Deportivo Alavés má z krize vyvést nový trenér Abelardo

01.12.2017, 14:30
Aktuality
Deportivo Alavés našlo už třetího trenéra, který v probíhající sezoně usedne na jeho lavičku. Mezi španělskou elitou bude znovu pracovat Abelardo Fernández, jemuž začátkem tohoto týdne uvolnil místo Gianni De Biasi...

Abelardo dříve vedl Sporting Gijón a aktuálně nejde do neznámého prostředí, jelikož barvy baskického celku hájil už jako aktivní hráč a v roce 2005 zde končil svou kariéru.

Deportivo Alavés se loni s přehledem zachránilo v LaLize a navíc dokráčelo až do finále Španělského poháru, poté ovšem odešel Mauricio Pellegrino a vedení se nedaří najít úspěšného nástupce. Už po čtyřech kolech nové sezony přišel o práci Luis Zubeldía, jeho náhradník De Biasi následně vydržel pouhé dva měsíce.

Alavés vydoloval ze třinácti ligových zápasů nové sezony jenom šest bodů a v tabulce je poslední. Úspěch zaznamenal alespoň v Copa del Rey, ve čtvrtém kole po dvou výhrách vyřadil Getafe.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Abelardo

Reagovat
smazaný uživatel

A great introduction of the command prompt windows 10 has been described here and also give the hint http://commandpromptwindows10.com for the advantage of the windows command prompt and after it also focus on the main work.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele