Conte: Hráli jsme velmi dobře a vítězství si zasloužili

17.06.2016, 19:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Bayernista18

Nehráli jste dobře, to jen Švédi hráli hrozně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera si si mal zapnut nacistov a krowky...ten antifutbal

Reagovat
Bayernista18

Poláci hráli parádně a měli pár slušnejch šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vím, že na tohle je Conte docela tvrdohlavej a Eder s Pellem hrali i v kvalifikaci. Ale to tam vážně nemůže poslat nekoho z dvojice El Shaarawy-Insigne, kteri meli vyborne sezony a mohli by pridat dopredu svěžest a rychlost? Ano, Eder i Pelle dali goly v poslednich minutach, ale jinak mi to prislo docela trápení celej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

El Shaarawy s Insginem neměli výborné sezóny. El Shaarawy se pomalu začal jako Fénix zvedat z popela. Na jaře se mu povedlo několik velmi dobrých zápasů v Římě. Snad v Itálii zůstane. Monaco byl zatraceně špatný krok. Insgine měl výpadky formy, přesto určitě sezóna v jeho podání velice dobrá, nikoliv ale výborná. El Shaarawy, pokud nastoupí, tak bude hrát v 352 na kraji. Insigne je variantou za Edera. Conte ale dělá změny zřídkakdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze tu sestavu bys postavil zase stejne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Irům? Hlavně bych si pohlídal, aby se mi nevykartovali hráči (Chiellini, Bonucci, De Rossi, Motta, Eder, Buffon) před osmifinále (karty se mažou po něm), od toho bych odvíjel sestavu. Proti Irům by se totiž snadno mohla nějaká ta karta přihodit. Na krajích klidně s De Scigliem / Darmianem zprava, El Shaarawym zleva. V útoku s dvojicí Immobile - Insigne, alespoň první půli. A dal bych prostor Bernardeschimu napravo, klidně ve druhé přesunutím De Sciglia / Darmiana nalevo a střídáním Bernardeschio do hry napravo. Každopádně s ohledem na vývoj zápasu a karty přechod do středového bloku a klidně posazením obou středových dispečerů Motty s De Rossim, ať už právě kvůli kartám nebo kvůli tomu, že ani jeden z nich není schopný odehrát kompletních 90 minut. Za předpokladu vedení by střed Sturaro, Parolo, Florenzi stačil, když stejně tvoří Bonucci. Rozhodně bych ale neutavil Giaccheriniho, potřebuje taky voraz a ne hrát dalších 90 minut.

Ale konkrétně: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Darmian (De Sciglio), Parolo, Motta, Florenzi, El Shaarawy - Immobile, Insigne

Střídání: Bernardeschi za El Shaarawyho (výměna stran křídel). Ogbonna za Chielliniho. Sturaro za Mottu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pravda v utoku neni chyba ,bo utočnikum nikdo pořadne nepřihraje ,Candreva je pomalej než se rozhodne co s balonem ,tak ho promrda nebo centruje tak že 2x za sebou to chytne brankař ,chce to s Irskem zkusit něco utočneho ,ted když to maji jiste

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Conteho rád. Vyvraťte mi prosím někdo, že tohle opravdu řekl. Viděl jsem pod ním spoustu nudných zápasů Juve, ale tohle?.. Ultrabrutálně pasivní antifotbal. Co na tom bylo dobře??

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej člověk, kterej se na trávníku snažil něco vytvořit byl Florenzi. Pak nic. A pak zase nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je takovej borec, že když viděl, že se snaží, tak ho dal dolů. Prostě frajeris..

Reagovat
Pettirosso

prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie hrála skvěle, Švédsko nemělo totálně nic a Italové věděli, že i remíza je pro ně dost dobrá, protože je čeká už jen Irsko. Defenzíva na 1* a snad takhle odehrají zbytek turnaje a věřím, že by se mohli dostat třeba do semifinále.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jsou to turnaje, tam je hlavni nejak ukopat par vyher a hlavne neinkasovat

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie do finále!

Reagovat
Elliasson

Taky tomu začínám věřit. Bohužel.

Reagovat
bakasa

V osmifinále je vypráší Chorvati

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Češi

Reagovat
10
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele