D'ALESSANDRO NAKONEC DO PORTSMOUTHU

31.01.2006, 14:03
Aktuality
Andrés D'Alessandro podle očekávání opouští Wolfsburg. Jeho chlebodárcem pro zbytek letošní sezóny se stal Portsmouth, ve kterém bude mladý záložník hostovat. O arentinského reprezentanta se vedle anglického klubu zajímaly i Benfika a Borussia Mönchengladbach...

O nespokojenosti D'Alessandra ve Wolfsburgu se toho v posledních dnech namluvilo a napsalo hodně. Argentinec se několikrát nechal slyšet, že by z klubu rád odešel a ve čtvrtek byl dokonce kvůli nedostatečnému přístupu k tréninku vyřazen z prvního mužstva. Od tohoto momentu byl fotbalistův osud v německém mužstvu zpečetěn a otázkou bylo pouze, kam povedou jeho další kroky. Jeho služby si nakonec zajistil Portsmouth. Anglický klub získal D'Alessandra zatím pouze na hostování, v případě záchrany v Premier League však získá jihoamerického tvůrce hry natrvalo.

"Jsem velmi nadšený a šťastný, že o mě je zájem v Anglii. Hrát za Portsmouth je velká šance. Vím, že Harry Redknapp je velký muž a už se moc těším na spolupráci s ním," radoval se z odchodu do Portsmouthu D'Alessandro, za něhož Wolfsburg v červnu roku 2003 zaplatil 9,5 milionu eur.

D'Alessandro se tak stal již devátou zimní posilou Portsmouthu, do kterého "pumpuje" peníze nový spolumajitel Alexander Gajdamak. Pompey patří v tabulce Premier League prozatím předposlední, devatenáctá příčka.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

všude možně jenom ne do Španělska, takhle se ničí skvělý hráč, už je to hodně dávno co jsem ho naposledy viděl hrát a hostovačkou v Portsu se toho moc nezměni

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, že by m+l změnit manažera...

Reagovat
HOST*Andy

jj, můj oblíbený hráč, ale takhle si kurvit kariéru?

Reagovat
HOST*Andy

To měl radši zkusit tu Benficu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ho škoda. Ale jeho parťák Saviola do Španělska šel a dopadl skoro stejně

Reagovat
HOST*

100pro pravda!

Reagovat
smazaný uživatel

protože nebyl Barce dost dobrý, svého času za mizerné podpory Kluiverta sám v útoku nic nezmohl

Reagovat
smazaný uživatel

Sem volal Laportovi abych se za něj přimluvil, ale zrovna měl nějaký techtle-mechtle se sekretářkou... .)

Reagovat
HOST*Heretic

z jednoho shitu odešel...do dalšího přišel...přál bych mu lepší klub

Reagovat
HOST*PUYOL

Aj ja by som mu doprial trebars La Corunu,alebo Atletico Madrid.Je to hrac do Spanielska

Dufam,ze Portsmouthu nepomoze sa zachranit.

Nemam rad tie ang. kluby do ktorych sa pchaju paniaze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele