Chyběla nám kolektivní vyspělost, hodnotil prohru s Nice Fournier

22.03.2015, 16:57
Aktuality
Boj o francouzský titul přináší spoustu ztrát a další včera odpoledne utrpěl Lyon. Olympique nezvládl domácí duel s Nice, prohrál 1:2 a přišel o první místo v tabulce, kde se po páteční předehrávce s Lorientem usadilo PSG...

Lyon prohrával od 23. minuty a manko se mu povedlo smazat až po změně stran, kdy penaltu proměnil Maxime Gonalons. Olympique navíc takřka celý druhý poločas hrál proti oslabenému soupeři, ani to mu ovšem nakonec k výhře nepomohlo. Ba co víc, čtyři minuty před koncem mu zasadil rozhodující úder Valentin Eysseric, rovněž on nezaváhal ze značky pokutového kopu.

"Tým je zklamaný jak z výkonu, tak i z výsledku, a to především v posledních třiceti minutách, kdy jsme postrádali kolektivní vyspělost. Místo toho, abychom hráli trpělivě a snažili se najít mezírku v obraně Nice, jsme vše uspěchávali. Naše zakončení nebylo dostatečně dobré, ale hráče v útoku nemůžeme příliš kritizovat, když je jejich průměrný věk 21 let a nemají příliš zkušeností s takovými zápasy," hodnotil Hubert Fournier.

OL znovu chyběl kanonýr Alexandre Lacazette, který byl v trestu. Ze stejného důvodu nemohli nastoupit ani obránci Henri Bedimo a Samuel Umtiti.

"Věděli jsme, že tenhle zápas může být hodně náročný, protože Nice bojuje o záchranu a nám chybělo několik hráčů. A také se to několikrát ukázalo. Díky utkání získáme zkušenosti a vyspělost, což je něco, co nám večer chybělo. Nemáme stejný kádr jako Marseille, Paříž nebo Monaco, ale i tak si zatím vedeme dobře," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

posrali sme to riadne

Reagovat
smazaný uživatel

pro zajimavost ligy, v dojčlandu by si meli vzit priklad

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle a ta dementní prohra s Lille fakt v konečném součtu bude mrzet...jestli kvůli tomu nebude LM.

Reagovat
smazaný uživatel

monaco nas po dohravce zrejme dotahne na dva body

Reagovat
smazaný uživatel

No však.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Montpellier překvapí

Reagovat
Langi

Je me uplne tezko, kdyz to vidim...z tohohle muze byt titul, ale i EL...Fournier moc vi o cem mluvi, a ja se trochu obavam, aby se z toho ten mladej tym nesesypal

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi furt s tím titulem

Reagovat
Langi

Tak sam to vidis...jediny, kdo aktualne podava konstantni vykonny je Monaco, jinak vsichni klopejtaj...za tejden navic hraje Marseille s PSG a my se na to prvni misto zas muzem snadno vratit...ten los je fakt v pohode, jen aby se tehle vybuch neopakoval, to by prislo v nejhorsi chvili

Reagovat
smazaný uživatel

No ono je hlavně krásně vidět, že jak nehraje Umtiti a Lacazette tak ta obrana stojí taky za starou belu, stejně jako útok. Prostě ten tým není vůbec kvalitní, až na základ. Koného už fakt vidět v základu nechci...on sice uhasí tutovky a pdoobně, ale pak vyvede takovou kokotinu, že se jednomu chce plakat. O útoku ani nemluvě...tam to je zabité bez Saši.

Reagovat
Langi

Tak u nas to vic nez o kvalite bylo o vyborny forme celeho tymu...individualne to tahl jenom Laca...ted to s formou vazne, Laca a Umtiti chybeli, Gourcuff naprosto k hovnu, slepovana obrana...musi se to zas obratit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta obrana fungovala, když hrál Biševac - Umtiti a Jallet nebyl mimo no. Teď to vypadá, jak to vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

formu si podrzel snad jen lopes, tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

hele a kdo očekával po tom mizerném začátku že budeme po 30.kole druzí a mit pořád naději na titul?

Reagovat
Langi

Nikdo...ale logicky sme tedkon namlsani...jako skoncit do tretiho mista tak to berem vsema deseti, ale skoncit druhy o bod za PSGckem, to bych to mrdal

Reagovat
smazaný uživatel

no to jo,hlavně když rozhodčí ted budou posraní z Ibry.Já jen doufám,že dostane flastr za ty nadávky

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt ale,že včera to to byl hroznej výkon.Myslel jsem si,že Fekir ani nedohraje.Viděl jsem jen první poločas,ale ze strany rozhodčího mi to připadalo jako že ho chce provokovat.Fauly na něj nepískal a pak mu dá hned žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

no včera dali kluci pěkný dárek prezidentovi k dnešním 66. narozeninám

Reagovat
deadlife

Mě spíš fascinuje ten Gourcuff, zase už je na marodce, pokolikáté už? A nejhorší je, že s ním chce Olympique prodloužit smlouvu. Já se ptám za co???

Reagovat
smazaný uživatel

to sú len Aulasove žvásty, to by bola katastrofa, stál nás už priveľa

Reagovat
Langi

Pokud bude pri smyslech, tak mu smlouvu neprodlouzi...uz i Fournier s nim ztratil trpelivost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele