Další kvalifikaci dánské reprezentantky bojkotovat nebudou

20.10.2017, 23:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
monty25

Je škoda, že to v Dánsku nejde jako v Norsku. Když si vezmu, jak hrály na letošním Euru Norky a jak Dánky...

Reagovat
johan14

Pošli im výplatu ak ti je ich tak ľúto.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kopajda

nasrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to dovolujou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

sproste feministky by ma zaujimalo ci vedia aspon varit tak ako bojovat za rovnocenne zenske prava vsade..dakedy dobre bolo zeny boli podriadene muzom a vsetko klapalo a teraz? svet ide do puče pretoze pocuvame dieru z ktorej sme vysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Za trest by som poslal na kazdu z nich do satne troch negrov nech im zaplnia vsetky diery, pretoze im z nich vychadzaju nezmysli

Reagovat
johan14

Ak majú rovnakú sledovanosť, tak prečo nie. No myslím, že ani v Dánsku to tak nie je. Tak z čoho im to majú platiť? Asi z peňazí mužov. Nič nové pod slnkom. Mnohí určite poznáte vetu: Čo, ja na to nemám právo?

Reagovat
fabec1222

Aspoň měli čas na vaření

Reagovat
ratusek

At je fotbalisti pořádně protáhnou aby nevymýšlely pičoviny

Reagovat
smazaný uživatel

idiot

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať je vyloučí, potrestají se tím vlastně sami. Nikdo by si toho ani nevšimnul, beztak na jejich zápasy nikdo kromě pár rodinejch příslušníků nechodí.

Reagovat
Mass

Příště budou chtít stejný platy např. postižený sportovci? Každopádně po nasledování videa, kde jistý jeden afgánský migrant ozbrojený kamenem demoluje auto třem švédským policistkám a ty bezmocně přihlížejí si myslím, že se zase situace ve Skandinávii do několika let změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý, pokud chtěj stejný peníze ať odehrají zápas proti chlapům. Pokud to bude vyrovnaný, tak by už nikdo neměl mít námitky proti stejným odměnám a jestli nebude...

Reagovat
Mimalu

Jak si myslím, že například v tenise to bylo přivedeno do extrému, tak zrovna ve sportech jako fotbal kde je propast mezi mužskou a ženskou části obrovský, tak ten požadavek smysl dává. Zatímco pro muže, to ve většině případů nejsou nějak extra závratné sumy (neříkám že u všech, je to případ od případu) tak u žen to může být ten rozdíl, který jim případně pomůže (může pomoct) se zlepšit a celý sport tím posunout ku předu. Pořád ta mezera bude obrovská a na klubové úrovni se to určitě nezmění, ale na té reprezentační bych i nějakou solidaritu očekával...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele