Defour jde na operaci s kolenem, sezona pro něho skončila

03.02.2018, 11:44
Aktuality
Steven Defour do začátku druhé poloviny ledna nevynechal ani jeden zápas letošního ročníku anglické Premier League, nyní ovšem hodně dlouho žádný další start nepřidá. Pro belgického záložníka ve službách Burnley sezona 2017/2018 končí, důvodem je zraněné koleno...

Defour už v týdnu nenastoupil proti Newcastlu (1:1) a místo na trávník zamířil do nemocnice, kde se svěřil do péče lékařů. Původně měl chybět dva měsíce, problém si ovšem vyžádá operaci. Chirurgickému zákroku se Belgičan podrobí příští týden.

Defour přišel do Burnley před rokem a půl za osm milionů liber z Anderlechtu a zatím v anglické lize stihl 45 zápasů, v nichž dal dvě branky.

Zranění znamená čáru přes rozpočet rovněž směrem ke světovému šampionátu v Rusku, kam se Belgie kvalifikovala. 29letý fotbalista jen tak nerozmnoží svou bilanci 52 reprezentačních startů a o vrchol sezony s velkou pravděpodobností přijde také.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Kolena

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, zakázal bych je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele