Chci být úspěšný s Leverkusenem, vysvětlil Brandt

04.04.2018, 17:56
Aktuality
Julian Brandt ukončil otázky ohledně své budoucnosti. Jednadvacetiletý německý křídelník, jenž byl během uplynulých měsíců silně spojován s odchodem, prodloužil s Leverkusenem smlouvu do roku 2021...

Reprezentant Německa přišel do Bayeru před více než čtyřmi lety z dorosteneckého týmu Wolfsburgu a okamžitě se začal prosazovat do sestavy ambiciózního bundesligového klubu.

Během minulého ročníku si Brandt upevnil pozici v základní jedenáctce, kterou potvrzuje i letos, kdy s farmaceutickým celkem opětovně bojuje o postup do Champions League.

Vzhledem ke končící smlouvě potom byl zanedlouho 22letý hráč spojován s odchodem, zájem o jeho služby hlásila celá řada mužstev, za favorita byl přitom považován Bayern Mnichov. Ten si však, podobně jako další potencionální zájemci, bude muset nechat zajít chuť.

"Cítím se v Bayeru skvěle a vidím, že tady roste silný tým. Nedávné prodloužení smluv s Jonathanem Tahem a Larsem Benderem je toho důkazem. Jsme všichni přesvědčeni, že s Leverkusenem můžeme být úspěšní. Chceme vyhrát tituly," řekl ke své budoucnosti Brandt.

Ze smlouvy žádaného ofenzivního hráče tím pádem rovněž zmizela výstupní doložka, která měla podle nepotvrzených informací být zhruba ve výši 20 milionů eur. "Julian se navzdory řadě dalších možností rozhodl pro setrvání v Leverkusenu. To ukazuje jeho charakter, ambice a odvahu," pochvaloval si po podpisu nového kontraktu sportovní ředitel Rudi Völler.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aspoň možná Bayern nezíská konečně jen tak než námahy dalšího německého hráče. Stejně ho krom Bayernu asi nikdo z těch lepších týmu nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud někoho z Leverkusenu, tak radši Baileyho.

Reagovat
vladino10

Reagovat
johnn

Dobrý ťah od Leverkusenu keď predať tak za poriadne peniaze, neviem či Leverkusen niečo vyhrá a že tituly tak najlepšie druhé miesto no škoda možno že nemecký pohár toho roku ale musia poraziť Bayern Mníchov a to je ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si iny snilek ale

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný alibismus, navíc Leverkusen ač ti málokdo ví má finanční problémy. Týká se to koncernu farmaceutického. Ten klub už teď mrtvý

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě, když 2 roky nazpět koupil Bayer americký Monsanto

Reagovat
smazaný uživatel

Protože zadluženy, nevíš o čem mluvíš. Je to už problém, pokud máš zájem o diskusi, můžeme klidně.

Reagovat
stas87

Zaujem mam, tak mi prosim posli odkaz na to, kde najdem clanok o ich financnych problemoch. Nemecky viem pomerne slusne, tak by som nemal mat problem si to prelozit.

Reagovat
Rudnevs

Tak ok, schválne, napíš nám niečo o tom mrtvom klube a jeho dlhoch a finančných problémoch, keď už nič iné, tak sa aspoň zabavíme...

Inak ohľadom Brandta - z neho a z jeho rozhovorov mám celkovo pocit, že je to rozumný a sympatický človek, toto taktiež neni výnimka!

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlu ti to ráno, tvořím rodinné hodnoty teď

Reagovat
Jardman

Reagovat
jany kozak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele