Darmian odejde jen při správné nabídce, prohlásil Mourinho

26.07.2018, 15:06
Aktuality
Italský obránce Matteo Darmian opravdu chce opustit Manchester United. Potvrdil to i manažer José Mourinho. Zároveň ale vysvětlil, že jen tak snadno se krajního beka vzdát nechce.

Darmian přišel na Old Trafford v době panování Louise van Gaala v roce 2015 z Turína. V poslední době si ale za Rudé ďábly moc nezahrál. Během léta se pak objevily zprávy o tom, že 28letý zadák by se mohl vrátit do Itálie. Konkrétně do Juventusu nebo Interu Milán.

"Matteo opravdu chce odejít. Myslím si, že v takových případech je lepší to akceptovat a pokud přijde správná nabídka, tak ji přijmout," říkal po přípravném utkání proti AC Milán portugalský manažer United José Mourinho.

Na druhou stranu Mourinho dal jasně najevo, že dosud žádná taková nabídka nepřišla. "Nabídky, které jsme na něj zatím dostali, se ani nepřiblížily tomu, abychom je mohli přijmout. Navíc co se týká kádru, tak na tom na jeho pozici nejsme úplně nejlépe," řekl Mourinho.

"Valencia je zraněný, Dalot se dává po zranění dohromady. Ani jeden z nich nebude připravený na začátek sezóny. Další možností na pravou stranu je Young, ale ten je ještě na dovolené," doplnil Mourinho.

"Matteo odejde pouze v případě správné nabídky. V opačném případě může v našem týmu hrát důležitou roli," dodal Mourinho na závěr.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (517)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele