Cole věří v 200 branek

04.08.2007, 18:44
Aktuality
Andy Cole se s Portsmouthem předčasně dohodl na ukončení svého angažmá, přesto doufá, že se stane druhým hráčem v historii Premier league, který nastřílí 200 branek. Dosud se to povedlo pouze legendárnímu Alanovi Shearerovi.

Pětatřicetiletý útočník během své kariéry nastřílel 188 branek v Premier league. Lepší je pouze Alan Shearer, který od startu Premier league v roce 1992 nastřílel 260 branek. Cole Shearera už samozřejmě nedostihne, rád by ale dosáhl na magickou metu dvou set branek.

"Je škoda, jak se věci vyvinuly v Portsmouthu. Ale jsem rád, že je to za mnou a těším se na novou výzvu," prohlásil Cole. "Mám stále hlad a ambice dosáhnout 200 gólů v Premier league.Góly jsem střílel během celé kariéry a nyní mám v této metě speciální motivaci."

Otázkou nyní je, s kým se Cole dohodne na novém angažmá. "Několik klubů o mě projevilo zájem, z Premier league i z League Championship," říká. "Doufám, že se s někým dohodnu před začátkem sezóny," dodal. Nejkonkrétněji prý vypadá zájem Readingu a Charltonu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

da to! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

to už len 12x premení penaltu a má 200

Reagovat
HOST*Fernandéz

Tak prej v deníku AS dneska píšou,že Raul má docela blízko k Laziu řím.Real chce za Raula Ledesmu,což se vyřeší s přestupem Ballacka a Robbena,ale Robben přijít má..... Teda docela čumim že by Raul González šel do Lazia....ale nadruhou stranu vzdit Real má Ruuda,Robinha,Saviolu a jeětě možná Cassana+nákýho mladýho talenta.....myslim že by tady byli spúokojeni všichni

Reagovat
HOST*

Tak ma Real stale viac a viac udivuje ked mi niekto povedal meno Raul vzdy sa mi vybavil Real Madrid a tento hviezdny kanonyr a ted ze ma opustit Real a jit do Lazia v Reale si newedi vazit hrace

Reagovat
HOST*Shevchenko

Já nevím,ale stejně je tam už nepotřebenej.Caledron ho tam drží jen proto,že je to modla,ikona.Jenže dneska už na to každej sere.At Raul táhne stejně umí hovno.....

Reagovat
HOST*forrest23

A pred par lety to byl pro tebe borec,

Reagovat
smazaný uživatel

to skôr odíde Mijatovič a Calderon ako Raul. dúfam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele