Chtěli bychom Jovetiče udržet, zní ze Sevilly

23.05.2017, 18:56
Aktuality
Sevilla má za sebou vydařenou sezónu, na čemž má podíl i Stevan Jovetić. Černohorský útočník dorazil během ledna na hostování z Interu Milán, ovšem andaluský kluby by ho chtěl udržet natrvalo...

Jovetić na podzim za Nerazzurri zasáhl jen do pěti soutěžních utkání, bylo tak jasné, že během zimní přestávky odejde hostovat, nakonec pomyslnou bitvu vyhrála Sevilla.

Po příchodu do Španělska sedmadvacetiletý útočník ožil a během 21 ligových utkání stihl zaznamenat šest přesných zásahů, čímž přispěl ke konečnému čtvrtému místu.

Andaluský klub by si nyní rád Jovetiče ponechal a aktivoval tak přestupovou opci ve výši 14 milionů eur, problémem je však vysoký plat. "Chtěli bychom Stevana udržet, ale nejdříve se musíme dohodnout s trenérem, vše tak závisí na budoucnosti Jorge Sampaoliho," řekl sportovní ředitel Oscar Arias, podle něhož by mohl být zádrhelem i plat ve výši 4 milionů eur za sezónu. "Budeme se Stevanem jednat, ale první věc je otázka obsazení trenéra," vysvětlil.

Autor: Jiří Vojík / espnfc.com

Komentáře (117)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Proč ne zatím hraje celkem dobře

Reagovat
ADM

Proti Realu pôsobil až nebránitelne. Čakal som, že to v kariére dotiahne dalej ...

Reagovat
smazaný uživatel

no práveže nemá vôbec zlú kariéru, hral tri najkvalitnejšie súťaže v špičkových kluboch, pričom teda stále za jeden hrá a hrá často...

Reagovat
ADM

A od prestupu z Fiorentiny dal čo, 20 golov? Z toho som moc nepadol na zadok, na to čo sa od neho čakalo. Aj keď samozrejme by som s ním karieru kludne menil a je samozrejme daleko uspesnejší ako vacsina ludi..saomzrejme nehovorím často samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Je rád, že hraje na vrcholnej úrovni a že si po skončení kariéry môže užívať luxusný život. Tých od ktorých sa čakalo boli stovky, ale reálny priestor vo vrcholovom fotbale je obmedzený, drvivá väčšina utrie hubu, a sú radi, ked zarábajú 200 000 euro ročne. Netreba mať veľké oči, lebo ešte u 20 ročného supertalenta sa môže stať v 28 bude penášať palety v sklade.

Reagovat
Mateo16

To je ťažko keď si vyberieš Inter a City

Reagovat
Bandita_Harry

no tak nejak keby z Violy isiel rovno do Sevilly kariera mohla vyzerat ina, este stale nieje neskoro snad sa mu bude darit

Reagovat
El-Pistolero-68

Návrat do Serie A, kde se mu předtím dařilo, bych mu ani tak nevyčítal (i když Inter). Spíš neměl chodit do ManC.

Reagovat
lucius6

Problém je ale v tom, že jemu všechno pokazila zranění. On by se v City prosadil s prstem v nose, kdyby se každé 3 zápasy nezranil. Ten scénář byl pořád stejný, vyléčil se, postupně začal hráz základ, zpravidla byl vždycky jeden z nejlepších hráčů a pak se zase zranil. Je mi úplně jedno za jaký tým by hrál, protože zranění jsou brzdou jeho kariery, ne kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! Já bych ho tam bral. Už ve Fiorentine jsem ho chtěl do každého spřízněného top klubu. Bohužel zranění mu moc nepomáhala. Přijde mi, že na to má ve všech ohledech, jen byl (je) IP Za mě ideální útočné složení na příští rok Benzema/Jovetic. Morata na to prostě nemá. Minimálně ne ve hře, kterou praktikuje Real.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se ostrihal, uz to nikdy nebyl on.

Reagovat
Bandita_Harry

a kto

Reagovat
smazaný uživatel

co na to říct...snad jenom pogratulovat

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A že Berizzo nahradí Sampaoliho je na koľko percent isté?

dobrá voľba od Sevilly

Reagovat
Mr.Jindros

Za pár šlupek bych ho bral, když teda budeme hrát 4231.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
El-Pistolero-68

Bernardeschi, Darmian a De Vrij proč ne, ale Rüdiger a hlavně Nainggolan jsou asi dost mimo.

Reagovat
Houfi

Myslím, že odchod Nainggolana je nereálný a v rámcimci ligy 10x tolik..Rüdiger by možná odejít mohl, ale spíš bych předpokládal, že se nebude posilovat konkurence a šel by do PL s cenovkou kolem 40mil E, pro AS by se zase tak moc nestalo, pokud by zůstal Manolas a Fazio udržel formu

Reagovat
Kaka14

no ked pride Spalletti tak az tak nerealne to nemusi byt

Reagovat
Pinturicchio

Manolas řekl, že tohle léto zůstane a nikam se nechystá, tak snad nekecá.

Reagovat
smazaný uživatel

no sak prave ten Nainggolan je riadne nezmysel

Reagovat
Votas

úplně nesmyslný to není, ale stálo by to strašně šílený prachy. Zas ale ta Radjova mentalita a nenávist k Juve by u nás byla potřeba, takže to vlastně nějakej smysl dává.

Reagovat
Alberto Aquilani

prečo by chodil 29 ročný hráč do klubu bez európskych pohárov?? Ked Nainggolan odíde, pôjde za Contem, kde bude mať istotu...

Reagovat
Votas

no to mi tam taky neštymuje. Ale zas to spojení Spalletti+Sabatini+hromada peněz

Reagovat
Houfi

Každopádně jestli odejde tak se jdu střelit, vyjma Daniho s Francem je pro mě Radja aktuální symbol AS

Reagovat
Votas

zas jestli by opravdu došel do Interu, tak se do půl roku projeví jeho kuřáctví a začne mu dělat problém rychlejší chůze, takže by to taková ztráta nebyla

Reagovat
snuff24

vždycky mě fascinuje ta otázka PROČ BY hráč/ trenér chodil..Proč asi hráči jdou třeba do Číny, který je taky bez európskych pohárov ?

Reagovat
Pinturicchio

Kvůli penězům, které jim Inter v životě nedá kvůli FFP.

Reagovat
Alberto Aquilani

ohľadom Radju som nejaký zmätený, písalo sa, že podpísal novú zmluvu, kde mal byť tretí najlepšie platený hráč v lige, ale teraz pravdu povediac ani neviem, či to bola naozaj pravda. A pochybujem, že by mu v Interi dali zrazu 10 mega plat.

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, má do 2020.

Reagovat
olis

3,2 bere teraz

Reagovat
snuff24

proč by pro nás bylo FFP překážka a pro jiné movité ne ?

Reagovat
Pinturicchio

Protože o potřebě dodržování FFP mluvil Ausilio? ... proto, že už jste za to jednou dostali pokutu tuším? Kteří movití? City a PSG už za to byli potrestáni.

Někteří Interisti mi přijdou hodně naivní - vy čekáte, že proto, že teď máte peníze, tak se k vám pohrnou top hráči a top trenéři? A čekáte, že všechen ten bordel, který tam máte, uklidíte za jedno léto a příští sezonu jedete na titul?

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, a dolož si tam Nainggolana, ktorý v lete odmietol Chelsea a ďalšie ponuky... ale páči sa mi, jak si to predstavujete. Dva mesiace dozadu ste už v každej vašej novej formácii počítali s Manolasom :-)

Stále je iné, keď ide do Číny niekto na konci kariéry, alebo hráči ako Hulk či Witsel, ktorý už podobný transfer kvôli prachom majú za sebou a iné je sa baviť o presune Nainggolan z AS do o 25 bodov menej Interu.

Reagovat
snuff24

Něříkam, že k nám jde, ale že k nám jít klidně může

Faktory jako Spaletti, finanční zázemi a ambiciózní vedení, zůstane v Itálii(oproti Chelsea).Navíc musí vědět i on, že AS nevyhraje titul i kdyby se stavěl na hlavu ten klub prostě bude vždycky tesně pod vrcholem

Reagovat
olis

Inter ho nevyhra tiez, to si moc nepomoze

Reagovat
lnterista

Rozhodne driv nez AS nebo Neapol

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Votas

Reagovat
snuff24

taky jim v tomhle absolutně nevěřím ač třeba Neapol mám rád a viděl bych ji na prvním fleku mnohem radši než Juve.

Reagovat
olis

ok

Reagovat
lnterista

Tak o litr nebo zalezes do boudy?

Reagovat
olis

nie a nezalezem

Reagovat
Pinturicchio

Docela odvaha tohle tvrdit, vzhledem k tomu, že kdyby si Moratti nevymyslel CP, tak jste Scudetto beztak nevyhráli dodneška.

Reagovat
lnterista

Odvaha by byla rict vyhrat do dvou let vyhrat serii a ale tohle nevidimbmoc nerealny

Reagovat
Pinturicchio

Já si chtěl jen rýpnout.

Peníze udělají hodně, Inter čeká ohromné množství práce, dva roky a pak tu sezonu po těch dvou letech vidím jako minimum.

Reagovat
Airus

Jestli budou "posilovat" jako do posud, nebo ještě hůř, podle čínského modelu, tak celej image Interu zašlapou do země a bude mnohem těžší získat pořádný hráče na kterejch se dá stavět.

Ty dva roky to chce na sestavení perspektivního kádru na kterym se dá stavět, ne jenom záplatovat.

Reagovat
Pinturicchio

Naopak, pokud se nebudou držet svého modelu (Internazionale) a začnou kupovat Italy, tak na sebe naplivou.

Inter mívá dobrá mercata (ani teď nemají špatný kádr), jenže neumí z těch individualit vytvořit fungující tým, partu, která táhne za jeden provaz.

Reagovat
Pipo123

No já by som sa nesmial, Inter má prachy, na platy dáva viac než AS či Neapol, im stačí len aby prečistili kabínu a začali konečne niečo hrať, keď sa dostanú na tú vlnu a do pohody tak to pôjde, majú na to všetky predpoklady, či už zázemie, financie, históriu atd, len je to otázka schopného vedenia.

Reagovat
olis

prachy... to sa tu omelia uz roky a zatial nic z toho, vidis Inter uz aj nakupil schopnych hracov ale akurat u nich su o 50% slabsi ako by boli inde, to ze do toho zacnu tlacit prachy vo velkom ich moze dostat este do horsej situacie ako su pretoze riesit nieco hrubou silou sa nemusi vzdy podarit - samozrejme ked to budu robit s rozumom moze to byt o niecom inom, ale to sa este len uvidi ako to budu robit... nehovorim buduci rok so Spalletim asi uhraju lepsi vysledok ako tuto sezonu ale ze by sa mal stat zazrak to si nemyslim, neviem no tvarit sa ze teraz tie cinske peniaze vyriesia v oboch milanskych kluboch problemy ktore sa tam hromadili roky mi pride dost odvazne a netreba zabudat na to ze Neapol aj Rim zas niesu uplny chudaci co by nemali na chleba

Reagovat
Pipo123

Beriem to inak, je to Inter, klub čo nedávno vyhral LM, klub čo má milióny fanúšikov po celom svete, majú momentálne silného investora, už teraz dávajú na platy snad o 50 mega viac než Neapol a cca 30 než AS (Neviem nespomínam si na tie čísla). Ak by sa vedenie prebralo k životu, zjednotila sa kabína, prišiel tréner čo niečo dokáže a hrali by LM tak ich sila by sa len zvyšovala a a Juve by mohli skôr konkurovať. Já netvrdím že AS a Neapol sú chudáci, lenže Inter keď sa na tú vlnu dobrej formy a LM dostane tak ich možnosti na kúpu "lepších" hráčov budú takmer neobmedzené a stále je Inter ako značka viac než AS či Neapol, v prípade LM o tom ani netreba pochybovať.

Reagovat
olis

to je sice pekne za na platy davaju viac, akurat co z toho ked snad okrem brankara nemaju na ziadnom poste kvalitnejsieho hraca, su to len cisla, to ze davaju viac na platy este neznamena ze maju kvalitnejsich hracov...

Reagovat
Pipo123

To tvrdim niekde? Vravim o tom ze maju potencial

Reagovat
olis

no netrvdis, ja sa ti na tom len snazim ukazat, ze len prachy to nevyriesia a zatial nemam ziadny dovod zacat si mysliet ze ich vedenie zrazu osvieti a zacnu robit genialne kroky, no kazdopadne uvidime....

Reagovat
Pipo123

Ani ja si to nemyslim, maju k tomu daleko a tych problemov je vela, ale raz...

Reagovat
Alberto Aquilani

uvedomuješ si, že za posledné 3 sezóny (čiže odkedy je Radja v AS) nazbieral Rím o 63 bodov v lige viac ako Inter? :D (to jesť vyše 20 bodov za sezónu). AS možno tesne pod vrcholom je, v tomto prípade ale neviem, kde je Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je v pici. bohuzial

Reagovat
Pipo123

Skôr ako jeho motivácia by ma zaujímala cena za prestup, keď odmietate bohatú PL, tak od konkurencie v lige by ste chceli koľko 60-70? Taký prestup si ani neviem predstaviť

Reagovat
olis

to by musel Radja ostat niekde v Belgicku a podobne a vzhladom na to ako sa zatial spraval su tie sance minimalne

Reagovat
Panděvova ofina

Já bych to zase tolik neodepisoval, možná se zázrak stane

Reagovat
Kaka14

ale preco ked chcete tolko investovat, tak si nechavat Icardiho....

Reagovat
Pinturicchio

Pořád jsou tam hráči, kterých bych se zbavil (Handanovic - radši koupit mladého Itala, kraje jsou nic moc, navíc Darmian vlevo, Candreva je tragéd, Berna jde do Juve, že jo, to víme všichni ... no a Icardi, toho tam Inter beztak nechá jen kvůli tomu, že nikoho lepšího neseženou, jinak by s jeho chováním byl dávno pryč).

Každopádně střed Nainggolan - Gagliardini by byl brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

heheh si to vyriesil. ale suhlasim viac menej. Ja by som bral Perina do brany, len s jeho zraneniami to je dost riskantne. Ale na brankarov mavame celkom dobry cuch, tak hadam by niekto vysiel, Handovi by som doprial niekde LM si zachytat, aj ked netusim, kde potrebuju brankara (man city?).

Candreva je bohuzial omyl. ale myslim, ze Perisic odide a bral by som nejake taliana. viac menej by som bol najradsej keby sme mali co najviac talianov v time. normalne som mal proti laziu dobry pocit, ked zrazu bolo v zostave 6 talianov :)

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, v City určitě, Guardiola ale začíná kroužit kolem Donnarummy. Něco jsem četl i o Meretovi, o kterého má zájem i Juve.

Italové jsou základ, ti budou mít k italskému klubu vždycky hlubší vztah než hráč ze zahraničí, navíc Italům konečně zase roste zajímavá generace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Vôbec nechápem Spallettiho, že zahodí 18 mesačnú prácu aby šiel do Interu, kde bude začínať odznova a kde bude mať za svojim chrbtom Sabatiniho. Podľa všetkého je jasné, že team ho chcel udržať, kór Monchi, ktorý o nom básni od začiatku.

Môžem mať proti nemu veľa vecí, ale pravdepodobne uhrá historický počet bodov v lige. Áno, nepostúpil do LM, nevyhral EL a v semifinále pohára vypadol s Laziom, ale tiež keď chcel v lete na posilnenie kádra Borju Valera, tak mu Saba radšej priviezol Gersona a v zime, ked sa vedelo, že skór či neskô kríza bez posilnenia príde, a on chcel Papu Gomeza, tak mu Fred nepriviedol nikoho. Rím ma totožný káder práve s Interom (dokonca určite užší), ktorý má ale asi o trilion bodov menej v lige ako Rím.

Spalletti je pre Inter úplne ideálny, prvýkrát prebral Rím po sezóne, kedy skoro vypadli z Ligy. Prakticky bez posíl uhral 2 krát štvrťfinále LM, vyhral aj nejaké poháre a supercoppu.

Snažím sa veriť, že Di Fra bude ďalší úspešný taliansky kouč

Reagovat
olis

urcite svoju ulohu zohrava aj plat ktory dostane isto kralovsky a velke sluby co sa tyka posil, inak celkom suhlas, zopar ludi tu na neho dost nadava ale nenapada mi trener ktory by uhral viac, ci uz 84 alebo 87 bodov je velmi pekny vysledok, avsak to ze ma AS totozny kader s Interom, no neviem.... Manolas, Rudiger, Nainggolan, Salah - Inter tam tak kvalitnych hracov nema

Reagovat
Alberto Aquilani

majú Icardiho, Perišica, Candrevu, Edera, Gagliardiniho, Kondogbiu... proste všetko drahé posily, navyše tie posty majú zdvojené. A hlavne majú Banegu, ktorého nevyužívajú, a ktorý by bol u Spala klúčový.

u AS hrá v základe dolámaný Strootman...

Reagovat
cresposuper

Banegu si dufam Spal (ak pride) necha

Reagovat
Lech

Candrevu, notaaaak

Reagovat
Alberto Aquilani

tak stál dosť a neni tak dávno, čo tu mal cenovku 45 mega

Reagovat
Pipo123

Candreva je traged uz asi dva roky, svoj vrchol zahral na ME v repre, odvtedy len stagnuje, ale Spal je zrovna trener co ho moze nakopnut, vo funkcnom systeme by mu to mohlo sediet.

Reagovat
olis

to ze to boli drahe posily je sice pravda to z nich ale nerobi este kvalitnejsich hracov, Icardi je kvalitny ale problemovy, vy mate Dzeka ktory je momentalne capocannoniere, Salah > Candreva, Perisic mozno trosku vyssie ako faraon ale co som videl raz zahra super a raz zle, Gagliardini a Kondogbia podla mna nedosahuju kvalit Nainggolana ci Strootmana, aj ked Gagliardini ma velky potencial, nehovorim ze Inter ma slabych hracov ale na AS podla mna momentalne nema

Reagovat
cresposuper

Totozny podla mna nie, ale urcite nie taky, aby sme boli 25b pozadu.

Reagovat
celestial-

Sabatini je u nás do puče od kedy?? Veď som nezachytil, žeby Ausilio odišiel!? Mňa jebne z toho Interu, fandím mu už skoro 20 rokov, ale mám pocit akoby bol ten klub v tekutom piesku, keď si už myslíš, že si z najhoršieho vonku, zase ťa to pekne stiahne dole :\

Reagovat
Votas

Sabatiniho zaměstnal Suning v týdnu po Sassuolu jako nějakýho direktora jak pro Inter, tak pro ten jejich čínskej klub. Ausillio zůstává sporting director Interu a Sabatini bude jakože asi nad ním.

Reagovat
celestial-

Aha, diky, a teda kto bude vyberať a nakupovať Ausilio, alebo Sabatiny? To mi príde akoby si mali zavadzať :\ ..

Reagovat
Votas

to se neví no. Já si to představuju tak, že Ausillio určí koho koupit, Sabatini mu to schválí a Ausillio to pak zase dojedná.

Reagovat
Pinturicchio

TuttoSport

Juve-Mbappé: Contact

Start to negotiations with Monaco: other than the striker, Bakayoko, Fabinho and Lemar also in their sights

Awaiting the Champions League Final, the Bianconeri intensify search for new top players

With Bayern talk of Douglas Costa, offer ready to Fiorentina for Bernardeschi

Léto bude velké.

Reagovat
Houfi

Pro Juve a koeficient fajn zprávy, ale pro zajímavost ligy..ty nůžky se budou otevírat ještě víc

Reagovat
Pinturicchio

Těžko říct, letos je ten náskok nejnižší od prvního titulu, může přijít uspokojení (historický 6 titul, historická 3 Coppa), nikdy nevíš.

Reagovat
Houfi

Jako fanoušek AS bych si to samozřejmě jen přál, ale moc tomu nevěřím...kvalitou jsou vám momentálně nejblíž AS s Neapolí, finančně zase Milány ale stejně...zkrátka ty finanční možnosti v kombinaci s prestiží a zvukem týmu co teď máte nikdo v dohlednu nedožene stačí se podívat na spekulace...když jde o Juve jsou to v 99% případech ty úplně top jména, který si zbytek týmů v rámci Itálie zkrátka nemůže dovolit když budu mluvit čistě o AS tak jde většinou o to lepší z domácí ligy, výhledově díky Monchimu možná ze Španělska..ale těžko budeme přetahovat hráče z Bayernů,PSG a spol.,což vy můžete....

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasím, až na tu poslední větu, tohle je právě cesta, i Juve takhle poměrně ještě nedávno nakupovalo, viz Tévez, AS se trefilo s Džekem (i když na něj docela nadáváte ), free-transfery, vyhledávání talentů (Monchiho silná stránka). AS pravděpodobně postoupí přímo do LM, to je pro hráče taky lákadlo, budou 4 místa pro Itálii v LM ... já bych to tak černě z pohledu ostatních týmů neviděl. Základ je stadion (peníze), dobré vedení a kvalitní kouč ... v Juve se tohle sešlo a byl z toho titul už v první sezoně proti tehdá silnějšímu AC.

Reagovat
Pinturicchio

... další věc je, že ani kádr Juve není nafukovací.

Reagovat
Houfi

Snad máš pravdu přál bych si vidět víc týmů v play-off fázi LM, takhle nebýt vás tak už možná hrál předkolo i mistr se stadionem by se to v Římě snad mohlo hnout, starý Olympico s atletickou dráhou je už nedůstojný a co se týče trenéra, přál bych si Di Francesca

Reagovat
Pinturicchio

Týmy na to jsou / budou, AS, Neapol, milánské týmy, pokud se zvednou ... 4 místa přinesou do ligy víc peněz, snad dobré hráče, uvidíme, takhle na papíře to s Calciem nevypadá zle.

EDF by se v Římě líbil i mně.

Reagovat
Pipo123

Práveže ten štadión má obrovské čaro, som si uvedomil vo finále Coppy keď bolo vypredané, vyzeralo to krásne, bohužiaľ celú kapacitu nemá šancu AS ani Lazio zaplniť, pritom pred 15 rokmi bolo vypredané

Reagovat
smazaný uživatel

Preco bolo pred 15 rokmi vypredane a posledne roky nie? Uz na to ludia seru ci?

Reagovat
Pipo123

Ťažko povedať prečo je tomu tak, ten trend je v taliansku celkovo na hovno, kopec fanúšikov vymenilo štadión za TV a pohodlie domova, občas prídu na nejaký šláger, to dlhodobo kritizujú aj ultras v taliansku že fanúšikovia chodia len keď sa darí a len keď príde súper zvučného mena, AS má viac fanúšikov a určite potenciál vypredať štadión, Lazio ten potenciál už dávno nemá, problémom môže byť aj štadión, síce to má čaro, ale predsa tá dráha je na hovno. Pred 15 rokmi hralo Lazio aj AS o titul, hrali dobre v pohároch, liga bola kvalitnejšia, hrali v nej lepší hráči, bola lepšia konkurencia, takže asi to je mix všetkých problémov.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky kazdopadne skoda, ja si zapas zo SA pustim len obcas a malokedy vidim plne tribuny.

Reagovat
Pipo123

Vy ste na tom finančne dobre, myslím že aj platovo je pred vami len Juve a Inter, keď si to tak zoberieš, možno by nechýbalo moc a o trošku ešte vyšší rozpočet a to Juve aj dáte a môžete pomýšlať na LM, stačí sa pozrieť Atletico a ich cestu.

Reagovat
Pipo123

Bonaventura nella trattativa per Biglia e Keita? Secondo il Corriere dello Sport (F.Patania) questa sarebbe l’idea della Lazio, che non venderà comunque i due giocatori per meno di 55 milioni. I rossoneri, invece, vorrebbero inserire nella trattativa Bacca, che non entusiasma i dirigenti di Formello.

Haha, Bonu berieme

Reagovat
Kaka14

mohlo by to byt prospesne pre obidve strany, ale Bacca by s tym nesuhlasil a myslim ze ani Bonaventura

Reagovat
Pinturicchio

... do Juve

Reagovat
olis

zamna, ale potom Conti pod

Reagovat
Pinturicchio

Může být.

Reagovat
Pipo123

Turecké média priniesli info že Muslera sa vráti do Lazia

Reagovat
Nuno čomes

Rozpolcený

Reagovat
Pipo123

Totálne, sú dve pozície kde neviem čo chcem, 1 Strakosha aby chytal, ale rád by som bol za Musleru keby sa vrátil, 2 Biglia aby zostal, ale rád by som bol aby hral Cataldi

Reagovat
Panděvova ofina

Palacio do Sparty? To by byla bomba pro ligu

Reagovat
Votas

Moc tomu nevěřím. To by o něho nesměla stát Boca ani nikdo jinej z Argentiny a na to zase Argentinci až moc milujou návraty.

Reagovat
Panděvova ofina

Je pravda, že Praha by mu jako město asi moc nedala. Krom nočních klubů, památek,lehkých drog,težkých drog, chlastu a památek.

Reagovat
Votas

Spíš de o to, že on je fakt hodně fixovanej na Bocu. Kurvy, chlast a chlebíčky jsou všude.

Reagovat
olis

Aurelio De Laurentiis compie 68 anni.

Tanti Auguri Presidente

Reagovat
Ragazzo d'oro
Reagovat
Kaka14

toto vizera nadejne

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko najlepsie Nicola Ventola :)

Reagovat
Yanek

Kessie zítra prohlídka. Nebude to provar? Kondogbiu fakt nechci...

Reagovat
Votas

bude záležet, kdo bude k němu. Po odchodu Gagliardiniho měl trochu útlum, ale zas to mohlo být Africkým pohárem. U vás ale Kondogbia nehrozí, to bude novej Seedorf.

Reagovat
Yanek

No ten Africký pohár vnímám taky jako mínus. Podobné je to u Keity, který je navíc ještě žoldák. Ale aspoň se věci hnou.

Reagovat
h8_sfatto

Jovetič a Ďžeko si neskutečně přibrzdili kariéru přestupem do PL.

Reagovat
Pinturicchio

U Jovetice za to může Della Valle, slíbil Jovemu, že pokud zůstane ještě sezonu, tak pak může jít kamkoliv a on mu nebude bránit. Jovetic chtěl do Juve, tam ho neprodali, tak musel vzít zavděk City.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele