Další rána pro Nice: sezona skončila také pro záložníka Cypriena

12.03.2017, 11:58
Aktuality
Bez své velké opory bude dohrávat sezonu překvapivý kandidát na mistrovský titul z Nice. Francouzský celek včera potvrdil, že si dvaadvacetiletý středopolař Wylan Cyprien při nešťastném doskoku přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a minimálně šest měsíců bude rehabilitovat...

Pro Cypriena, který loni v létě přicházel z Lens za pouhých pět milionů eur a okamžitě se zařadil mezi hlavní tahouny OGC, se jedná o první vážný úraz v kariéře. Nice přitom už dříve do konce ročníku přišlo o svého nejlepšího střelce v Alassanem Pleovi.

Wylan Cyprien v tomto ročníku zaujal svými precizními přihrávkami z hloubi pole i přímými kopy, přičemž od začátku února hned třikrát zařizoval těsné výhry 1:0, které dál drží druhé Nice poblíž Monaka a v boji o senzační titul. Celkem má Cyprien na kontě osm ligových branek a tři asistence.

Autor: Tomáš Daníček / ogcnice.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
NickyZabaleta

Moc jsem si přál 1. Monaco a 2. Nice.. bohužel poslední dobou to není ono, takže aspoň to třetí místo

Jinak Cyprien ať se brzy uzdraví má na nějaký TOP klub

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně at titul uhájí Monako a ne zavšivené PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dávno co se tu na Monako blilo stejně jako na PSG.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ano Monako které před pár lety by bylo schopné koupit i můj obrázek vytvořený v malování jsem taky nemusel ale v poslední době jejich obchody mají smysl, hrají atraktivní fotbal a skvělé skautují a vychovávají mladé fotbalisty, kteří předvádí fantastický fotbal...navíc jím k výsledkům nemusí pomáhat rozhodčí jako tomu pár x bylo u PSG...s momentálním Monakem nemám žádný problém

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda :) Doufám, že Jardim tam zůstane dlouho. Na zápas s Citizens budu vzpomínat hodně dlouho. Je škoda že jim vždycky odejdou 2-3 hráči, kteří mají dobrý rok... BTW. Majitelovi došly prachy, nebo co se tam stalo?

Reagovat
Seydou Doumbia

Myslím že se majitel Monaka rozváděl a baba ho obrala o nějaké peníze tak musel utáhnout opasek a prodat nějaké hráče a sypat do klubu mín peněz. Dá se říct že všechno zlé je pro něco dobré. Myslím si že Monako s hladovými talentovanými hochy, kteří se nebojí hrát bez nějaké přehnané taktiky jsou lepší než přeplacená banda individualit.

Reagovat
AnthonyR

Majiteli začaly docházet prachy - exmanželka ho obrala o polovinu majetku, nevyšly mu nějaký investice do umění apod.

Každopádně díky Rybolovlevovy a jeho investicím se klub dostal z Ligue 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som rad pokial by Nice ukopalo to druhe miesto, bolo by zaujimave PSG sledovat uz od 3. predkola CL

Reagovat
Seydou Doumbia

Ještě kdyby ten Lyon hrál proti Toulouse, Angers a podobným týmům ze stejným nasazením jako proti AS Řím tak by taky mohli být jinde. Ještě by ale musel trenér vyndat ze sestavy tragického Gonalonse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som pred sezonou ratal s Lyonom ako s kandidatom do boja o titul. Skoda. Je to tak no, OL sa dokaze vyhecovat proti silnym timom a potom s podobnymi srackami dostava na frak.

Reagovat
Seydou Doumbia

Letos byla velká šance no. Bohužel i odchod Umtitiho hodně bolí. Diakhaby s Mammanou hrát prostě nemůže. Tam je třeba jeden zkušený stoper (sice mladý ale Umtiti zkušený byl) a jen jedne z té dvojice. Mammana chyboval proti ASSE, Diakhaby proti AS. S tímhle se o titul hrát nedá. Po sezoně odejde Alex a Tolisso a je to v prdeli.

Reagovat
juninho8

Mammanna+Diakhaby su momentalne najlepsia stoperska dvojica v lyone....az za nimi su tragicky Yanga Mbiwa a Nkoulou.....aj ked su obidvaja mlady tak tieto 2 starsie jelita schovaju do vrecka.....samozrejme s tou neskusenostou prichadzaju aj chyby, presne tie o ktorych pises ale celkovy prejav je urcite lepsi ako ked tam je Yanga alebo Nkoulou....oni mozno nenapachaju tolko hrubych chyb ale minimalne tych pozicnych a takych mensich (ktore ale taktiez vedu ku golom) urobia omnoho viac....

Reagovat
Seydou Doumbia

to je na tom to smutné že i přes tyto obrovské hrubky jsou to nejlepší co máme...o to více chybí Umtiti

Reagovat
juninho8

to je pravda ...ale Barcelonu tazko odmietnut

Reagovat
smazaný uživatel

kto by odmietol taku pravidelnu a stedru pomoc od rozhodcov (ja nie)

Reagovat
juninho8

Toto tu bude este dlho je jasne ze to co aytekin odpiskal tak to bola hanba....ale v dlhodobom meritku sa budu real a barca obvinovat z nadrziavania rozhodcov po kazdom zapase v hociktorej sutazi....co sa tyka umtitiho tak barca je aj po futbalovej, nie len hereckej, stranke niekde inde....to treba priznat

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom si v podstate nemaju Real a Barca co vycitat a obvinovat sa....sak rozhodcovia nadrziavaju obom. Len je hanba odpiskat taku penaltu na tejto urovni jednoducho. Cisto futbalovo je jasne, ze lepsie Barcelona nez Lyon

Reagovat
juninho8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele