Další ztráta pro Wolfsburg, Perišić jde na operaci s ramenem

29.07.2014, 12:42
Aktuality
Wolfsburg má v plánu útočit letos na pozice zaručující účast v Lize mistrů a v úvodu sezony mu bude chybět několik hráčů. Zatím posledním zraněným fotbalistou bundesligového klubu je Ivan Perišić, chorvatský záložník má problémy s ramenem a v nejbližších dnech ho čeká operace...

25letý fotbalista se zranil ve finálovém zápase Telekom Cupu proti Bayernu Mnichov, trávník opustil po dvaceti minutách a následně zamířil na vyšetření. To odhalilo vážnější problém a Perišiće čeká delší pauza, přesná délka bude stanovena po operaci.

Perišić není jediným vážně zraněným fotbalistou Wolfsburgu. Tři měsíce bude mimo hru obránce Felipe Lopes, u něhož vyšetření odhalilo zúženou tepnu, jejíž vinou se snižuje průtok krve v těle. Vinou zranění kolena vynechá celý podzim jiný obránce Patrick Ochs a k dispozici není ani záložník Christian Träsch, ten se podrobil operaci ramena a nezahraje si šest až osm týdnů.

"Ta zranění jsou pro nás velmi nešťastná, ale máme dostatečně široký kádr na to, abychom se s nimi dokázali vyrovnat. Nejdůležitější bude, aby rekonvalescence postupovala optimálně a všichni se co nejdříve připojili k týmu," řekl sportovní ředitel VfL Klaus Allofs.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdyby nepustili Pilaře, mohli bejt v pohodě

z vážnější jamky, je to velká ztráta, na konci jara byl fantastickej a jejich možná nejlepší hráč, z tohodle kouká nějaká posila? Müller?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdejakej šmudla z béčka by zahral lip než Pilař

Reagovat
db18

tak pro tyhle případy vzali Hunta, ne?

Reagovat
Y.Cabaye

Hunt má na základ a ne aby zaskakoval.

Reagovat
db18

...no, tak ale hráč, kterého by nejspíše vystrnadil by byl asi stejně Perišić

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší, než aby šel do Turecka, Anglie, Ruska nebo podobný prdele..

Reagovat
Y.Cabaye

Asi jsi omylem zaměnil Ukrajinu za Anglii, ale to je omluveno.

Reagovat
smazaný uživatel

preklad?

Reagovat
db18

Na to jsem línej

ale tak cca: BVB chce od Reuse odkoupit tu výkupku, aby v létě nemohl odejít za 35 milionů €

agent to ale jenom okomentoval tím, že není kam spěchat, nejdřív je prioritou aby se Marco vrátil na trávník - a to ještě lepší než před zraněním... a až pak, že se bude řešit budoucnost (+ Marco je kvalitním hráčem, který by byl posilou pro téměř všechny kluby, takže je normální, že je o něj zájem)

...jinak já osobně doufám, že se do boje o něj zapojíme jenom, kdyby hrozilo, že odejde do zahraničí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak verím, že v lete Marco odíde. BVB má ešte 9 mesiacov na to aby odkúpili jeho výkupku (tuším do konca apríla 2015). Plus všetky tieto výhovorky typu: "Počkáme až po jeho návrate na trávnik." a pod. tomu len navšedčujú.

Tuším, že Watzke už po prehratom LM finále hovoril, že Reus je pre BVB priorita č. 1 a odvtedy ubehlo 14 mesiacov a stále nič.

Plus Marco prerástol BVB a s týmto tímom nemá žiadnu poriadnu trofej. Európske velkokluby mu toto môžu ponúknuť.

Reagovat
castelL

Bundesligový titul nieje poriadná trofej?

Reagovat
smazaný uživatel

pokial viem, tak Reus prišiel do BVB až po ich dvoch tituloch

Reagovat
smazaný uživatel

tvl nestraš...

Reagovat
smazaný uživatel

všechno v klidu..

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

ted ještě Medojević....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele