Další trenérská změna. Alavés odvolal De Biasiho

27.11.2017, 16:49
Aktuality
Gianni De Biasi po pouhých dvou měsících končí na lavičce Deportiva Alavés. Tomu se letos nedaří, pohybuje se na dně tabulky. Dosavadním vedením týmu pak byl znovu pověřený Javier Cabello...

Baskický celek prožívá hodně nevydařený ročník, když z dosavadních třinácti ligových utkání pouze dvakrát vyhrál a se šesti body se pohybuje na úplném chvostu tabulky.

De Biasi pak na lavičce Alavésu vydržel pouze dva měsíce. Zkušený lodivod, jenž nahradil Luise Zubeldíu, zaznamenal v sedmi zápasech dvě vítězství a pět porážek.

Zatím není jasné, kdo španělský celek převezme, dočasným vedením mužstva byl pověřený, stejně jako tomu bylo před zmíněnými dvěma měsíci, Javier Cabello.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (1)

Přidat komentář
Thundeus

Tomu se říká důvěra.

Jsem zvědav, jestli s Gironou ztratí body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele