COLOCCINI ZŮSTÁVÁ V DEPORTIVU

15.02.2007, 16:15
Aktuality
Obránce Fabricio Coloccini zůstává pravděpodobně i pro jaro hráčem Deportiva La Coruňa. Depor sice jednal s argentinskými kluby San Lorenzem a River Plate o jeho uvolnění na hostování pro zbytek jarní části sezony, ale kluby se neshodly na finanční kompenzaci, která se ukázala být pro jihoamerické celky jako příliš vysoká.

Galicijský prezident Augusto César Lendoiro zastavil vyjednávání, protože se mu nabídky zdály neakceptovatelné. River Plate se San Lorenzem nabídly za hostování jeden milion Eur. 25letý obránce tak zůstane na Riazoru minimálně do léta, přestupní termín pro argentinské kluby totiž končí ve čtvrtek 15. února. Trenér Deporu Joaquín Caparrós sice v minulých týdnech prohlásil, že by bývalý hráč AC Milán měl být uvolněn, nyní je ale toho názoru, že bude zařazen zpět do kádru. Coloccini v této sezoně nastoupil od úvodních minut ke třinácti zápasům, v posledních týdnech byl opomíjen. Nyní po odchodu Alvara Arbeloy má opět větší šanci dostat se do základní sestavy.

Kouč Deporu se k celé situaci vyjádřil následovně: "Nyní je pro mne členem kádru jako ostatní. Když zůstane do konce sezony, tak nám pomůže. Nechci se bavit o tom, který hráč bude hrát a který ne. Když nějaký hráč není nominován k utkání, znamená to pouze, že jiný nominován je. Když Coloccini nenajde klub, který by se o něj zajímal, a který nesplní podmínky Deporu, tak zůstane a bude pro nás důležitým hráčem."

Hráčův otec a agent Osvaldo Coloccini dodal:"Fabricio nikdy nechtěl odejít, nyní snad na něm Depor bude stavět. Žádný argentinský klub by nebyl schopen splnit podmínky La Coruňi."

Autor: Radek Nosil / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST**nesta

Ani sa nedivim, ze ma problemy v La Coruni a ze ho aj domovske kluby chcu,ale za malo dukatov... Neviem, ci som niekde este videl slabsieho obrancu...ACM chvalabohu sa ho zbavilo,teraz ho trpia v LC...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no zas to nepřeháňej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele