COSTACURTA BUDE TRÉNOVAT

07.05.2007, 13:14
Aktuality
Alessandro Costacurta po letošní sezóně ukončí kariéru, i nadále však zůstane u kopané a dokonce i u prvního týmu milánského AC. Trenér Rossoneri Carlo Ancelotti si 41letého obránce vybral za svého nového asistenta...

"Na Carlův návrh se Costacurta stane Ancelottiho druhým asistentem společně s Maurem Tassottim. Od 1. června se zároveň do vedení klubu vrátí Leonardo," prozradil vice-prezident AC Adriano Galliani.

Costacurta je v současné době nejstarším fotbalistou milánského klubu, jehož dres poprvé oblékl v roce 1986. V obraně Rossoneri působí ještě dva zkušení fotbalisté a oba budou ve svých kariérách pokračovat. Brazilec Cafu minulý týded podepsal nový jednoletý kontrakt a pověsit kopačky na hřebík se nechystá ani Paolo Maldini.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*jj

V miláně pracují výborně!Každý klub si si znich měl vzít příklad!

Reagovat
HOST*GATTUSO

svatá pravda...

Reagovat
HOST*

všude samá korupce..

Reagovat
Pharrell

s tim jdi nekam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

není nad to zapojovat bývalé hráče a ikony klubu do vedení, už by na to měli přijít u nás a zapojit Hierra a podobné...

Reagovat
smazaný uživatel

...úplný souhlas...Milán je velmi semknutým klubem...to je recept pro úspěch....Forza Milan

Reagovat
HOST*rbettega

Ve spartě pracují podobně BÍLEK, STRAKA, LAVIČKA, GRIGA dříve HAŠEK, ale nějak jim to nejde. A hlavně srdcaři CHORVÁT, REPKA.

Asi nezvolili optimální strategii Sportu zdar a fotbalu zvlášť.

Od tý doby, co přišli na to, že je to cinknutý a co začal létat vzduchem jeden kapřík, za druhým, tak sparta nic nevyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerieš tu nejakú trapnú Spartu, tu sa jedná o ACM.

Sa mi páči, že veľa hráčov je s klubom naozaj veľmi spatých..Ani by som sa nečudoval, keby Cafu po ďalšej sezóne začal vykonávať nejakú inú, nehráčsku funkciu, ale v Miláne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele