DE SANCTIS ZVAŽUJE ODCHOD DO LAZIA

01.05.2007, 20:50
Aktuality
V římském Laziu již začali s hledáním nové brankářské jedničky. Ta letošní, zkušený Angelo Peruzzi, v neděli ukončila kariéru a odchod z klubu plánuje i náhradník Matteo Sereni. Novým gólmanem Lazia by se mohl stát Morgan De Sanctis z Udinese...

"Lazio by bylo zajímavou alternativou. Musím připustit, že dokázalo velké věci a v minulosti překonalo řadu problémů. Je to velký klub a jeho technické vedení ho dovedlo k řadě úspěchů. Znám jejich trenéra Delia Rossiho, je to skvělý taktik a člověk," chválí spoluhráč Tomášů Sivoka a Zápotočného svého dost možná budoucího kouče.

30letý De Sanctis přišel do Udinese v roce 1999, role jedničky mu pak připadla o tři roky později, kdy nahradil Luigiho Turciho. Za posledních pět let je neodmyslitelnou součástí klubu, v jehož dresu si zachytal i v Poháru UEFA a vysloužil si několik pozvánek do italské reprezentace.

"Myslím si, že je správné objasnit svou situaci. Udinese mi dalo hodně, stejně jako jeho příznivci," dodal De Sanctis, že nebude zklamán ani případným krachem jednání s klubem z hlavníh města.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele