Courtoise může nahradit v Chelsea Kepa. Překonají Blues rekord?

07.08.2018, 16:14
Aktuality
Pomalu se zdá, že odchod brankáře Thiabuta Courtoise z Chelsea do Realu Madrid je nevyhnutelný. Pokud k němu ale má dojít musejí Blues urychleně sehnat náhradu. Kluby z Premier League totiž mohou nakupovat hráče jen do čtvrtka.

Chelsea si jako náhradu za Courtoise vytipovala Kepu z Athleticu Bilbao. Podle médií by za něj mohla zaplatit okolo 70 milionů liber, což by byla nejvyšší částka utracená za brankáře v historii. Rekord drží Liverpool, jenž letos v létě za Brazilce Alissona zaplatil AS Řím 56 milionů liber.

Třiadvacetiletý gólman Bilbaa a španělský reprezentant by se podle zpráv z Španělska přestupu na britské ostrovy nebránil.

Jeho jméno se přitom s Chelsea začalo spojovat teprve nedávno. Daleko delší dobu se hovořilo třeba o Jacku Butlandovi, který naposledy chytal za Stoke. S ním ale loni sestoupil z nejvyšší soutěže a vedení Chelsea prý není zcela přesvědčeno, že stojí za 30 milionů liber, které vedení Potters požaduje.

Média spekulovala také o zájmu Blues o Slovince Jana Oblaka z Atlétika Madrid. Také v tomto případě ale Chelsea měla odradit výše odstupného, která se má pohybovat až někde kolem 90 milionů liber.

Courtois vynechal úterní trénink a média hovoří o tom, že si chce přestup do Realu vynutit. Chelsea tedy musí jednat rychle. Kluby z anglické Premier League mohou nakupovat jen do čtvrtka. Samy si totiž dobrovolně zkrátily přestupní okno tak, aby končilo před startem sezóny. Nejvyšší anglická soutěž začíná už o víkendu.

Autor: Jiří Fišara / football365.com, skysports.com

Komentáře (511)

Přidat komentář
Cipinho

Reagovat
Hokaido

Leicester set to sign Filip Benkovic for £13m.

Je kolem něj teda slušnej hype, jsem na něj zvědavej.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je ten z Dinama? Fuuuha, no tak to jsem taky zvědav.

Reagovat
cristiano.K.

CSM player

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
cristiano.K.

30 za Butlanda moc, 70 za Kepa ok

Reagovat
Pipo123

Za Anglického brankára 30? Nezblázni

Reagovat
cristiano.K.

když musíš plnit kvoty s angličany

Reagovat
Csaplárova past

Moc hraješ Football Manager

Reagovat
blade115

Tak zas Kepa je lepší a asi i vhodnější brankář... Ale je to k smíchu, to jsme to rovnou mohli dát za Alissona.

Reagovat
fff

Sak za Alissona ste to chceli dat ale vybral si nas. Kazdopadne brankara ste asi mali fakt riesit skor, muselo sa v kluve vediet, ze s Courtoisom mozu byt problemy.

Reagovat
blade115

Já myslím, že by si i tak vybral vás, ale co jsem četl, tak vedení se to zdálo moc. Proto snad ani nepodali nabídku.

A dobře nám tak. Tady sice moc alternativ z trhu nezmizelo, ale řešit to na poslední chvíli je děs...

Reagovat
cristiano.K.

píšeš asi, ale to asi je za dvojnásobek. Já Butlanda moc nemusím, ale aby se nejdražším golmanem světa stal v podstatě no name ....

Reagovat
Hokaido

Však přesně tak to je i teď.

Reagovat
cristiano.K.

Alisson byl na očích, byl brazilskou jedničkou, hrál SF LM. Můžeme mu říkat one season star, ale určitě né no name.

Reagovat
Hokaido

A Kepa je teda no name? Chtěl ho Real a byl na MS se Španělskem.

Reagovat
fenixLFC

popravde je to celkom no name. to ze ho niekto ,,udajne'' chcel nic neznamena. a na MS bol ako dvojka/trojka, ani len v zaklade

Reagovat
blade115

Tak zas je nefér tu mávat starty v repre, když je to jiný nároďák. Alisson má proti sobě Edersona, co je podle toho tvého měřítka "na očích" zrovna tak dlouho jak Alisson, zatímco Kepa má proti sobě už pár let nejlepšího gólmana planety.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby šlo opravdu jen o to, kdo byl víc na očích, tak je víceméně jedno, kdo má jakou konkurenci v národáku. Na očích si jednoznačně víc jako jednička Brazílie než jako dvojka Španělska.

Reagovat
blade115

Jednak jen o to samozřejmě nejde, jednak je prostě potřeba to vzít v úvahu. Alisson by ve španělském nároďáku taky jedničkou nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna v tomhle vláknu o to z velké části jde. A v úvahu se to prostě brát v takovým případě nemusí. Porovnávat jejich kvality nechci. Kepa je určitě výbornej, to je jasné.

Reagovat
blade115

Ok, tak teda Alisson byl víc na očích, ale pro mě osobně to třeba není důvod, proč by jeho 66 mega mělo být v pořádku, zatímco o 5 mega víc za Kepu už k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

No to pro me taky ne, souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Alissona chtěl taky Real a dokonce chytal na MS s Brazílií. Kepa je výborný brankář, ale určitě má blíž k označení "no name" než Alisson.

Reagovat
cristiano.K.

ano, je a nemyslím si, že jen pro mě.

Reagovat
vilp

Byl na očích a v těch soutěžích právě vůbec neukázal, že by měl mít takovou hodnotu.

Reagovat
cristiano.K.

za mě byl neslanej nemastnej

Reagovat
ADM

Reagovat
Ferguson6

ja som teda ponzal Kepu skôr a viac než Alissona.

Reagovat
Eichel

Reagovat
blade115

A tos podobně psal i když přicházel Alisson? Jako on je momentálně lepší gólman, ale prakticky to je taky zatím one season star.

Reagovat
fff

Tak ono to nie je tak, ze futbal je iba v Europe. Meno si urobil uz pred AS Rim a je to brazilska jednotka.

Reagovat
cristiano.K.

nepopírám, že Alisson je one season star, ale byl zkrátka na očích.

Reagovat
blade115

Tak na očích byl třeba tobě, Kepa očividně zaujal skauty Realu a Chelsea zrovna tak, asi k tomu důvod byl. Já je nedokážu nijak porovnat, Alissona jsem párkrát viděl, Kepu snad vůbec, ale ani jeden z nich není vyloženě top jméno a u obou je ten titul rekordního brankáře tak trochu zarážející.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
cristiano.K.

tak u Alissona ty důvody jsou aspon nějaké. To sledování hráčů je naprosto běžné z toho se nedá vycházet.

Reagovat
blade115

Sledování je jedna věc, to, že z něj dva top kluby chtějí udělat jedničku, druhá. No name může být pro nás, ale přitom se může jednat o super gólmana.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Nihilister

Reagovat
icka

Jen to ne prosím. Butland bude nejlepsi volba pri soucasne situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyplatí výkupní za kepu, tak jsou to blázni.

Reagovat
FC Porto FC

blázni.....2 dny do konce přestupaku...

Reagovat
FC Porto FC

Jestli Real koupí Courtoise místo Kepy tak to je banda blbců bez ohledu na prachy

Reagovat
Ed_Hazard

Kurtoá nepríde. Ja verím, že sú to len mediálne srance.

Reagovat
janinho

no ja neverim ze ho na teneriffe odfotili len tak nahodou... chces mi povedat ze sa vyjebal na treningy a stretnutie so sarrim len tak pre zabavu? na tom, ze by ho dali do rezervy, rok platili a potom zadarmo odisiel tiez asi nic nezarobia. dojebali to uz davnejsie, tak teraz su v dost zlej situacii ze sa ho musia zbavit a je ocividne ze plan B pripraveny nemaju. to je este vacsi fail ako to ze neriesili skor jeho zmluvu.

Reagovat
Busby babes

na tenerife byl tyden predtim.

Reagovat
janinho

no ja cital ze v den treningu, ale to je vedlajsie... proste bol AWOL a tym dal jasne najavo ze on je rozhodnuty.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
janinho

je dost vysoky na to aby sa tam stratil v dave

Reagovat
Ed_Hazard

Pozri, ak aj príde, nemáme dôvod mu dať status jednotky.

Ide sem ako vyvrhel z bývalého klubu, lepší ako Keylor nie je, nepríde ani za obrovskú čiastku (práve naopak, príde za "drobné"), je to bývalý hráč Atletov, v princípe mu zachraňujeme prdel a robíme službu pretože prestup k nám mu zaistí byť pri rodine a deťoch. A opakujem, lepší ako Keylor nie je. Nijak mi proste nevychádza, prečo by mal akože dostať status jednotky.

Na to všetci nejak zabúdate. Ani Floro nemá v čom vidieť potrebu trepať ho nasilu do brány. Jedine že by sa chytil a podával nadludské výkony, za čo sa asi nikto z nás nebude hnevať. Tak čo?

Reagovat
janinho

nemyslim si ze niekde fungovalo ked mal klub 2 vyrovnanych brankarov. take experimenty ako ked v barcelone chytal jeden v lige a druhy v LM je proste blbost. brankar potrebuje vediet ze chyta preto, ze je najlepsi a nie zato, ze proste je to liga a preto je na rade.

a co sa realu tyka, tak aj ked som bol za prichod DDG, tak voci Navasovi je to uz podla mna silna kava. rok co rok sa riesi brankar, v lete De Gea, v zime Kepa, zacne prestupak a pride mlady z ukrajiny, potom dalsi z Chelsea... Real je klub kde je mozno viac nez inde potrebny timovy duch a dobra atmosfera v kabine. a posledne co potrebujeme je este to co sa dialo ked sa na lavicke ocitol Iker a klub tym rozdelil fanusikov.

casilla zial nepresvedcil, lunin neviem ci uz ma na to byt 2jka v reale ale aj to, mat ako 2jku Curtoisa alebo Navasa je podla mna blbost.

cela ta prestupova politika tohto leta mi pride ako keby som zavrel oci a hadzal sipky na terc s menami.

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo blbosť? Kúpime ho za 30M a o rok predáme za 50 Ja si nemyslím, že ak príde, tak bude hneď jednotka.

A ku Keylorovi, mám pocit, že ste zabudli na jeho značnú časť sezóny, kedy bol na facku. Wonder zákroky začal robiť až ku koncu sezóny a hlavne vo vyraďovačke LM..

Reagovat
janinho

znacnu cast sezony bola na facku tretina muzstva... taky carvajal co stvara posledne 2-3 sezony to je na 2 riadne otcovske. hlavne v prvych tyzdnoch sezony je to prisernost!

curtois podla mna momentalne nie je lepsi od keylora ale ked uz ma prist (a ta cena je dobra) tak by som asi predal keylora. mozno ma este curtois prekvapi, na MS chytal dobre aj ked za Chelsea to nikdy nebolo nejake oslnive. taky juventus alebo as rim by podla mna po nom kludne skocil.

Reagovat
Neutron

si fakt myslis, ze jebes ako Courtois by siel robit dvojku? Urcite nie. Bez ohladu na to, ze nie je lepsi ako Navas. Ak ho fakt vystrcite z postu jednotku a dosadite toho kokota co zarasta na ksichte jak 12 rocna ciganka tak to bude velmi pekne gesto voci Navasovi, ktory proste drzi hubu a chyta na urovni.

Reagovat
Whitemedia

Vždyť už je to tutovka

Reagovat
Uwe háže buly

mohli koupit Kepu, nechat ho rok tam kde je, a Navase na pozici jedničky a pak je třeba prohodit, takhle donesou horšího golmana než mají a ještě si rozeserou kabinu.

Reagovat
Noustress

30 za Butlanda je moc 90 za Oblaka je moc ale 70 za Kepu je ok nech ten prestupák čo najrýchlejšie skončí

Reagovat
Manik...

90m LIBER... 70m EURO... To je rozdíl

Reagovat
Phillipinho

80 mega euro je jeho vykupka.

Reagovat
Manik...

Už vidím.

Reagovat
TheTopFootbaler

Už ani moc ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mariano13

tiež nad tým rozmýšlam, že za Oblaka, čo je jeden z top 5 na svete a len 2 roky starší než Kepa sa tých 20 mega naviac oplatí

Reagovat
Raul=Real

otazne je, ci by vobec chcel ist do Chelsea Atletico hra LM a ma vyrazne posilneny kader...udrzali Antona a dali jasne najavo ze myslia na najvyssie priecky ci uz v LaLige alebo LM...tak si tie ambicie a momentalnu situaciu porovnaj s Chelsea

Reagovat
Mariano13

To je pravda, vyznamny faktor je este aj postava Simeoneho a naozaj by sa mu to uplne nevyplatilo, len som reagoval na to, pretože v clanku je to uvedene tak, že jedine co stalo v prestupe bola cena

Reagovat
Raul=Real

presne, navyse ten Simeone...

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak byl první možnost ale do Chelsea nechtěl, až potom jsme začali jednat o Kepovi :)

Reagovat
Phillipinho

Jako Kepa neni zdaleka jeste komplexni brankar i kdyz samozrejme potencial ma velkej. Kdyby to bylo 40-50 mega, tak jeste ok, ale 80 mega? Silenost

Reagovat
blade115

Nevím no, skákat radostí z toho nebudu, ta částka je hrozná. My teda prachy máme, když jsme krom Jorginha na trhu nic neudělali. Ale stejně... Na trhu je víc variant, ať už levnějších či takových, u kterých ta velká částka dává smysl.

Na druhou stranu pokud zakončíme přestupák příchody Kepy, Kovacice a eventuálně nějakým překvapením na křídle (Zaha?), tak je to rozhodně pokrok oproti loňsku, kdy přišli Drinkwater se Zappacostou.

Reagovat
TheTopFootbaler

Kovačič má jít k vám?

Reagovat
blade115

Už je to tak...

Reagovat
vladis271

To chceš toho fakt dosť ked prestupák končí za 2 dni,

Nehovoriac o tom, že ten Zaha by bol pravdepodobne spojený s odchodom Hazarda, nakoľko neverím, že by ste zaňho bez odchodu Edena vycálovali tých 60-70 mega čo sa spomína.

Reagovat
blade115

Moc? Však Kepa a Kovacic jsou prakticky deal done podle všeho. V Zahu teda taky moc nevěřím, to je prostě jen takové přání... Ale na odchod Hazarda by podle mě vázaný nebyl.

Reagovat
Csaplárova past

Čas hraje proti Chelsea a kluby to vědí, takže se cena bude šponovat hezky vysoko.Oblaka bych bral, je lepší než Courtois.

Reagovat
Phillipinho

Nikdo na svete neni lepsi nez Oblak.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
CHONG

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer a De Gea

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kopac

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor

Reagovat
smazaný uživatel

Ten není ani v TOP3 la ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je v TOP1, ale když už, kdo jsou podle tebe ti tři? Oblak, MATS a?

Reagovat
smazaný uživatel

Cillessen

Reagovat
smazaný uživatel

To mi chceš tvrdit, že je Keyolor lepší než MATS a Oblak? Sotva odešel ten váš klaun a už tady vymýšlíš další experimentální teorie, jaký dřevo je lepší než vybroušený diamant.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejlepší, proto hraje v nejlepším týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Není neilepší, a proto hraje ve 3. nejlepším týmu.

Reagovat
kattos

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kovi81

Tohle podcenovani Courtoise a precenovani Oblaka je tez sila.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Phillipinho

Precenovani Oblaka?

Reagovat
kvasha16

mozno ti to jeden citat trosku objasni..."Nikdo na svete neni lepsi nez Oblak."....

Reagovat
Phillipinho

To je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, pockej, dlouho tady nemel zadny brankar takovy rapidni nastup do kariery jako Oblak (naposledy takhle fenomenalne Cech). Oblak v podstate chytil za pacesy prvni poradnou prilezitost (sezonu co prisel, pote co se ve vyrazovaci casti LM proti Leverkusenu zranil Moya). Ihned od te doby je jeho uroven dechberouci a on v ni ma dokonce jeste progres. Chapu ale ze v nasem prostredi neni okolo Atletica takove halo, ackoli by si to zaslouzilo a v prvni rade hned Oblak. Mimochodem je to golman, ktery inovativne posouva sve remeslo. Jeste jsem nevidel brankare, ktery by v takovem dominantnim procentu nevyrazel mice, a to nejen pri stredne tezkych strelach.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kixi Syhimour

de Gea

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lenochod

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
FUnk

Reagovat
raduinho

Reagovat
blade115

Cena se vůbec nešponuje, Athletic prostě ukázal fakáče a vzkázal, že buď můžeme zaplatit výkupku, nebo můžeme dát sezónu s Caballerem jako jedničkou.

Reagovat
Phillipinho

Tak Athletic o svych nejlepsich hracich nevyjednava, bud vykupni klauzule nebo nic.

Reagovat
blade115

Však já to taky nemyslím nijak zle vůči Athleticu, blbci jsme my, že jsme to začali řešit takhle pozdě.

Reagovat
Csaplárova past

Nikdo z nas nevi, kdy a na cem se obe strany dohodli, ale kdyz Sarri neni schopny tyden pred zacatkem ligy rict, jestli Courtois zustava nebo odchazi, tak to ve mne moc duvery nevzbuzuje.

Reagovat
blade115

Sarri je zlo, ale zrovna v tomhle je úplně nevinně.

Reagovat
Csaplárova past

Já ho z ničeho neviním, ale klub měl dost času na to se s Courtoisem dohodnout a nejpozději po MS to definitivně vyřešit. Takže fakt nevím koho teď vinit - jestli je vedení klubu neschopné a naivně jen doufalo, a nebo jestli náhodou nezačal Courtois znenadání stávkovat

Reagovat
Whitemedia

však Sarri ani Thiba nikdy osobně nepotkal, ten vůbec neví

Reagovat
icemike

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

a čo Rob Green?

Reagovat
Whitemedia

ten je momentálně až čtvrtý brankář za Bulkou

Reagovat
Csaplárova past

To uz bych byl radsi pro navrat Hilaria

Reagovat
Neutron

Cudicini nic?

Reagovat
Csaplárova past

Hilário byl lepší

Reagovat
Neutron

to nemozes mysliet vazne...v nijakej realite ani v upside down nemohol byt Hilario lepsi ako Carlo...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Csaplárova past

ne, ale byl to sympaťák a měl sem ho rád.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

Vždyť si ho ani pořádně chytat neviděl, když byl celou kariéru trojka....

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
raduinho

Reagovat
fff

Ako sa prihlasim do tej ef fantasy?

A ten draft som uz asi zmeskal, vsak?

Counterrrrr.

Reagovat
Ondiis

Hele draft bys mohl k nám do skupiny teoreticky - napiš Counterovi - je nás 6 (max 8 lidí bude v lize) a jsou "pozvaní" 4 lidi. Kdo se dřív registruje, ten hraje.

Reagovat
fff

Ok moze byt. Kedy mate cca dohodnuty ten draft?

Reagovat
Counter

A jako že bys mi napsal zprávu, to tě nenapadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

mohl bych se k vám taky přidat?

Reagovat
Phillipinho

Tak Marca uz pise, ze je hotovo. Chelsea zitra slozi vykupku 80 mega

Reagovat
smazaný uživatel

svět se zblaznil

Reagovat
Sandstorm

A to v lednu byl k mání zdarma na pre contract

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ondiis

Ty vole, zlatej Leno

Reagovat
icemike

Nevěřím

Reagovat
Busby babes

porad je to Marca.

Reagovat
Phillipinho

Tak kdyz pisou o necem ze je hotovo, tak se nemyli. Navic uz to pise i AS. Zitra pry cestuje do Londyna.

Reagovat
vilp

Loni s Mbappém do Realu bylo taky hotovo.

Reagovat
icka

Ale kde ze, obcas jim to vyjde.

Reagovat
ADM

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jordi Alba

Lol, no to ne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Sandstorm

Ty přestupy jsou fakt divný, za no name brankáře jako Alisson a Kepa padají rekordy a prověřená hvězda Hart přestupuje skoro zadarmo do provinčního klubu.

Reagovat
RKBoy

Hart už na viac ako Burnley nemá.

Reagovat
Sandstorm

V dobrém klubu a pod správným vedením by byl znovu výborný. U něj je to teď hlavně o důvěře a psychice. Loňský West Ham nejde brát jako velké měřítko jeho kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu cenu může mít Handanovič,Oblak,TS mozna Pavlenka

Reagovat
fenixLFC

omg vy s tym hypom pavlenku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lamskej#RMCF

až se bude někdo ptát Slováka na českém webu o názor, řekne mu ho

Reagovat
fenixLFC

pochopitelne, hypovany iba kvoli tomu ze je cech aspon si to uznal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Po zprávě, že Lobotka je bílý Kanté je možné asi vše

Reagovat
fenixLFC

to nikto netvrdi. ako sorry, ale davat nejakeho pavlneku na uroven s ter stegenom aebo oblakom uz proste nie j narodnostne precenovanie, ale proste maximalne retardacia

Reagovat
Kixi Syhimour

Tvrd,í nedávno v diskuzi to zmínil nějakej Slovák a vška ten Pavlenka je fór, ne?

Reagovat
fenixLFC

kto preboha? to tiez musel byt kripel od mendiety neverim ze to je vtip. ale to nie je len tu, ked liverpool hladal noveho brankara tak kopec cechov ze mali by sme zobrat pavlenku a podobne

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějakej expert se našel. Já to beru jako fór, jo to s tím Pavlenkou do LFC bylo přehnaný, ale to bylo spíš, že ho tam chtěli vidět i kdyby mu to nešlo

Reagovat
Mariano13

Tak to Benes je potom (polo) maďarský Kanté

Reagovat
El Cid z City

Co mu řekne?

Reagovat
fenixLFC

stary znamy vtip ,,ked budem chciet pocut tvoj nazor poviem ti ho

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Neutron

tych Pavlenkov mozno aj viac...

Reagovat
Pipo123

Musel si ho vidieť v Torine kde bol najhorší brankár v lige, podľa mňa na to už nemá, toľko chýb čo vtedy robil

Reagovat
Hokaido

Ale jde, vždyť tam dělal chyby a patřil k nejhorším brankářům ligy. V Torinu byl snad vůbec nejhorší...

Reagovat
Svatej

o to vic jehp presun k nam dava smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

"proverena hvezda" hrac, co byl slabinou i ve west hamu

Reagovat
TheTopFootbaler

Prověřená hvězda. Hart je průměrák.

Reagovat
pobody's nerfect

Provařená?

Reagovat
Neutron

cim dalej tym viac sa plati za potencial, Hart posledny cas nedokazuje svoju kvalitu, siel dost dole navyse je v klube nechceny, tak preco by niekto za neho mal davat ranec...ostatne tie palky za Alissona a Kepu (za toho teda uz vobec) nejak neberiem ako nieco logicke

Reagovat
Mastný Chobot

He's a Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa může být kllidně hodně dobrý brankář. De Gea když přišel na ostrovy dělal hrozné chyby a stejně se vykopal ve skvělého brankáře. Nicméně ta částka je totálně přemrštěná. Chelsea ale nic jiného nezbývá. Buďto vysolí ranec za Kepu či Oblaka, nebo zkusí Butlanda a za rok nebo dva budou hledat náhradu.

Reagovat
Neutron

De Gea bol vyborny brankar uz v Atleticu, zo zaciatku mal problem s centrovanymi loptami hlavne ostatne zvladal uplne v pohode....myslim, ze momentalne Kepa nie je na urovni vtedajsieho De Geu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase De Gea chytal v Atleticu za lepší obranou, tohle se dost těžko posuzuje, já bych ho ale neodsuzoval a naopak bych mu celkem věřil. Bohužel za ty peníze to může být jedině provar, když bude chytat dobře, tak to bude tak nějak očekávané skrz tu cenovku.

Reagovat
Neutron

ja ho neodsudzujem to vobec nie, len ma prestupit za cenu ako hotovy hrac, ktorym proste este nie je nech si hovori kto chce co chce. Plati presne co si napisal...za tu cenu to moze byt jedine provar.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa má právě s těmi centrovaným balony největší problémy :D

Reagovat
Neutron

takze s Davidom ako dvojicky?

Reagovat
smazaný uživatel

snad se v tom zlepší, na čáře nezkutečnej, nohama je to průměr, není to Ederson a není to Hart, ale ty vysoký balony ... :D

Reagovat
mr.Silver

OT: Koupil bych si FM, oplaci se koupit 2018 nebo uz mam pockat na 2019? Rozjedu to na slabem notebooku?

Reagovat
Mimalu

záleží na tvojich finančních možnostech ale za mě se to úplně neoplatí, ty změny nejsou obvykle moc velké a úplně v klidu se dá vystačit s rok starým FM případně kupovat nový titul co dva roky. Těžko posoudit co znamená slabý notebook, FM pořád rozjedeš víceméně na kancelářském notebooku...

Reagovat
mr.Silver

No videl jsem, ze ta 2018 ted stoji par korun, ale chapu, ze tam budu mit sestavy z minule sezony? jde tam nejak aktualizovat sestavy?

Jde o normalni kancelarsky notas, pokud to na nem rozjedu, tak asi pujdu do te 2018.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozjedeš to 100% záleží kolik chceš hrát lig a kolik jsi ochotný čekat než se vypočte další týden atd.

FM mají mezi roky většinou minimum změn, takže být tebou beru levnější 2018, za ty prachy neví cse to nevyplatí+ čekat

Reagovat
oddy

Sestavy včetně týmů hrajících poháry atd. aktualizovat jde.

Reagovat
mr.Silver

Dik!

Reagovat
bobis21

já kupuji každý druhý ročník a přijde mi to jako ideální řešení - stihnu se dostat do pozdější fáze kariéry (30+ sezon) a pak když mám nové tak tam mám více změn

Reagovat
TheTopFootbaler

Počkej na 2019 a crackuj, nekupuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Nový FM bude až v listopadu a 18 se dá sehnat kolem 400,- jestli nevíš jestli to rozjedeš, tak jdi na stránky can i run it, ale Fm moc náročný není, sic můj 10 let starý ntb to už nerozjede

Reagovat
Neutron

ja hram FM18 na 8 rocnom pc s prvou generaciou Core a 1050Ti a 8Gb DDR3....FM-ko rozhybes takmer aj na kalkulacke

Reagovat
LAM

Courtois je dle mě už domluvenej.Dle mě i v rámci tohodle přestupu dojde k hostování Kovačiče.

Ale pokuď Chelsea dá tuhle dardu za golmana,tak to bude brutus.Ale Athletic pěkně vydělá

Reagovat
Uwe háže buly

Za 80 mega možná mohli mít Rica s Aréolou, jakože oba dohromady

Reagovat
Filipow

Já si začínám čím dál víc myslet, že by měli jít po Čechovi. A buď za rok nebo za dva si najít plnohodnotnou náhradu.

Reagovat
nani92

Keď človek vidí Kepov a podobne, tak mu neostáva nič iné ako napísať Pogbargain

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Mastný Chobot

Keď človek vidí, čo dnes stoja kakaové rezy a rohlík, tak mu neostáva nič iné ako napísať Zlatý socializmus

Reagovat
Neutron

o ktorom vies predpokladam iba z pocutia

Reagovat
Swarley

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
niflheim

Reagovat
bbbauch

semnou se tu tenkrat nekdo prel, ze na nem uz nemame sanci vydelat..

Reagovat
off-olda

Ty vole jakej Pepa zase?

70 za něj nebo 90 za Oblaka? To už bych přihodil tu dvacku...

Reagovat
blade115

Blbý je to, že Oblak k nám podle všeho nechce. Momentálně by šel do horšího.

Reagovat
off-olda

Jo? Nečetl jsem.

Reagovat
blade115

Já jo, nevím ale, jak důvěryhodný to bylo. Ono by to teda ale dávalo smysl.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
ADM

Prečo by Oblak šiel z Atletica? Však s tým kádrom v pohode môžu vyhrať Ligu aj LM...

Reagovat
vilp

Do toho bych nešel, ale třeba z něj bude nový DDG. Jinak kdyby si to v Chelsea rozmysleli dřív, tak mohli mít zadarmo Patrícia.

Reagovat
off-olda

Patrício je synonymum průměráka. To nemyslíš vážne...

Reagovat
vilp

Hmm, není.

Reagovat
off-olda

Je.

Reagovat
Malresi

Wtf ? Patrício má od priemeráka ďaleko.

Reagovat
off-olda

Ne no...

Reagovat
TheTopFootbaler

To ani omylem.

Reagovat
off-olda

S přehledem.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak jo, přesvědčil jsi mě.

Reagovat
off-olda

Reagovat
icka

Reagovat
Snatus

Mohl by ho někdo ze španělské sekce popsat? Přednosti, nedostatky, typ chytání

Reagovat
off-olda

Typ chytání

Stojí na čáře a když na něj letí míč snaží se ho chytit.

Reagovat
Ondiis

Nevybíhá říkáš jo?

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Prý má problémy s centry? Nemá, nechodí na ně.

Reagovat
off-olda
Reagovat
X-bano-X

V La lige sa na tie centre do vapna moc nehra, takze maloktory brankar s nimi nema problem, snad len Oblak. Inak je to perspektivny mlady brankar ale urcite.nie za taku dardu. Jeho hodnota je tak 40-45.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
el Principito

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Fantasticky reflex. Na care je fakt perfektni. Hra nohama bych rekl takovy prumer. Jeho nejvetsi slabinou jsou vysoke balony, pri kterych obcas udela chybu.

Reagovat
Hokaido

DDG junior, ne?

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Snatus

Díky, jsem zvědav na ty vysoké míče. To by mohl v PL narazit.

Reagovat
Uwe háže buly

Čech

Reagovat
TheTopFootbaler

No, hraje je hlavně Chelsea, takže tam by problém být neměl.

Reagovat
Whitemedia

Že tohle řekne zrovna fanoušek United

Reagovat
TheTopFootbaler

My žádné vysoké míče do vápna nehrajeme. Všechny centry totiž skončí na nejbližším obránci.

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Snatus

Reagovat
bobis21

Reagovat
blade115

Ty jo, a ten Kovačič se prý taky vážně asi dotáhne, Pedulla teď píše, že už to je hodně blízko. Asi díky tomu můžeme víc prachů vrazit do gólmana, když Matek přijde jen na hostovacku. Což je lepší, než koupit dva průměráky za polovinu Kepovy ceny.

Reagovat
vilp

Nakonec by se na vás po dlouhé době zase dalo dívat.

Reagovat
Whitemedia

Vypadá to dobře, akorát nám pořád nemá kdo střílet branky

Reagovat
vilp

Eden dá letos osobní rekord podle mě.

Reagovat
Miguel19

Což bude stejně málo

Reagovat
Whitemedia

S tím počítám, jenže k němu máš Moratu, Williana, Pedra, Michyho, Girouda a Odoie.. no nic, chudák Hazard

Reagovat
vilp

Měli jste vzít Higuaína.

Reagovat
Whitemedia

za 60 mega prostě ne

Reagovat
vilp

Taky bych to za něj nedal, i když bych mu na nějaké dva roky hodně věřil. On šel sice na hostovačku, ale ted koukám, že za 18 mega. Tak to nic.

Reagovat
vilp

Každopádně těch 80 bych dal raději do Pulisice než Kepy, když už řešíme nákupy.

Reagovat
Whitemedia

to mi povídej.. já už jsem přes dva roky nervní, že se neřeší nové křídlo a ono v tom vedení plánuje pokračovat..

Reagovat
M0rb1D4S

A Pulisic chytat umí?

Reagovat
off-olda

Půlka ano.

Reagovat
off-olda

*Bulka

Reagovat
Counter

Půlka a Koťata, soupiska Chelsea čím dál zábavnější.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to dal asi radši za toho Zahu, na PL už si zvykl a hraje fakt skvěle, i když asi ne těch 80 no...tak 60 max.

Reagovat
kvasha16

to by musel dat 60 golov

Reagovat
smazaný uživatel

spíš kdo bude tvořit? Kanté zběratel, Kovačič takový silový, Jorginho asi bude mít na starosti ten přechod, všichni běhaví, vepředu to bude na Hazardovi a pořád doufam v toho Zahu.

Reagovat
misinho7

ked ziskate Kovu tak to som na vas velmi zvedavy..ten chalan je bozi, to zrychlenie to take asi nikto nema a ked to potiahne par desiatok metrov myslim ze anglicka liga mu bude sediet..skoda ze u nas je v tej zalohe taky pretlak

Reagovat
Miguel19

Jestli by nebyl lepší ten Fekir místo Kovačiče.

Reagovat
blade115

Stopro, potřebujeme spíš desítku než dalšího defenzivního borce. Ale zas Fekir by byl další a možná by zbylo už jen na Butlanda.

Reagovat
blade115

*dražší

Reagovat
Whitemedia

stejně je to jedno, křídlo zase nic...

Reagovat
Miguel19

Jn. Je vidět, že prachy jsou. Opět se to honí na poslední chvíli.

Reagovat
vilp

Byl pro tebe Rosický defenzivní? Toho nakonec taky posunuli na desítku.

Reagovat
blade115

Až dá někdo Kovacice na desítku a on dá 20 g+a za sezónu, uvěřim!

Reagovat
Whitemedia

s takovou ho dáme spíš na křídlo

Reagovat
blade115

To je fakt ...

Reagovat
smazaný uživatel

kova neni nejak defenzivny, on zahra aj vpredu

Reagovat
smazaný uživatel

Komplexny hrac

Reagovat
blade115

Uvidíme no, aby to Sarri nakonec nemyslel všechno úplně jinak.

Reagovat
Snatus

Třeba přijde Fekir, Kovacic i Kepa. Já bych si přál ještě Martiala.

Reagovat
Whitemedia

ale já už přestal řešit typ záložníka, kterého potřebujeme a kterého nakonec získáme.. podstatné je odsunout Bakayoka s Drinkwaterem co nejdál od základní sestavy

Reagovat
Miguel19

No snad se aspoň někdo prodá. Zatím se k tomu moc nemají.

Reagovat
Miguel19

Teďka tam na jednu pozici budou Kovačič, Cesc, Barkley, RLC, Bakayoko, Drinkwater

Reagovat
Whitemedia

Bakayoko s Drinkwaterem se snad dohromady vejdou do 500 minut za sezonu.. a RLC stejně ještě odejde hostovat

Reagovat
Zaschrona

Byl by hrich od vas nekoho nevzit. Bakayoka bych bral hned.

Reagovat
Whitemedia

Bakayoka nepustí úplně, tam bych čekal hostovačku..

Reagovat
Zaschrona

To vyhovuje, stejne uz nemuzeme mit moc penez na nakupy, jestli hodlame kupovat Minu i Roja.

Reagovat
Whitemedia

ještě je tam překážka v tom, že sám hráč chce zůstat.. ale to ho do zimy přejde a pak vám ho pustíme

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

A vubec, koho ocekavas, ze byste takhle mohli pustit? Zouma by se mi libil, Batshuayi, RLC, mozna i Abraham a nakonec i ten Drinkwater. Barkley snad nastesti nehrozi.

Reagovat
Whitemedia

já bych pustil Cahilla, Luize, Drinkwatera, Bakayoka, Moratu, Pedra, Williana a sehnal místo nich fotbalisty

Reagovat
Kovi81

Ja bych Cahilla nechal jako pateho stopera

Reagovat
Zaschrona

Ok, to te chapu. Realne ale pustite koho?

Reagovat
Whitemedia

Zoumu, RLC, Michyho/Abrahama, Musondu, !!Piazona!!, Kalase.. hostovačky se můžou řešit až do konce měsíce, takže na to je čas

Reagovat
Zaschrona

Hostovacky smerujici do PL klubu jen do ctvrtka. Takze to teda tu prvni trojku musite udat dost brzo. I kdyz zas by o ne mel byt pripadne i zajem mimo Anglii, kde je ten cas delsi, takze vlastne ano i ne...

A teda z te prvni trojky/ctyrky bych bral vsechny. Akorat krome Zoumy by to tutove bylo bez opce, coz neni ideal. Kazdopadne ale teda nechapu, proc uz konecne nedate RLC poradnou sanci. Musonda by taky docela zaslouzil.

Reagovat
Whitemedia

Musonda byl v přípravě tragický, i když tolik minut nedostal..víc než on zaujal i Piazon no.. RLC by šanci zasloužil, jenže on potřebuje hrát celou sezonu pořád a to mu v Chelsea nikdo nezaručí..

Reagovat
Zaschrona

A jak se vubec predvedl Barkley? Bude u vas sedet, doufam.

Reagovat
Whitemedia

ten měl v pohodě přípravu a je vidět, že se snaží, nakoukal milion videí Neapole, aby věděl, co čekat od Sarriho, makal na sobě hodně a nebude to špatný hráč do té tříčlenné zálohy, na základ ale prostě nemá..

Reagovat
Zaschrona

Jen at se hezky snazi, ale sedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně má velký zájem, snaží se maximálně podle mě, u něho to bude jen záležet, jestli mu bude sedět Sarriho styl/jeho pozice v něm a jestli má kvalitu nebo ne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Visca el barca

A je tam opce?

Reagovat
blade115

To se nějak média nemohou shodnout. Ale spíš ne.

Reagovat
Visca el barca

Což je škoda. Takhle pomaže za rok zase do Realu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to asi padá Luka do Interu, ne? Takhle se Real během jednoho přestupáku vybrat nenechá.

Reagovat
smazaný uživatel

A co s Navasom? Cpeme to na post ktory nepotrebujeme. Kto poriesi utok? Benzema tu tri sezony nema co robit, Borja omyl minulej sezony miesto Cstilly v A-cku

Reagovat
patas92

S takouvu musí být Ter Stegen za 12 milionů Euro nejlepší přestup v historii fotbalu

Reagovat
Whitemedia

Tak ten přestup proběhl v úplně jiné fotbalové době.. v téhle je bargainem Kanté za 35 mega

Reagovat
misinho7

a co Kroos za 25? to je doslova kradez

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to byla už v té době

Reagovat
patas92

Však jasné Byla nadsázka

Reagovat
Ed_Hazard

Niečo mi uniklo, či prečo neskúsia rovno swap za oblaka plus im chelsea niečo doplatí? Spokojné by mohli byť všetky strany

Reagovat
Whitemedia

kromě Oblaka no

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Uwe háže buly

Proč by Oblak chodil do horšího klubu a města a Atleti brali horšího golmana?

Reagovat
fenixLFC

okrem oblaka

Reagovat
icka

Oblak by asi nebyl nadseny

Reagovat
Ed_Hazard

Ale no ták Väčšie prachy, rozprávame sa o Chelsea. Posledné roky to sice nie je ono, ale je to proste jeden z top klubov sveta. Nemusel by to byť až taký obrovský problém, ak by mu dali slušný plat.

Reagovat
vladis271

nehrajú LM a o Oblaka bude záuýjem snád v každom okne. Vždy bude niekto potrebovať brankára. Kým majú Atléti LM nemusí tlačiť na pílu so svojim statusom jedného z troch najlepších brankárov na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ty nový dresy Chelsea se mi mega líbí. To bych od Nike nečekal.

https://twitter.com/90_minut/status/1026451050256052224

Reagovat
Miguel19

Ten nový livesport nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce roku přijde tmavá verze, ta bude předpokládám přehlednější

Reagovat
off-olda

To je strašný.

Reagovat
SpecialOne

taky se mi nelíbí.

Reagovat
fenixLFC

je fajn, prehladnejsi nez predtym

Reagovat
LAM

Možná pro slepýho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Teď na to koukám.Kterej kretén tohle dělal?Naprosto odporný a ještě hrozně světlý.Dneska může dělat stránky asi fakt každej de.il.

Reagovat
Zaschrona

Zmenilo se tam vubec neco? Krome vzhledu?

Reagovat
LAM

Jenom je to hnusnější.Nic víc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

autora známe

Reagovat
fenixLFC

to aby aj ludia tvojho veku dobre videli

Reagovat
Swarley

ctrl F a máš to na klid...tohle fakt vypadá hrozně...

Reagovat
LAM

VždyŤ je to hnusný.Zbytečně moc světlý a není to vůbec víc přehlednější.Aneb udělat změnu i když je to na nic.

Kdyby tam byla aspoň možnost světlá,tmavá,ale to by si někdo musel udělat práci.Je zbytečný něco vydávat když to není prostě na 100%

Reagovat
Zaschrona

Ach jo, kdyby to aspon bylo kvuli nejakym novym funkcim. Tyhle zmeny pro zmenu nemam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni mají lokalizovanou stránku (a dokonce i mobilní appku!) snad pro každou zemi. To pak každá změna stojí strašné prachy...

Reagovat
Zaschrona

Jakoze pro kazdou zemi dosud pouzivali jiny vzhled? Se mi nezda.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.livescore.in/cz/

Tady třeba nový design ještě nemají a ten starý je trochhu jiný, ne?

Reagovat
Zaschrona

Hmm, tuhle stranku vidim poprve, ale mas pravdu. To je rozhodne dobry nesmysl mit to vsude trochu jinak...

Reagovat
Kluivert9

Livesport x Livescore?

Reagovat
Uwe háže buly

Hlavně se mi dýl načítá.

Reagovat
Manik...

Mně to nepřijde tak špatný.

Reagovat
off-olda

Televizní stanice Sky Sports nyní také informuje o zájmu Chelsea o Kapu Arrizabalagu, podle jejich zdrojů ale londýnský celek stále dává přednost Jacku Butlandovi, který by mohl vyjít o 40 milionů liber levněji než španělský brankář.

Já fakt nechápu, proč čumíme po Butlandovi. To můžeme vzít rovnou Zimu.

Reagovat
Whitemedia

ser na Sky Sports

Reagovat
off-olda

Smrdí to.

Reagovat
Miguel19

Kovacic forcefully asked to be sold. Real valued at no less than €60–70m, the formula is being identified for a loan with guaranteed redemption. Kovacic is very close to Chelsea. Now all that remains is to close the negotiations. #cfc

Reagovat
Mateo16

Po tejto sarade uz si toho zmrda neviem predstavit ze by niekedy hral za RM. Len si toho zmrda uzite

Reagovat
Whitemedia

nápodobně

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mateo16

Reagovat
icka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nihilister

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
efellipe

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

to jako odejde Modric i Kovacic? to s Modricem ne nejspíš kachna, ne?

Reagovat
ADM

Kachna to možno nie je, ale po tomto ho Perez nepustí.

Reagovat
Swarley

jako bylo by zvláštní, kdyby pustili oba

Reagovat
Anacron

V tomhle přestupáku, bych se u nás nedivil už ničemu.

Reagovat
icka

no kazdym dnem to vypada realneji, i Modric ma byt prej naklonen

Reagovat
Swarley

zajímavý no, že jim dva tak důležití hráči odejdou...to bych si pak ale vsadil, že budou chtít Kovacice podržet...

Reagovat
icka

Tak nejvic se uvazuje o hostovani Kovacice a ci tam je opce se hadaj, ale tipl bych, ze spise ne.

Reagovat
Counter

Absolutně nechápu, co Real tohle léto předvádí.

Reagovat
Swarley

jako kdyby byly nějaké náhady....touhle dobou jsem čekal, že budou mít podepsanýho Neymara nebo Hazarda, k tomu Lewandowskiho a podobně...tohle je divný..

Reagovat
Counter

Prodali Ronalda za 100 mega a od té chvíle sedí doma s rukama v kapsách. Pak pustí Kovačiče do Chelsea a nakonec přivedou brankáře, přestože mají Keylora. A to ještě opomíjím spekulace okolo Modriće. Jako wtf, něco takového bych obzvláště od Realu nikdy v životě nečekal.

Na druhou stranu, jsme asi poznamenaní tím, že přestupák v Anglii končí už teď, zatímco Španělé mají ještě času dost. Real pořád musí nějakou bombu vytáhnout, ale dává si teda pořádně načas.

Reagovat
Swarley

pravda, ale tak rozhodně bych čekal, že budou mít nějaký plán, jak to po Ronaldovi zalepit...čekal jsem, že budou velká jména létat vzduchema a ne že přijde Kurtoá a odejde Modrič...

Reagovat
smazaný uživatel

zase vidím realněji tu bombu teď, aby ty kluby mohli sehnat náhradu, přece jen na LK má smysl pro real jen Hazard a toho Chelsea nepustí teď a už vubec ne, když nebudou moc sehnat náhradu.to samé u Kanea a Salaha, pak už by dávali smysl jen Neymar, Lewa, Icardi a Mbappé, možná ten Rodrigo.

Reagovat
kvasha16

tak, zas, zatial si aj Chelsea dava nacas, vedenie Real si este stiha zbehnut na 2-tyzdnovu dovolenku a stale su schopny trhnut net spent

Reagovat
mesyas

to nevíš jakýho zmrda tam chelse apošle

Reagovat
vilp

Odkud?

Reagovat
Arbiter

Takže včetně opce?

Reagovat
Whitemedia

Vedení Chelsea každopádně opět všechno na poslední chvíli.. tak trochu mi to připomíná mé školní léta

Reagovat
off-olda

Taky mě napadlo, že si někdo libuje ve stresových situacích a každý rok se to snaží posouvat na další level.

Reagovat
Zaschrona

Predpokladam, ze ve smlouve o prodeji TV prav je nejaka tajna klauzule o tom, ze kluby musi podstatnou cast svych prestupu vyresit az v poslednich hodinach prestupaku, aby na Sky meli co vysilat...

Reagovat
smazaný uživatel

A co my? Transfer fee spend: 0€

Reagovat
Whitemedia

vy máte nový stadion, k tomu vám žádný hráč neodejde, všichni top mladíci jsou opět o rok zkušenější.. nepotřebujete posilovat, top 4 dáte v pohodě

Reagovat
icemike

Mají úzký kádr, pokud jim nevyletěli do áčka aspoň 3 mladíci, budou mít problémy... Zvláště, když pro mnohé byla příprava krátká

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to zdá na poslední chvíli, ale to okno se zavírá podstatně dříve něž předtím+ bylo MS, skoro všechny týmy jsou méně aktivní, jen oni nepotřebují tak posilovat

Reagovat
YNWA__MSN

Alisson stal vic jak 56

Reagovat
SpecialOne

Jestli chce tak moc za rodinou, tak ho vyměňme do Atletica, zajímalo by mě, jak by se tvářil.

Reagovat
CHONG

Proč by Atlético mělo chtít horšího brankáře a proč by měl Oblak chtít jít do horšího klubu?

Reagovat
Phillipinho

Taky to nechapu

Reagovat
LeonardoUžoa

Ja uz se tem castkam ani nesmeji. Je to ohavne a trapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja celkom nechápem tento výsmech voči Chelsea. The Blues sú v ťažkej situácii, ceny brankárov rapídne stúpli a k dispozicii v podstate žiadny gólman nie je. Aha počkať, už to chápem...

Reagovat
kiwwi

Liverpool dojebal trh s brankarmi

Reagovat
Mateo16

Vy zase s hracmi to si nevyberes

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal a fandil Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že do Chelsea nakoniec pôjde Butland.

Reagovat
Zaschrona

Taky bych si ho tam pral videt vic, ale zrejme si da aspon pul roku v Champu...

Reagovat
mesyas

a prý, že nemají peníze a vysolejí za panic buy Kepu 80mega. To vedení musí skončit

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/marca/status/1026873560776810498?s=19

Už přiletěl do Madridu. Zítra Londýn.

Reagovat
madridcan

mohli by mu zrusit let, aby zostal v Madride

Reagovat
mithro

I was very wary of this earlier because of the money involved but Chelsea have agreed to pay a world record £71m to sign goalkeeper Kepa Arrizabalaga. Full story on @TeleFootball #cfc

Reagovat
mithro

@ Matt Law

Reagovat
off-olda

Není nějakej mrňavej?

Reagovat
icemike

Vedle Courtoise je maly I Bigben

Reagovat
smazaný uživatel

Tie kluby musia byt v hroznej srajde ked sa opora na nejakom poste rozhodne, ze bali kufre. Ak by sa rozhodol aj Hazard, tak slusna porcia pre ludi co riesia prestupy, v takejto pozicii ich nahradit

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže Hazard narozdíl od Courtoise není zmrd.

Reagovat
blade115

*ambiciózní

Reagovat
vilp

Reagovat
kvasha16

ako sa hovorilo uz ked sa prislo s tym skorym deadlinom, neni to velmi stastne riesenie ... kazdopadne s tym nespravis nic, ked je niekto zjavne kokot (jedine ze ho nechas rok vyhnit v juniorke ako nusica kuzelov)

Reagovat
M0rb1D4S

Tak už nám i Matt Law píše, že Chelsea tu částku za Kepa zaplatí.

Reagovat
Whitemedia

tak pak je hotovo..

Reagovat
Arbiter

Už jsme koupili toho Pickforda?

Reagovat
Whitemedia

Koupíme Arrizabalagu, ale říkej mu Kepa, aby se ti prsty nezamotaly

Reagovat
Arbiter

Díky za informaci. A co ten Pickford?

Reagovat
Whitemedia

Nepotřebujeme, máme Kepu

Reagovat
mithro

Kepa 71

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Tolik peněz... A přitom půjde hostovat....

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič na 70? Modráci se zbláznili, za průměráka, který s v Realu nekopl a v Interu se pořádně neprosadil... ale bude sranda

Reagovat
misinho7

ach

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš si, že má na to hrát základ v realu?

Reagovat
misinho7

cez trojku Kroos,Luka,Case nejde cesta zatial ale vsade inde na svete ma v pohode hrat na to zaklad...ale verim ze buduci rok sa vrati a zaujme Modricovo miesto pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel by som ho ako nástupcu Modrica, aby sa naplno prejavili jeho prednosti musí hrať ešte hlbšie ako Modric. Cez Casemira by si mohol vybojovať miesto v zostave, ak už nie je trénerom ZZ, pre ktorého bol Casemiro nenahraditeľný.

Reagovat
misinho7

neviem ale dakto dakde pisal ze v Porto ked tam bol Lope tak Case tam bol tiez zakladny stavebny kamen neviem co je na tom pravdy

Reagovat
kiwwi

jj všade inde len v narodaku tiež nie... proste je to lavičkar

Reagovat
misinho7

nj samozrejme.. Vieš prečo asi nehraje v národaku? Nie je to tým ze nehraje v klube tým pádom dostávajú prednosť ostatní ktorú hraju v kluboch a majú dobrú formu.. Nie je v repre Islandu kde by mal hneď základ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

No v narodaku si nekopol,lebo bol marny,hodne marny

Reagovat
smazaný uživatel

si v nároďáku nekopne ani přes marného Brozoviče

Reagovat
M0rb1D4S

Modrič - Kroos nebo Modrič - Rakitič. Ta nekvalita z toho úplně číší.

Reagovat
Snatus

Kdyby šel do MU, tak tady kiwwi píše na něj Ódy.

Reagovat
kiwwi

akurat ze oba tímy hrajú na troch stredakov

Reagovat
M0rb1D4S

Takže má Kovačič hrát nakonec jako defenzivní štít

Reagovat
smazaný uživatel

ani minuty nehovoří v jeho prospěch, že by někdy v budoucnu měl nahradit někoho z nich... prostě je to lavičkář

Reagovat
icemike

Přijde na hostování, takže klídek

Reagovat
M0rb1D4S

Možná se jednou i číst naučíš

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Anacron

Kolikrát si ho viděl hrát prosím tě? . Co by za takovýho pruměráka dali dřeváci v Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

no už od interu a světe div se, všude sedí

Reagovat
smazaný uživatel

no záloha Jorginho , Kante a Kova zní docela solidně ..... škoda že za nima budou dřevaci jako Luiz , Alonso a Zappa před nima zas Pedro a Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni si budou nahrávat, jen labil Morata bude střílet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak... Courtoise bud prodat aspon za tech €30-35m, nebo poslat trenovat do akademie a na konci sezony ho nebude chtit ani ten Real

Reagovat
Mateo16

Fichado nebude ani teraz Kovacica by mal nahradit Valverde este par tyzdnov a Odegaard bude mat miesto tiez

Reagovat
Mateo16

Marca ale pise o Thiagovi tak snad Floretino uz posiela balik do Bayernu

Reagovat
misinho7

za Kovu nepotrebujeme nahradu, ak by dakto prisiel zas by dakto z tej zalohy poriadne nehral .. ak neodide Luka je tam to fajn Case/Llorente , Luka/Ceballos ,Kroos/Isco

Reagovat
Mateo16

Isco v zalohe nebude hrat ak tam bude hrat tak ti chyba dalsi hrac v utoku

Reagovat
misinho7

tak podla vsetkeho sa rata s Viniciusom uz teraz cize Asensio/Vinicius - Karim/Mayoral-Bale/Lucas...

Reagovat
Mateo16

Ani jeden z dvojky Asensio , Vinicius na zaklad nema

Reagovat
misinho7

Asensio ma prelomovy rok a na zaklad ma ..vinicius samozrejme este nie je to mlady chalan ale tak ak bude dostavat dostatok minut urcite zostane v Acku ..zatial sa javi paradne

Reagovat
Mateo16

Asensio ma najvacsie problemy z mustva co sa tyka vykonnosti tam ho to dozenie

Reagovat
alcantara

To s tym Parejom tiez slusny bizar

Reagovat
Visca el barca

Co s nim?

Reagovat
Counter

Jako Kepa je kvalitní talentovaný brankář, ale za tyhle peníze? Už bych z toho dávno neměl být překvapený a furt to nejde...

Reagovat
blade115

V tvé pozici bych se tady vysmíval, zpochybňoval to a asi se děsil kvůli té cenovce. Ale takhle, když uvážím všechny okolnosti - že je konec přestupáku, nutně potřebujeme gólmana, další alternativou byli Čech a Butland, že s tím nejspíš úzce souvisí příchod Kovacice zadarmo, takže nemusíme tu částku dělit mezi dva slabší hráče... Já za to nakonec budu i rád. Ta cena je fakt neobhajitelná, ale zároveň je to jediný minus tohohle přestupu. Prostě si poslechnu výsměch ostatních fans a pak už jen budu doufat, že se pořádně prosadí. Protože tímhle tempem ta částka bude čím dál tím víc normálnější a už si na to ani nikdo nevzpomene.

Reagovat
johan14

Toto tvrdil José po nákupe Pogbu. A mal pravdu. Svet sa zbláznil, za brankárov také prachy. Blázni.

Reagovat
El Cid z City

Když ty kluby na to maj,proč ne,ale kupujete zapacosty aspol,zdá se že škudlíte a pak dáte raketu zrovna za golmana spíš než za nekoho do středu či pulišiče nebo jinou ofenzivní naději..allison stál ranec,ale alespoň chytal lm,ms,as rim je velkej klub.Přechod kepovi fakt nezávidím,ten tlak-jít z prum.klubu do velkoklubu,cenovka..Jinak kua na tom trhu fakt není nadějnej golman,co nemá takovou výkupku?A k ceně-pokud vaši skauti nemaj pochybnosti,je lepší zaplatit o dost vic než to lepit nejistotou..

Reagovat
blade115

Je to fakt, takovou pálku bych investoval radši jinde. Kepa je, údajně, úžasně vyrovnaný a soustředěný člověk, tak by ten přechod i zvládnout mohl. A variant na trhu bylo dost - Schmeichel, Areola, Horn, Rico, Butland, Oblak, Donnarumma... Z nějakého důvodu to padlo na Kepu. A jak říkáš - pokud v něj skauti a eventuálně i Sarri věří, pak teda ať přijde.

Reagovat
Counter

Já se nevysmívám, z těch částek mi jen prostě jde hlava kolem. Musí se nechat, že brankáři bylo na trhu dlouhodobě podceňovaní, a tak se teď tenhle boom jeví o to šíleněji, ale i tak je to pořád obrovská cifra.

Leno za 19 mega liber vedle toho vypadá jak plivanec (neříkám, že je stejně dobrý, ale stejně tak nemůže být až o tolik horší, snad ), Aréola se zdá být k mání a určitě by taky nestál tolik, a stejně jako ManCity "z ničeho" vyhrabali Edérsona za 35 mega, tak by měli existovat i další brankáři aspoň v téhle cenové kategorii. Z tohohle na mě křičí panic buy jako máloco.

Reagovat
blade115

Neříkám, že se vysmíváš. On to panic buy v podstatě je, ale přitom udělat to už na začátku léta, tak to s klidem označím, za dobrý krok. Ačkoliv ta cena by se nedala obhájit v žádnou roční dobu.

Reagovat
hona.kub

nic jinýho, než panic buy to není...

Reagovat
Pipo123

Podľa mňa je talentovanejší a lepší než Alisson u ktorého to boli už prehnané peniaze, navyše Kepa toho odchytal už veľmi veľa, skúsenosti v druhej lige, má za sebou dosť zápasov v Acku Bilbaa, chytal EL, dostal sa do repre, je málo brankárov v jeho čo takto chytajú a udržiavajú si výkonnosť.

Reagovat
Counter

Podle mě je teda Alisson lepší a provází ho větší hype (přece jen brazilská jednička, v Římu měl za sebou špičkovou sezonu), tam mi ta cena právě přijde pochopitelnější než u Kepy. Víc než 50 bych za něj nedal.

Reagovat
REPLIKATOR

Peníze

Reagovat
John Obi Mikel

Moc ho nemám nasledovanýho, ale jako optimista mu budu věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, můžu se vás zeptat jak funguje ten draft v tom PL fantasy? Děkuji.

Reagovat
Counter

http://www.eurofotbal.cz/clanky/zrejme-budu-muset-opustit-manchester-city-premita-hart-404473/#post10477343

Akorát teda na tu domluvu skrze EF je už pozdě, musel bys říct kámošům, splašit lidi tady v diskuzi anebo hrát public league s cizinci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuji,pokusim se tady někoho najít.

Reagovat
valloire

Kde je kurva ten Hazard? Začínám bejt fakt nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už je na stadionu:))

Reagovat
Whitemedia

rozcvičuje se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dej si nohy na stul, dedo ...a zajdi si do herny..

Reagovat
X-bano-X

S nohami na stole? Co si pipi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gólmana by jsme měli, napravo se snad chytí Azpi, případně Zappa, kterýmu docela věřím, Sarriho fotbal by mu mohl sedět. Stopera by to chtělo, ale nejdřív by museli odejít Luiz I Cahill, levej bek je docela solidní, záloha Kanté, Jorginho, Kovačič je taky super, ale kdo bude tvořit? Prodal bych Drinkwatera, zájem má prej WestHam, dopředu nemáme hrot a kridlo, nabízí se tedy otázka, co ten ZAHA?

Reagovat
Counter

Chambes do Fulhamu oficiální, ani trošičku to nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale pride stoper

Reagovat
Counter

Nevěřím.

Reagovat
Teoretik

30 Butland, 70 Kepa, 90 Oblak, nevím, ale z pohledu poměr kvalita/cena mi zrovna nákup Kepy přijde jako nejhorší varianta.

Reagovat
El Cid z City

Oblaka z toho vynech

Reagovat
blade115

Oblak k nám podle všeho nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

pro fanoušky blues, kterých tady bude asi hodně. Nemyslíte, že je opravdu už škoda těch věčných hostovaček? ja pochopim Ampadua, Zoumu, Babu, Mounta, RLC, Abrahama a Musondu, ale už nechápu Kalase, Piazona atd. podle jejich cen na transfermarktu, by jsme všechny tyhle frajery mohli střelit cca za 150ME, navíc k tomu přičíst hráče co na to nemají (Drinkwater,Pedro) a mohly by být k dizpozici slušný prachy a kupoovala by se jen a jen kvalita..

Reagovat
icemike

Jednoduché, prostě je nikdo za ty vymyšlené ceny nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě, že to nemusí odpovídat,ale celkově by se mohli prodávat ne? pochybuju že Kalas, Omeruo, Aina atd někdy budou hrát za a-tým..

Reagovat
icemike

Za každé hostování dostava Chelsea peníze... Je to taková půjčovna bagrů

Reagovat
smazaný uživatel

ale stopro to nejsou miliony žejo, prodejem těch hráčů by se nahrabali prachy, nakoupila kvalita a už by nemuseli ikupovat 5 hráců kazdej přestupák...

Reagovat
icemike

Jsou to miliony

Reagovat
Kluivert9

Stavíš?

Reagovat
icemike

Nene, ale je to skvělé přirovnání. Chelsea je stavební firma, která se soustředí na mrakodrapy, takže může sem tam nějaký bagr půjčit tady, podruhé zase tam. Jorginho je deluxe jeřáb, Kalas je taková rezavá míchačka...

Reagovat
h8_sfatto

jeho agent by se přestupu na ostrovy taky nebránil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele