Chtěl bych opustit Leicester, oznámil Mahrez

30.05.2017, 21:52
Aktuality
Riyad Mahrez patří mezi hlavní opory Leicesteru City, to už by ale nemuselo platit dlouho. Alžírský reprezentant uvedl, že by během letní přestávky rád změnil působiště...

Šestadvacetiletý ofenzivní hráč přišel k "Liškám" před třemi a půl lety z Le Havru, načež pomohl Leicesteru City k postupu do Premier League a loni k senzačnímu titulu.

Letos pomohl anglickému klubu do čtvrtfinále Champions League, ovšem na ligové scéně se Foxes dlouho nedařilo a nakonec zakončili sezónu až na 12. příčce.

A právě absence nejprestižnější evropské klubové soutěže je jedním z důvodů, proč chce Mahrez během nadcházejícího přestupového okna změnit zaměstnavatele. "Chovám k Leicesteru City obrovský respekt, proto jsem nyní klub informoval, že bych se chtěl posunout dál," potvrdil své úmysly Mahrez. "Zažil jsem zde nejlepší období kariéry, ale jsem ambiciózní a mám pocit, že je na čase, abych šel sbírat nové zkušenosti," vysvětlil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (607)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele