Conceição oficiálně trenérem Porta

08.06.2017, 19:02
Aktuality
Porto už má jasno o tom, kdo bude jeho novým trenérem. Na místo Nuna se podle očekávání posadil Sérgio Conceição, jenž s portugalským velkoklubem podepsal dvouletý kontrakt...

Bývalý portugalský reprezentant, jenž během své aktivní hráčské kariéry nastupoval i za Porto, má ve svých dvaačtyřiceti letech za sebou poměrně bohatý trenérský životopis.

Po působení na lavičkách čtyř portugalských celků se Conceição vydal do Nantes, kde si nedávno vysloužil nový kontrakt, ten však s jistotou nedodrží, neboť jde do Porta.

"Draci" za sebou nemají úspěšnou sezónu a právě perspektivní kormidelník má klub vrátit na nejvyšší příčky. "Děkuji Portu za důvěru, kterou do mě vložilo. Naším cílem nyní bude vyhrát každý zápas," vyhlásil Conceição po podpisu kontraktu do roku 2019.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

maj krasny starosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Doufám že to nebude další Fonseca nebo Nuno nebo Lopetegui. Ale vážím si toho že kvuli naší nabídce ukončil kontrakt s Nantes ! At se daří !!!

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju na jeho hattrick na euro 2000

Reagovat
maxton

Concentrao ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele