Chceme zpátky do horní poloviny, zní z Wolfsburgu

06.09.2017, 17:53
Aktuality
Hodně náročné období má za sebou Wolfsburg. Ten se loni zachránil až díky úspěšné baráži, během letní přestávky pak značně přestavěl kádr, načež chce zpátky do horních pater bundesligové tabulky...

Koncernový celek nemá za sebou vydařený ročník: VfL se od samého začátku potácelo na chvostu pelotonu a nakonec si záchranu vybojovalo až díky baráži s Braunschweigem.

Během uplynulých týdnů pak velkými změnami prošel kádr "Vlků", kteří nechali odejít Ricarda Rodrígueze (AC Milán), Luize Gustava (Marseille) nebo Diega Benaglia (Monaco).

Na uvolněná místa pak dorazily posily John Anthony Brooks z Herthy BSC, Ignacio Camacho z Málagy nebo Divock Origi, jenž přišel zatím na hostování z Liverpoolu.

Ambiciózní družina tak působí na první pohled kompaktnějším a vyváženějším dojmem, podle sportovního ředitele Olafa Rebbeho se pak Wolfsburg chce vrátit do první poloviny tabulky. "Náš tým je jedním z nejmladších v Bundeslize," řekl Rebbe. "Jsme ale přesvědčeni, že máme dostatek kvalitních hráčů, abychom se vrátili do první poloviny tabulky," vyhlásil teprve 39letý sportovní ředitel.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já ty chtěl hrát za Spartu a nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

*taky

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to, dneska berou skoro každýho, ale musíš mít zahraniční pas.

Reagovat
Juan Román Riquelme

A idealne vek nad 30

Reagovat
Briggus

a musíš být aspoň trochu přičmoudlý

Reagovat
JuventusFC1897

Kurva, a vyzeralo to tak nadejne pre mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš Kazmovi, třeba jim to se Stramou u Křéti projde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je úplně libivý téma na další díl

Reagovat
Rudnevs

No som zvedavý. Dôležitý členovia dozornej rady Dr. Sanz a Bode sú zaneprázdnený prácou v automobilke VW. Rebbe a Jonker sú síce sympaťáci ale doteraz majú skúsenosti len z pozíciou asistenta. Prestupy tiež také rozpačité - napríklad Origi má v zmluve klauzulu že bude hrať alebo sa im predraží. Zasa na druhú stranu majú vôbec najmladší káder v BL a pár zaujímavých hráčov. Snáď dostane svoje šance Stefaniak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mercedes > VW

Reagovat
smazaný uživatel

dle tabulky jen o jediný bod

Reagovat
santini

V moji tabulce Mercedes atakuje pozície zarucujici postup do LM zatimco VW se zuby-nechty drží nad hranici sestupu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele