CHELSEA CHCE ČECHA !

06.01.2004, 15:15
Aktuality
Petr Čech se může stát hráčem FC Chelsea. Zájem ze strany Chelsea je hodně veliký a jestli vedení Rennes kývne, že může odejít, nic nebrání tomu, aby se podepsala smlouva. Informaci potvrdil i Čechův agent Zíka a server eurosport.com.

Dokonce Chelsea už prý nabídku do Francie poslala a záleží jen na vedení francouzského týmu, jestli Čecha uvolní nebo ne! Má to ale háček, vedení Rennes se musí dohodnout do 24 hodin.

"Teď se bude čekat na rozhodnutí současného Petrova zaměstnavatele. Pokud k přestupu svolí, může se všechno vyřídit během několika dnů," vysvětlil Zíka.

Chelsea nabízí i balík peněz, který by se Rennes určitě líbil! No posuďte sami, 9,3 milionů eur by byla Chelsea ochotna utratit za českého brankáře!

O nabídce Chelsea ví prý i sám Petr Čech. "Vím, že nabídka do Rennes došla a jde skutečně o Chelsea," řekl pro Radiožurnál Petr Čech.

Možná by Petr Čech chytal v Chelsea jako jednička, protože Cudicini se pro manažera Ranieriho nezdá být moc skvělým brankářem a Petra Čecha sleduje už dlouho a tak se k tomu i vyjádřil: "Petr Čech je vynikající brankář, já bych ho bral do Chelsea hned!"

Zájem o Petra Čecha projevili v létě i FC Arsenal, FC Barcelona a dost dlouho se spekulovalo, že o služby českého brankáře stojí i španělský velkoklub Real Madrid!

Sky sports napsal, že Rennes je domluveno s Chelsea, akorát záleží na hráči. Francouzská média tvrdí něco jiného, hráč ani vedení Stade Rennes se s Chelsea prý stále nedohodli.

Znovu se začalo diskutovat o Barceloně, komu by dal Petr Čech přednost, tahle otázka ještě k němu ani nedoputovala, ale zdá, že by raději Chelsea: "Je to obrovsky lákavá nabídka. Chelsea hraje stále Ligu mistrů a má navíc potenciál být do dvou let nejlepším týmem na světě."

Více informací Vám přineseme během příštích dní, až se situace vyjasní.

( Článek je převzat z www.paolo.wz.cz )

Autor: Pavel Janega

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro Rennes to zas takový prachy nejsou! Navíc ho asi stejně do konce sezony pustit nechtěj

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý by bylo aby se tam chytil a chytal jako jednička. Chelsea je velke klub a zbytečně by tam seděl na lavičce.

Reagovat
PJ

Na lavičce by neseděl, s Cudicinim se může v klidu měřit, i když ten měl loni fantastickou sezónu...

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele