CHELSEA TRVÁ NA PŘÍCHODU ČECHA!

07.01.2004, 19:22
Aktuality
FC Chelsea se snaží získat Petra Čecha za každou cenu! Poté, co vedení Rennes nabídku odmítlo, každý očekával, že Petr Čech zůstane ve Francii. Jenže jednání budou pokračovat a zdá se, že by to na podruhé mohlo vyjít. Roman Abramovič je ochoten položit na stůl mnohem vyšší částku, mluví se až o 450 miliónech korun!

O zájmu Chelsea se ví od pátku, kdy v Londýně jednal s vedením Chelsea hráčův agent Pavel Zíka. V pondělí Chelsea poslala do Francie nabídku, ve které stálo, že zaplatí Rennes 300 milionů korun. Zdálo se, že klub takovou nabídku neodmítne, ale stal se opak. Vedení Rennes odmítlo a vyrazilo dech celé Chelsea a možná i některým českým fanouškům.

Petr Čech tvrdí, že by chtěl přestoupit do Chelsea už teď v zimě. Určitě by prý chytal od začátku jako brankářská jednička a to je důvod, proč by rád změnil dres.

"Chceme Petra Čecha, je to skvělý brankář a nevím, proč bychom se ho nesnažili získat po jediné nepodařené schůzce," řekl manažer Chelsea Claudio Ranieri.

Rennes stále trvá na svém, nepustit klíčovou osobnost svého mužstva, jenže Abramovič je připraven dát na stůl mnohem vyšší částku - 450 milionů korun! Je to neuvěřitelná suma, které už asi vedení Rennes neodolá. Sice stále tvrdí, že potřebuje především brankáře, taková nabídka se však nemusí opakovat.

"Když někoho chceme, jednáme až do konce," řekl před sezonou Roman Abramovič, a tak přesně to vypadá i u jednání o přestupu Petra Čecha do Chelsea.

Anglická média stále více mluví o Freyovi z Parmy, ale Chelsea se zaměřuje hlavně na českého brankáře.

I já si myslím, že by bylo skvělé, kdyby Petr Čech chytal za FC Chelsea.

( Článek je převzat z www.paolo.wz.cz )

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*adam

Je tam!!!!!!

Reagovat
PJ

Mno, zatim neni. Ale snad to vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že Rennes nemá dalšího kvalitního brankáře. Peníze nejsou všechno. Jak říkal prezident klubu: "Penize do bránky nepostavíme." V Chelsea by určitě neseděl na lavičce.Je jasné, že Abramovič nechce Čecha koupit a nechat do konce sezony chytat ve Francii. Rennes je pro Čecha určitě velkou zkušeností. Ať už půjde do Anglie či nikoliv, je to jeden z nejperspektivnějších brankářů v Evropě. Podle The Daily Mail má Chelsea zájem i o francouského útočníka Juventusu Turín Davida Trezegueta.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, a o koho dneska Chelsea zájem nemá...Ale Čechovi bych to přál, na ostrovy se hodí.

Reagovat
HOST*Kraken

Přejumuto je vynikajicí patří z jednich nejlepších golmanů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele