Deportivo se trápí, Fernández má zatím důvěru

08.10.2014, 22:19
Aktuality
Víctor Fernández v létě převzal Deportivo La Coruña a u kormidla galicijského celku se mu zatím nedaří. Tým z Riazoru je po sedmi kolech na posledním místě tabulky španělské ligy a tisk spekuluje o trenérské rošádě, tu prozatím vylučuje prezident Tino Fernández...

Fernández navazuje na práci Fernanda Vázqueze. Ten loni sice dovedl tým zpět mezi elitu a dostal cenu pro nejlepšího kouče druhé ligy, v průběhu léta ovšem kritizoval členy vedení za jejich počínání na přestupovém trhu a "odměnou" mu byl vyhazov.

Deportivo v předloňské sezoně a o dva roky dříve opustilo španělskou elitu, aby se po jednom roce stráveném v Segunda División pokaždé vrátilo zpět, nyní mu scénář se sestupem začíná hrozit znovu. Zatím dokázalo zvítězit pouze v zápase třetího kola na půdě Eibaru, z dalších šesti duelů už vytěžilo jenom bod a na své konto si připsalo i ostudný debakl 2:8 od Realu Madrid nebo naposledy porážku 1:4 v Seville.

"Pro tuto chvíli nebylo navýšeno riziko odvolání Víctora Fernándeze, ale v tomto odvětví jde o výsledky a samozřejmě na ně hledím. Hráči potřebují zlepšit přístup, nemůžeme přijít na trávník a bránit takovým způsobem, jaký jsme předváděli," zlobí se Tino Fernández.

"S pětadvaceti procenty mého přístupu by Deportivo bylo na sedmém nebo osmém místě, ne poslední," dodal prezident Deportiva.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ted dostanou další nálož od Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Nálož to být nemusí-stačí mě dvoječka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thundeus

Třeba to ještě utáhnou na střed tabulky, možné je všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě zas sestoupí a postoupí za rok zpátky..tohle je prostě úděl

Reagovat
Phillipinho

Zda se mi, ze na Primeru bohuzel nemaji ....

Reagovat
Noustress

tradiční celok, dúfam, že to nejak ukopú a zostanú v PD

Reagovat
smazaný uživatel

no už je to dávno co tam řádili Makaay s Tristanem tehdy udělali i ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

ted u nas radi Toche, Sidnei, Bergantinos a jim podobni tragedi a podle toho to taky tak vypada

Reagovat
Il Principino

+ Valeron :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele