Coquelin si přetrhl achilovku, sezona pro něho skončila

16.03.2018, 19:56
Aktuality
Francis Coquelin přijde o zbytek letošní sezony. Francouzský záložník ve službách Valencie nedokončil dnešní dopolední trénink, v jeho průběhu si přetrhl achilovku a co nevidět se podrobí operaci...

Média původně informovala o tom, že Coquelin má zraněný kotník a podrobí se vyšetření, které má potvrdit obavy ze zlomeniny, nakonec se ovšem zranění ukázalo být ještě vážnějším.

"Hráč bude v nejbližších hodinách operován," oznámil španělský klub v oficiálním prohlášení.

Coquelin přišel do Valencie v lednu z Arsenalu a zatím stihl devět ligových startů, v nichž dal i jednu branku. Netopýři budou už bez něho bojovat o udržení pozic zaručujících start v příštím ročníku Ligy mistrů, v tuto chvíli jsou čtvrtí s jedenáctibodovým náskokem na pátou Sevillu, na třetí Real Madrid navíc ztrácejí jenom jeden bod.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brzke uzdraveni Coqu

Reagovat
smazaný uživatel

LM už by mělo udržet letos, ale jsem zvědavý, co bude příští sezónu. Marcelino měl skvělé výsledky ve Villarrealu, kde mu vedení házeli klacky pod nohy a teď přijde do sympatické Valencie, kde mi přes léto zase budou házet klacky pod nohy, pač majitel to vypadá se rozhodl jít cestou z Valencie triskat prachy. Zajímalo by mě, pokud tu je nějaký velký fanda Valencie, chodí ten blbý číňan vůbec na zápasy někdy nebo Valencii koupil jen jako nějaký automat a na to vážně těžce na háku?

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt Lim uz do toho vubec nemluvi. Uz od leta maji ve svy rezii prestupy Marcelino, Alemany a ted nove angazovali na post sportovniho reditele Longoriu z Juventusu. Ty vsechny letni posily Gabriel, Murillo, Kondogbia, Guedes ci v zime Coquelin byli bud vybrany Marcelinem nebo nim schvaleny. Ty doby, kdy rozhodoval Lim a Mendes jsou pryc.

Reagovat
Phillipinho

Marcelino si vydobyl podminku, ze veskery posily musi schvalit on.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Guedes půjde zpět, přestože je klíčový hráč a Lom těch 70 Mega může dát úplně v klidu, zvlášť, kdyz odejde Garay, prý Lim nedá ani těch 25 za Kondogbiu, takže sice to bude schvalovat Marcelino, ale budou to hostovačky.

Reagovat
Black Jagir

To je blbost. Jde taky o finanční fair play, proto nemůže dát 70 mega (navíc tu cenu prostě nemá, 40 by ještě šlo). Kondogbia přijde určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se psalo o tom, že Valencia nebude mít peníze, Lim ano toho Kondogbiu nezaplatí nebo je to závislé na tom zda Inter využije opci za Cancela, další nákupy Vale záleží na prodeji Garaye, Rodriga nebo tom, jestli mi nebo někdo jiný koupí Gayu. Vale sice má teď hodně talentované mužstvo, ale pokud budou hrát 4 soutěže i s LM, utáhnou to ty kluci? To je otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

3 soutěže*

Reagovat
smazaný uživatel

Barcafan10, prepac, ale siris nezmyselnu paniku. Guedes odide, no ako tu povedal kolega druhu polovicu sezony neni vobec nenahraditelny a neni ani vylucene, ze sa predlzi jeho hostovanie este o rok. Kondogbia je uz takmer iste, ze ostane a to vdaka vybojovanej LM. Garray kludne moze odist, ma predsa 32 rokov a predsa 2 - 3 hracov neni vobec problem nahradit teoreticky ani dalsimi hostovania s moznymi naslednymi opciami kvoli vyhnutiu sa financnej fair play. Odkedy nema vplyv Mendes, konecne to ide spravnym smerom, nerob prosim ta paniku. Barcelona je nieco uplne ine, tu si cenime kazde vitazstvo a kazdeho hraca, trebarz aj pozicaneho.

Reagovat
Black Jagir

Peníze budou, ale je potřeba zbytečně nerozhazovat. Ten tým na to má. Do nové sezony bude potřeba sehnat 4. útočníka a hlavně někoho schopného na pravýho beka. Potom už jen vhodně doplnit, když někdo odejde. Máme talentovaný mladý hráče v rezervě i juniorce, takže není třeba zběsile kupovat. Nezlobil bych se kdyby Guedes přišel, ale jen za rozumnou cenu.

Reagovat
cr7sux

vale mela problemy s ffp

Reagovat
Phillipinho

Kondogbia je podle poslednich zprav hotovej a Vale ceka jenom na to, az bude automaticky v LM. Cancelo pujde naproti za 35 mega. Guedes urcite nestoji 70 mega, to by byla i pekna pitomost. On navic od pulky sezony uz nehraje zadnou slavu. Podle me odejde Zaza a mozna Garay, kteryho je sice skoda, ze ale mu uz 32 a je porad zranenej.

Reagovat
aurelio

32 a zranený a aj tak je s prehľadom najlepší stopér v tíme, bez ktorého to dosť škrípe. Presne to je ten typ hráča (ako bol aj Diego Alves), ktorého predávať nemá zmysel, lebo peniaze za neho nedostanú a ešte aj budú musieť riskovať s jeho nahrádzaním.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal ho zničil...

Reagovat
smazaný uživatel

Smola. Este dobre, ze je ta LM asi na 95% percent buduci rok ista a to priamo skupinova faza. V lete by som sa kludne uspokojil aj s pozicanymi hracmi. Ukazuje sa, ze to neni zla taktika.

Reagovat
twelwer

Ako u Vas hrava Coquelin ?

Reagovat
netopier

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele