Chci zůstat trenérem Severního Irska, reaguje na spekulace O'Neill

18.12.2017, 16:20
Aktuality
Michael O'Neill nedokázal se Severním Irskem postoupit na mistrovství světa, načež se začalo spekulovat o jeho odchodu. Sám 48letý manažer má ale zájem na prodloužení smlouvy...

Bývalý ofenzivní záložník působí u ostrovní reprezentace šestým rokem, přičemž se Severním Irskem dokázal postoupit na mistrovství Evropy 2016, kde jeho tým vypadl v osmifinále.

Nadějně rozjetou měl pak také kvalifikaci na nadcházející světový šampionát: Severní Irsko v konkurenci Německa, Česka nebo Norska vybojovalo druhou barážovou pozici.

Los následně přisoudil jako soupeře Švýcarsko, které se ovšem ukázalo nad síly svěřenců Michaela O'Neilla, jenž byl během uplynulých týdnů spojený s možností převzít Skotsko.

"Je pravda, že Skotové uvedli, že by se mnou chtěli mluvit, ale nic dalšího se nestalo," řekl O'Neill, jenž se soustředí na práci u Severního Irska. "Proběhla spousta spekulací, ale mám ještě na dva roky smlouvu a chci postoupit na mistrovství Evropy 2020," vyhlásil lodivod.

Úspěšná spolupráce by pak mohla trvat ještě o poznání déle, neboť obě strany jednají o prodloužení kontraktu do roku 2024. "Po Vánocích budeme znovu jednat," potvrdil O'Neill. "Nyní se soustředím pouze na to, co jsem dělal uplynulých šest let," uzavřel úspěšný stratég.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

blázni, tohle nemohou brát jako cíl, S.Irsko je stále pouze průměrný nároďák....O'Neill´odvádí neskutečnou práci...pokud jim hrkne v hlavě a vyhodí ho, tak tam aspoň pochopí, co pro ně O'Neill znamenal..

Reagovat
jv

Ale vždyť oni ho vyhodit nechtějí...

Reagovat
smazaný uživatel

já reaguji na spekulace irských novin...média dokáží mnohé...

Reagovat
jv

No, museli by být blázni, kdyby ho odvolali.

Reagovat
smazaný uživatel

narostl jim hřebínek...

Reagovat
smazaný uživatel

No v každém případě lepší že v baráži o MS bylo to Severní Irsko a ne Česko. To by byla zase ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Jako letošní Švýcaři a letošní Česko, to by opravdu neskončilo Dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele