Cleverley se do Evertonu nevrátí, Watford uplatnil opci na přestup

31.03.2017, 16:38
Aktuality
Tom Cleverley v létě nebude bojovat o místo v základní sestavě Evertonu. Anglický záložník po nepovedeném podzimu odešel v lednu na hostování do Watfordu a londýnský klub se dnes rozhodl využít opci na trvalý přestup...

Sedmadvacetiletý záložník v hlavním městě podepsal smlouvu na pět sezon, podmínky přestupu ani jedna strana nezveřejnila.

"Jsem potěšen. Mám za to, že své pocity vůči tomuto klubu jsem dostatečně vyjádřil hned po svém příchodu a neustále jsem měl v hlavě myšlenky na trvalý přestup, mám obrovskou radost," těší Cleverleyho.

"Hned od prvního dne a příchodu na hostování jsem se cítil jako součást klubu, teď se zde cítím jako doma a snad to bude trvat ještě hodně dlouho," dodal.

Cleverley ve Watfordu v minulosti již působil, vedle toho oblékal dresy Manchesteru United, Leicesteru, Wiganu a Aston Villy a na svém kontě má i třináct startů za anglickou reprezentaci.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
Zaschrona

Pro vsechny zucastnene nejlepsi reseni.

8 za Cleva, 7,5 za dvojici Oviedo a Gibson, snad 10 za Niasse, neco snad bude i z McGeadyho s Lennonem, Kone pryc zadarmo, Valencia se vrati z hostovacky, Deulofeu za 12 asi zpatky do Barcelony, zrejme v lete pujde i McCarthy a neprekvapil by odchod Funese Moriho. Hezky se to procisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Mori?

Reagovat
Zaschrona

No, dost rozporuplne. Velmi casto je pozicne mimo, stava se mu, ze zbesile je schopny vybehnout smerem dopredu, kdyz hrajeme s vytazenou obranou a pak z toho vznikne problem nebo je na spatnem miste, kdyz jde vysoky balon za obranu, pripadne centr ze strany, neni ve vzduchu dobry, pokud neni na balon v pohybu. A jeho druhy hlavni problem je, ze na zemi s micem nema dostatecnou jistotu, rozhodne vedle sebe musi mit konstruktivnejsiho stopera, coz ted vedle sebe u nas nema. Obcas udela nejakou hroznou blbost. Dokazu si predstavit, ze ho prodame prijde-li solidni nabidka, pokud v kadru zustane, tak jen jako nahradnik, jako druha volba na pozici leveho stopera. Vic by se hodil nekam do Spanelska. Ale stejne tak si dokazu predstavit, ze muze zustat a pokud zamaka na svych slabinach, muze byt soucasti kvalitni obrany i u nas. Zvlast pokud budeme hrat na 3 stopery vzadu, pozice leveho stopera mu hodne sedi.

Reagovat
Noustress

jo, len si vynechal Lukakuho s Barkleyom

Reagovat
Zaschrona

Nevynechal.

Reagovat
icka

Reagovat
vodka

niasse nemuze stat 10 v zadnem vesmiru... pokud to hull ma v planu uplatnit, tak at radsi sestoupi...

Reagovat
Zaschrona

No, byly spekulace uz, ze te opce vyuziji, pokud se zachrani. Ja absolutne nechapu, ale ma tam prumer gol za 120 minut hry. To je dost skvely, celkem jim to preju.

Reagovat
vodka

ale individualne je to z jeho strany po technicke strance porad strasne peklo... on neumi prihrat, jenom behat... i ty jeho goly jsou proste takove nahodne...

Reagovat
Zaschrona

To mi taky prijde, ale pokud dokaze dat goly vam nebo LFC, tak proste neco taky musi umet, tohle kazdy hrac nedokaze. Ale v kazdem pripade budu rad, pokud se ho jakkoliv zbavime. Klidne za 5 nekam do Turecka, cokoliv.

Reagovat
dantetomas

A kto vam tam ostane?

Reagovat
Zaschrona

I bez posil to vypada hodne slusne: Joel/Stek - Coleman/Holgate, Williams/Pennington, RFM/Jagielka, Baines/Galloway - Schneiderlin/Besic, Gueye/Barry - Barkley/Bolasie, Davies/Tarashaj, Mirallas/Lookman - Lukaku/DCL

Reagovat
kiwwi

To je tak akurát na boj o záchranu

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt je to temer stejny tym, s kterym jsme ted na 7. miste...

Reagovat
smazaný uživatel

Prodávat McCarthyho by byla píčovina, je to hodně pracovitej borec a oblíbenec fanoušků.

Reagovat
Zaschrona

Po poslednich udalostech predpokladam, ze pujde.

Reagovat
cristiano.K.

nevadí

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Nový Scholes, iba žeby nie

Reagovat
Zaschrona

EFC often criticised as a one-man team this season (21/51 goals are Lukaku's) but they also have a league-high 15 different scorers as Romelu Lukaku wins Player of the Month for the first time in his career.

Reagovat
vodka

Za Watford se zvedl a hraje super, asi nejlepší řešení pro něj

Reagovat
minoLFC

Muriel? Nechceli sme ho už pred 10 rokmi?

Reagovat
Kowe

už poslední sezonu se suarézem

Reagovat
vladis271
Reagovat
pingla

V dubnu máme 9 zápasů... Tady se asi bude rozhodovat

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fake, Ozil má väčšie oči.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele