Chci hrát Ligu mistrů, vysvětlil Sané odchod z Hannoveru

11.04.2018, 20:56
Aktuality
Hannover po sezóně přijde o Salifa Saného. Sedmadvacetiletý stoper má sice s 96kami kontrakt do roku 2020, přesto chce změnit dres, aby si zahrál Champions League...

Odchovanec Bordeaux na sebe upozornil v Nancy, odkud se před necelými pěti lety stěhoval do Dolního Saska, kde se postupem času zařadil mezi největší opory H96.

Sané tradiční klub neopustil ani po sestupu a loni pomohl Hannoveru k návratu mezi německou elitu, kde se staronovým účastníkem míří k pohodlné záchraně (13. místo).

Reprezentant Senegalu má na severu Německa kontrakt do roku 2020, ten ale s jistotou nedodrží, neboť chce v létě odejít. "Salif Sané po sezóně změní dres. Jeho nový klub ještě není známý, ale chce si opětovně zahrát Ligu mistrů," stojí na webu Hannoveru.

Sedmadvacetiletý defenzivní univerzál může na základě výstupní doložky odejít za částku mezi 9 až 11 miliony eur. "Hannover zůstává mou součástí," prohlásil Sané. "Mým velkým cílem se však si znovu zahrát Ligu mistrů, proto musím odejít," vysvětlil Senegalec, jehož jméno bylo během uplynulých týdnů spojováno třeba s dortmundskou Borussií nebo Schalke.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Průměrák

Reagovat
db18

Lipsko, BVB nebo Schalke?

Reagovat
stas87

Schalke. Neverim ze sa o neho Zorc bude zaujimat a RB nutne nemusi predat ani Orbana a ani Upamecana. IV je to to urcite lepsie ako Stambouli.

Reagovat
db18

Zase BVB bude asi chtít stopera, jestli opravdu pustí Sokratise.

Reagovat
Rudnevs

Bild už informuje, že sa jedná skutočne o Schalke a že prestup sa má zoficiálniť možno ešte dnes...

Reagovat
Neyjrayx

Budeš nám chybět v zadních řadách , přeuju nějaký slušný klub a ať si splníš svůj sen <3 #H96

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

A má na LM?

Reagovat
Elliasson

Viktorka Plzeň při nejhorším.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by AS Rím? Podobalo by sa mi to na Monchiho a podla mňa by sa im aj zišiel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele