DEISLER OHLÁSIL KONEC KARIÉRY

16.01.2007, 13:16
Aktuality
Už v 27ti letech končí kariéra jednoho z nejtalentovanějších německých fotbalistů posledního desetiletí. Pověsit kopačky na hřebík se dnes rozhodl záložník mnichovského Bayernu Sebastian Deisler...

Německého reprezentanta k tomuto závěru přinutily opakující se problémy s kolenem. "Ztratil jsem radost z fotbalu. Už svému kolenu nevěřím, dlouhou dobu to bylo utrpení," řekl Deisler trochu překvapivě na dnešní tiskové konferenci.

Deisler se do podvědomí fotbalových fanoušků poprvé dostal v roce 1999, kdy začal udivovat v dresu Herthy Berlín. V létě roku 2002 hlavní město opustil a za devět milionů dolarů přestoupil do Bayernu Mnichov. Zde však strávil více času na marodce, než na hřišti. Během své kariéry podstoupil již pět operací kolena, ta zatím poslední ho v loňském roce připravila o start na domácím světovém šampionátu.

Deislerovo rozhodnutí ukončit kariéru zřejmě urychlí hledání Bayernu po novém záložníkovi, tím spíše, že v létě klub opustí Hasan Salihamidžič. Mnichovský tým má zájem o Juana Riquelmeho z Villarrealu a Arjena Robbena z Chelsea. Hodně pravděpodobně se nyní jeví otevření jednání o příchodu Francka Riberyho z Marseille.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Albe

Myslím že velká škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

To jo byl to dobrý záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt škoda takových hráčů, taková smůla jako má on jen tak někoho nepotká

Reagovat
Il Principino

Ale potká, třeba Alvaro Recoba z Interu.

Reagovat
HOST*

Nebo taky Luboše Kozla a Jiřího Lercha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

, je to hlavne velka skoda pro Nem.reprezentaci

Reagovat
HOST*

Co se dáb dělat,Ribery je dobrá náhrada(možná

Reagovat
smazaný uživatel

Příspěvek měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

příspěvek měsíce tak i tak no jestli myslel německou reprezentaci tak je mi ho líto, jestli myslel Bayern tak je snílek

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jeden z mála německých, kterého jsem měl rád

Reagovat
HOST*1860

v 27? to jevul a pro fotbal velka skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vůl... zdraví je vždy na 1. místě

Reagovat
HOST*

velká škoda mohl být jednou lepší jak balack ten z míčem umí

Reagovat
smazaný uživatel

Ne desetiletí, ale talent století německého fotbalu a to prosím říkají Němci. Asi největší fotbalový smolař jakého jsem zažil, ten člověk měl i na zlatý míč, v 19i hvězdou ligy, kdo mohl tušit co se stane. Jsem rád že jsem ho viděl alespoň párkrát hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

století??? no chápu to...o mrtvých jen dobře byl to borec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jak kabelovka měla dsf tak jsem o něm viděl dokument a tam to říkali. Dál než do devadesátých let nemůžu soudit kdo byl jaký talent, ale kdo ho navíc viděl kdysi v Hertě tak by mohl i souhlasit. Je mi to líto, asi jediný německý hráč kterého jsem měl v oblibě, právě pro jeho ne zcela německé pojetí fotbalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele