České Budějovice přebírá Straka

30.08.2007, 15:52
Aktuality
Českým Budějovicím se začátek sezóny nepovedl podle představ a proto se vedení jihočeského klubu včera rozhodlo odvolat zkušeného Františka Cipra. Dnes jmenovalo jeho nástupce. Podle předpokladů se jím stal František Straka, jenž svou aktivní kariéru odstartoval právě v Dynamu.

Budějovice poslední tři ligové zápasy prohrály a proto předseda představenstva Karel Poborský sáhl ke změně. Rekordman v počtu reprezentačních startů za ČR se se Strakou velmi dobře zná, jelikož před třemi lety spolu působili ve Spartě. "Ano, to, že se známe, roli hrálo," přiznal Poborský.

"Nečekejte ode mě zázraky. Do nedělního zápasu je málo času, navíc nás čeká Mladá Boleslav," upozornil Straka, který si nechá Ciprovy asistenty Jiřího Juráska a Pavola Švantnera. 49letý bouřlivák naposledy vedl rakouský Tirol Innsbruck, ovšem na jaře letošního roku byl po sérii špatných výsledků propuštěn. V Česku už trénoval týmy Teplic, Sparty a Plzně.

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*EL_Cid

dobra zprava je, ze bydlim kousek od treninkovyho arealu, takze se tam na tu komedii zajdu nekdy podivat

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vim z doslechu od fotbalistů Plzně, tak je Franz naprostej blázen. Měl by dělat ředitele cirkusu, minul se povoláním... Ale stejně ho mam rád pro ten jeho (ne)kokainovej enthusiasmus.

Reagovat
HOST*

sparťanský srdíčko určitě budějicím pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bude v lize o trochu veseleji.

Reagovat
HOST*Tom

Kurva Franto a jed tobe sem to dycky pral

Reagovat
HOST*Zak

ANO!!!!! Skvělé, těšíme se.

Reagovat
HOST*Zak

"Mám rád práci, kde hráči zatím nejsou top, ale mohou být."

Reagovat
HOST*eto - starší

Schválně koho vám ten blázen připomíná? Mi Pierra Richarda v té nejlepší formě.

Reagovat
HOST*stifflerova máma

Mi připomína Dr. Kyslíka

Reagovat
HOST*Bolek Polívka

Jo je to Dr. Kyselina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele