Crystal Palace do konce sezóny přišel o Wickhama

29.11.2016, 16:44
Aktuality
Connor Wickham si z ligového utkání se Swansea odnesl zraněné koleno, načež podrobné vyšetření ukázalo přetržený přední zkřížený vaz. Pro anglického útočníka tak letošní sezóna předčasně skončila...

Mladý útočník si zranění přivodil krátce po změně stran, načež musel hřiště opustit a rázem se začaly objevovat zprávy o vážném zranění.

To následně potvrdilo podrobné vyšetření, které odhalilo přetržený přední zkřížený vaz v koleni, načež Wickhama čeká minimálně půlroční nucená přestávka.

Pro bývalého mládežnického reprezentanta Anglie tak předčasně skončila letošní sezóna. "Všichni přejeme Connorovi brzké uzdravení a těšíme se na něho opět na hřišti," stojí na webu Crystal Palace, který bojuje o záchranu.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Beči

Sakra, věřil jsem, že se konečně chytí a začne pravidelně střílet branky, protože talent a potenciál je u něj velký. Ve FIFĚ si ho skoro vždycky kupuji, buď jako dobrého žolíka pro větší klub, nebo jako útočníka číslo 1. do menšího, ale to je jen taková vsuvka. Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazaret v útoku CP.

Reagovat
ryzskej

Koleno, vaz, africký pohár národů.... To se jim pěkně vede...

Reagovat
smazaný uživatel

da se cekat vecer v Liverpoolu dost golu?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Spíš asi ne, teda jestli nás Leeds nerozstřílí

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to Live docela pali ted ne

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale Kloppo zatím na pohár skládal úplně jinou jedenáctku. Základ nehrál nikdo kdo hraje v PL. A při zranění Studge by mě ani nepřekvapilo kdyby nastoupil čerstvě sedmnáctiletý Ben Woodburn

Reagovat
vladis271

fak Nike má x2 za 3,56. Dvojku za čistých 9 .

Reagovat
smazaný uživatel

já dal neprohru leedsu, ale snad to nevyjde

Reagovat
fabec1222

Nejdřív Zaha, teď tohle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele