CO NOVÉHO V REALU?

08.11.2006, 18:34
Aktuality
Kolem Realu Madrid je prakticky vždy dosti rušno a výjimkou nejsou ani poslední dny. Carlos zřejmě podepíše novou smlouvu, Beckhama ovlivnilo vyřazení z reprezentace a chtějí ho v zámoří, budou pokračovat jednání o Kaká a své další pokračování má i aférka s Antoniem Cassanem...


Roberto Carlos prodlouží

Brazilský levý obránce Roberto Carlos (33) stále nepatří do starého železa a přestože se už v létě hodně spekulovalo o jeho další budoucnosti, zdá se, že v Realu ještě nějaký čas zůstane. A rád by až do konce kariéry.

"Chci zůstat. Jsme blízko k dosažení dohody, bude to má poslední smlouva. Mluvil jsem s lidmi zastupujícími jiné kluby, které pro mě měly skvělé nabídky, ale má budoucnost je ve Španělsku a v Realu Madrid," prohlásil Carlos v rádiu Cadena COPE.

Carlos do Realu přišel už v roce 1996 a od té doby stihl odehrát více než 500 zápasů. V létě se živě spekulovalo o jeho odchodu do Chelsea, zájmem o něj se netajil majitel londýnského klubu Roman Abramovič.


David Beckham do Ameriky?

Mediálně nejpopulárnější fotbalista posledních let sice poslední dobou ztrácí něco ze svých fotbalových kvalit, mluví se o něm však stále víc. V Realu má pod Fabiem Capellem dosti nejistou pozici, jen málokdy hraje od začátku a asi i proto váhá s prodloužením smlouvy, která mu končí po sezóně.

Jakmile vyšlo najevo, že Beckham není se svou rolí náhradníka příliš spokojen, vyrojily se více či méně zaručené spekulace o jeho odchodu. Manchester, Newcastle, Celtic, to vše by byly možnosti na Ostrovech. Ale velké haló způsobila zpráva o Beckhamově možném odchodu také v Americe.

Zájem projevil tým Los Angeles Galaxy a že možnost angažování Beckhama do Major League Soccer vážně zvažuje i samotné vedení celé ligy, potvrdil její zmocněnec Don Garber: "Provádíme analýzu, budeme hotovi do 30 dnů. Zajisté bychom jej zde rádi viděli, mít ho zde by bylo ohromné."

Čeho se týká ona analýza? Úředníci zkoumají, zda by se investování do Davida Beckhama lize vyplatilo, zda by se finanční prostředky do něj vložené vrátily v podobě zisků ze vstupného a peněz od sponzorů.

Jiné myšlenky ale má trenér Realu Fabio Capello. Má jasno v tom, co může za pokles jeho formy - prý je to vyřazení z národního týmu. Beckham se po mistrovství světa vzdal kapitánské pásky a o něco později se nový kouč Steven McClaren nechal slyšet, že svůj Albion postaví bez Beckhama.

"Myslím si, že Beckham je vynikající profesionál, na tréninku i v zápase ze sebe vždy vydá všechno. Ale jako kouč potřebuji komplexní pohled na hráče a u něj vidím, že po vyřazení z reprezentace prožíval těžké období, zanechalo to stopy na jeho psychice. Už se mu ale pomalu vrací klid, už se z něj znovu stal ten Beckham, jakého jsme znali," hájí svého svěřence Fabio Capello.

Bude jej hájit i tak, že mu dá více šancí a přesvědčí jej tím, aby podepsal novou smlouvu?


Mijatovič stále chce Kaká

V létě to byla jedna z nejvíce propíraných přestupových tahanic - brazilský záložník Kaká z AC Milán do nově budovaného Realu Madrid. Nevyšlo to, v Miláně se na madridský klub a jeho jednání i pořádně naštvali. Ale sportovní ředitel Realu Predrag Mijatovič se naděje na získání vysněné posily stále nevzdává.

"Snažili jsme se Kaká v létě přesvědčit, aby odešel z Milána, ale nedosáhli jsme dohody, neboť chtěl dodržet svůj kontrakt v klubu," řekl Mijatovič deníku As. "Tak jako tak se ale v budoucnu pokusíme znovu, neboť je to vynikající fotbalista a byl by pro nás perfektní. Nebude to snadné, ale věřím, že nakonec vše dobře dopadne."

Real byl zvyklý, že na koho ukázal, toho získal. V posledních letech to však pomalu přestává platit, změní se to v případě Kaká?


Cassano odchází, neodchází?

V posledních dnech se nejvíce mluvilo asi o Antoniu Cassanovi a jeho výstupu s trenérem Capellem. Slovně jej napadl, když nebyl v základní sestavě pro utkání s Gimnásticem, načež byl potrestán pokutou a vyřazením z týmu.

Následovala očekávaná prohlášení - Cassano v italských médiích prozradil, že půjde klidně pěšky, pokud jej v AS Řím vezmou zpět, následně Mijatovič prohlásil, že pokud skutečně chce, může odejít a nakonec se vyslovil i trenér římského klubu Luciano Spaletti - o Cassana nemá zájem.

Aby se kruh uzavřel, přišel Cassano s dalším prohlášením. Už chce v Realu zase zůstat, alespoň to tvrdí jeho agent Guiseppe Bozzo. "Situace je komplikovaná, musíme čekat, co se stane. Cassano ale nepožádal o přestup, jeho zájmem je zůstat v Realu. Neslyšel jsem o zájmu jiných týmů, protože hráč nechce odejít," řekl Bozzo.

Co to všechno znamená, to ať už si každý přebere sám...


Autor: Petr Starý

Komentáře (70)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real is Dead!

Reagovat
smazaný uživatel

not yet but soon .......

Reagovat
HOST*

I hope so

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kaka zabudnite..to vase ukazovanie prstom v tomto pripade neplati

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Gallianimu ukázal prst, ale rozhodně by to nebyl ukazováček...

Jinak zprávy podle čísel:

1.Hrůza!

2.Fakt?

3.Dostane hovno a ne Kaká

4.Ať táhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se v zimě podařil Gago s Mexesem (nebo Alexis?), tak by to bylo moc fajn. Toho Marcela bych pořádně proklepl, aby to byla tutovka, ne Carlos č. 2. V létě to pak vidím na Navase, Huntelaara a návrat Woodyho

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Marcelo PRÝ hotov (6 mega) a možná na hostování do června někam po Evropě. Nová priorita do útoku se jmenuje Higuaín (River Plate, PAS!), o kterého se ovšem přetahuje půlka Evropy. Další eventualitou na stopera je vedle Mexese a Alexise Alex z PSV (tančík, pomalý, výborný ve vzduchu, kope i přímáky, ale nemá pas). No a poslední dva hráči jsou Gago (který prý není na prodej, takže se snaží vyšroubovat cenu, ale zas na druhou stranu je blízko k udělení PASU (italští příbuzní, klasika), tak ho koukejte přivézt, kdo se na ty přihrávky Diarry a Emrdsona má koukat!) a druhý je Belluschi, CM nebo RW (River Plate). Tak uvidíme.

Huntelaar bude PEKELNĚ drahej, chtějí ho skoro všichni, včetně culos a početné obce AS fora. Woody je super alternativa, nicméně stoper by se šiknul hned... A Navas, ten by byl fakt super, nicméně, pokud jde o cenu, platí totéž co pro Huntelaara... Hala Madrid!

Reagovat
plechi
Reagovat
HOST*R.M.C.F.

dík za info

Reagovat
alegre

A co takhle hodinky s vodotryskem? Nezlob se na mne yardo, ale ten Real začíná být snad odpornej i těm, kdo ho docela mohli strávit. Nebo alespoň trapnej. Začne vůbec někdy budovat perspektivní tým? V létě jste nakoupili kdekoho, teď zase chcete dalších 5 - 6 jmen, co přijde v červenci? Nebyli jste nadšeni Emersonem, Cassanem, "Diarreou"? Tenhle klub mě připadá rozmazlenou slečinku, která neví co chce a bez vlastního přičinění chce mít všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi Real mohl strávit? Nenech se vysmát...

Reagovat
alegre

...ale ten Real začíná být snad odpornej i těm, kdo ho docela mohli strávit. Já někde píšu, že jsem ho mohl vystát? Dvakrát měř a jednou řež, merengues. Nebo máš snad mlhu před očima z těch fantastických výkonů Realu? Diskutuj a nenapadaj, není to hezké! Od toho jsou tady jiní experti!

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti někdo říkal, nebo jak to víš? Pravý fanoušek svůj tým neopouští a pokud nás někdo mohl strávit a teď jsme mu odporní, tak to mě vůbec nezajímá, to jsou právě ti, kteří fandí pouze úspěšným.

Já tady myslím Real kritizuju až dost, ta letní renovace týmu se neskutečně prodrbala a podle toho to teď taky vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažuješ taky občas, nebo jenom kydáš špínu? Já ta rozhlašuju už od jara, že potřebujeme CM a LB jako priority. Dále pak stopera a mladého útočníka (věk obou našich devítek je vašim vděčnou zábavou). A ty teď tady meleš něco o odpornosti? Možná spíš Capellovi docvaklo, to co všem dřív, totiž, že se dvěma štíty se hrát nedá, stejně jako R.Carlos, Ruud a Ronaldo nevydrží vděčně. O náhradě Beckhama se mluví, co přišel. Takže co povídáš? Jak říká tady někde Merengues, když jsme to posralil v létě (jedinej slušnější a perspektivnější nákup byl Diarra a částečně Reyes), tak když to teď chceme napravit, tak jsme odporní? Trochu soudnosti by z tvé strany občas neškodilo....

Reagovat
smazaný uživatel

...oni vydrží vděčně, ale já myslel věčně...

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavara jsme koupili správně, u Emersona mi vadila (vadí) ta vysoká cena a u Ruuda se teprve uvidí, každopádně zatím je mnohem lepší než Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že to Fabiovi už docvaklo bych sa zatiaľ nespoliehal, ale pevne verím.

Reagovat
alegre

Vážení příznivci Realu, tedy v tomto případě yarda a merengues: Já že kydám jen špínu? Já že neuvažuji? A kdo uvažuje u Vás, na Santiago Bernabéu? Co takhle vlastní odchovanci? Proč pořád kupovat a kupovat? Vy snad nemáte juniorku? A nemluvil jsem jen o Vás dvou, vzal jsem to z jedné vody na čisto, protože všude, po těch letních nákupech, se dalo číst, jak bude Real perfektní, kolik peněz do nákupu vrazil, kolik mistrů světa a reprezentantu přitáhl. Jste v tabulce vysoko, ale fotbal který předvádíte nestojí opravdu za mnoho. Tedy alespoň ne za ty peníze, které jste investovali. A opakuji: začnete někdy budovat perspektivní tým, nebo budete kupovat a kupovat a po roce prodávat a prodávat?!

Reagovat
smazaný uživatel

Všude, jen ne od nás (popravdě ani na španělských fórech se to radostí zrovna nehemžilo). Že pochválíme nějakou posilu ještě neznamená, že jsme absolutně spokojení a myslíme jen na titul. Ostatně já například tipoval třetí místo, už kvůli tomu, že jsme zacelili sotva půlku mezer v sestavě.

A odchovanci? Po včerejším tristním výkonu Javiho Garcíi v poháru už se raději nebudu vyjadřovat

Reagovat
HOST*

a koho tvoje odstavce, podle čísel, zajímají ??

Reagovat
HOST*PUYOL

Mna by potesil prestup Dejana do Realu.Este keby ste tak dali 15 mega

Nie je ani z polovice ako Deco,Iniesta,ci Xavi

Reagovat
HOST*kufr

a já bych ti s chutí rozkopal tlamu

Reagovat
HOST*alegre

1) Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně, natož k jednomu klubu. Roberto Carlos by si měl uvědomit, že všeho moc škodí...

2) Capello si kolikrát nevidí ani na špičku nosu. A Beckham? Stal se z něho docela průměrný fotbalista a jeho Gilette ksichtík už taky moc netáhne... Co takhle do Japonska?

3) Mijatovice za ty kecy platí a prý docela dobré! A tak se snaží vnutit všem, že ..."do roka a do dne!" Real zase koupí nějakých pět nových kopáčů, Capello to přeorá, ti co se mezi tím sehráli půjdou na lavičku a skutek utek...

4) Cassano si musí uvědomit, že: 1) Pan šéf má vždycky pravdu! 2) Nemá-li pan šéf pravdu, vstupuje v platnost bod číslo 1!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Carlos opravdu zůstane, tak je to blázen. Vždyť sakra musí cejtit, že je přítěží . A Capello je blázen ještě větší - Cicinha by vyhazoval a Carlose si ponechá ...?

Reagovat
HOST*anti Puyol

Stankovič je stokrát lepší než Iniesta , Deco i Xavi , a ten kdo to tam napsal je trapná barcelonská lama !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je ti líp?

Reagovat
HOST*Sheva

Tak to si pškně ulít ... Decovi nesahaá ani po kotníky a to Barcelonu v lásce nemám

Reagovat
HOST*adam

V Realu se da opravnene kritizovat kdekdo, ale ten Cassano to je neco neuveritelneho. Snad nejnamachrovanejsi "hvezda budoucnosti". Typicky drevak, breci ze dostava malo prilezitosti, kdyz ji dostane, stezuje se na spoluhrace, zazemi a v neposledni rade i na trenera. Spaletti me potesil. At si jde nekam jinam, klidne pesky.

Reagovat
smazaný uživatel

1. V Reale sa na rozdiel od názoru autora nedeje vôbec nič zaujímavé. Je to furt to stejné dokola. Tým samozrejme nekritizujem autora.

2. Carlos je asi milý chlapík, sú tu aj zásluhy, ale nová zmluva?

3. Beckham je dobrý hráč. Vyťahovať ho, že hraje zle, ke´d na hovno hraje polka mužstva je asi trochu nefér.

4. Kaká by som určite bral, ale : slová, slová, slová..

5. Cassano - okamžite vykopnúť, robí len zlú krv.

6. Všetky tie juhoamerické posily si môžme asi strčiť len za klobúk, pretože čo sa ja pamätám, tak záujem bol minimálne o 10 hráčov odtiaľ / v kuloároch a médiách/ a dotiahli sme ledva- ledva Robinha ú a aj ten hral pol roka veľké nič /

A na záver - ja som zcela sklamaný, pretože mal som jeden veľký sen, že Didier Drogba, môj najobľúbenejší hráč súčasnosti , sa k nám sná´d nejakým zázrakom dostane , ale on podpísal Chelsee, a to je koniec. A aj za to viním Real , pretože tak jak sa bili za Robinha alebo už pomaly dreveného Ruuda, mali sa biť za Drogbu, keď v lete špekuloval. Ruud je iba jeho tieň, aj to slabý...

Všetko je to na dve veci...

Reagovat
alegre

Ač se to zdá neuvěřitelné, souhlasím s názorem fandy Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj to poteší...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo co se děje s tím webem???Nebo kdyžtak nějakej podobnej web s odkazem přímo na stanici???dík

Reagovat
smazaný uživatel

Na 5 let za 7 mega. Dal nám přednost před Sevillou. R.Carlos asi prodlouží, takže zřejmě odstřelíme Brava...

Reagovat
smazaný uživatel

A naše letní posila Navas na 6-8 týdnů mimo

Reagovat
HOST*cracker

co by u vás dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím Bravem to teda moc nechápu, je celkem spolehlivý, na střídačku by se vám ještě mohl hodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Brava by som si tiež nechal, aj do základu. To čo hrá Carlos, môže hrať aj Bravo v pohode a navyše hrá aj stopéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte keby som vedel, kto je to Marcelo...

Reagovat
smazaný uživatel

kyslík je ožral a bude mimo tak minimálně 3 týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Koho ožral?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se neožral jen doktor

Reagovat
smazaný uživatel

...aj ja sa chcem

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc vystoupil (vypadl) z tramvaje o pět zastávek dál, než měl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

v noci určitě umrzl, takže sme se ho zbavili navždy

Reagovat
smazaný uživatel

jn, v noci je klemra jak cip

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčší problém Realu podľa mňa vôbec nie je súpiska ani to koho kedy kúpime. Najväčší problém Realu je v tom, že náš slovutný pán tréner Fabio Capello buduje v Reale " teamwork " namiesto toho, aby budoval " biely balet " . A nech sa niekto pokúsi s týmto nesúhlasiť

Reagovat
smazaný uživatel

kdoví co jsi za individuum, radši souhlasím, neb ještě bych se ráno vzbudil s kudlou v zádech

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, búchačku mám len pre ozdobu.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli máš vzezření jak tvůj oblíbený Didier , tak by jsi na mě nepotřeboval ani tú búchačku

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.as.com/articulo/futbol

/Gago/Siempre/elegire/Madrid

/Barcelona/dasftb/20061110dasdaiftb_48/Tes/

Culos al culo, hehehehe....

Reagovat
smazaný uživatel

To si moc nezahrál, chlapec...

Reagovat
smazaný uživatel

No, do prdele A ja, že si už konečne zahrá v základe s Ruudom.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě vůbec nepřekvapuje, ještě bude dohánět tréninkové manko, takže to odhaduju do února...

Reagovat
HOST*Real

Tak v tom případě s Ruudem do útoku Robinho.

Reagovat
HOST*Real

Ale lepší bude Raúl do útoku s Ruudem a Robinho do zálohy.

Reagovat
HOST*

Hlavně ať se povede získat Kaka, tomu bych dal přednost před Gagem a ostatními playmakery. Navíc Kaka čevenočerný dres nesluší, chtělo by to do Bílého.

Reagovat
HOST*

Stankovič a Real, tak to by byl návrat tak 10let zpátky, na toto téma raději ani nežertujme.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Dejan je slabý, což pravda jest

avšak nevíš, kdy Fabio zatne pěst

jen teamwork pro něj ctí

jak i drzý ital dobře ví

on vybírá si hráče typu

spolehlivé pro starou lípu

bojujíc za Bílý balet

kdyby však Real byl tím oním

snad končí ten megalomanský slet

podobat se krásným rychlým koním

pod Capellem vítězství snáze přijde

ovšem hra naše srdce nedobyde

created by Andy C.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Nesmrtelný Real Madrid

opustíš-li mne, nezahynu

opustíš-li mne, zahyneš

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

krásné co?! Dyk byl borec

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná sračka

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má být, mám rád kritiku.

Políben já múzou ztepilou,

vnímám smysly jako by opilou

návnadu pro žáky mé

již vždy to bude povinné:

ty učeň a já král

zanedlouho tleskat mi bude plný sál!

Reagovat
smazaný uživatel

Parazit cízí tvorby

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak to teda ne, jaké cizí tvorby? Tohle jsem všechno vymyslel sám, teda až na toho Dyka:

opustíš-li mne, nezahynu

opustíš-li mne, zahyneš

tak si mysli co chceš, ale parazit nejsem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ty vole , to mě dokáže tak nasrat, když někdo říká něco co nemá vůbec podložené kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrzený poeta? Nechtěj, abych ti předvedl vlastní tvorbu. Je tak trochu rurálně-erotická, ale obávám se, že bych za ni dostal ban... A to že si to vymyslel sám, tě neopravňuje k tomu mi nadávat...

Reagovat
HOST*

Davide zustan!!! Do Ameriky nechod ani nahodou,to je krok zpet a defin.konec v Albionu,a vime ze Anglii zboznujes,tak zustan!!! V Realu jsi stale dost platny hrac! Na ty American reklamy se vykasli,na to mas a budes mit casu dost za nejakych 5.-7.let. Dik a drz se Bek"s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele