Deportivo pracuje na návratu Lucase, vše má dojednat příští týden

19.08.2017, 17:19
Aktuality
Letní přestupový termín spěje ke svému konci a stejně tak se blíží konec Lucase Péreze v Arsenalu. Španělský útočník se po rok starém příchodu z Deportiva La Coruňa nedokázal prosadit a schyluje se k jeho návratu do Galície, dojít k němu má příští týden, alespoň takový slib dostal trenér Pepe Mel od prezidenta Tina Fernándeze...

"Řekl mi ano a já nemám jinou možnost, než mu důvěřovat. Prezidenta jsem dlouho neznal, ale vím, že pro tento klub je zapálený a udělá vše, co bude moci, aby k tomuto přestupu došlo," řekl někdejší kouč Betisu.

"Všichni moc dobře vědí, co může skvělý útočník týmu dodat. Ano, je to škoda, že nebude k dispozici už na zápas s Realem Madrid, ale hodně se díky němu zlepšíme. Trh se uzavře po dvou ligových zápasech a to vyhovuje větším klubům a zároveň zraňuje menší jako Depor, je to škoda," dodal.

Lucas nastřílel za Deportivo v sezoně 2015/2016 sedmnáct ligových branek a Arsenal za něho následně zaplatil dvacet milionů eur. Tato suma se Kanonýrům nevrátila, španělský útočník pouze paběrkoval a v rámci Premier League se do listiny střelců zapsal jenom jednou.

O 28letého fotbalistu v létě usilovalo rovněž turecké Fenerbahçe. Deportivo případný transfer vyjde minimálně na dvanáct milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Lacko_Boh

Asi musel. At se ti dari, krocane. Ale je super vediet ze nam ku koncu prestopoveho obdobia odidu dvaja hraci a o dalsich dvoch/troch sa spekuluje."Atmosfera v time je neuvertelna"..jasne. To hovorila aj nasa triedna, pritom Miso s Ondrejom sa skoro s nikym nebavili, ja so Slavom sme este stali bolo trochu pohadani, Beata nesla ani na dozvuky, kde mimochodom cca piati ludia odisli po prvej noci... poznam take vyjadrenia..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nebelung

Paběrkoval? Když už se dostal na hřiště, tak byl jeho výkon pozitivní.

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem nikdy nepoochopil, když byl na hřišti hral dobře a pro tým a když jsem čekal, že si řekl o místo tak tak zase ten strejda nacpe nějakýho svýho mazánka a Lucas má po Lucas špatnej prostě neni, jen Wenger je kok*t

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
gocii

Taky si myslim, ale je to asi i kvuli tomu, ze aby nekdo prisel, musi odejit cizinci a proto je porad v tymu theo, kterej proste akorat drzi kvotu anglicanu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele