Dembélé se opět zranil a bude chybět čtyři týdny

15.01.2018, 15:56
Aktuality
Barceloně bude zhruba další čtyři týdny chybět Ousmane Dembélé. Ten se sice teprve nedávno vrátil po čtyřměsíční přestávce, ovšem znovu si poranil stehenní sval...

Jedna z největších komet uplynulé bundesligové sezóny, ve které Borussii Dortmund pomohla ke konečné třetí příčce, se do Katalánska přesunula za 105 milionů eur.

Od samotného začátku však Dembélému zkomplikovalo adaptaci v novém prostředí zranění stehenního svalu, se kterým nakonec laboroval celé čtyři měsíce.

Francouzský reprezentant se do hry vrátil teprve nedávno, stihl však za katalánský celek nastoupit jen do čtyř utkání, načež si ve včerejším zápase s Realem Sociedad (4:2) zdravotní potíže obnovil a podrobné vyšetření ukázalo, že bude absentovat další měsíc.

"Testy ukázaly, že si poranil stehenní sval, ovšem zranění nesouvisí s tím, kvůli čemuž chyběl od začátku sezóny," stojí na webu Blaugranas, kteří budou moci Dembélého nejspíše opět využít až v únorovém osmifinále Champions League s londýnskou Chelsea.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (327)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele