DE MUL MÁ VYBRÁNO, CHCE DO SEVILLY

07.06.2007, 11:21
Aktuality
Tom De Mul by mohl přestoupit z Ajaxu Amsterdam do Sevilly. Dvojnásobný vítěz Poháru UEFA má o mladého belgického ofenzivního záložníka velký zájem a sám hráč se úmyslem opustit Nizozemsko vůbec netají...

"Teď je to na klubech, jak se dohodnou. Vím, co chci, a to hrát za Sevillu. Odevzdám tam své maximum," prohlásil teprve 21letý stabilní člen základní sestavy Ajaxu.

"Každý hráč by v takovém klubu rád hrál. S Ajaxem jsem ještě nemluvil. Hrát ve Španělsku by bylo skvělé, navíc budou hrát i Ligu mistrů," řekl dále belgický reprezentant.

De Mul letos nastoupil k celkem třiceti ligovým zápasům, v nichž zaznamenal čtyři branky. Vedle něho chce odejít do Španělska ještě jedna mladá hvězda Wesley Sneijder, o něhož má velký zájem Valencia.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele