Christensen prodloužil smlouvu s Chelsea

09.01.2018, 20:18
Aktuality
Chelsea si podle očekávání pojistila služby Andrease Christensena. Dánský stoper, jenž se na Stamford Bridge vrátil po hostování v Mönchengladbachu, podepsal kontrakt s platností do roku 2022...

Jednadvacetiletý defenzivní univerzál je odchovancem Bröndby, odkud se ještě během dorosteneckého věku vydal do Chelsea, kde se probojoval až do prvního týmu.

Nejvíce však Christensenovi pomohly uplynulé dvě sezóny, které strávil na zmíněném hostování v Borussii Mönchengladbach, kde se zařadil k oporám a zahrál si i Ligu mistrů.

Před startem letošního ročníku se pak reprezentant Dánska vrátil do Londýna a očekávaně se zařadil do základní sestavy úřadujícího šampiona Premier League.

Christensen se nyní dočkal za své výkony odměny v podobě nového pracovního dokumentu s platností až do roku 2022. "Jsem rád, že jsem mohl podepsat novou smlouvu a zůstanu hráčem Chelsea," pochvaloval si Christensen. "Cítím se tady skvěle," vyhlásil.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr, chelseafc.com

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele