Cruz Azul chce Santa Cruze, ten se přestupu nebrání

19.12.2014, 13:00
Aktuality
Roque Santa Cruz strávil podstatnou část v Evropě a hrál v Německu, Anglii a nyní Španělsku, jeho další kroky by pak mohly vést do Mexika. Velký zájem o služby útočníka Málagy má účastník letošního mistrovství světa klubů Cruz Azul a paraguayskému fotbalistovi se tato představa velice zamlouvá...

Již 33letý fotbalista během kariéry hrával za Bayern Mnichov, Blackburn, Manchester City nebo Betis, aktuálně pak působí třetí sezonou v Málaze. Ta nedisponuje velkými finančními prostředky a možností, jak peníze získat, je prodat nějaké hráče.

Sportovní ředitel Málagy Mario Husillos před několika dny prozradil, že už obdržel nabídku na přestup Santa Cruze, od té doby se následně věci znovu pohnuly a začala jednání.

"Odchod do Cruz Azul? Nemohu říct nic jistě, ale probíhají jednání. Vím, že kontaktovali Málagu, to je jisté. Hraje tam můj dobrý kamarád Mauro Fórmica, mám s ním dobré vztahy ještě ze společného působení v Anglii. Je pravdou, že jsem se s nimi sešel v hotelu a potkal několik hráčů," přiznal Santa Cruz po včerejší pohárové výhře 4:1 nad Deportivem, k níž přispěl dvěma góly.

"O Cruz Azul mám spoustu skvělých referencí od hráčů, kteří tam působili. Z takové možnosti a nabídky jsem nadšený, je důležité působit v klubu, který má za cíl úspěchy a trofeje, to se mi zamlouvá nejvíce. Věci jsou v pokročilém stádiu, Málaga potřebuje získat nějaké peníze a do toho přišla tato nabídka. Nemusím o ní dlouze přemýšlet, zároveň však budu nyní i nadále poctivě trénovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda. Přál jsem mu, aby si aspoň jednou v životě zahrál za velkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern kokote

Reagovat
junglist

nepoznáš trolling?

Reagovat
ACSeRw!n

treba je na internetech novy

Reagovat
arsavin

Reagovat
ACSeRw!n

ted to vypada, ze vyjde ten Cruz Azul, tak se konecne docka

Reagovat
Murtago

Blackburn

Reagovat
Fingulka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Stiksxx

Cruz za Cruz?

Reagovat
salaminoo

Tim padem tam bude hrat v tom tymu i syn Hrusky za par let

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude vařit kůžičky jak táta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Murtago

Reagovat
Kucka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele