Danny pokračuje v jednáních o nové smlouvě se Zenitem

27.04.2015, 14:54
Aktuality
Sedmým rokem je Danny hráčem Zenitu Petrohrad. Ofenzivní portugalský reprezentant přišel do bohatého celku v srpnu 2008 z Dinama Moskva a smlouva mu běží jen do konce letošní sezony. Obě strany pak v tuto chvíli jednají o prodloužení kontraktu...

"Někteří lidé nevědí, jak přesně situace vypadá a věří spekulacím. Někde jsem četl, že požaduji smlouvu na čtyři roky, což je absolutní nesmysl. Jednání nadále probíhají a doufám, že všechno dobře dopadne," prohlásil.

Zenit za dnes 31letého fotbalistu v minulosti zaplatil třicet milionů eur a Danny v jeho dresu nastoupil ke 131 zápasům ruské nejvyšší soutěže, v nichž dal 41 branek.

V případě neúspěšných jednání si portugalský fotbalista bude hledat nové angažmá a vyloučeno není například stěhování do Turecka. Tamní list Fanatik už na konci března přinesl informace o zájmu Besiktase s tím, že celek z Istanbulu se s hráčem už měl dohodnout na podmínkách smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V nejlepších letech ho bylo v Zenitu škoda... teď už na nic víc nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už je za Zenitem no.

Reagovat
aurelio

proti Seville bol výborný

Reagovat
Paul Anka

přesně

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nebyl top. Nedělal rozdíly ve velkých zápasech.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit zaňho dal 30 mil.? Celkom moc

Reagovat
smazaný uživatel

131 zápasům ruské nejvyšší soutěže, v nichž dal 41 branek

a těch asistencí...

zrovna tohle nebyl špatný přestup. škoda těch zranění.

Reagovat
Kily

tehdy minimálně jeden z nejlepších hráčů ligy, nákup od klubu, který ho nechtěl prodat a Danny vyloženě neprahl po přestupu, navíc ze Zenitu samozřejmě byly cítit peníze a Dinamo toho využilo, takže to na těch třicet vylezlo. Jestli si tedy všechno dobře pamatuju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele