Cleverley oficiálně posilou Evertonu

05.06.2015, 19:38
Aktuality
Tom Cleverley už má jasno o tom, kde bude pokračovat jeho kariéra. Anglický záložník, jemuž končí smlouva s Manchesterem United, se dohodl na pětiletém kontraktu s Evertonem...

Zanedlouho 26letý záložník je odchovancem Rudých ďáblů, kde se po několika hostováních dokázal probojovat do prvního týmu, za který vcelku pravidelně nastupoval poslední dva roky.

Před letošní sezónou však manažer Louis van Gaal neměl pro anglického reprezentanta místo a Cleverley se tak stěhoval na další hostování, tentokráte do Aston Villy.

Villans stáli o další angažmá stále velmi perspektivního středopolaře, avšak rodák z Basingstoke se nakonec rozhodl pro odchod do Evertonu. "Když je hráč jako Tom volný, může si vybírat z mnoha nabídek i ze zahraničí, ale nakonec si vybere Everton, tak to o něčem vypovídá," okomentoval svoji novou akvizici manažer Roberto Martínez, pro něhož je to první posila.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (956)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele