Cílem je dohrát ligu bez porážky, říká po rekordu PSG Marquinhos

04.02.2016, 18:30
Aktuality
Francouzské nejvyšší soutěži dominuje Paris Saint-Germain a hned dvojnásobně to platí o letošní sezoně. Celek z hlavního města neomylně kráčí za další obhajobou mistrovského titulu a i díky včerejší výhře 3:1 nad Lorientem stanovil nový rekord Ligue 1...

PSG naposledy poznalo hořkost porážky loni v polovině března, kdy podlehlo 2:3 na půdě Bordeaux. V následujících třiatřiceti zápasech pak pokaždé bralo minimálně bod a ukořistilo rekord ohledně série bez prohry. Tento rekord do včerejšího večera společně s Pařížany drželo Nantes (1994-1995).

"Rekord znamená hodně. Naše mentalita je dobrá už od začátku sezony. I když se rotuje se sestavou, stále hrajeme dobře. Máme velké ambice, cílem je teď dohrát ligu bez porážky," prohlásil brazilský obránce Marquinhos.

Francouzská liga za sebou letos má 24 kol a PSG v nich body ztratilo pouze za remízy s Bordeaux, Remeší a Angers. Má suverénně nejlepší útok i obranu v celé Ligue 1 a druhé AS Monaco na něj ztrácí propastných 24 bodů.

"Máme silný tým, nejenom základní sestavu. V kádru je 25 fotbalistů a kdykoli trenér udělá nějakou změnu, nastoupí na trávník stále stejná kvalita. Ale na tohle nemyslíme. Chceme hrát dobře pokaždé, podávat dobré výkony a vyhrávat zápasy. To je to, co se počítá. Podobné rekordy pak přijdou samy, ale je samozřejmě pěkné být i díky tomuto součástí historie," říká útočník Zlatan Ibrahimović.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když se zamyslím že někdo říká že španělská liga není zajímavá protože o titul hrají dva týmy......

Reagovat
jsemdement

3*

Reagovat
Johny410

No je to sice hezké ale moc konkurenčních týmu tam nemají tak by neměl byt problém

Reagovat
smazaný uživatel

PSG by mělo koupit Vydru, aby tam alespoň občas někdo dal hattrick. Byl by dobrou náhradou za Ibru.

Reagovat
smazaný uživatel

vydra by sotva měl na nějaké paris FC

Reagovat
el Principito

a pak do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No chtít 80 mil liber za tohodle zajíčka no nedal bych to zatím dost průměrnej obránce , ale má potenciál a na ten věk je hodně dobrej , ale za ty prachy nyní ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi lolek, ten kluk byl v 18ti hotový stoper. Neskutečný přehled a tackling.

Pokud šel ten trapák Luiz za 50, Marcos má cenu vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

Tak snad ostanes. Nasa buducnost

Reagovat
hribco

Reagovat
REPLIKATOR

PSG > nejlepší tým Anglie

Reagovat
Ferguson6

a to je ktorý?

Reagovat
hyper01

Leicester?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se jednou vrátí domů. Jako šampion.

Reagovat
TheMally11

hned v příštím kole prohrajou

Reagovat
REPLIKATOR

Jo no, neměl nic takovýho říkat

Reagovat
Gedofrey

Přesně tak

Reagovat
Free_player

hmm ten by se nám hodil no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pak je chelsea easy vyřádí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší tým světa

Reagovat
ManUnited

Série končí hned v následujícím zápase proti Marseille

Reagovat
ZB 07

Ta lehkost, s jakou vyhrávají zápasy, je obdivuhodná

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne vzdycky to je lehkost... lavezzi musi odejit pastore je na kridle spatnej a na cm ho stavet no nevim. tadle sezona bude sice historicka ale po ni... ibra podle spekulaci pujde dohrat karieru jinam. cavani je sice dobrej ale jako hlavni hrotak nevim mozna ani on si na sebe neveme tu zodpovednost (hrace na hostovani nema cenu zminovat) a tipuju ho na arsenal nebo manchester po jejich nevydarenejch sezonach plus se bojim guardioli v city ze bude chtit brakovat u nas- marquinhos verratti aurier lucas. jedno je jisty- budeme muset privest novej svetovej hrot a jednoho wingera... stred hriste je skoro v pohode- veratti superstar matuidi box to box superstar- mladej stambouli lepsi nez zastaralej a cim dal vic pozicne spatnej motta. muj letni sen bude pogba na cm douglas costa na lw a jako hrot si neodvazim tipovat- ale slusne naslapnuto ma dybala morata necid aguero nebo higuain ale higuaina fak nechci. dalsi moznosti je vzit nekoho lidu neznamyho z jizni ameriky nebo afriky ale jak znam vedeni tak pujde po overeny kvalite. proste kdyz prichazel ibrahimović tak se tvorilo muzstvo tak nejak kolem nej ale todle leto se teprve ukaze co je PSG zac a jakym se bude ubirat smerem- real madrid nebo frankofoni koncepce...

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jeste sem zapomnel dodat z ceho mam nejveci bobky- jelikoz znam zidanovu zalibu ve francouskejch a italskejch 10 tak se vazne klepu z toho aby si zidane u pereze nevydupal prichod verrattiho jako treba trade za balea nebo chameze...no snad je nase sportovni vedeni kvalitni vedeni a nejenom hra o pogy na zakladce.

Reagovat
Darren Fletcher

Necid by za to stal

Reagovat
ZB 07

Já jsem zase tolik zápasů neviděl, abych to mohl dobře posoudit, ale to, co jsem viděl například v utkání proti Angers, byla fantazie..v Ligue 1 bude PSG dominovat i přes případné odchody, které jsi zmínil a v LM je letos považuji za jednoho z hlavních favoritů..a i kdyby se ta tvá očekávání naplnila, tak si myslím, že je vaše vedení schopné dané hráče velmi dobře nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohli letos odehrát 24 kol?

Reagovat
Beči

Nic těžkého, když mají ekonomickou sílu jako celá liga dohromady.

Reagovat
fsada

PSG záruka kvality a top výsledku hry :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele