Darmian odejde jen při správné nabídce, prohlásil Mourinho

26.07.2018, 15:06
Aktuality
Italský obránce Matteo Darmian opravdu chce opustit Manchester United. Potvrdil to i manažer José Mourinho. Zároveň ale vysvětlil, že jen tak snadno se krajního beka vzdát nechce.

Darmian přišel na Old Trafford v době panování Louise van Gaala v roce 2015 z Turína. V poslední době si ale za Rudé ďábly moc nezahrál. Během léta se pak objevily zprávy o tom, že 28letý zadák by se mohl vrátit do Itálie. Konkrétně do Juventusu nebo Interu Milán.

"Matteo opravdu chce odejít. Myslím si, že v takových případech je lepší to akceptovat a pokud přijde správná nabídka, tak ji přijmout," říkal po přípravném utkání proti AC Milán portugalský manažer United José Mourinho.

Na druhou stranu Mourinho dal jasně najevo, že dosud žádná taková nabídka nepřišla. "Nabídky, které jsme na něj zatím dostali, se ani nepřiblížily tomu, abychom je mohli přijmout. Navíc co se týká kádru, tak na tom na jeho pozici nejsme úplně nejlépe," řekl Mourinho.

"Valencia je zraněný, Dalot se dává po zranění dohromady. Ani jeden z nich nebude připravený na začátek sezóny. Další možností na pravou stranu je Young, ale ten je ještě na dovolené," doplnil Mourinho.

"Matteo odejde pouze v případě správné nabídky. V opačném případě může v našem týmu hrát důležitou roli," dodal Mourinho na závěr.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (517)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Důležitou roli Mourinho, ty jsi čím dál tím větší šašek. Dva měsíce bude hrát a pak si do konce sezóny sporadicky posbírá pár minut v anglických pohárech.

Reagovat
r.mrazik

to rekl jen kvuli cene...aby to zas nebyla nejaka prestupova charita

Reagovat
Pinturicchio

Tak ale když řekne "Matteo opravdu chce odejít. Myslím si, že v takových případech je lepší to akceptovat a pokud přijde správná nabídka, tak ji přijmout," ... tak už je pak docela jedno, že dodá, jak bude Darmian důležitý, protože všichní ví, že je to bullshit.

Reagovat
kilobyte

Tak to, že chce odejít se ví. Takže i kdyby Mou do novin říkal, že Darmian v United bude hrát do konce kariéry, tak by to nic nezměnilo. Jen potvrdil jeho "přání" a případným zájemcům poslal vzkaz, že ho ale nebudou prodávat za každou cenu.

Reagovat
Pinturicchio

Jasný, jen sem chtěl říct, že když řekne, že pro něj bude důležitý, tak tím nic moc nezmění, všem je při loňské vytíženosti Darmiana jasné, že po návratu ostatních půjde okamžitě na lavičku = zvýší cenu minimálně, pokud vůbec, protože tohle je všem zájemcům jasné.

Reagovat
r.mrazik

jasny...asi jen takovy,ze kdyz ho neproda,tak ho nepodrizne...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kiwwi

tak ale to hovoril v kontexte toho ze mame oboch RB zranených... čo tu zase skusate omg

Reagovat
Pinturicchio

Chápou to všichni kromě tebe, nečekaně.

Reagovat
Sm0ker

kiwwi žije vlastním vesmírem v Mourkovo zadku

Reagovat
smazaný uživatel

to kiwwiho neber vážně ten ti řekne , že jones a smalldini jsou world class stopeři

Reagovat
kiwwi

Co ty si zase za showmana

Reagovat
blade115

Reagovat
kiwwi

akoze kto vsichni?

Reagovat
Pinturicchio

Všichni, kdo se zapojili do vlákna, které začal Bianco, kromě tebe. Kdybys to náhodou potřeboval vysvětlit ještě jednou, klidně se ozvi, nemusíš se stydět za to, že jsi pomalejší.

Reagovat
kiwwi

tak si to vlákno prejdi ešte raz ty chytrolin

Reagovat
blade115

Radši ne hele, ani se nenaděješ a ztratíš s ním celý večer...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Swarley

to s tebou s prehledem i týdny...

Reagovat
blade115

Každému jak si zaslouží

Reagovat
Swarley

no vidíš, teď to teprve nedává smysl...

Reagovat
blade115

Musíš zlepšit to svoje čtení...

Reagovat
Swarley

takhle to nefunguje

Reagovat
blade115

Nefunguje no, ale když tomu dáš tak hoďku nebo dvě denně, tak se v tom zlepšíš a třeba to časem fungovat bude.

Reagovat
Swarley

tebe už jsem vyřídil, tohle je hotovo

Reagovat
blade115

Ty to vzdáváš? Teď?! Když jsme si začínali rozumět?!

Reagovat
kiwwi

dlhsie som vas nesledoval, ale snad swarley neklesol tak hlboko aby si zacal s tebou rozumiet

Reagovat
blade115

Gratuluju. Vydržel jsi na mě nereagovat pěkných pár týdnů a teď to celé zahodíš kvůli takovýmu shitu...

Reagovat
Swarley

Se zasekl jak deska no

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

To víš že jo

Reagovat
blade115

Beztak se jen děláš a za chvíli už tu budeš zas jak na koni... Co bys beze mě na EF taky dělal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

to tomu fakt pomohl

Reagovat
r.mrazik

mnojo...mourek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co má říct, když má všechny RB na marodce...

Reagovat
kiwwi

cize mal povedat Darmian odidel len pri spravnej ponuke a v opacnom pripade bude sediet na lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkat to nemusí, protože to je jasný. Ale nemusí kolem toho dělat komedii, jak je pro něho důležitý, když jsou všichni zranění. Je pro něho jen hráčem do počtu. Má ho prodat a koupit si někoho vhodnějšího nebo dát šanci klukům z akademie, ne? Zranění se stejně brzy vrátí.

Reagovat
kiwwi

jaku komédiu... dostal otázku či Darmian odíde... Co mal podľa teba odpovedať?

Reagovat
smazaný uživatel

Že odejde. Takhle ho bude v týmu dusit do zimy, kdy Darmian odejde, protože si kopl pár mačů na začátku sezóny a jinak celý podzim prosedí. A prodá ho ještě za méně, než by mohl teď. Ale pro tohle Mourinho nikdy neměl cit, ať už byl kde byl, proto týmy, odkud odešel, měly vždycky sakra problém se zvednout, když to tam vyplenil. Vy se modlete, že brzy vypálí raketou na měsíc, protože může nasekat fatální chyby. A to by mi bylo klubu jako United sakra líto. Má dát prostor mladým klukům a ne si držet hráče, kterého za půl roku stejně prodá, protože pro něho nebude místo. Šel bych v tuhle chvíli ekonomickou cestou ruku v ruce s šancí pro mladé anglické hráče z akademie. Tak, jako tomu bylo za času Fergusona. Bože, kde jsou ty časy, kdy United měli pana trenéra a ne uvadajícího stratéga bez špetky citu pro složení kádru.

Reagovat
Busby babes

proc by ho dusil do zimy? ty si tady vysnis nejakej scenar a pak se vuci tomu zacnes vyhranovat...

Bud za nej nekdo da adekvatni nabidku a on odejde. Nebo neda a on zustane. Jednoduchy. V pripade, ze zustane, tak se s nim bude dal normalne pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevymýšlím si, říkám ti, jak to bude. Darmian je při zdravém kádru do počtu. To je fakt. Pokud nebude celý podzim marodka na současném stavu, tak si nekopne. To je s ohledem na jeho tři roky v United a čím dál tím víc se horšící pozici na 99 % jisté. Takže pokud bude třetím možnou volbou a v lednu budou všichni zdraví, tak je vysoká pravděpodobnost, že v lednu odejde buď hostovat nebo odejde natrvalo. Fakt je, že Mourinhovi hoří koudel u zadku, protože nikoho jiného teď nemá. Takže si může dovolit dělat ramena, že ho vlastně nutně potřebuje, ať si zájemci připlatí. Lepší ho prodat teď za solidní částku a nechtít z toho vytřískat za každou cenu co nejvíc, než pak v zimě zjistit, že je mi opět, stejně jako poslední rok, úplně k ničemu a bude sedět jak kůl v plotě na lavičce. A je to dost neohleduplné k samotnému Darmianovi, který by mohl v menším klubu hrát základ a mít solidní kariéru, než se plahočit ve skomírajícím velkoklubu, který čeká, až přijde "po Mourinhovská éra", protože s ním žádné řady trofejí nepřijdou. A Darmian na Untied nemá. Lepší zaučit mladého kluka, než dusit borce v nejlepších letech, který je při zdravém kádru zralý odehrát na minuty sotva 10 zápasů za rok. To je tragédie, těžká tragédie, která je ovšem vinou Mourinha.

Reagovat
Busby babes

ty vol,e nevim u kteryho blabolu zacit...

Muze si dovolit delat ramena, ze ho nutne potrebuje... To nikde nerekl. NEbo myslis, ze slovy: kdyz prijde adekvatni nabidka, tak ho pustime je nejaka sifra pro: nutne ho potrebujeme?

Kecy o skomirajicim velkoklubu si strc za klobou. holt nehrajem sranda ligu, kde neni zadna konkurence.

Darmian ma u nas platnou smlouvu a podle toho se k nemu chovame. Nikdo mu nikdy negarantoval misto v sestave. Chce odejit? fajn, muze jit, pokud nekdo da adekvatni nabidku. Nebo vy nam treba Dybalu prodate za 30 mega? Asi taky ne, ne? Nebo Sandra za 20, vsak chce odejit, tak ho pustte... Uz ti dochazi jakou picovinu meles?

Btw. Mourinho uz par trofeji do klubu prinesl, takze zas tak hrozny to v tomhle ohledu taky neni. jasne, neni to 7 titulu v rade, ale jak rikam, v PL existuje vetsi konkurence, tak nesrovnavej nesrovnatelne.

V cem je tohle vsechno vina Mourinha? To uz je tak zoufalej hejt na Mourinha, ze jsem dlouho nic podobneho nevidel. A ze tu jsou velci experti. Mourinho btw nerozhoduje o prestupech a jejich castkach, to dela Woodward. Tak mozna priste si zkus aspon neco o fungovani klubu zjistit, nez zacnes mlit picoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Skomírající velkoklub jste, nevím, co tady chceš řešit. My jsme jím taky byli. Inter nebo AC jimi jsou už dlouho.

Sorry, ale já se na to koukám i z lidského hlediska. Proč budu hráči, kterého de facto nevyužívám, ničit jeho kariéru tím, že ho mám podepsaného a mám ho jako pojistku, kdyby něco náhodou, zvlášť když vidím, že trenér je neschopný plně využívat šíře kádru. A to můžu krásně odhlédnout od lidské stránky a vzít to čistě před byznys. Jak už po několikáté opakuji, lepší ušetřit na Darmianovi, jeho platu, vytřískat z něho 15 milionů, než ho nechat za rok odejít zadarmo. Radši bych ho prodal a zbavil se ho, než ho nechal plonkovýho. Ani omylem za něho nedostanete tolik, kolik jste do něho dali, protože je zkrátka špatnej. Je to čistě defenzivní hráč a tací zkrátka mnoho nestojí, protože dneska je trend, aby krajní obránci hlavně útočili, což osobně nechápu, sám dávám přednost v jejich případě defenzivním dovednostem.

Dybala ani Sandro odejít nechtějí, tak nevím, co tady zkoušíš. Píčovinu nemelu ani omylem.

Říkám snad, že Mourinho má prsty v penězích a přestupových částkách? Pleteš si pojmy s dojmy. Mourinhova chyba je v tom, že ho nestřelil už vloni, když viděl, že mu je de facto k ničemu. Že si ho nechal v kádru. Woodward by ho prodal, kdyby mu Mourinho řekl, že ho nepotřebuje a že je to pro něho nevyužitelný hráč a že mu moc minut nedá. To je další logická věc, stejně jako každá, kterou jsem ti výše napsal, ty "fungování klubu".

Reagovat
Busby babes

a) nejsme.

b) my ho porad normalne vyuzivame. je ve velkoklubu a go se holt stava, ze je tam konkurence a hraci sirsiho kadru tolik nehrajou. je to tak v uplne kazdem vetsim klubu, vcetne Juve treba. Mourinho nevyuziva sirky kadru? na tos prisel jak? zrovna Darmian naskocil cca do tretiny zapasu a odehral tak 20procent moznych minut. pokud za nej nabidka adekvatni neprijde, budem s nim normalne pocitat jako clenem kadru. nikdo mu nijak neublizuje, nechapu co tu zkousis.

c) rves tu, ze je mourinho debil, ze ho neproda... ale on mu v prestupu nijak nebrani. ses schopen tuhle informaci nejak vstrebat? nebo jak mu mourinho brani prestoupit??? a co brani Woodwardovi ho prodat letos?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tebe nejste, podle mě jste. Názorvě se rozcházíme, v pořádku.

Když naskočil do třetiny zápasů, jak mohl odehrát jen 20 % možných minut? Pakliže mu počítáš i 4-10 minutové starty jako plnohodnoté, pak jsi frajer.

Když hráče nestavíš, zvlášť v jeho nejlepším fotbalovém věku, tak mu ubližuješ, byť tobě to tak možná nepřijde. Ale hráč, co nehraje, zkrátka nemůže být dobrý a nezlepší se. Trénink je jedna věc, zápas druhá. A říkám, že teď na tom United mohou ještě něco vydělat za půl roku, za rok mohou dostat méně nebo nic. Že ty si trváš na svém a pro oči nevidíš, není můj problém. Ale dobře, vezměme to opět diplomaticky, řekněme, že se názorově znovu rozcházíme a každý chápeme věci z úplně jiných priorit a hodnot. V pořádku.

Kde řvu? A kde označuju Mourinha za debila? Já se té tvé paralympiády už odmítám účastnit. Vyhrál jsi.

Reagovat
Busby babes

libi se mi, jak xvoje bujne fantazie stavis jako fakta. o tom kolik za nej dostanem nebo nedistanem...

primo za debila ne, ale to jak to podavas ho tak vykreslujes, zas si tu nehraj na slovickareni... prisel si sem s jasnym nazorem, ze vsechno je Mourinhova chyba. jak je mourinhova chyba, ze jine kluby ndchteji zaplatit adekvatni cenu? jak je mourinhova chyba, ze Woodward nejak stanovil, co je pro klub adekvatni cena?

takze jefinou paralympiadu si tu predvedl ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Bujnou fantazii máš akorát tak ty, protože si za třetiřadého hráče představuješ částku 20+, aspoň to tak prezentuješ, protože se odvoláváš na jakýsi zájem Juve z médií, kde se právě o částce 20 milion psalo. Nehraju si na slovíčkaření. Ty neumíš používat slova a hledáš za nimi něco, co v nich není. Když ti říkám, že Darmian je ryze defenzivní hráče a do útoku slabej, což tu většina lidí potvrzuje, a že za takový backup zkrátka víc než 15 milionů nedostaneš, tak mě div nesežereš a útočíš na mě. Přijď, až se přestaneš do lidí navážet za jejich odlišné názory, než jaké máš ty.

Reagovat
Busby babes

ja jsem tu zadnou castku, za kterou by se mel prodat jeste neuvedl. ja jen poukazal na to, ze klub proste neminj prodat za mend, nez na kolik si hrace ceni. stejnd jako to dela kazdej jinej klub. vcetne Juve.

ja hledam za slovy, neco co v nuch neni? se podivej, cos tady rozjel z jedne mourinhovi vety za fantazie. navic jeste rikas neco, co nerekl.

no ja jen reagoval na ty kraviny, cos tu psal a nekolikrat ti i vysvetlil proc to kraviny jsou.

Reagovat
Busby babes

btw. proc neprodate de siglia nebo Bernadesciho? jen jim nucite karieru s tim kolik toho u vas odehrajou. co ten Rugani? proc za nej chcete tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

De Sciglio byl vloni náš nejlepší krajní obránce a patřil mezi nejlépe hodnocené defenzivní hráče v celé Serii A. Bernardeschi byl spolu s Costou statisticky naše nejlepší křídlo. Rugani je problém Allegriho. Proč za něho chceme tolik peněz? Protože Chelsea? Vždyť je to prosté, od anglických klubů, které neumějí hospodařit s penězi a vyhazují peníze okny, se vždycky bere vysokohorská přirážka. Nehledě na to, že Rugani je TOP 3 nejlepší italský obránce do 25 let současnosti a klub ho prodávat nechce, což sdělil sám klub i hráčův agent. To jsou fakta.

Reagovat
Busby babes

a proc ti vasi nejlepsi hraci pak maji tak malo odehrano?

pak ss vysmivas angkickym klubum, ktere neumi hospodarit, presto jsou radove bohatsi nez kluby jinde, ale tam vo si lamat hlavu s fakty, ze jo... a na druhe strane se nam vysmivas, ze nechceme prodat hrace pod cenou... tak si vyber. mihl bys byt konzistentni alespon sam se sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi? Půl sezóny zraněný. De Sciglio? Třetinu sezóny zraněný. Přidej si rekonvalescenci. Ta čísla jsou u obou fantastická na to, čím si museli projít a jak dlouho absentovali. Ale pojem souvislosti je pro tebe španělskou vesnici, jinak bys mé fabulace a spojování myšlenek chápal víc. Ale v pořádku, jak říkám, názorová rozdílnost není problém. Ty máš ovšem stále potřebu útočit.

Já jsem konzistentní sám se sebou. Finanční gramotnost, resp. schopnost umět hospodařit s penězi se u klubů nehodnotí podle toho, kolik mají v kase, ale jaká je jejich situace na trhu, v rámci země a co jim stojí za zády. Podívej se, jakou marketingovou hodnotu má PL a jakou Serie A. Kluby Serie A nemají peníze, protože jim je nikdo nedá. V PL má peníze i kdejaký klub kopáčů, co zrovna postoupí nahoru, protože mají silný sponzoring nehledě na to, že vysilací práva, ze kterých je obrovský prospěch, jsou v Itálii oproti Anglii niterné. Další věcí je, že většina klubů v Itáli nevlastní své stadiony, netuším jak je to v Anglii, tuhle tamní sféru neznám, můžeš mě o stadionech a jejich vlastnění poučit, máš-li k tomu co říct. Opět souvislosti. Že jsi bohatý, resp. máš hodně peněz neznamená, že s penězi umíš hospodařit. To je jeden velký mýtus. Tady přímá úměra skutečně není pravidlem, ba naopak. A nechápu, co pořád řešíš s pojmem "pod cenou". Jakou má podle tebe Darmian cenu? Já říkám, že víc než 15 za něho dostat nemůžete. Buď konkrétní.

Reagovat
Busby babes

no a tu marketingovou hodnotu a tim padem i penize maji proto, ze umi i hospodarit. vetsina z nich. Manchester United rozhodne umi hospodarit. Dokonce lip nez vetsina klubu na svete.

V PL vetsina klubu stadiony vlastni. No vis, ono se bohatym nestanes proto, ze neumis dobre hospodarit s penezma... Dokonce neprima umera... takze cim lip hospodaris, tim jsi chudsi? Hele uz toho fakt nech...

Je uplne fuk, kolik si ja nebo ty myslis, ze ma Darmian stat. Dulezite je, na kolik si ho ceni klub. A to nevim kolik je, speklace jsou do 12 do 20 milionu. Co je pravda netusim, ale ocividne jeste neprisla takova nabidka, kterou by byl klub ochoten akceptovat. A ty tu na to pak pises, ze mame prodat i tak, tudiz za cenu nizsi nez na kolik si ho cenime.

Tak se nechova ZADNEJ klub na svete. Proc bychom se tak meli chovat my?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně hloupej. Ty si myslíš, že se do Anglie sypou peníze proto, že tam kluby umí hospodařit s penězi, že to je hlavní důvod? Tam se peníze sypou proto, protože je to jeden z nejlepších evropských trhů, zatímco Itálie je na dně. To je důvod, proč sponzoři sypou peníze do Anglie. Z PL se udělala především zábava pro lidi, je to velká část cestovního ruchu.

Jinak nevím, jestli neumíš číst a chápat psaný text, což ovšem potvrzuješ už od samého začátku. Říkám, že zde neplatí přímá úměra. Neplatí, že když jsi bohatý, že umíš hospodařit s penězi. Liverpool nebo Chelsea toho jsou důkazem.

Ptám se tě na tvůj názor. Nebo nemáš svůj názor? Jen přežvýkáváš názory ostatních? Nebo co jsi zač? Pojď se konečně bavit na úrovni a prezentuj svoje názory a myšlenky a hlavně bez toho, aby ses pořád někomu vysmíval a navážel se do něho. Zatím jen od samého začátku ukazuješ svoji malost. Ukaž, že nejsi jen další z internetových dětí a umíš víc než jen přežvýkávat svůj výsměch zas a znova. Máš na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dobře vymytej kus kreténa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

ne, hloupej ses ty. Premier league se dlouhodobe o svuj produkt dobre stara. Stejne tak velka vetsina klubu. A diky tomu je premier league tam kde je. To neni zadna nahoda stylem nejhloupejsi sedlak a nejvetsi brambory, takhle to rposte nefunguje.

No, ten kdo ma problem s porozumenim psanemu textu ses tu od zacatku ty: "Tady přímá úměra skutečně není pravidlem, ba naopak." Takze plati neprima umera? nebo cim bohatsi klub, tim hur hospodari? Me teda neprijde, ze by Chelsea nebo Liverpool hospodarili spatne...

Ale debata se od zacatku nevede o tom, jakej je muj nazor na Darmianovu cenu. Tys sem prisel s blabolem, ze jsme hloupi, z eho neprodame komukoliv za jakoukoliv cenu. Ja ti na to rikam, ze ho klidne prodame, ale musime dostat odpovidajici cenu. Proste neprodas hrace, kteryho si cenis na 15 milionu za 5 jen proto abys ho prodal. Takhle se proste nikdo v byznysu nechova. A pokud ho neprodame letos, tak proste zustane a bude soucasti tymu a pripraven nastoupit. Nic hrozneho na tom nevidim. A pokud odejde za rok zadarmo nebo za min, tak at. Porad tu za ten rok odvede nejakou sluzbu a pro klub to nejak vyrazna ztrata nebude.

Ty vychazis z nejakeho predpokladu, ze pokud hrac odejde zadarmo, tak je to velka tragedie. Ale tak to proste neni. Koupis hrace, podepises s nim smlouvu na 4 roky s tim, ze ti 4 roky bude odvadet nejake sluzby. A klidne ho muzes pred koncem te dobyu prodat a neco treba vydelat/dostat zpatky. Anebo ne, ale kvuli tomu toho hrace primarne nekupujes, kupujes ho kvuli tem sluzbam.

A tyhle moralni pseudokecy si strc za klobouk. Prisel si sem s hejtem na Mourinha, ze nechce prodat Darmiana. Coz neni pravda, Mourinho jeho prestup nijak neblokuje. Coz je taky vec, na kterou si mi jeste nedokazal odpovedet, jak presne Mourinho brani Darmianovi v prestupu?

Reagovat
bbbauch

takze anglicani si proste musi priplatit za kdejaky kopyto, ale sami maj prodavat za hubciku.. dzizis

Reagovat
smazaný uživatel

A nechápu, co se pořád oháníš srovnáváním a vytahování Juventusu. Bavíme se snad o Manchesteru United, ne? Nebo až se začneme bavit o korozi hornin, budeš do toho tahat Juventus? Když nevím, vytáhnu proti druhému do diskuse jeho oblíbený klub, báječný, přemýšlení na úrovni náctiletého smrada.

Reagovat
Busby babes

dal jsem ti priklady, ktere bys mohl lepe pochopit na tvem oblibenem klubu. ocividne jsem te precenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nejsou příklady, to jsou útočné výpady. Takže si buď běž vyhonit pokud ti je náct, anebo si vezmi prášky na tlak. O kousek výš máš souhrn, kterým se loučím. Měj se.

Reagovat
kiwwi

takze ho mame predat pod cenu lebo nejaky bianconero si myslis ze zozral vsetku mudrost a moralku sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, dokážeš diskutovat normálně? Věřím, že jsi zralý a dospělý člověk, který dokáže přemýšlet a vyjadřovat se kultivovaně a ne jak lopata, co si chodí dát tři škopky v týdnu a po šesti o víkendech. Pro United i pro Darmiana je další společný rok absolutně zbytečný. Vám jeho hra nijak nepomůže, protože moc nenahraje, vždyť loni neměl ani 500 minut za celou sezónu, což je zatraceně marný, na to kolik jste hráli zápasů. A v nové sezóně to nebude o moc lepší. Teď ho prodáte ještě slušně. Smlouva mu končí příští rok v červnu. To odejde zadarmo. Vy nemáte zrovna moc na výběr. Buď vrabec v hrsti nebo holub na střeše.

Reagovat
kiwwi

alebo to môže byť takto... počkáme ci nedôjde lepšia ponuka a keď nie tak môže trebárs predĺžiť zmluvu, rok ho môžeme mať ako backup (zvlášť teraz keď sú všetci zranení) a o rok ho predáme za možno take peniaze ako teraz

Ja chápem ze z pohľadu Juventina a hatera Mourinha ti tvoja logika dáva zmysel ale to ešte neznamená ze je správna a máš nám ju vnucovať

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si, že hráč, který skoro vůbec nehraje, bude chtít prodloužit smlouvu? Já se snažím fabulovat na základě dostupných informací a faktů. Ty si nepřipouštíš, že by pro klub bylo daleko lepší a ekonomičtější, kdyby Darmiana prodal a snažil se dávat prostor mladým anglickým hráčům z akademie. Třeba z pohledu Juve bych do toho takto šel. Jsem rád, že se do týmu vrátil odchovanec klubu Spinazzola a nekupovali jsme nějaký backup jen tak. Stejně jako chci, aby italské týmy dávaly prostor mladým italským hráčům, chci, aby anglické týmy dávaly šanci Angličanům, v Německu Němci Němcům, což dávají a je to perfektní, atd. U United je to umocněné tím, že jsem obdivoval tu zlatou generaci Britů, kteří kopali pod Fergusonem. Mourinha jsem vždycky obdivoval, ale od té doby, co odešel z Interu, je to s ním čím dál horší a kde byl, tam se to podělalo. Nejradši jsem ho měl v první éře Chelsea. Jenomže je to absolutně nekoncepční trenér a přijde mi, že je čím dál horší.

Z jakého pohledu Juventina? Ty jsi fakt nějakej "knajpa-týpek". Je snad úplně jedno, komu fandím, koho volím, jakou mám národnost, jestli jsem černej, bílej, žlutej nebo homosexuál, ne? Nebo podle toho posuzuješ lidi? Protože přesně tak to z tvého příspěvku vyznívá. A většinou, když diskutuješ, tak dáváš najevo svůj názor a snažíš se ho argumentačně obhájit, ale jestli tomu říkáš "vnucování", tak potěš, to musí být zatraceně špatný společník a diskuse s tebou je jako koukání do zdi.

Reagovat
Busby babes

loni 17 zapasu, 1100 minut. coz je treba min nez Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zatraceně málo minut. Fellaini je přírodní úkaz, u něho tu vytíženost člověk dost dobře nepochopí. Nechápu, jak může takový hráč sbírat tolik minut v Manchesteru a hrát základ za Belgii. Otřesný.

Reagovat
kiwwi

ohľadom Juventina som písal preto co píše nižšie Busby a to ze je spájaný práve s Juventusom

Každopádne mali by sme ostať pri tom ze proste len fabulujes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pánové pardon, ale jestli si myslíte, že chci, aby šel za každou cenu a šel za levno a do Juve, tak to jste na omylu. Já ho do Juve rozhodn nechci. Takže ať už ho média s Juve spojují jak chtějí, tak osobně bych ho do Juve netlačil. 5 let zpátky ano, dnes už ani omylem.

Reagovat
Busby babes

a dokazes to ty? nebo tu jen meles moudra o skomirajicim velkoklubu a pohadce o zlem Mourinhovi, kterej brani nejhodnejsimu MAtteovi v rozletu v jinem klubu... Btw. vtipny je jak si mluvil o mensim klubu, kdyz jednim ze zajemcu je Juventus... to bych si myslel, ze si o klubu, kteremu fandis myslis vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dokážu? Nemelu žádná moudra. To jen ty a kiwwi máte nějakou utkvělou představu, že když někdo snaží svůj názor něčím podložit, tak "mele moudra". Pokud nevíš co znamená diskuse, tak pak nevím, proč na mě vůbec reaguješ. Ten kluk sedí v nejlepší letech, kdy by mohl hrát, klidně i v týmech středu anglické, italské nebo německé ligy, to je fuk, ale hrál by. A Mourinho zkrátka je ten špatný. Zatím v United nic převratného nepředvedl. Zase po něm zbyde jenom potopa, až odejde, to je v pořádku?

Darmian na Juventus nemá. A že se v médiích spekuluje o jeho spojení s Juventusem má nějaký dopad na to, co si myslím o svém klubu? Nechápu pointu, ale možná jsem se tomu měl dětinsky zasmát... ha ha...

Reagovat
Busby babes

a cim si prosim te tu svoji teorii o tom, ja by Manchester United mel prodavat hrace za pakatel, protoze tak je to spravne, jinak jim nici kareiru etc etc podlozil ty?

"Zatím v United nic převratného nepředvedl. Zase po něm zbyde jenom potopa, až odejde, to je v pořádku?"

Za a tam nejak nevidim souvislost s pripradnym prestupem Darmiana kamkoliv. Potopa? No ja nevim, hrace privedl solidni, tym ma kostru na ktere se rozhodne da stavet, mlady celkem sance dostavaji. Jedine co by se pripadne v tomhle smyslu mohlo stat je odchod Martiala... ale jeden hrac fakt neznamena, ze po nem zustane potopa.

No pointa bylo va tom, ze ten mensi klub, o kterem se spekuluje je Juventus. Dalsi pak Neapol nebo Inter... marne hledam, kterej mensi klub stredu tabulky za Darmiana poslal JAKOUKOLIV nabidku?

Reagovat
smazaný uživatel

Za jaký pakatel? Darmian je ryze defenzivní obránce, útočit neumí, zvládne občas běžet nahoru po lajně a presovat, ale to je všechno, pořádný míč nedá. Kolik za něho chcete? 15? 20? 30? Víc jak 15 od nikoho nedostanete. Je to 15 teď, nebo 10 v zimě nebo nic v červnu. A jestli si myslíš, že to tady celé vedu proto, že bych ho snad chtěl do Juve, tak jsi na omylu. Nechci. Jen by bylo fajn, kdyby ten kluk, protože je dobrej kluk, mohl hrát fotbal a ne sedět na lavičce.

V Interu? Potopa. V Chelsea? Potopa. V Realu? Nespolupracující tým hvězd. Posledních 8 let už to není ten Mourinho, co byl do roku 2010. Ustrnul, zatímco fotbal se vyvíjel a je někde jinde.

Jakou souvislost? To, že pustí Darmiana jen za "adekvátní cenu" je jen berličkou. Kdyby byl dobrým koučem, tak řekne Woodwardovi, ať ho pošle do kopru. Za půl roku ho nechá sedět na lavici a zase nebude hrát. Co to má za význam? Je to jedno ze špatných rozhodnutí, které Mourinho dělá. Je to konkrétní příklad toho, že nedokáže využít potenciálu všech hráčů a sází na oblíbence.

Juventus není menší klub než United. A ne, nebavím se finanční stránce věci, ale o sportovní stránce věci. A ano, Neapol je "menší" klub. To, že nikdo z menších klubů neposlal nabídku neznamená, že tam Darmian nemůže skončit.

Reagovat
Busby babes

ty ses blazen. ano, nechceme ho prodat pod cenou a ty rikas, ze ho mame prodat pod cenou. pak sis tu vycucal z prstu nejakou castku 15 mdga a na te se tocis.

ad potopa, me moc nezajima co delal driv, md zajima co dela u nas. a zadne potope v tuhle chvili nic nenasvedcuje. ani pripadnej odchod Martiala by nic nezmenil. i kdyby ted skoncil, tak tu po nem zustane slusne jadro Lukaku, Rash, Alexis, Lingard, Pogba, matic, bailly, lindelof... to proste neni zadna potopa.

vejs jsem ti napsal, ze Darmian odehral tolik, co hraci sirsiho kadru bezne hravaji. Mourinho mu v prestupu nebrani, ale tim se ve svem svatem hnevu nenech rozhodit.

ad mensi kluby. no ty ses tu ohanel tim, ze ho mame pustit do tymu ze stredu tabulek... jak to mame uddlat, kdyz o nej maji zajem bohate kluby jako juve, neapol nebo jnter? proc bychom ho meli prodavat za mene nez na kolik si ho cenime?

ze by mohl za rok oddjit zadarmo? no mohl, ale taky mezi tim idvede klub nejakou sluzbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně se nechápeme, nevadí. I to se stává.

Reagovat
Busby babes

no asi ne, protoze tu pises nesmysly o potope po Mourinhovi, coz u nas nikde nevidim. Jedine, co by se tak dalo kvalifikovat je pripadnej odchod Martiala. a dalsi a dalsi veci.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že sa nám nedarilo v posledných rokoch by som nezvaľoval na Mourinha. Mourinho nás opustil po pamätnej sezóne 2009/2010 a hneď v ďalšej sezóne sme skončili na 2.mieste v lige. Čo by sme za 2.miesto v lige dali v predchádzajúcich sezónach? My sme v tom Mourinhovskom a poMourinhovskom kádri mali veľa starších hráčov (takmer celá základná zostava), ktorých sa nám v nasledujúcich rokoch žiaľ nepodarilo adekvátne nahradiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta generační (ne)obměna je z velké části Mourinhovou vinou. On měl v té době začlenit do kádru mladé hráče, žádat si mladé hráče. Právě kolem let 2009-2011 bylo důležité, abyste k těm starším hráčům na sklonku kariéry dosadili mladé kluky, co se mají hodně co učit, byla ta jména jako Milito, Zantetti, Stanković, Samuel, Cambiasso, co jméno, to pojem. Od nich se měli ti kluci učit, co znamená nosit hrdě znak slavného Interu. Bohužel.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

jenze taky muze byt v rpvnich zapasech jedinej pravej bek.

Reagovat
salami

Mourinho, kterej každej druhej tejden v sezóně vybleje nějakej nesmysl nebo morálně pokrivenyho, a ty si vybereš pro kritiku naprosto normální vyjádření. Prostě má pro ně Darmian nějakou cenu a pokud to nekdo nabidne, tak ho pustej, není to nic nelidskyho, Darmian si něco odehraje jako spolehlivej backup. Kor teď, když je Valencia zranenej, Young na dovolený, Shaw nemá buhvijakou formu a Mourinho mu obecně moc nevěří a Dalot u kteryho v podstatě nikdo neví, jestli na PL má. Z toho mi vychází, že Darmian by si toho v první půlce sezóny jako 3. - 4. Volba zahrál víc než dost a pokud půjde pryč, tak ho budou muset adekvátně nahradit a to za pár supu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jde o to, že mu končí smlouva a takhle z toho United nemusejí mít nic. Takhle mohli mít část peněz na tu náhradu. Příští rok tu náhradu tak jako tak budou pravděpodobně kupovat. Opravdu neví, co si kdo představujete, že za něj United dostanou, i s ohledem na současný trh to tak jako tam moc nebude. A že bude teď dva měsíce hrát a pak zase budou tou 3.-4. volbou, to není zrovna úplně dobrý. Jemu zase uteče rok kariéry a United utečou peníze.

Reagovat
r.mrazik

ja chapu,ze MU nechce delat prestupovou charitu v dobe,kdy letaji takove castky za hrace

kazdopadne myslet si,ze se napakujeme zrovna za darmiana je takovy...nesmyslny

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
Busby babes

vsak si taky nerikame o 50 mega proboha...

Reagovat
r.mrazik

hele...reaguj normalne aspon na me

to ja prece nerikam...pise se o 12-20...pokud nechodi nesmysl castky typu hostovani a opce 5 mega,tak bych ho klidne za 10 pustil...

Reagovat
Busby babes

no tak kdyz se pise o nabidkach okolo 15 a my chcem neco okolo 20, tak mi to neprijde ze si chceme nejak extra napakovat... proste jen nejsme charita.

Reagovat
r.mrazik

ja to chapu...jen mi prijde nesmyslny drzet ho kvuli 5 mega euro...to je vse

Reagovat
salami

Nemusej mít nic, ale taky budou mít jistotu, že Darmian je ozkousenej a toho beka bez problémů zvládne na obou stranách a nepoztracej tak třeba cenný body hned z kraje sezony. Navíc si třeba vykonama řekne o větší zájem a vzime ho pa můžou pustit a jestli za něj týmy teď dávaj málo, tak to v zimě nemusí bejt o to min. Ale je téměř jasný, že United ho pustit chtěj a jenom tlacej cenu nahoru, aby měli víc zdrojů na náhradu, ale rozumím jim, že se sebou nenechaj orat a nepustej ho za pakatel, ten hráč má kor v Itálii furt dobrej zvuk a není důvod, proč by ho měli MU pustit za 5 původní ceny. A i když to nemáš rád, tak do toho zapojim Juve, co Sturaro, kterej je u vás obdobný pozici a částky o kterejch se spekuluje jsou dost presmrsteny? Podotýkám, že to nepredkladam jako argument, ale zajímá mě to z pohledu fanouška NUFC, s kterým je Sturaro dost často spojovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád, když na mě někdo útočí, což frajer výše dělá v každém druhém příspěvku.

Sturarovi bych nikdy nic špatného nepřál, takže doufám, že skutečně zůstane doma a dopadne mu Atalanta a ne Anglie. To není nic proti NUFC, ale v Anglii by neuspěl. Jinak to nevidím jako podobnou situaci. Juventus chce Sturara pustit a je o něho zájem - NUFC, West Ham, Leicester, Atalanta. Obecně se hodnotí cenou 18m liber (21 mil euro). Podle mě, co tak čtu, tak si ho vyžádal sám trenér Gasperini do Atalanty. A cena by údajně měla být 20m euro.

A rozdíly mezi Darmianem a Sturarem jsou. O Darmiana podle médií projevily zájem tři kluby - Juve, Inter, Neapol. Juve ztroskotalo na penězích (díky bohu), Inter na tom, že ho berou jen jako záložní variantu, když nevyjde Vrsajlko, zájem Neapol nebyl nijak zvlášť vážný.

Dvě podstatné věci:

O Sturara delší dobu jeví zájem anglické kluby, ale Juventus ty nabídky stále zvažuje, hráče chtělo i několik klubů v Itálii. Zájem o Sturara je větší než o Darmiana.

Další věcí je, že Darmian chce z United pryč (potvrdil Mourniho), Sturaro by rád zůstal, pokud by to šlo (potvrdil jeho agent).

Tyhle dva faktory činí z obou případů dvě naprosto odlišné situace.

A je tu ještě jeden zásadní rozdíl mezi Juventusem a United. Když hráč v Juventusu řekne, že by rád odešel, Juventus ho mermomocí nedrží a vyjde mu vstříc - Vidal, Pogba, Tévez, Bonucci. To dělá ten důležitý rozdíl a je to i důvod, proč Juventus šel nahoru, proč byl opakovaně ve finále LM a proč mohl letos přivést Ronalda. Je to korektní jednání a snaha dojít k dohodě. Když už má nějakého hráče v týmu, jde mu vstříc, pokud je to možné. Za Vidala, Pogbu i Téveze se museli přivést náhrady taky a taky to nebylo levné. Na Bonuccim Juve tratilo. Kdyby nechtěl za každou cenu odejít, tak ho klub mohl zpeněžit minimálně s o třetinu vyšší cenovkou. Když může jít Van Dijk za 75 milionů, Bonucci mohl jít za ty samé peníze úplně s klidem. Namísto toho šel za takřka polovinu. Ty situace byly u mnoha hráčů jiné co se týče jejich důležitosti pro klub a finanční satisfakce za jejich odchod. Za Vidala těch peněz moc nebylo, Tevéz šel za "drobné", Bonucci šel taky za málo. Jediný, kdo se prodal za ranec byl Pogba. Důležitá je ale celá ta pointa, kdy Juventus hráčům, byť je musel nahradit, nebránil. To je politika a byznys, jakým je třeba jít. Ale někdo zkrátka chce hrát rádoby "tvrdý" byznys a za každou cenu získat hodně peněz a čeká. Někdy to vyjde a dobře pro toho člověka, ale někdy to nevyjde a nemá pak nic. Vabank.

Reagovat
Busby babes

jj, Pogbovi jste vysli krasne vstric. x mesicu jste sponovali cenu co to slo. A btw je to tak v poradku. Coz je vec, kterou nechapes.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup blokovala Railovo provize, šponovaná ceno. Takže chovat se jako pytel sraček je v pořádku. Ty jsi fakt ubohý morální hovno. Sorry, u mě vítězí morálka před hrabáním si do vlastní kapsy.

Reagovat
Busby babes

lol tyhle kazani o moralce. zatim jsem tady nerekl jedinou nemoralni vec, ani nikde nenabadam k nemoralnimu chovani. Jenze ty jakejkoliv nesouhlas se svoji svatou pravdou asi povazujes za nemoralni.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku. Máš pravdu. Souhlasím s tebou.

Reagovat
Busby babes

nepouzivej ironii, kdyz nevis kdy...

btw tohle si mel napsat uplne na zacatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, souhlasím s tebou. Máš pravdu.

Reagovat
Busby babes

tak, spravne. Prijd zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.

Reagovat
JessePinkman

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby jsi vypadl ty José! Žádný fanoušek na světě už ti nevěří, tak si seber svých pár švestek a vypadni škodit někam jinam!

Reagovat
Azazelo RD

Někdo by mu měl zkontrolovat diplomku, jestli neopsal pár odstavců.

Reagovat
Busby babes

to soukrome firmy neresi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je jeho možná poslední sezona on už dostál ultimatum takže pokud nevyhrajeme titul nebo LM tak jde pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrajeme. S jeho herním stylem v roce 2018 není šance! V LM možná přelezeme přes skupinu, ale osmifinále konečná a titul bude pryč někdy v lednu

Reagovat
kiwwi

jaké ultimatum?

Reagovat
smazaný uživatel

už se to po minulé sezoně když si sedli za stůl mourek dozvěděl, s ním by měl , ale vážně jíti edík pryč protože takovýhle impotent na trhu se nikde nenajde

Reagovat
Neutron

este tu je Chelsea a navyse...co by si si zelal od Eda?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i jsem četl , že on není tolik aktivní jeho vyjednávání kde ho prakticky přechčijou všichni ano měl nějaké master plány jako s DDG a faxem , ale to je tak vše

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

že se zrovna ty s těmi svými výplody směješ

Reagovat
Busby babes

master plan s faxem.

Reagovat
smazaný uživatel

busby hlavně tu v půlce sezony zase neměj vlhký kalhotky ze salaha

Reagovat
Busby babes

ja?

Reagovat
Neutron

napisal si, ze je Edo impotent na trhu....tak sa pytam este raz...co by si od neho cakal? Respektive, koho by mal podla teba riesit?

Reagovat
smazaný uživatel

tak řešit má hráče které má přinést , že se alex sandro řeší přes rok a furt nic jinde je za 2 měsíce hotovo

Reagovat
Neutron

ja ti neviem, mozno si to len lahko predstavujes. Aj ked je pravda, ze takeho Kenyona som mal asi radsej ako Eda no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, pod Kenyonem ty finance ve stylu na nákup máš kolik prodas, byly top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

bola uplne ina situacia

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně nevím jak pro tebe, ale pro mě je bůh fotbalu SAF. A pokud SAF řekne, že Kenyon byl hrozný, tak to beru jako hotovou věc.

Reagovat
Neutron

samozrejme, ze Sira Alexa uznavam, ale ja si nemyslim, ze bol Peter hrozny...je jasne, ze Sir Alex vie podrobne preco to tvrdi a ja takto zvonku viem v podstate hovno...

Reagovat
Mastný Chobot

však ste mu tu ultimáta dávali už pred minulou sezónou

Reagovat
smazaný uživatel

tam asi těžko když v půlce sezony mu dali novou smlouvu ultimátum prvně měl , že dodělá ten stávající kontrakt a uvidí se doteďka nechápu proč mu dali novou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrát titul vyhrát LM

Reagovat
smazaný uživatel

tak já se taky směju s takovýmhle týmem je ta LM nemožná v té PL se děly daleko větší zázraky

Reagovat
smazaný uživatel

v PL je šance, že to nějak uhaluzíte no

Reagovat
smazaný uživatel

tak i tu LM když tam postoupil litrpůl tak i tam je to dost možný , ale tam to bylo zapříčiněno tím , že ti top favoriti se sami vyřaďovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vetsi sance uhaluzit je to v LM. Play off soutez, tam se stesti projevi daleko vic nez v dlouhodobe soutezi.

Reagovat
Busby babes

ultimatum nedostal, ale takhle ta situace bude stat... samozrejme, pokud titul projedem v poslednim kole o bod, tak se to asi bude hodnotit jinak nez kdyz budem mit 19 bodu ztratu, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

ultimátum dostal , ale tak máš pravdu asi kdyby to bylo i o pár bodu za prvním flekem a nějakej ten fa cup k tomu tak by ten rok navíc měl. Jak už jsem psal přeju si titul i když bych mourka viděl nejraději pryč , ale s touhle sestavou to nevidím moc dobře , ale v PL se dějí zázraky.

Reagovat
Kixi Syhimour

No máte zřejmě asi 2. nejkvalitnější kádr, takže zas ne, že by vaše vítězství bylo zas tak překvapivé

Reagovat
Busby babes

po tech vasich nakupech bych to uz tak jednoznacne nevidel.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, já jo. Ten náš tým si ještě musí sednout a bude na nás obrovskej tlak. Stále platí, že titul půjde s největší do Manchesteru, jen se musí rozhodnout do jaké části.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze uz i podle sazkovek jste druhej favorit, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, sázkovky o ničem nevypovídaj. Hlavní problém je, že nemáme vítěznou mentalitu, narozdíl od vás, City nebo Chelsea. Plus Spurs jsou zatím až podezřele potichu....

Reagovat
smazaný uživatel

tak kohouti mají i vyřešenj tým tam pokud jim neodejde trippier nebo alderweild k nám tak mají na každý psot 2 dobré hráče Chelsea pokud odejde ta čtveřice hráčů tak těžko je vidím na titul. Navíc po tom co si přivedli loutku sarriho. Jinak jste podle sazkovky druhý největší favorit aspoň na chanci

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si , že překvapivé by to bylo stále největší favoriti je city a i vy jste před námi šance máme asi jako kohouti , samozřejmě hůře jak potápějící se loď chelsea nejsme na tom

Reagovat
Kixi Syhimour

My nemá vítěznou mentalitu, nemáme moc zkušenej tým a ještě si to musí sednout

Reagovat
smazaný uživatel

nevím celkem jsem se divil ta LM vám , ale pomohla když si pomyslím , že tak od dob co odešel torres jste tak začali kupovat a kupovat nemyslím lallanu a jemu podobní , ale kupovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň máme zkušenosti s finále, ale žádný až na Hendersona, Milnera, Mignoleta nemá zkušenosti s útokem na čelo ligy. To je problém, čekáme na titul už skoro 30 let a čím déle tím větší tlak. Aby se dalo o titulu uvažovat museli/y by se oba Manchestery zbláznit, protože právě ty nám sebrali/y tituly - 2009, 2014

Ale dával bych si pozor na Spurs

Reagovat
El Cid z City

spurs jsem tak nějak věřil loni,letos to vidím na vás,máte hlad,fakt dobře jste posílili, útok nejlepší v lize, golman vyřešenej, obrana od příchodu vvd šlape, spurs i liv budou hrát skvělej fotbal, united bych rozhodně neodepisoval, ale čekal jsem,že si vyřešej kraje obrany, u nich jeden příchod může bejt ten poslední díl skládačky, v útoku spousta kluků,co může rozhodovat,idyž se nedaří..každopádně to vidím na někoho ze city,liv,tott,united,ale PL už mnohokrát překvapila

Reagovat
smazaný uživatel

Může se stát, že si to všechno sedne a Live pojede na titul... ten tým je neskutečně silný. Na papíře po City jednoznačně nejsilnější

Reagovat
smazaný uživatel

tam je hlavně tlačí bota v obraně jo přišel van dijk , ale i tak jde vidět , že to není ono má tam přijít ještě vida jsem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim, že pro Vidu to bude velkej skok.. na MS zahrál suprově, ale nemusí se adaptovat do PL.. tam bych volil radši sázku na nějakého zkušenějšího stopera. Ale Lovren-Van dijk je taky slušná stoperska dvojice.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

nevím těch 25 mega není moc

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych ho bral, ale nevěřim tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě je tam Matip a Klavan..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Matip je zraněnej jsem četl neví se na jak dlouho on špatnej nebyl a Klavan je Klavan no

Reagovat
smazaný uživatel

nemáme, Liverpool má silnější základ

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný vidět, kam se United posunul po odchodu Sira Alexe...

Reagovat
smazaný uživatel

problém tam byl i ten , že ten tým v tu dobu byl přestárlý a potom špatný trika když Boss měl náhradu v podobě moyese a potom doteď pro mě nesmyslný LVG kterej tam přivedl hráče kvalitou patřící tak do Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

S odchodem Ronalda to šlo trochu dolů, ale stejně ten tým dokázal dojít až do finále LM a vyhrávali tituly v PL.. prostě ta vítězná mentalita hráčů včetně Sira Alexe udělala hrozně moc. Pro mě nejlepší trenér v historii fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

to naprostý souhlas mám to tak stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslim, že se ztrátou Ronalda jsme se dokázali vypořádat dobře. O SAFovi neni pochyb, nejlepší ever & forever

Reagovat
Ross Geller

Co kecáš, já mu věřím.

Reagovat
Zaschrona

faze 3

Reagovat
fenixLFC

vies o tom svoje

Reagovat
Zaschrona

V posledni dobe vyhazujeme trenery jak Palermo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

No... ale Adam95 má zajímavej postřeh... věří tu vlastně někdo Mourinhovi?

V tom, že třeba příští rok uhrajem LM nebo PL?

Jako kéž by tu LM uhrál, doufal jsem v to už letos, ale byla to, bez přehánění, katastrofa.

Reagovat
EXoRcIsT

ja kazdu sezonu verim ze MU vyhraje titul keby som v to neveril tak to ani nemusim pozerat

Reagovat
C-M@ster

Já věřil teda jen v LM ve stylu Mourinhova Interu a možná nějakej pohár.

A ač mě může za to každej odsoudit, přál jsem titul víc City za to, jakej fotbal hráli.

Kdybychom hráli my útočnej, atraktivní a kombinační, přeju ho nám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já souhlasím city hráli parádně ne jako třeba lišky kde jejich HYPE byl takový , že tam vyhrávali 1:0 díky nesmyslné penaltě , ale to je jedno. Mourek prostě svůj styl nezmění ono takhle na top 5 ten jeho styl je výbornej on kdyby jenom změnil styl v podobě když hrajeme např. se sotonem a hrajeme na 1:0 a potom bráníme. Kdyby tady změnil ten styl ve smyslu do půle gol tak bysme nemuseli tolik ztrácet zbytečných bodů . Ta LM ať je to směšné jak chce je i za mě reálnější tam když se to zabetonuje u nich 0:0 a pak 1:0 tam se dá takhle hnusně postoupit. Průser nastává když prohráváme viz sevilla

Reagovat
Kixi Syhimour

Mourinho je přesně druh trenéra na LM, to je fakt. Je až s podivem, že ji už 8 let nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkal jsem , že je přesně typ trenéra pro LM jen s jeho stylem je reálnější vyhrát tu LM než tu ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl jen můj názor

Reagovat
C-M@ster

Co se týče lišek, tak jestli mluvíš o jejich titulové sezóně, tak tam se mi moc líbili.

Kdyby hráli United stejně bojovně jako oni, tak su spokojenej.

Na taktický výsledky začali hrát až cca posledních 10 kol v sezóně. Do té doby ale jeden makal za druhýho a každej zápas potahal někdo jinej a celý to tam podržel Kanté.

Reagovat
smazaný uživatel

já tam právě psal jak u nich začal HYPE tak je začali tlačit do té doby ano do té doby bojovnost to nám chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Jako okey, City hráli fakt parádně a titul si rozhodně zasloužili, ale přát jim ho? našim úhlavním rivalům? Tohle se mi prostě nikdy nestane, radši bych ten titul ukopal jakkoliv nezaslouženě, než ho přát někomu jinýmu

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, nejsme hlavní rivalové my?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako z historickýho hlediska určitě, ale přeci jenom tohle je rivalita v jednom městě, navíc jsou největší kandidáti na titul, takže tomu přikládám velkou váhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

proc ne? zas je tech favoritu na titul nekolik. City nejvetsi, my a Liverpool v tuhle chvili za nima... Uvidime.

Reagovat
Swarley

na LM seru, všechno na titul...když ho nedáme, José musí jít...tři sezóny měl, to bohatě stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím přeju si titul , ale taky bych chtěl aby mourek už táhl už začíná zase dělat tlak na hráče a nemít s nimi dobré vztahy. Vysněnej je pro mě Pochettino nebo Zizu

Reagovat
Swarley

tak s Mourinhem se do toho šlo na tři sezóny, během kterých musí udělat titul...pokud to nedá, tak z mého pohledu není co řešit, zase takový sympaťák a budovatel to není, aby se s ním pokračovalo nějak déle...

s hráči zatím průser není, všichni zůstali...uvidíme, jak se to teď udělá s Martialem, ale doufám, že zůstane a pak se uvidí...teď ho musíme udržet, příští rok už to může být bez Mourinha...

Zizu pochybuju, jestli šel kvůli tlaku, tak u nás to fakt lepší nebude...obzvlášť, jestli to ani Mourinho nezvládne...za mě Poche...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pochettina chci nejvíc i zakláda na akademii a ty jeho přestupy co dělá u kohoutů cena=výkon paráda . U mourka nepochopím doteď proč mu dávali novou smlouvu tedy uplatnili opci na prodloužení o 1až 2 nebo kolik to bude let

Reagovat
Swarley

to už je naše vedení, Mourinho věří...jako nejhorší asi bude sezóna, kdy by to dopadlo druhým místem a 5 bodů od City...pak ho nechají...

tuhle sezónu to chce titul nebo průser...

Reagovat
C-M@ster

Já bych možná chtěl nějakýho úplně novýho neokoukanýho talentovanýho trenéra, co bude chtít hrát útočnej fotbal, ale nebude to takový, že přijde a rozfofruje pár miliard.

Ideálně někdo kdo by přišel, vzal hráče co má, doplnil to tam, kde je potřeba (třeba ze dva nový) a začal s náma hrát na výsledky 4:1, 5:0, 4:3 a podobně

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty se totiž válej jen tak na ulici

Takového trenéra bych chtěl každej, ale to je velkej požadavek

Reagovat
smazaný uživatel

NO pochettino právě moc neutrácí za tu cenu co přišel son apod. to bylo jako by přišli zadarmo

Reagovat
Kixi Syhimour

skvělej trenér a manažer

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak moje vysněná náhrada za mourka snad to klapne snad

Reagovat
Kixi Syhimour

No, snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta jeho výstupka není zas tak hrozná a žádnej jinej trenér mě nenapadá Carras potřebuje prax a Giggs ještě čas

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo chápu, že ho chceš, ale mně jako fandovi LFC se to úplně nelíbí

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

Proc ne, Pochettino by byl fajn, ale u nas a v Tottenhamu je jiny prostredi, to bych torhu vypichl. Uz jen to, jak zminujes super cena/vykon... u nas na tohle zas tolik koukat nemusi, u nas je treba hlavne ten vykon bez ohledu na cenu. Vicemene.

Ten styl prace je jinej.

Reagovat
C-M@ster

Já vím, že on je dobrej.

Ale chtěl bych ho nechat Spurs, líbí se mi, že mají svou tvář a nevím, proč by chodil k nám.

Reagovat
Talker

Já doufám, že Martial půjde buď k nám (za Williana) nebo zůstane. Protože by bylo bezva, abyste si nechali nasraného hráče, který to bude ideálně šířit.

Reagovat
Swarley

v rámci Anglie je doufám absolutně neprodejný...a klidně bych to riskl, Martial nebo Mourinho...uvidíme, kdo vyhraje...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

do anglie těžko mluvilo se o juve a o psg kde chvíli byla možnost výměny za verattiho i o barce se mluvilo , ale to teďkom už těžko

Reagovat
mithro

bude to sirit

Reagovat
Kixi Syhimour

? Proč?

Však u vás je LM víc, ne? Titulů máte dost a poslední nebyl zas tak dávno. LM nemáte už deset let. U nás bych to pochopil, ale u MUN, moc ne.

Reagovat
Swarley

titul je základ a je to sakra dávno, co jsme ho vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím , že už je to hodně dávno hlavní je ten titul a dodat sebevědomí do LM jenom doufám , že bez mourka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, fakt dávno, to mi povídej

Reagovat
Swarley

pardon no

Reagovat
r.mrazik

titul neda,LM neda...hrace rozesere a driv nebo pozdeji pomaze brecet o dum dal

Reagovat
Kixi Syhimour

optimisitcký fanda

Reagovat
r.mrazik

realisticky fanda

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevadilo by mi to

Reagovat
smazaný uživatel

já už mu taky nevěřím on bude tuhle sezonu básnit jak jsme byli druzí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no a mezitim tu budes brecet ty. Samej brek tady...

Reagovat
r.mrazik

Kdo by nebrecel z ty nasi hry? A jo...ja skoro zapomnel na tu vasi bandu honicu

Reagovat
mithro

hned je to piatkove rano krajsie

Reagovat
r.mrazik

aspon vis co cekat a muzes se na to psychicky pripravit

Reagovat
Whitemedia

To jsem zvědavý, který dům ho vezme..

Reagovat
r.mrazik

chelsea...nekdo v italii...real az vyhodi toho novyho typka...

on se nekdo najde

Reagovat
Whitemedia

Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby po Sarrim a jeho ofenzivním fotbale, který "překvapivě" neskončí titulem hned v první sezoně, přišel trenér, kterému předváděná hra bude u zadku a půjde mu jen o výsledky.. ale tentokrát už opravdu nevěřím(doufám), že by to byl Mourinho..

Reagovat
r.mrazik

tss...jen si ho vezme zpatky

Reagovat
Whitemedia

Pro všechny bude nejlepší, když prostě odejde z PL, třeba do PSG, to pak bude ofenzivní koncert..

Reagovat
r.mrazik

je mi vlastne jedno kam vypadne...hlavne at je pryc z MU

Reagovat
icemike

Inter, portugalská nebo brazilská repre (by začali bránit, dacani), prostě at zmizí z PL a případně v LM at ho každý PL klub vyklepe

Reagovat
Busby babes

ono v realnzm svete se Mourinho o praci fakt bat nemusi. Ale to je vec, kterou tu na EF hodne lidi nechape.

Reagovat
Whitemedia

Jako o práci se určitě bát nemusí, nabídek by měl hromadu.. jde jen o to, jestli by to byly nabídky od top týmů, o které mu jde..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu věří už jen Kiwi, iamek, busby, exorcist, cartmanova mama, swarley a tomanatural

Reagovat
Busby babes

rika se tomu fandit. ale to ty nemuzes chapat.

Reagovat
Swarley

Fandím United, ne přímo Mourinhovi

Reagovat
Busby babes

samozrejme, vsak se pta, jestli nekdo veri, ze vyhrajem titul, ne? Aspon tak jsem to myslel... A ono se da blbe oddelit to: fandim aby se klubu darilo dobre, ale nejakym zazrakem se darilo managerovi spatne?

Reagovat
Swarley

Já to zase myslel dobře, tady je každej podrážděněj, start sezóny se blíží

Reagovat
Busby babes

proc myslis, ze jsem podrazdenej?

Reagovat
Hokaido

Mufani, v jaký sestavě nejspíš nastoupíte v Mnichově? Bude to ostrá generálka, nebo bude José hráče šetřit, protože už v pátek hrajete PL?

Reagovat
kiwwi

ostrá generálka to byť nemôže pretože všetkých hráčov nebudeme mat ešte ani na ligu

ale viacmenej sa už dá očakávať že naskocia ackari

Reagovat
Busby babes

Bude chybet Rash, Lingard, Pogba, Lukaku, Fellaini, Jones. Tihle urcite. Martial by hrat mel, zbytek se uz bude pripojovat taky o tyden driv, tak kdo vi...

Reagovat
smazaný uživatel

těžko to bude ostrá několik hráčů nám chybí zřejmě na první půlku pošle hráče k předpokládané sestavě na 1 kolo ve druhé půli mu tam snad může někdo zamotat hlavu jedině. Ale i tomu nevěřím když vidím jak hraje perreira a chong a mourek s nimi nepočítá

Reagovat
Mastný Chobot

Ako sme hrali, chaloši? Výkon, rozostavenie, individuálne?

Smith-Rowe trošičku gólik, šikula.

Reagovat
smazaný uživatel

napiču

Reagovat
Counter

Výkon směrem dopředu paráda, směrem dozadu pořád klasické zmatky, ale v rámci možností se to dalo. Rozestavení 4-2-3-1, ofenzivní trojka se točila jak káča, docela zajímavé to bylo. Individuálně se nejvíc ujali mlaďoši, Guendouzi aktivitou říkat si o míč normálně konkuruje Elnenymu, 19letý nováček a nebál se ani trošičku. Směrem dozadu to už od něj bylo o něco slabší, ale první dojem jednoznačně pozitivní. Nelson vypadá, že dozrál, přijde mi oproti loňsku fyzicky nabušenější, už není takové pírko a těží z toho v soubojích (navíc na rychlosti tím neztratil). Smith-Rowe krásný gól a sympatický výkon, zaslouží si v sezoně šanci aspoň na úrovni Nelsona s Nketiahem.

Reagovat
jacobT

A Guendouzi sa pohyboval hlbsie ako Ramsey alebo ako ta dvojclenna zaloha fungovala? Ale tesi ma to menenie pozicii ofenzivnej trojky. To moze fungovat skvele, aj vzhladom na hracov, ktorych tam mame.

Reagovat
Counter

jj, Guendouzi byl hlouběji, ale Ramsey hrál opatrněji než pod Wengerem, nelítal tolik dopředu.

Reagovat
jacobT

Diky.

Reagovat
Mastný Chobot

na Guendouziho ide samá chvála, ale musí trochu nabrať svaly, vyzerá jak Luiz-bulimik. Videl som nejaké highlighty a tá hra vpredu vyzerala krásne, fluídne, to som rád. Akurát neviem moc, či budeme vedieť využívať Aubu na 100% v takomto systéme. To by bola škoda a radšej by som obetoval Lacazetta.

Reagovat
jacobT

Mne praveze vzdy prislo, ze Auba s Lacazettom spolu funguju dobre. Som velmi rad, ze ich zatial v priprave skusa vylucne spolu aj Emery. A ak si bude ta ofenzivna trojica pocas celeho zapasu menit pozicie, tak nevidim dovod, preco by sme Aubu nevyuzili naplno. To by bola velka skoda odstavit hraca ako Lacazette, ked to zatial vypada, ze si s Aubameyangom na ihrisku dokazu vyhoviet.

Reagovat
Mastný Chobot

Vyhovieť si dokážu, aj na instarorkách, len som myslel, že im dvom prispôsobíme aj formáciu nejakým spôsobom. Možno to takto bude fungovať, neviem, len sa obávam, aby to Obabumeranga nelimitovalo.

Reagovat
jacobT

Tak je to este len priprava, idealny cas skusat ci to fungovat moze a bude. Zatial sa nezda ze by to Aubu nejak obmedzovalo. A ak to v novej sezone fungovat nebude, tak sa ta ofenziva posklada nejak inac. Este som zvedavy ako to bude vypadat, ked tam s nimi bude Ozil alebo Mkhitaryan, to by sa to mohlo smerom dopredu viac podobat na hru s 2 utocnikmi v nejakej variante 4-3-1-2.

Reagovat
Mastný Chobot

tiež by som to tak videu

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Nemůžeme přibalit Smallinga k tomu balíku za Maguira?

Reagovat
cr7sux

Podle zdrojů televizní stanice Sky Sports Manchester United učinil nabídku za obránce Harryho Maguirea. Za stopera Leicesteru City, který zazářil na mistrovství světa a pomohl Anglii ke čtvrtému místu, nabízejí United 65 milionů liber. (skysports.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prakticky buď on nebo alderweild , ale Edík prej by nedal 65 mega pokud mourek neprodá nějakého stopera do té doby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Lazio by měl v následujících hodinách potvrdit hned dvě zvučné posily. Ze Sevilly by měl přijít Joaquín Correa, za kterého římský klub zaplatí 16 milionů eur s možností dalších 3 milionů v bonusech. Jako volný hráč potom s Laziem podepsal smlouvu chorvatský vicemistr světa Milan Badelj, který hrál naposledy za Fiorentinu. (football-italia.net)

Nasrat

Reagovat
REPLIKATOR

Snad tam ten žebrák zůstane

Reagovat
olis

OT: tak to vyzera tak ze na kraj obrany pride Arias alebo Sabaly, ja by som preferoval Ariasa, lepsiu volbu si ani velmi neviem predstavit ale ani Sabaly nemusi byt zla volba

Reagovat
Miguel19

Berte Zappacostu. Top hráčik

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Vzhledem k faktu, kolik hráčů z tradičních top 5 je ještě na dovolené, dal bych tipovačku, jak bude vypadat tabulka třeba po 3. Kole.... Mám pocit, že na top3 bude třeba Westham nebo klidně i hudersfield

Reagovat
smazaný uživatel

já se v tomhle obávám aby litrpůl hlavně takhle nenahnal body oni prakticky mají celou 11 bez lovrena od přípravy to samé i arsenal , ale tam by to byl zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Salah a Mané jsou s týmem asi 5 dnů a Firmino má furt dovču..tři naši nejdůležitější hráči..Alisson,Hendo,Trent,Lovren,Xerdan a další ještě vůbec nejsou s týmem..

Reagovat
smazaný uživatel

Xherdan je s týmem a Mane i Salah hráli už dnes ráno. To je v pohodě.

Reagovat
tomasinho

Jojo a Firmino s Alissonem stihnou dva zápasy (Neapol, Torino) po návratu z USA, takže pohoda. První kolo nestihnou, teda jako stihnou, ale dojedou týden před, jen Hendo (máme Fabinha), TAA (Clyne, Gomez, Camacho), Lovren (tam bude problém) a Mignolet, který odchází stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli je to pohoda. West Ham respektive Pellegrini s posilama se budou chtít předvést.

Reagovat
Filipow

Jací hráči by se měli ukázat proti Torinu? Jdu na ten zápas, tak mě to zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Xherdan už je taky? Jo vím koukal sem a Manému ta 10 sedne

Reagovat
Miguel19

Liverpool povede.

Reagovat
Kixi Syhimour

To se nám zase všichni vysmějou po 5 kolech

Reagovat
hona.kub

takže tento rok nebude váš?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nikdy jsem nic takového netvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

to tady z liverpoolskejch snad nikdo nikdy nepsal

Reagovat
Infernoqt

Leicester City have rejected a £65m bid from Manchester United for Harry Maguire. (Source: Sky Sports)

Reagovat
smazaný uživatel

to kolik chcou za tu cenu je dvakrát alderweild skoro

Reagovat
smazaný uživatel

No to si nemyslim...

Reagovat
Mates_Matesović

Vyměníme za Martiala

Reagovat
kiwwi

lol znalec

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi zrovna od tebe to sedí ty jsi fakt šulínek

Reagovat
kiwwi

takých masopustov už tu bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Alderweireld nepůjde pod 70

Reagovat
EXoRcIsT

50 za tobyho co ma rok do konca zmluvy je tiez dost ja by som isiel po bonuccim alebo godinovi

Reagovat
tomasinho

Nemá rok do konce. Jen příští rok začne působit výkupka okolo 25.

Reagovat
EXoRcIsT

aha aha to som nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme jim 40 + Smallinga

Reagovat
EXoRcIsT

65+Smalling

Reagovat
Zaschrona

lol, jako mel dobre MS, ale jestli jim nabidnete jeste vic, tak jste dobri blazni

Reagovat
kiwwi

dorovname sa Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt obhajíš všechno

Reagovat
Zaschrona

Ten uz jste teda prekonali prvni nabidkou, jestli narazis na Richarlisona a deal 35+15.

Reagovat
kiwwi

tier 3 zdroj fakt nie je ziadne potvrdenie toho ze sme ponuku podali

Reagovat
Zaschrona

No, je pravda, ze jen za tohle leto nas Sky Sports spojili uz s nekolika hraci, kde to byla absolutni bouda. Malcom treba. Ale kdyby to byla pravda, tak to uprimne nechapu.

Reagovat
kiwwi

a o tom to je... Tier 3 zdroj niečo uverejní a na základe toho sa tu ľudia vysmievaju tomu akí sme tragedi

trebárs sme sa aj ohladom Magura informovali ale nemusela padnúť žiadna suma alebo úplne iná, ja neviem, ale ľudia to tu berú ako fakt

Reagovat
Zaschrona

Tak ja nevim, ja to nijak moc vazne neberu dokud to neni ofiko nebo to netvrdi nejlepsi novinari kolem kazdeho z klubu. Ale kazdopadne, kdyby to byla pravda, tak ta castka je docela silenost.

Reagovat
Whitemedia

Sky Sports jsou hrozní tragédi, fakt směšná banda..

Reagovat
LeonardoUžoa

Richarlyson

Reagovat
nani92

Evra na rok k nám

Reagovat
smazaný uživatel

škoda , že taky nemá kondici jako criss aby v tolika letech měl testy jako dvacetiletý doteď si pamatuji na ten gol proti bayernu a potom z rozehrávky gol bayernu

Reagovat
Busby babes

no tak on je Evra o 4 roky starsi, ze jo...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle jsem to nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale verim, ze by nekterym Mufanum srdce zaplesalo nad navratem tohodle podcloveka

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: co rikate na who is america??

Reagovat
misinho7

pecka , sasha je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je nepochopitelny, ze ty lidi se nechaj dobrovolne natocit pri takovejch vecech. Nektery ty segmenty jako ten s tou blbou blonckou nebo town hall s redneckama jeste chapu.. tam je to celkem jednoduchy. Ale ze se vysoko postaveny politici/zastupitele nechaj natocit do spotu pro propagaci zbrani pro maly decka nebo pokrikujou nigger/pobihaj tam s holou prdeli. WTF proste.

Reagovat
misinho7

tiez tomu nehcapem to im akoze nedojde ze tu nie je nieco v poriadku? sice v rozhovoroch vraveli ze ich sasha klame co je jasne ale tak pobehovat tam s holou ritou a nechat s natacat a hlavne uverit takej kktine ten s holou ritou ten ma dostal najviac..to vazne veri tomu ze v Izraeli sa budu branit proti teroristom tak ze na nich pojdu s holou ritou ...inac neviem ci ste postrehli ale typek vcera aj odstupil po tej hanbe

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby neprichazely zpravy, jak se ti politici omlouvaji, ze se nechali nachytat, tak bych nikdy v zivote neuveril, ze je to realne.. jedine, co mi prislo scripted byla asi jen ta baba v galerii, ale pote co jsem videl druhy dil uz si nejsem vubec jisty

ale pokud bych hodnotil vtipnost, "kvalitu", tak si nemuzu pomoct, ze tentokrat je do toho sacha tlaci na muj vkus az moc. kdyz to porovnam s alim g nebo boratem, brunem, tak tomu schazi ta lehkost, uvolnenost (ma to imo vymakane az moc ) a spis nez, ze bych se smal, tak ziram..

tezko rict, jestli je to cohenem nebo momentalni naladou ve spolecnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

ta ženská byla určitě scripted, jako v Boratovi apod. tam byly nahrané věci, odmítám tomu věřit

Reagovat
smazaný uživatel

snad. a veril bych, ze i ta verejna diskuze na tema mesita

Reagovat
cink

To bylo snad nejvíc real

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ziram, ale treba ta verejna diskuze me hodne pobavila. Ani ne tou reakci tech lidi (protoze to bylo uplne jasny), ale tim jak Cohen cetl to publikum a neustale prisazoval a prichazel s vic a vic absurdnima napadama - jak jim tam nabizel dve verze ty mesity, jak se zmeni jejich mesto, pak ze to financuje Clinton Foundation.

Specialne me pobavila ta vymena jak ten jeden chlap rekl neco ve smyslu "je stesti, ze tu mame cernochy" a Cohen to otocil jakoze "jo, to mate fakt stesti, ze tu takovou komunitu mate" a ty redneckove tam na nej zacali rvat, ze to nepochopil a ze tam cernochy nechtej.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to bylo vtipne, ale tam bych rekl, ze to mohlo byt nahrane aspon ten fousac, co furt vykrikoval, ja jsem v tomhle docela skeptik

jinak ten "heal the divide" mi prijde zatim jako nejpodarenejsi alterego

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se nejvic libi ten Erran, protoze ma zatim nejvetsi bomby. Ten "heal the divide" typek mel slabej segment v prvnim dile (jak byl doma u toho paru), ale je okej. Vubec nejslabsi mi prijde ten na vozicku, ten mel ty segmenty oba slaby. Jak Sanders, tak ten novinar s tou inauguraci mi prisli, ze ho prokoukli, nenechali se az tak napalit a brzo to stopli.

Reagovat
cink

Smutné ale zasmál jsem se

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

že by sa také neičo nestratila Who si CzechoSlovakia

Reagovat
smazaný uživatel

zas na druhou stranu dobre pripomenuti, ze dementi jsou vsude stejni

Reagovat
smazaný uživatel

že jsou amíci vypatlaní... prý to měli dobře zorganizované apod., ale prostě nemůžeš na video říkat takové sračky, ještě tam číst blinky a rita oru

Reagovat
smazaný uživatel

tak dick pic vubec nevedel, o cem mluvi hnus, jak to ukazuje, ze zopkaujou jakouokli picovinu, co jim nekdo rekne

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hnus. Jsme dost velký klub na to, abychom mohli nechat nepotřebné hráče odejít. Celé dva roky s nim murín vyjebával, měli bychom ho nechat odejít a na těch pár zápasů dát šanci mladíkům nebo koupit pořádné RB. Valencia tam nemá co dělat. Murín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmesnejsi nakup MU poslednich let, ten borec se boji i vlastniho stinu. Bylo to na nem hned videt, ze na klub typu MU proste nema. Vse resil pragmaticky, hlavne nic neposrat a na souperove polovine sem ho videl za ty 4 roky snad dvakrat

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky Jinak prvních pár (2-3) zápasů měl super, pak ale úplně odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem ty 2-3 zapasy radeji nezminoval, nevypadal spatne. Ostatne Mufani tu z nej delali novyho Roberta Carlose, podmani si ligu a LAV pujde do staryho zeleza no, trochu to nevyslo

myslel jsem prave, ze prisel v tom baliku hracu o predminulym Mundialu, ze to jsou 4 roky no, mit ho v klubu, tak i 4 tydny by byly moc...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

celkově všichni co přišli pod LVG na ten klub nemají

Reagovat
smazaný uživatel

koho jeste dovedl namatkou?

Reagovat
smazaný uživatel

blind herrera ten ujde dále schneiderlin Rojo

Reagovat
Infernoqt

Rojo, Schneiderlin, Blind, Martial, Di Maria, Schweinsteiger, „Falcao“, Depay... no a pak Shaw a Herrera, které si sice sám nevybral, ale dal klubu svolení k jejich přestupu. No a kdo nám zůstal a je teoreticky schopný bojovat o základ? Nebýt toho FA Cupu, tak to byly ztracené dva roky... což si myslím, že byly i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo je dobrý backup, Schneiderlin špatný, blind nejhorší... Martial top, Shwein dobrý, Depay měl dostat šanci ještě, teď si dává frantíky.... Di Maria byl flop

takže do základu bychom měli Martiala a Shawa, Depay s Herrerou na pomezí základu, Rojo backup, Darmian je taky dobrý backup na oba kraje

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Depaye je velká škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

dik oboum, myslim, ze z tohodle vyctu prichodu je politika klubu jasna

Jedinej, kdo fakt stoji za rec, je me nesympatickej Herrera, co na tenhle level nema, ale proste to urve pracovitosti. Martial vnitrne mrtvej, Angela nekomentuju , Blind skrz naskrz prumerak, kterymu ani nenasli flek..a tak bych mohl pokracovat dal

Ale je zajimavy sledovat ten postupnej rozklad v primym prenosu

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo na něm hned vidět? WTF ty jeho první zápasy byli vynikající, nepustil přes sebe nikoho

Reagovat
Miguel19

Tak Marina požužlala pár indiánků v Miláně a už maže pryč. Uvidíme co domluvila. Snad nic

Reagovat
Zaschrona

Williams hraje jako naprosty traged i proti Blackburnu. Toho se asi uz nezbavime.

Reagovat
Zaschrona

A jeho kolega v obrane snad jeste vetsi, proc se proboha Pennington prodluzoval. Nas stred obrany i zalohy je k smichu. A dostavat v Blackburnu v polocase 0:2, to taky. Nejvetsi kralove ale jsou ti, kteri zajistuji oficialni streamy z pratelaku. Zase to nefunguje. Typicky Everton me vzdycky dokaze nastvat hned nekolika zpusoby.

Reagovat
Zaschrona

A jeste k tomu pry nabizime za Digneho s Minou 55 mega euro. Zas se chystame utracet jak sileni, letos to ale snad aspon je za solidni hrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Everton are offering a €55 million package deal for Yerry Mina and Lucas Digne. [sport]

co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

fuck

Reagovat
Zaschrona

Digne se mi libi, u Miny mam pochyby, ze se hodi do vytazene obrany, ale zas je kral ve vzduchu. Za me klidne, upgrade oproti hracum jako Martina nebo Williams by to byl neskutecny. Jen to zas je desna palka. Posledni hrac vypadajici jako bargain byl Sandro, ale ten zas ma naprosto nechutnou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Digne sice teda hrál v Barce strašně, ale předtím se mi líbil, tak by mohl pookřát.. ale zase 55 míču přijde mi, že se trošku vytratila jakákoli koncepce u vás.

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem od fandu Barcelony cetl, ze nebyl nejak spatny, jen proste Alba je lepsi a v tymu zapracovanejsi. Je mu teprve 25, mozna jen potrebuje poradne hrat, aby se do toho zas dostal, Baines uz toho moc pred sebou nema.

A jo no, ale on je to letos predevsim vysledek toho, co se s tim vyvadelo predchozi prestupaky. Kdyz jde skoro 40 hracu do pripravy a tak dobra pulka z toho je okamzite na prodej, to je proste na houby, kdyz trener zaroven chce dat vsem sance a jeste do toho posilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. No uvidíme, já bych byl rád, kdyby Everton zase byl v boji o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

I když to vlastně furt je...

Reagovat
Zaschrona

I s tou bidou vloni jsme byli na osmem miste, pritom jsem tu mnohdy rval, jak kdyby uz to neslo zachranit. Ono to pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já právě měl za to, že jste na tom byli mnohem hůř. Možná to bude tím, že jsem PL sledoval mnohem více na podzim a po vypadnutí se Sevillou jsem se úplně sekl, že na to koukat nebudu, dokud ten dement neodejde, no už jsem trošku vychladl.

Reagovat
Zaschrona

Hele, ja to mam dost podobne, taky jsem na to nemel vubec chut vetsinou koukat, protoze na to se proste koukat ani nedalo. Ale vysledky samozrejme vzdycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Zaschrona

Kdyz se podivas na sestavu, tak to zas takovy sok neni, ale stejne je to ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja ti neviem. Je tam 50miliónový Sigurdsson, Sandro poberajúci viac ako 100k libier týždenne (vraj), kapitán Walesu Williams, Mirallas, Bešič, Davies, Stekelenburg, Niasse. Viac menej hráči užšieho kádra.

Reagovat
Zaschrona

Gylfi hraje prvni zapas po navratu z dovolene, Sandro se trapi. A ten zbytek? To jsou lavickari nebo hraci na prodej. Williams, Mirallas, Besic vsichni idealne pryc. Davies by mel hrat nekde na hostovani a ne klub, ktery utraci jak kdyby chtel prohanet top 6.

Reagovat
smazaný uživatel

A tretí. Fakt hanba.

Reagovat
Zaschrona

Tenhle byl dobry. Keane i Jags jak namalovani. Tohle zas bude vtipna sezona, vloni jsme aspon v priprave vyhravali.

Reagovat
smazaný uživatel

Priprave vubec nic neznamena. Nechapu, proc kdokoli bere vysledky vazne

Reagovat
Zaschrona

Tim si teda uplne nejsem jisty, predvedeny vykon je takova bida, ze to pohode tymu nijak pomoct nemuze. Vsak dostat v Blackburnu trojku je k smichu at uz to je pratelak nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak povzbudivý to určitě neni, ale dlouhodobě se ukazuje, že výkony v lize jsou prostě pak většinou úplně jiné. Ať už lepší nebo naopak.

Reagovat
Zaschrona

Nezbyva nez doufat, protoze tyhle vykony stoperu a celkove stredu zalohy jsou naprosta zoufalost.

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

"Spurs have announced that their new ground will be known as 'Tottenham Hotspur Stadium'."

Veľmi ma to prekvapilo, že Tottenham nepredal práva. Alebo žeby to bolo len krátkodobé riešenie?

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě jediný klub v Anglii, který to dělá fakt skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Zrejme vam nikdo nenabidl dostatek. Asi fajn reseni, i kdyz to uz se to rovnou mohlo porad jmenovat White Hart Lane. Tohle je jak novy stadion ve Football Manageru.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne aj mňa to isté napadlo s tým FM.

White Hart Lane podľa mňa nie, ten bol len jeden a je to už len história. Mňa ten nový názov nevadí, lepšie ako nejaka reklama. Tak je reklamou na futbalový klub, urobí si reklamu pri zápasoch NFL a koncertoch.

Ak nad tým uvažujem, mohol ho klub pomenovať i po bývalej najvačšej legende, Bill Nicholson Stadium. Aj Ajax pomenoval arénu po Cruyffovi.

Reagovat
Cobra

Stojí to na stejných základech jako WHL, takže mě by naopak docela potěšilo, kdyby se to jmenovalo stejně. Tottenham Hotspur Stadium je pojmenování strašně nezáživné a jak píše Iacob dole, stejně se čeká jen na nějakého sponzora, který zaplatí to, co Levy chce.

Reagovat
smazaný uživatel

100% se práva prodaj, akorát se Levymu zatím nepodařilo sehnat nikoho, kdo by dal tolik, kolik si představuje. Než to prodá, musí jméno znít co nejvíc genericky, aby se na to co nejrychleji zapomnělo, až se to přejmenuje podle někoho, kdo za to zaplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Vida nejspíš do Liverpoolu..

Reagovat
Maresma

Určitě ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Lovrena bych ho bral stopro.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý jo..

Reagovat
SCELO

to ti pisal henry?

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen

Reagovat
tomasinho

Byla by to úplná pičovina, stopera podle všeho ani vůbec nechceme, natož takového průměráka, který ani není lepší jak Lovren. Těžko. A ještě tak starého. To není vůbec náš styl.

Reagovat
blade115

Tak prý jsme hlavní favoritů na podpis Bernarda. To je něco jako Barkley - člověk tak nějak tuší, že z něj nic extra nejspíš nebude, ale za tu cenu (= zadara), se to prostě nemůže nevyplatit. Jen aby to ale nebylo přešlapování na místě.

Reagovat
Zaschrona

Zrejme misto Golovina? Na lavicku by nemel byt spatny, celkem jsem doufal, ze by neco z tech spekulaci s nama mohlo neco byt. Pri nejhorsim minimalne rozsirite kadr.

Reagovat
blade115

Já nevím no, však Golovin je spíš střeďák, příležitostně kridlo, a Bernard to má naopak. Spíš levé křídlo, ale umí i CAM. Říkám no, nebude to špatný krok, ale teď bych spíš chtěl na křídlo nějaký wow přestup. Peníze očividně jsou, když nabízíme takový balík za toho turínského špekouna.

Reagovat
Whitemedia

Další posila na lavičku? Lavičku budeme mít fajn, jen je škoda, že se to nebude týkat základní sestavy

Reagovat
hona.kub

už mám teda začít vyšilovat (čti panicmode)? půlka základní sestavy se eště ani nepotkala s novým koučem, bude nám nejspíš lapat góloš, kterej tu nechce být, přišel dohromady jeden hráč a to nás za chvilku čeká první ostrej přátelák proti loňskýmu mistrovi...

Reagovat
blade115

Co blázníš voe, máme Sarriho.

Reagovat
hona.kub

a čekali sme na něj pouze dva měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

On this day 26 years ago certain Alan Shearer completed his British record £3.6million move to Blackburn Rovers.

Reagovat
kissak

to to letí

Reagovat
kissak

Já jsem zvědavej zdali dorazí Muto a odejde Gayle. S Mitrem se to nějak táhne škoda, že to není Rafůf oblíbenec

Reagovat
smazaný uživatel

MItro i Mbemba byli moji oblíbenci, ale v Rafu mám absolutní důvěru. Chyby dělá, ale prostě je to world class manager, neskutečnej rozdíl od těch patlalů, co tu byli předtím.

Mutu letěl včera z Japonska a měl by dneska absolvovat zravotní prohlídku a podepsat. O Gayla prý stál West Brom, ale otázka jestli to bylo jen v případě odchodu Rondona.

Reagovat
Whitemedia

Muto.. není to ten japončík, za kterého nabízela před lety Chelsea?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Nejlepší je ale ten photobomb plavčíka Morena.

Reagovat
vladis271

Dnes je NWD?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zejtra ve 23:00

Reagovat
smazaný uživatel

info od spominaneho singapurcana

zo zapasu:

-Emery is similar touchline style to Simeone. Constantly micro managing our players to get to the correct position and many times in the match told Guendouzi to hold, to go into space, to offer a passing option etc. Carcedo was very vocal as well, shouting at our defenders to open up for passing outlets. The players seem very receptive to the advise given. Chambers kept going to the bench to hear for advise whenever the ball is not at his side, Emile was told to hold position, not fall back in the middle so he had pocket of space to run into whenever we win the ball. Very interesting to constantly watch Emery correct our shape. Simeone was as animated as ever shouting at his players and even had an argument with one of his defende

zo zakulisia: mislinstat sa niekolko hodin v hotelovom lobby rozpraval s Limom, singapurskym bohacom, ktory vlastni valenciu. mozno sa len bavili o zivote alebo hracoch, mozno s valenciou nieco zase pecieme

Reagovat
Mastný Chobot

príde Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

S Valencií máme poslední roky dobré vztahy, koupili jsme odtamtud Mustafiho, prodali Gabriela s Coquelinem... ale jestli nás s nimi tohle léto čekají další čachry, tak asi jen další možný prodej. Lucas?

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Lucase by to být mohl, ale podle mě zůstane jako backup na hrot.

Super by bylo, kdyby jednali třeba o Solerovi.

Reagovat
Counter

Mně by se líbilo, kdyby přišel Gayá (až Monreal odejde).

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Rob Green: "Bylo to divokých 24 hodin. To si tak přemýšlíte o své kariéře, kam byste chtěli jít a najednou obdržíte takový telefonát, který byl navíc hrozně krátký. Nemohu se dočkat, až začnu. Jsem hrozně nadšený, že jsem se připojil k jednomu z největších klubů na světě, je to čest."

Je prostě fajn, že dědkovi na stará kolena uděláme radost..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak, ten bude sklamany az nakoniec Curtois ostane

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak ked pride Reina

Reagovat
Whitemedia

Ejzy pls

Reagovat
nani92

Reagovat
Nikikrew

ja sa mu teda necudujem v jeho veku aby mohol trenovat s Chelsea a mozno odchytat zo 2-3 zapasov je taky bonbonik

Reagovat
Whitemedia

Už včera jsem psal, že u nás třetí brankář chytal naposledy v roce 2011.. neodchytá vůbec nic, ale i tak je to pro něj fajn

Reagovat
Nikikrew

Mozno micky mouse cup ked sa vam zrani 2 brankar

Reagovat
blade115

Teď jsem četl, že to byla čistě iniciativa Mariny, že většina lidí ani o ničem nevěděla. Sarri, realizační tým, skauti, trenéři brankářů... Což by odpovídalo, moc se o tom předem nepsalo a asi by to ani nebyl borec, na kterého by si Sarri ukázal. Docela sranda, jak to u nás vlastně funguje.

Reagovat
Gunner14

wtf

Reagovat
Mastný Chobot

"čistě iniciativa Mariny"

Rob Green: "Bylo to divokých 24 hodin."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
blade115

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

24 hodín po tom chlastal

Reagovat
nani92

hm, to mi nevychádza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Sarri, skauti a trenéři brankářů nemají co kecat do získání třetího brankáře, na něm prostě nezáleží, jde jen o to, aby to byl spokojený dědek, co měl alespoň průměrnou kariéru.. a když je to HG, tak je to samozřejmě velké plus

Reagovat
blade115

Jj, tady to zrovna je pochopitelný, ale mám pocit, že na podobné bázi se uskutečnilo v poslední době víc přestupů.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

teraz uz v zivote neda gol z penalty

Reagovat
Mastný Chobot

po Ramseym a Aubovi asi najväčší sympaťák z tohto kádru pre mňa, hrozný frajer, dúfam, že u nás bude navždy

Reagovat
Busby babes

http://www.espn.co.uk/football/club/manchester-united/360/blog/post/3575341/luke-shaw-interview-on-being-called-fatunited-contract-talks-and-jose-mourinho

Vybornej rozhovor se Shawem.

"I was just on my phone flicking through stuff. I got the text and I accidentally clicked on it straightaway. He's probably thinking, 'Jesus Christ!' But that wasn't the case. I said to my girlfriend, 'F---, I've just opened it and I must look so weird now.' It was fine. I left it a little bit to reply because I didn't want to look too eager."

Reagovat
Busby babes

Jose Mourinho: Complains that Man United are without their World Cup players.

Also Jose Mourinho: Wants semi-finalist Harry Maguire and finalist Ivan Perisic for £140m.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že vidíš ten rozdíl.

Reagovat
Busby babes

vsakl ja nadavam na oba dva ze chcem privest. Nechci ani jednoho z nich.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SCELO

zavolaj to mourinhovi....

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Čeho já se ještě dožiju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

To nevymyslíš

Až je mi ľúto fans MU, sú veľmi milí.

Reagovat
Rssa

Ne mili, jen naivni.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Mi už připadá, že to plácá jen tak, protože ví že mu tyhle hráče nekoupí, aby pak mohl říkat, že kdyby měl hráče které chtěl...atd. atd. Eggs and omelettes, my už to známe...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mina, Maguire proč ten píčus sem chce tahat tyhle průměráky, když jich máme plnou prdel. Ať vysolí 100 za Umtitiho, podepíše Aldeho nebo riskne talentovaného De Ligta, ale už sem netahat tyhle sráče, co nás nikam neposunou!

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně k vám nikdo nechce

Reagovat
niflheim

Už jsme vyhodili toho blba?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

S tím počítám tak v říjnu-listopadu kdy budeme na prvního tak 10-15 bodů

Reagovat
Busby babes

pridej, 45 bodu.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona

faze 3

Reagovat
Busby babes

neboj, budes v ni za 3 mesice... mozna za 5.

Reagovat
Zaschrona

Kazdeho jednou ceka, nikomu se nevyhne...

Reagovat
Hokaido

***jednou***

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Ty takisto a este skor.

Reagovat
Busby babes

uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Klaassen oficialne v Bremach. 13 milionu liber. To jeste docela jde, 10 milionu ztrata, zbaveni se dost velkeho platu a on muze restartovat karieru. A my to snad poslat za poradneho stredniho zaloznika, ktery i bude sedet do systemu. S Besicem se nikam nedostanem.

Reagovat
Whitemedia

Kupte si Drinkwatera

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych ho za 10 , hlavně ať táhne , už jsem fakt nasranej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Bargain?

Reagovat
Zaschrona

Spis tohle mela byt jeho cenovka vloni, uprimne receno si moc nejsem jisty, co na nem vloni Walsh s Koemanem videli.

Reagovat
smazaný uživatel

*s Bešičem a Schneiderlinem

Reagovat
Zaschrona

Trochu se obavam, ze se to Silva chysta na Schneiderlinovi dost stavet. Jestli se oproti lonsku nezlepsi, tak to bude prusvih.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Tom Davies? On je CM, nebo ne?

Reagovat
Zaschrona

Ano, ale uprimne mu moc neverim. Na druhou stranu, porad je mu teprve 20.

Reagovat
vodka

Silva si přitáhne Cleverleyho

Reagovat
Zaschrona

Predstava je to zajimava.

Reagovat
Whitemedia

ten vloni viděl, jak Chelsea do týmu tahá Drinka s Rossem a od té doby čeká na nabídku Chelsea..

Reagovat
vodka

no ale pod Silvou hrál na začátku za Watford fakt skvěle.

Reagovat
Rssa

Dost jste ho pohrbili, v Nizozemsku byl docela dominantni, ale u vas nedostal sanci a kdyz, tak spatnou roli. Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To čo sú za špekulácie, že Vida k nám? Nevravel Klopp, že už nákupy skončili?

Reagovat
nani92

to, že Klopp mení názory ako sa mu hodí je o nom dosť známe..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mimalu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
diastan

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

ten už toho narozpraval...

Reagovat
J0EL

...a stale sa v tom Mourinhovi nevyrovna.

Reagovat
kiwwi

a?

Reagovat
bbbauch

ten te musi strasit i ze spani, to prece neni normalni

Reagovat
smazaný uživatel

řekl že nečeká, ne že na 100% nikdo nepřijde. A když někdo přijde tak Vida to nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Jeden chorvátsky priemerák na stopérovi nestačí, tak prinesme ďalšieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Marina se rozhodla , že posily nepotřebujeme ? ted jsem akorát dokoukal zápas za Ancelotiho , taková jména co za nás hrála !!!!!!!!!!! a ted se musím koukat na Zappacostu . Pijvodu . Baku (ten se snad najde jestě) , Moratu , Cahilla , Pedra a dementa Wildu

Reagovat
hona.kub

neboj, ještě je čas, příští pátek přijdou nějací dva "Drinkvotři" dohromady za 80-90 mega (jeden CM + stoper, protože na těch postech nás nejvíc tlačí bota) a de se do sezóny...

Reagovat
ED91

A Gonzalo.

Reagovat
smazaný uživatel

uz davno mal odist , v inom klube mohol pravidelne hravat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele