CHELSEA CHCE TRIO Z AS ŘÍM!

26.03.2004, 15:58
Aktuality
Chelsea bude v létě posílena o další skvělé hráče! Majitel Roman Abramovič totiž hodlá investovat do fotbalistů AS Řím. Od příští sezony by měli oblékat modrý dres Francesco Totti, Walter Samuel a Emerson!

Abramovič hodlá využít finanční krize římského AS a přetáhnout na Stamford Bridge hvězdné trio! "Jsou to vynikající fotbalisté, které Chelsea ráda přivítá," řekl bohatý Rus. "Tito hráči patří mezi nejlepší v italské soutěži."

Výkonný šéf Blues Peter Kenyon již podle listu Daily Mirror vedl jednání s několika agenty, kteří by měli 55miliónový transfer těchto tří hráčů zprostředkovat. "Se zástupci AS Řím budeme určitě jednat," řekl Kenyon. Abramovič je prý stejně jako před rokem opět připraven utratit více než 100 miliónů liber!

Největší zájem má Abramovič zejména o italského útočníka Tottiho, jenž je údajně také v hledáčku Realu Madrid. "Kouzelník, jinak ho nejde ani popsat," řekl trenér Manchesteru United Sir Alex Ferguson, který se o něj jeden čas také zajímal.

Brazilského středopolaře Emersona chtěl Abramovič už minulé léto, ale přestup se neuskutečnil. Do Chelsea tak nakonec zamířil z Realu Claude Makelele. Jeho forma v této sezoně však nebyla nijak oslnivá a je možné, že bude v kádru Chelsea nahrazen právě Emersonem. "Emerson několikrát dokázal, že je skvělý hráč. Chelsea by mohl hodně pomoct," tvrdí Kenyon.

Argentinský bek Samuel by mohl být náhradou za veterána Marcela Desaillyho. "Už nejsem mladý, cítím to, ale chci hrát a o své místo budu bojovat," řekl Desailly. Když přijde Samuel, kdo bude hrát? "My jednoznačně s Desaillym počítáme i pro příští sezonu," uvedl Kenyon.

zdroj: fotbalovenoviny.com, premierleague.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (6)

Přidat komentář
exmafie

Nudaaaaa

Reagovat
HOST*pepa

ty seš nudnej

Reagovat
exmafie

Tak proč na mně reaguješ,moulo?????

Reagovat
HOST*

Hlavne, aby chytal Petr. Aby nedopadl jako Koubic v La Coruni

Reagovat
exmafie

Nebo jako Koubic na Synotu

Reagovat
HOST*TOTTI

TO BUDE MAZEC JESTLI TOTTI PUJDE DO CHELSEA FAKT MU TO PŘEJI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele