Courtois určitě odejde z Chelsea, tvrdí jeho bývalý kouč

03.08.2018, 21:23
Aktuality
Jeden z největších příběhů letošního přestupového léta nakonec prý skončí přestupem brankáře Thibauta Courtoise z Chelsea do Realu Madrid. Je to tom alespoň přesvědčen jeden z bývalých asistentů trenéra Roberta Martíneze u belgické reprezentace Graeme Jones.

Ten po mistrovství světa realizační tým u národního týmu Belgie opustil a stal se asistentem Darrena Moorea ve West Bromwichi Albion.

Při dotazu na Courtoise a jeho přestupovou ságu v rádiu Talksport prohlásil, že Belgičan leto "určitě" dres změní.

"V Thibautově případě jsem o tom určitě přesvědčen. Má rok do konce smlouvy a abych byl upřímný, tak přestup je jediné řešení, které si v jeho situaci dovedu představit," řekl Jones.

Courtois je navíc nakloněn návratu do Madridu, kde už chytal za Atlético, také proto, že zde žijí jeho děti. "Myslím, že určitě odejde. Na mistrovství světa získal cenu pro nejlepšího brankáře a prožil skvělý turnaj," dodal Jones na jeho adresu.

To u další belgické superstar, která se ve skvělém světle předvedla na mistrovství světa, už Jones tak sdílný nebyl. "V případě Edena Hazarda vážně nevím. Ten má v Chelsea dlouhou smlouvu," řekl k záložníkovi, o kterého Real Madrid také stál.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (343)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele