Darida vynechá duel se Schalke

01.03.2018, 12:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
luismiksak

Vladi, palec a jiné orgány vzhůru !

Reagovat
Rudnevs

16:41 Bayern ulovil talentovaného Willa

Paul Will bude svůj talent nadále rozvíjet v Bayernu Mnichov. Ten se na příchodu 19letého defenzivního univerzála dohodl s Kaiserslauternem, kde kapitán nejstaršího dorosteneckého týmu odmítl podepsat profesionální kontrakt.

To je škoda prísť o veľkého talenta, kapitána U19, hráča z regiónu a ešte k tomu do Bayernu, ktorý fanúšikovia 1. FCK nemajú radi (dokonca i v hymne Beztelied sa spieva “Jeder Club ist uns willkommen, jede Mannschaft gern geseh'n” a v hluchom mieste fanúšikovia dodalvajú “Außer Bayern!”)... Zvlášť keď budúci rok mal reálnu šancu presadiť sa do áčka. Som zvedavý, či o ňom ešte budeme počuť.

Reagovat
Rudnevs

Inak zaujímavé je taktiež toto: https://www.bild.de/sport/fussball/borussia-dortmund/dortmund-verweigert-salzburg-schal-54965008.bild.html

Ide o to, že Dortmund pri každom zápase v Európe vyrába fanúšikovský šál s logami oboch tímov, tentokrát to tak však nebude, pretože podľa vlastných slov nebudú vyrábať šál, na ktorom je vedľa loga BVB k videniu reklamné logo (Salzburg síce hrá EL s upraveným logom, ale stále je tam tá reklama očividná). Naopak Salzburg taký šál urobiť chcel, ale Dortmund im nepovolil použiť logo BVB. Čo si o tom myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

No co já vím z vlastní zkušenosti,tak všechno kolem soutěží organizované UEFA je výhradně v její gesci-tozn. nikdo si oficiálně nemůže prodávat svoje vlastní výrobky,které se týkají EL-takto to aspoň vždycky bylo v Liberci.K mání jsou vždy šály vydávané oficiálně UEFA. Jinak snad hrozí nějaká pokuta...

Reagovat
Rudnevs

Neviem, no... Snažil som sa to i hľadať, či nie sú nejake pravidlá UEFA ohľadom tých šálov, ale podľa očakávaní som nenašiel nič. Každopádne hore v tom článku stojí, že Dortmund tak robil pri každom zápase v Európe, čiže trebárs je to na nejaku dohodu, alebo tak niečo...

A Salzburg nakoniec šál robiť bude, no vymysleli to zaujímavo, fanúšikovia Dortmundu budú určite nasraný...

- https://www.skysportaustria.at/uefa-el/fanschal-disput-salzburg-kontert-echte-liebe-ist-rot-weiss/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele