Čím více mluvíme o prodloužení Icardiho, tím vše zpomalujeme, řekl Auslio

26.02.2018, 18:59
Aktuality
Jedním z nejvíce omílaných jmen na přestupovém trhu je útočník Mauro Icardi. Ten má s Interem Milán kontrakt do roku 2021, přesto obě strany jednají o jeho prodloužení, zatím však nenašly společnou řeč...

Argentinský útočník na evropské scéně prošel mládežnickou akademií Barcelony, odkud se stěhoval do Sampdorie Janov, ze které k Nerazzurri zamířil před čtyřmi a půl lety.

Od té doby se Icardi zařadil k největším oporám strádajícího velikána, kde si během zmíněného období dokázal ve 157 ligových zápasech na své konto připsat 89 branek.

Logicky se tak na 25letého kanonýra vyptává řada evropských velkoklubů, nejvíce je Icardi spojený se zájmem Realu Madrid, vedení Interu by však svoji oporu rádo udrželo. "Čím více mluvíme o prodloužení s Maurem, tím všechno zpomalujeme," řekl sportovní ředitel Piero Ausilio, jehož tým má mít ve smlouvě s Icardim výstupní doložku ve výši 110 milionů eur.

Úřadující vítěz Ligy mistrů má být potom ochotný výše zmíněnou sumu zaplatit, také proto si chtějí Nerazzurri svoji hvězdu zavázat novým pracovním dokumentem. "Musím vyhodnotit všechny možnosti, které má Mauro k dispozici," uvedla agentka Wanda Nara. "Všichni, kdo se zajímají o mé hráče, musí nejprve zaklepat na mé dveře," dodala chráněnkyně.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (59)

Přidat komentář
CHONG

Tak v létě snad k nám

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
valloire

?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Budu rád, když si ho za tu pálku vezmete.

Reagovat
CHONG

Za pálku? 100 míčů za takového hráče je dneska sranda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

110 mega za Icardiho je teda pěkná sranda.

Reagovat
Josifek

To je prostě dneska realita noo, myslím, že lepšího forwarda podobnýho věku za ty prachy asi neseženeš..

Reagovat
vilp

Za nějakých 40-50 branek na sezonu dobrá cena. Ale Cristiano se rozjel, takže stejně střelce nevidím jako prioritu, spíš jen dobrého náhradníka Moraty. Raději bych poslal o pár desítek víc do Chelsea.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty si myslíš, že Cristiano a Icardi vedle sebe dokážou každý nasázet 40-50 gólů za sezónu? Pořád si myslím, že dokud Cristiano jede, nemá smysl žádný další hvězdný kanonýr. Daleko víc by mi tam seděl například Maxi Gómez, který má v Celtě parádní sezónu.

Reagovat
vilp

Určitě, akorát to nebude žádná podívaná. Jinak souhlasím, proto je moje priorita Hazard. A samozřejmě trvalé upuštění od diamantu, ten se teď ukazuje jako největší brzda dosavadního průběhu sezony.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hazard je famózní hráč, který má jedinou slabinu, o který všichni dobře ví. S tím diamantem si nejsem tak jistý, je to dost zjednodušující tvrzení. Je tam pořád dost otazníků, já si třeba myslím, že Isco by neměl hrát tak vysoko, daleko větší prostor by měl dostat Kovačić i Ceballos, Casemiro mi přijde zbytečný, Asensio je pro mě 10/podhrot s ďábelským dotykem. Každopádně je ta záloha brutálně našlapaná a někdo bude muset z kola ven.

Reagovat
vilp

Zjednodušené, ale pravdivé, hlavně v tomhle složení. Isco takhle vysoko je určitě jedna součást (taky ho vidím níž), Benzema druhá. Dohromady spolu (a MCK za nimi) na hřišti katastrofa. Statické, bez náběhů, pro obranu soupeře absolutně nenebezpečné a čitelné. Tam musí být rychlost, náběhy, dynamika, tah na bránu. Samozřejmě na tom měla podíl i forma ostatních klíčových hráčů, ale poslední výsledky nejsou žádná náhoda. Situace Ceballose mi nevadí, neměl tu letos vůbec být, s Kovačićem souhlas a měl by ho dostat hlavně místo Casemira. Proti Leganés zase na DM zahrál fantasticky. Jinak Hazardova slabina není zakončení, ale hlavně to, že nestřílí, když si situaci ideálně nenachystá. Dobré je, že u nás by se do těch nebezpečných dostával mnohem častěji, takže by mu šly i statistiky nahoru.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Obecně ano, záloha MCK je problém, na to už jsem tě několikrát upozorňoval, že v La Lize prokazatelně nefunguje. Pořád si myslím, že Kovačić na DM by pro vás byla výhra, má unikátní schopnost vyvážení míčů, čímž pak soupeře pořád přečíslujete, jeho nenasazování je skoro zločin. Isco je v mých očích pořád jeden z klíčů dominantní zálohy, ale musí mít jasně danou roli, ve který nebude vynikat jeho neefektivita. Podívej se na první zápas s PSG - v momentě, kdy Isco začal šlapat vodu, celý Real byl najednou mimo. Náhoda?

S Hazardem naprostý souhlas, strašně to u něj bije do očí. Nechci tipovat, kolik by mohl ve Španělsku dávat branek, ale poslední čeho bych se bál je to, že by tým s ním byl neproduktivní. Jestli to bude formou gólů, finálních či předfinálních asistencí či jeho kreativních řešení už je to podle mě tak nějak vedlejší. Obecně a jednoduše řečeno bych z Hazarda s Cristianem měl strach, zatímco Cristiano s Icardim mě netrápí, jejich herní vlastnosti jsou v lecčems podobný a to málokdy znamená pozitiva.

Keylor fakt netuším, špička to není, sympaťák obrovský, priority asi budou jinde.

Reagovat
vilp

Na kolik branek ze hry bys Hazardovi ve Španelsku věřil?

Reagovat
vilp

A ještě jedna otázka. Myslíš, že po sezoně zůstane Navas?

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi Goméz není hráč pro velkoklub.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako backup na hrot naprosto dostatečný, v Celtě je parádní a pokud chtějí Icardiho, který má podobný skillset, tak Maxi za výkupku 20 mega je ideální nízkonákladový řešení.

Reagovat
Kenneth

Real ale potrebuje top utocnika..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pořád máte Cristiana a montovat k němu dalšího zakončovatele může být kontraproduktivní.

Reagovat
ED91

Logicky má byť Icardi náhrada Benzemu nie? Tým pádom je aj spolupráca Benzema Ronaldo kontraproduktívna?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Benzema je úplně jiný typ útočníka, než kterým je Icardi.

Reagovat
ED91

Reagovat
CHONG

Tak ve světě, kde stojí stejné peníze Dembélé, je to v pohodě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Dembélého jako jednoho z největších světových talentů ta cena dává smysl, narozdíl od Icardiho, který je prověřený pouze italskou ligou, v evropských pohárech si prakticky nekopnul, v reprezentaci taky ne. A v pětadvaceti už by měl být pomalu na vrcholu.

Reagovat
CHONG

Má smůlu, že je Argentinec, a že Inter je tam, kde je, ale je to jeden z top hroťáků a nebojím se toho, že by se ve Španělsku neprosadil, navíc žádného jiného hroťáka takových kvalit a v takovém věku prostě za 100 míčů nekoupíš. No a co se týče Dembélého, tak ten se teda zatím akorát motá jak bába v turniketu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Werner mi přijde jako mnohem komplexnější útočník než Icardi.

Dembélé má smolnou sezónu, ale to nic nemění na tom, že jednoznačně patří mezi největší světový talenty.

Reagovat
vilp

Takže když je někdo talent, tak to smysl dává? Vždyť tady můžeš použít stejné argumenty. Neprověřený v Evropě, neprověřený v reprezentaci, za sebou jednu skvělou sezonu v Bundeslize. A góly mají větší hodnotu než cokoliv ostatního.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To tam fakt nevidíš ten rozdíl? Dembélé má ve dvaceti za sebou dvě skvělý sezóny (Ligue 1 a Bundesliga), sedm startů v repre (viděl si, jak s Mbappém trhali Angličany?), loni hrál velmi dobře v Lize mistrů. Skvělý ve vytváření šancí, úžasně nečitelný driblink (připomíná mi mladýho Cazorlu). Icardi má 4 zápasy v repre, něco málo v EL, nic v Lize mistrů...

Reagovat
vilp

Upřímně vidím hlavně to, že má Icardi smůlu na klub.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aby to nakonec nebylo přesně obráceně

Reagovat
vilp

Bude záležet na tom, co si nakonec vybere za tým, ale ty tomu jako milovník Interu snad ani věřit nemůžeš.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Můj názor je ten, že pokud ho prodají a peníze rozumně investují, můžou se stát silnějším týmem. Protože jako jeden z problémů současnýho Interu vidím to, že největším “lídrem” je právě hráč jako Icardi.

Reagovat
Kenneth

Jj radsi skoro 300 mega za duo Dembele Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

To pardon, ale jak Coutinho, tak Dembele jsou úplně jinde než Icardi... A nevím přoč je do toho taháš oba, asi aby to líp vyznělo no

Reagovat
Visca el barca

Ano radši Viděl si Icardiho někdy hrát? Ten vedle Ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Coutinho je ale opravdu fotbalově úplně jiný svět než Icardi se vší úctou k němu a že je to dobrý útočník. Dembele má zatím smůlu, ale ukázal, že dynamicky je úžasný a je skoro nemožný ho chytat.

Reagovat
vilp

My taky. A dobré vědět, že konečně přecházíš na správnou stranu.

Reagovat
valloire

to jo, ta cena za 25-letýho hráče je dneska normální. Lepší to poslat do Itálie než do Tottenhamu, kde by to byl o dost víc.

Reagovat
valloire

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si tak nejak zacinam mysliet, ze k vam pojde Lewandowski.

Reagovat
Giginek

Co bychom asi bez něj dělali?

Reagovat
10

agentka Wanda Nara. "Všichni, kdo se zajímají o mé hráče, musí nejprve zaklepat na mé dveře," dodala chráněnkyně

koho ještě zastupuje? Maxi Lopeze?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho určitě no.. hrozná prdel

Reagovat
cervo

to je ako vyhlasenie bordelmamy

Reagovat
Mihal

Presne to iste ma napadlo. Vyjadrenie jak keby mala pod sebou 30 hracov...asi jediny idiot co sa jej zveri je mauro aj to asi pod vyhrazkou ze mu neda

Reagovat
VojtovaChelsea

Snad pujde do Chelsea

Reagovat
andycek1

Yannick Carrasco a Nico Gaitan prestupili do Dalian Yifang škoda že sem toho Carrasca neskúsili 24 rokov a pritom išiel iba za 30 mil..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Carrasco už je tak dva roky průměrný, tou Činou pouze potvrzuje svoje ambice.

Reagovat
10

přesně tak, tohle je vždycky takový vysvobození pro týmy, který ho třeba zvažovali, rozhodl to za ně...zrovna u něj mě to ani nepřekvapuje

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já myslím, že ani Atlético jeho odchodu nějak moc nelituje. Sice na oko dělají, jak mu vyjdou vstříc a jeho odchod je mrzí, ale ve finále se ho rádi zbaví. Nijak se nevyvíjí, na náhradníka je drahý, problémový a navíc egoista. Našlápnuto měl pěkně, ale ten odchod do Číny tak nějak dokumentuje jeho úpadek a způsob myšlení.

Reagovat
andycek1

Osobne ho nesledujem tolko len si pamatam ako hral vo finále LM 2016 fantasticky a celkovo vtedy za Atletov, bol zdravo drzý

Reagovat
Yanek

Carrasca je škoda. I když vypadá, že dopadne jako Nasri, přijde mi smutný že v takovém věku odchází do Číny. To se předtím nedělo.

Reagovat
Nuno čomes

Tohle léto už ho si neudrzime, pokud chce reálně vyhrát v budoucnu nějakou trofej..

Reagovat
Votas

Ono to nemusí být kontraproduktivní, když se Maurito prodá a spojit to s větší obměnou s tím, že by třeba zůstal jenom Škriniar, zadarmo se podepsal De Vrij a postavilo se to na tomhle by snad i dávalo smysl. Jenom prostě nevěřím našemu vedení, že by ty prachy z Maurita investovali rozumě. Koupil by se za 70 mega Immobile, kterej by okamžitě shořel, Lotito by se pomátl z toho, jak s náma zase vyjebal a zbytek týmu by se poskládal z nějakejch žebráků z Ruska.

Ale zase uznávám, že Maurito nemá zapotřebí absolvovat ten náš blázinec byť jenom další měsíc.

Reagovat
Nuno čomes

Jo souhlasím, aspoň že tam je ta výkupka na těch 110. nicméně co s tím, když příchody nefungují? De vrij by byl super, ale nemyslím si, že by měl zájem, ještě kdyby nebyla LM. A nějaké další příchody jsou teď před MS úplně mimo, kdo ví, kdo přijde.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pepe1911

Pěkná, ale má strašně umělej ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

az mi je zle ked skoro po kazdom Icardiho gole musi byt zaber na nu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele