základ ovšem je, aby je nepustili ani na stadion. Když dělají bordel venku, tak je v pořádku, že policie zasahuje a jdou statisíce navíc za posílení jednotek, musí přeci chránit veřejný majetek, potažmo lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasit s Langerm? Tak to je stejně chytré jako trhat lavičky Ten osel viděl stadion z vrtulníku Policie by tam být měla a zasahovat tvrdě. Kdyby dostali nakládačku taks e to neděje. Viděl jsi někdy tohle v bundeslize?

Reagovat
smazaný uživatel

a výš jaký jsou kontroli a tresty za tohle v nemecku???

Reagovat
smazaný uživatel

To mě je naprosto jedno jestli to viděl z vrtulníku či z rychlíku. Jedno je jisté, stadion je soukromá věc a když tam někdo pořádá akce má taky zajistit bezpečnost zúčastněných, a tu má zajistit sám a na vlastní náklady přes pořadatelskou službu resp. přes nějakou bezpečnostní agenturu. Nebo dobře, když chce přítomnoust policie, souhlasím, ale ať si taky náležitě uhradí veškeré výlohy s tím spojené!

Co se týká Bundeligy tak tu nesleduji vůbec, ale jak psal kolega pod tebou, tam mají takoví omezenci naprosto jiné podmínky!

Reagovat
smazaný uživatel

asi bych i souhlasil poněvadž kdyby nebyli všude nenáviděný acabové tak by se toho možná stalo ještě míň, jak vidíš na stadionu fízla = házení dělobuchů a laviček po nich, z opačné strany pak přijjdou odpovědi granátama, nevim nevim ale řekl bych že by tam byl bez nich asi větší klid i na těhle derby, navíc třeba my (sparťani) jsme měli dole připravený vlajky,transparenty apod, a hádejte, zásah fízlů je úplně zničil takže nic nebylo, to samý jak slávce trhali ty transparenty - takle se chovaj těžkooděnci, kteří "můžou všechno"

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, že ty nepřipustíš ani teoreticky, že ti ACABové měli jakýs takýs důvod ke svému zásahu, viď?..........víš co by se dělo v podoboné situaci např. v takové Anglii?........securitaci a bobíci by během 5 minut zpacifikovali oba davy a už by si nikdo nedovolil hodit ani blbou prskavku......protože tam se chodí na fotbal....a ne oslavovat Nový rok....

Reagovat
smazaný uživatel

útočili na ně snad? ne = neni důvod útočit na fans.....za další nemůžeš vůbec dávat příklad anglii, tam by se v tuhle dobu už nic takového nestalo, hlavně by se nic ani nedostalo na stadion

Reagovat
M11

sak co tu vubec resime... to byl prece prumernej ligovej zapas... na vic si nekteri lide odnesli ze zapasu misto ksiltovky sedacku...

Reagovat
smazaný uživatel

proc vubec hrac sundava dres, kdyz vi ze za to je automaticky zlutka? k tomu co se delo okolo - prej policie napochoduje az kdyz to poradatele nebudou zvladat tak co tam dali od zacatku? na demolicni cetu jak na jedny tak druhy strane by platil zakaz vstupu ... nevim proc by to neslo udelat uz pri stavajici legislative ... delas bordel, za asistence policie identifikace a priste te nepustime ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, do baru už tě taky nepustěj, když tam uděláš bordel

Reagovat
smazaný uživatel

ted myslis to ze te v baru nepoznaj nebo ze nemaj moznost te odmitnout t ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že když se tam porveš tak tě tam nepustěj a nikoho se neptaj. Tak proč by to nemohlo fungovat i na stadionech . .. .

Reagovat
smazaný uživatel

to je nas vic no taky mi to hlava nebere ...

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu prostě asi ještě nedozrál čas a vůle, nevím sice co víc by to už k tomu mělo donutit odpovědné osoby a orgány, to je prostě pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda!Nejvic me ovsem vytocil ten sourek co vbehl na hriste.Mel dostat poradnou sadu kamery nekamery.Pak tady neco padlo o novinach.At si o tom klidne pisou az do konce sezony,alespon tam nebude porad dokola jak je ted dobra Sparta a jak se zveda Slavia,a ze o 1 a 2 mistu je defakto rozhodnuto atd.Tyhle ty clanky a vsechno to co se v novinach o tehle klubech denodene pise dela svou cernou praci pri pohledu na tabulku .Ja byt fotbalistou tak na noviny seru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už víte že to "S" znamená u obou týmů svině Je třeba to brát s humorem, protože jinak by tu chátru musely vystřílet Zvěř....

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého názoru je dost nespravedlivé srovnávat Kalivodu s těmi blbci v hledišti. (jsem sparťan) Kalivoda pouze udělal v euforii chybu a teď za ní platí. A sám si to moc dobře uvědomuje, tak pro další trestání? Ten článek byl na můj vkus až moc negativní a primitivní bez pořádné myšlenky. Napsaný aby hrál do noty těm největším moralistům. Pfuj

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tebou. Kalivoda to 2x přehnal a Slavii to asi stalo 2 body. A ten článek? Hodně populistický, hrozně moc přirovnání na pár řádků. Zamotat do fotbalu Parkanovou a její zpěv, leštění soch, přejíždění Lipna na bruslích a v létě k tomu, Langra a aligátory k tomu... Toho čeho je moc, je někdy příliš...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kopyta ti fanoušci ... !!!!!!!!!!!!!!!!!Sparťané jsou blby ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
alegre

No jsem Slávista, ale nevím, nevím, kdo byl včera víc vypatlanej. Vidím to, v blbosti ,na plichtu!

Reagovat
alegre

Snad poprvé se Savierem souhlasím od prvního do posledního slova! Snad mi webmaster promine následující:

Dobré ráno, dobytku!

Dobytkům se nevyká, takže: byl jsi jedním z těch, kteří ve slávistickém či sparťanském kotli vytrhávali sedačky, prali se s policií a světlicemi zaneřádili Strahov? Pak právě tobě je určen následující vzkaz.

Neber si tak krásnou hru, jakou je fotbal, za rukojmí svých zvrhlých vášní. Místo na fotbal choď do odporných bažin a tam ukájej, nejspíš v bitkách s dalšími primitivy, své pravěké pudy.

Strhni masku. Nejsi slávista. Nejsi sparťan. Jsi obyčejný hlupák. Pokud ti tvoji souputníci teď klepou na rameno, věz, že tvé pravé jméno je zbabělý ubožák.

Viděl jsem na tribuně malého vyplašeného chlapce, kterého musel otec v náručí uklidňovat. Klučina měl z tebe strach – vážně z toho máš radost? Jestli teď křičíš, že děcko nemělo na fotbale co dělat, opak je pravda: nepatříš tam ty. Nepatříš nikam, kam sahá civilizace.

Přesto je dobře, že se kvůli tobě utkání neukončilo, bylo by to tvé vítězství. Spalo se ti pěkně, dobytku? Tak dobré ráno.

Filip Saiver fotbalový reportér MF DNES

Reagovat
smazaný uživatel

AMEN !!!!!

Naprosto výstižné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, savier to přesně trefil.....těm dobytům jde o fotbal vždy až na posledním místě........když dělají výjezd, tak se místo zápasu někde porvou - na zápas pak ani nejdou......oni si totiž hrají vlastní ligu - paralelní s tou fotbalovou - na které jen parazitují...........a co s parazitem? Vytrhnout i s kořeny a hodit do kompostu....

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Kaz se musí vyvrtat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Saiver.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo celkem špičkově sepsáno, na druhou stranu pochybuju že jsem někdo z nich chodí na tenhle web, mají přece plno jiné práce.........

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě není na místě psát, že fanoušci Baníku (Popřípadě Sparty, Brna nebo Slavie) jsou nejhorší a dělají největší výtržnosti. Ano, fanoušci Baníku dělají největší výtržnosti, ale s vyšším počtem lidí, roste procento dementů, což se jasně ukázalo včera v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

no, co si budeme povídat. Tenhle argument, že idioti jsou Sparťani, Baníkovci, Brňáci a my jsme svatoušci, je výsada Slavíků, že ...?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovouhle snůšku keců sem už dlouho nečet, nějakej Petr Černý si tu hraje na humanistu a přitom nabádá k mlácení lidí teleskopickym obuškem....... všem nadává do blbců a snaží se aby to vypadalo jako nezaujatej článek....... to nejspíš on si timhle lečí nějaký komplexy.

Včera sem tam byl a cajti tu situaci naprosto nezvládli, ty rány co byli slyšet nebyli z drtivý většiny od chuligánů ale od policie... absoulutně zbytečně provokovali fanoušky ( tejden na to na strahově trénovali, navíc za zásah maji příplatky tak proč neseřezat pár lidí.. ) a ti na to reagovali jak reagovali, každopádně házet petardy a slzák do lidí kde stojej i děti je neuvěřitelná debilita... jenže to se nikde nedozvíte i když každej kdo tam byl vám to může potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak si tady nějakej debílek kterej z toho zápasu viděl maximálně tak záznam bude psát takový hovadiny

Reagovat
fantomas

jestli je to pravda, tak budiž, ale redaktory urážet nemusíš

Reagovat
PJ

Jasně, kdyby tam policajti nebyli, tak to vlastně bylo úpně mírumilovný setkání kamarádů ze Slavie a Sparty, co?

Mimochodem, hovado ktery behem zapasu vbehne na hrise, si nic jinyho nez serezat a zavrit nezaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

No, je pravda, že hodně lidí si dělá obrázek podle médií, co jsem slyšel, tak policajti házeli dělobuchy i do bezproblémového sektoru, ale to se nehodí do krámu.

Ale tím vůbec nechci obhajovat ty úchyly v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

řikal tu někdo že by to bylo mírumilovný setkání? akorát že kdyby to nepřehnali s tim zásahem tak by to nedopadlo tak jak to dopadlo, každá akce vyvolá reakci a když ti naházej rozdušky mezi sektor narvanej lidma tak je logický že spoustu z nich to zrovna náladu nezlepší a nenechaj si to líbit

Reagovat
fantomas

rozdušky

Reagovat
smazaný uživatel

a jéje, máme tady zástupce internetových chuligánů......vítej tedy na této platformě......kdyby se ti dobytci nechovali jako dobytci, tak ACABové nemají důvod být vůbec na stadiónu....., to že ti dobytci předem ohlásili, že chtěli dát Strahovu co proto, to určitě nebylo jen plácání do větru......zajeď si někdy na fotbal do Anglie - a pak porovnej chování skutečných fotbalových fanoušků s těmi dobytky co chodí na fotbal u nás...........tam už dobytky dávno spacifikovali, a jak to tam fotbalu prospělo....např. na stadiónu tam nemusí být jediný ACAB a pohoda....čím to asi bude?

Reagovat
fantomas

jj je to pravda, my proste nejsme schopni se s takovýma idiotama vypořádat

Reagovat
smazaný uživatel

chuligán seš tu maximálně tak ty, nebyla to většina lidí co se chovali jako dobytci a i ti dostali, v angliii sem byl a fanoušci tam určitě nejsou umírněnější než u nás akortá sou tam svázaný přisnejma zákonama, když vyjedou mimo ostrovy tak je to kvalitní zvěř, naši hooligens sou proti tim andělíčci

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že náš virtuální chuligánek je dost mimo.....

Reagovat
smazaný uživatel

koukam že tvoje komentáře sou čim dál tim kvalitnější

Reagovat
smazaný uživatel

např. fans united proti fans říma že.... dvakrát horší než nějaký derby S...

Reagovat
smazaný uživatel

s brusem se ani nebav ...

Reagovat
fantomas

100 pro všechny blby, aby se stali normálními

Reagovat
alegre

Vylouceno...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele