Córdoba propustila trenéra Ferrera

20.10.2014, 21:34
Aktuality
Nováček španělské nejvyšší soutěže Córdoba z osmi zápasů vybojovala na své konto pouhé čtyři body, díky čemuž se krčí na samém dně ligového pelotonu. Vedení klubu nyní došla trpělivost a propustilo trenéra Alberta Ferrera. Toho by měl nahradit Miroslav Djukić...

Bývalý obránce Barcelony nebo Chelsea dokázal v minulé sezóně po dlouhých 42 letech (!) dotáhnout Córdobu zpátky do Primera División, když si jeho tým ve finále play-off poradil s Las Palmas. Hned od samého začátku sezóny se však nováček pohybuje na samém chvostu tabulky.

Córdoba z osmi zápasů vybojovala čtyři remízy, plný bodový zisk doposud neviděla, zřejmě i kvůli tomu se rozhodla propustit trenéra. "Córdoba chce trenéru Albertu Ferreirovi poděkovat za práci, kterou pro klub odvedl. Jeho jméno bude navždy zapsáno v historii Córdoby, kterou po 42 letech dovedl zpátky do Primera División," stojí na oficiálních stránkách španělského celku.

Ferrera by měl na lavičce vystřídat Miroslav Djukić. Srbský kormidelník naposledy vedl Valencii, odkud byl ale před rokem na podzim odvolán. Dříve působil mimo jiné na lavičce Villarrealu a se srbskou reprezentací do 21 let vybojoval stříbrné medaile na ME 2007.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele