DEL PIERO DO ANGLIE?!

14.01.2006, 23:30
Aktuality
Alessandro Del Piero už není v Juventusu tou nedotknutelnou ikonou, jakou býval. Stárnoucí střelec musí čím dál více bojovat o své místo v útoku Bianconeri, a tak se začíná hovořit o tom, že by mohl Del Piero v létě odejít. Sám hráč by si prý nejvíce přál angažmá v Premier League.

V týdnu se Del Piero stal nejlepším střelcem v historii Staré dámy, přesto nemá své místo v základní sestavě vůbec jisté. Trenér Fabio Capello v letošní sezóně spíše sází na útočné duo Ibrahimovič - Trezeguet, navíc dalším silným konkurentem na post útočníka je Adrian Mutu, který se též vehementně tlačí do základní sestavy.

"Jsem v Juventusu rád, ale chtěl bych hrát víc," prohlásil Del Piero. "Do června zůstanu, pak se uvidí. Nikdy bych nehrál za jiný italský klub, ale chtěl bych jít do zahraničí. Nejspíš do Anglie, ta mě opravdu láká," uvedl dále v rozhovoru pro Gazetta Dello Sport.

Del Piero se ale minimálně do června bude bít o místo v kádru Juventusu, až po konci sezóny se prý vyjádři ke své fotbalové budoucnosti konkrétněji.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (13)

Přidat komentář
Jajinek

"Nikdy bych nehral za zadny jiny italsky klub".....

Tomu se rika vernost a je videt ze Juventus miluje....

Neni jako zradce Vieri kterej si klidne sel ke uhlavnimu nepriteli ani nehnul brvou....

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na VIeriho kariéru, ten nebyl nikdy zrovna oddanej jednomu klubu...

Reagovat
Jajinek

Jo ale u nas hral nejdelsi dobu a po cely ty roky vyhlasoval jak Inter miluje a jak je spokojenej....a pak de k nejvetsimu rivalovy.....

Reagovat
HOST*klasik

ale můžem bejt možná rádi, že odešel...beztak měl plat jak blázen vysokej a určitě uvidim radši, jak vedle Adriana v útoku rozvíjí svůj talent Martins,než Vieri, ale než odešel do A.C, tak to byl můj velkej oblíbenec v Interu.

Reagovat
HOST*

jenom ze Vieri odesel zadarmo a milan na nem vydelal

Reagovat
HOST*klasik

nojo, tak to ví snad každej, že přestupová politika Interu není zrovna ideální, ale dokud tam bude Moratti, tak prachy potečou furt...

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero si zaslouží jít do Anglie, sice na takový přestupy nemá už věk, ale věřím, že by se mohl prosadit a ukázat že na anglický fotbal ještě pořád stačí. Podle mě by mohl jít do Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by som netahal atakeho stareho chlapa za vrcholom. Fakt tam radsej stiahnut Anelku. Shearer konci v lete takze mlady utok bude fakt parada.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no. Byla by to potřeba aby tam šel Anelka, aby začali něco už konečně hrát. Je to těžký jen tak Del Piera posílat když už je tak starej a asi se snim budou táhnout čím dál víc zranění. A to by mu to otrávilo celou kariéru. Měnim názor chtěl bych ho ve Fiorentině, Parmě nebo Udine.

Reagovat
HOST*Mari

Asi sis to nejak spatne precetl on by nechtel hrat jinde v Italii nez v Juve a kvuli tomu, ze ty by si ho rad videl ve Fiorentine sve rozhodnuti nezmeni.

Reagovat
HOST*Mandos.8

Ty jo tak to je škoda, zkus ho přemluvit ať zůstane v Itálii.

Reagovat
HOST*

ja ti dam za vrcholem

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Juve a jeho fanoušky by to byla velká rána, a dneska zase ukázal, že pořád je pro Juve docela potřebnej, vždyť letošní sezóně už dal docela dost rozhodujících gólů!

no ale del piera mám velice rád a moc se mě líbí, ale už taky není nejmladší:o))) takže hodně zdaru a hodně štěstí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele