Česká liga - souhrn 8. kola

23.09.2016, 22:05, aktualizováno 25.09.2016, 17:28
Komentáře a souhrny
Slavia potvrdila zlepšenou formu a po vítězství nad Libercem ovládla pražské derby na Letné. Plzeň zvládla složitý výjezd do Teplic. Zlín porazil také Hradec a rovněž po tomto kole mu bude patřit první místo. Mladá Boleslav pokračuje ve spanilé jízdě, když neprohrála v pátém zápase v řadě - tentokráte si poradila s Jabloncem, ze severu Čech si odváží tři body za výhru 2:1. Dukla si poradila s Brnem, v jejich souboji padlo šest branek...

Sparta Praha - Slavia Praha 0:2

25.09.2016 15:30

Góly: 62. Muris Mešanović, 79. Jaromír Zmrhal

Derby pražských "S" tentokráte ovládla Slavia, která zvítězila na Letné po dlouhých osmi letech! Nutno podotknout, že Sešívaní byli výrazně lepším týmem a zvítězili naprosto zaslouženě. Hrdinou se stal Muris Mešanovič, který sice nejprve neproměnil penaltu, ale o pár minut později si vše vynahradil. Pojistku vstřelil před koncem Zmrhal.

Tomáš Rosický nakonec sledoval trápení svých spoluhráčů jen z tribuny a všem už musí být jasné, že to s návratem na trávníky hned tak rychlé nebude. Na druhé straně zůstal jen na lavičce kritizovaný Gino Van Kessel.

Slavia vstoupila do derby velmi dobře, byla aktivnější a domácí přehrávala. Zpočátku se šance Sešívaných omezily jen na střelecké pokusy ze střední vzdálenosti, například Hušbauer střílel těsně vedle. Sudí Příhoda pak měl možnost na obou stranách písknout penaltu, Lafatovo jasné držení za dres, stejně jako faul na Michala Kadlece nechal ovšem bez povšimnutí. Trenér Jaroslav Šilhavý musel už po půlhodině střídat, neboť se zranil Milan Škoda. To byla pro Slavii citelná ztráta, ale z lavičky naskočil Muris Mešanovič a jak se později ukázalo, klíčový muž utkání. Střídat museli i Sparťané, zraněného Costu nahradil Mario Holek.

Byl to Muris Mešanovič, který měl první obrovskou šanci Slavie. Před Koubkem si udělal prostor, jenomže vystřelil vedle. V nastaveném čase zahrál ve vlastním vápně rukou Holek a sudí už musel písknout penaltu. Muris Mešanovič vzal otěže na svá bedra, jenomže penaltu špatně kopl. Koubek vystihl směr a stal se do té doby sparťanským hrdinou.

Sparta nehrála vůbec dobře a kouč Zdeněk Ščasný musel o přestávce zvyšovat hlas. Jeho svěřencům tak však nepomohlo, neboť Slavia byla nadále lepší. Zmrhal před Koubkem těsně nedosáhl na balón a Mešanoviče brankář letenských znovu vychytal. V 62.minutě už převaha Slavie vygradovala ve vedoucí branku a byl to předchozí nešťastník Muris Mešanovič. Koubek podcenil Barákovu střelu, ta se od tyče odrazila k Mešanovičovi, který vstřelil úvodní gól zápasu!

Domácí byli směrem dopředu naprosto bezradní, což se jim před vlastními diváky takřka nestává, zvláště v derby. Vůbec první šanci měl až čtvrthodinu před koncem Václav Kadlec ale dobře proti němu zasáhl Pavlenka. Krátce na to pa Slavia zasadila Spartě definitivní KO. Holek poslal Čermákovi bídnou přihrávku, čehož využil Barák rychlou kolmicí na Zmrhala a ten prostřelil Koubka - 2:0 pro Slavii. Sparťanům nebyla přána ani kontaktní branka, Václav Kadlec si dobře proklestil cestu, aby následně trefil jen boční síť.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň 0:1

24.09.2016 20:15

Góly: 43. Marek Bakoš

Hráči Plzně slaví čtvrtou výhru za sebou. V 8. kole první ligy vydřeli výhru 1:0 na hřišti Teplic a spolu s Mladou Boleslaví tak ztrácí jediný bod na vedoucí Zlín. O gól se v závěru poločasu se z jediné střely Viktorie na branku postaral Marek Bakoš po hezké akci Milana Petržely. Zařídil tak první výhru Plzně v Teplicích od února 2012. Teplice naopak nevyhrály už potřetí za sebou a po nadějném začátku sezony se propadly do druhé poloviny tabulky.

Plzeň měla velké problémy s aktivní hrou Teplic, které měli většinu utkání převahu. Trable hostující obraně dělal zejména Vaněček, který je plzeňským odchovancem. Už ve třetí minutě si udělal místo ve vápně a jeho střelu Kozáčik jen s námahou vytěsnil k Urmovi, který zblízka trefil břevno.

Od začátku to byl hodně běhavý fotbal s napadáním hluboko na soupeřově polovině. Plzeň nebyla pasivnější a vynucovala si hodně faulů, ale až do konce prvního poločasu se nedostala ani ke střele na branku. Daleko víc hrozili domácí - v 15. minutě po parádním pasu Ljevakoviče prošel přes dva hráče až na roh vápna Fillo a pálil nad, v 38. minutě zase zastavil osamoceného Horu před Kozáčikem diskutabilní ofsajd.

Plzeň postupem času hrála víc a víc z vlastní poloviny, ale to se jí vyplatilo. Dvě a půl minuty před pauzou měli Hořava s Petrželou v pravém rohu hodně místa na narážečku, po níž druhý jmenovaný našel parádním pasem na bližší tyči Bakoše a ten poslal míč přesně pod břevno. Potvrdil tak, že se mu proti Teplicím daří, když jim v osmém z posledních utkání dal sedmý gól.

Pokud letos Plzeň čelí standardní situaci z větší vzdálenosti, občas vysouvá obranu až daleko před šestnáctku. Nezvyklý způsob se jí málem vymstil v 63. minutě, kdy si na centr Kroba nejrychleji naběhl Lüftner, jenže hlavičkoval nad.

Plzeň ve druhé polovině hlavně pozorně bránila a moc dalších problémů si nepřipustila. Z několika nebezpečných závarů před její brankou vypadal nejnadějněji ten v 84. minutě, Potočný ale hlavou míč usměrnil vedle. Teplice nic nevytěžily ani ze závěrečného velkého tlaku.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 1:0

24.09.2016 18:00

Góly: 84. Tomáš Berger

Bohemians zvládli těžké domácí utkání s Příbramí a po nejtěsnější výhře poskočili už na osmou příčku. Jedinou trefu zápasu obstaral pět minut před koncem Tomáš Berger.

Bohemka to v souboji s Příbramí neměla vůbec jednoduché. Hosté v minulém kole konečně zvítězili a do toho nastříleli tři branky Teplicím. Také zápas v Ďolíčku začali aktivně a hned v prvních minutách měl gólman Budínský co dělat, aby zneškodnil Majtána. Na druhé straně se postaral o zajímavý okamžik Mašek, střelou z přímáku však síť nerozvlnil. Bezbrankový stav setrval i po hlavičce Holendy a pohotovém zákroku Hrušky. Šance Klokanů začaly nápadně přibývat a Hruška se musel činit. V prvním poločase byl určitě nejvytíženějším hráče na place.

Po změně stran se musel předvést i Viktor Budinský, střelu Borka dokázal zpacifikovat a na druhé straně zase Maškova volej skončila těsně vedle. Šance se víceméně střídaly na obou stranách, v 69. minutě opět otestoval Budinského Pilík.

Rozhodnutí nepřinesla ani 83. minuta a krásná rána střídajícího Josefa Jindřiška, která skončila na spojnici! Tlak Klokanů začínal gradovat a v 85. minutě mohl Ďolíček explodovat! Mikuš našel v jasné ložence Tomáše Bergera a ten Hruškovi nedal šanci! Příbram se na odpověď nezmohla, Brandner v nastavení jen lízl dobrý centr a branku Budinského tak neohrozil.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava 1:1

24.09.2016 17:00

Góly: 67. Marek Havlík - 45. Dāvis Ikaunieks

Jihlava dál čeká na vítězství. Dnes sice na Slovácku vedla zásluhou Ikauniekse, ale po změně stran srovnal Havlík a pak už se skóre neměnilo. Domácí měli obrovské množství šancí, ale většinu z nich pochytal fantastický Hanuš.

Trenér Michal Bílek tak sice zůstává neporažen, nicméně jeho tým potřeboval zvítězit, na druhou stranu pořád je to bod zvenku a i ten se počítá, zvláště když mělo Slovácko velkou převahu. První poločas toho nabídl celkem dost, především šance domácího celku, který zahazoval a zahazoval. Sám Francis Koné mohl dát minimálně dvě branky! Hanuš se však v jihlavské brance překonával. Nejenže vychytal už zmiňovaného Koného, ale poradil si i s Divišem a dalšími. Jihlava však měla také šance, Rabušic tu svojí nedal, v nastaveném čase prvního poločasu se ovšem prosadil střelou mezi stopery Davis Ikaunieks. Jihlava tak překvapivě vedla 1:0.

Slovácko chtělo po změně stran okamžitě odpovědět a dobrou příležitost k tomu měl Reinberk, ale do cesty se znovu postavil skvělý Hanuš. Jihlavský brankář a celá obrana odolávala tlaku soupeře až do 67. minuty. Pak se krásně střelou od tyče prosadil Marek Havlík!

Skóre se pak mohlo přehoupnout na jakoukoliv stranu. Dvořáka zneškodnil Heča a Diviš rozvlnil jen boční síť. Slovácko se nakonec rozešlo s Jihlavou smírně 1:1.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Fastav Zlín 0:2

24.09.2016 16:30

Góly: 37. Dame Diop, 90. Vukadin Vukadinović

Ani po tomto kole se na vedoucí příčce nic nezmění. Fastav Zlín vyhrál těžký a také krásný zápas v Mladé Boleslavi s Hradcem a po výhře 2:0 si upevnil vedení. Šancí bylo na obou stranách opravdu mnoho, Hradec mohl klidně vyhrát, ale dnes mu to tam zkrátka nepadlo. Zlínské branky obstaraly Diop a Vukadinovič.

Zlín vstoupil do utkání aktivně a už po čtyřech minutách pořádně zaměstnal gólmana Ottmara střílející Živulić. Na druhé straně zase vypálil vysoko nad Martan. Bohužel pro Zlínské, už po dvaceti minutách se zranil Živulić a kouč Pánik musel sáhnout ke střídání. Do hry se dostal Janíček. Votroci pak měli velkou šanci jít do vedení, jenomže Trubač na Dostála nevyzrál, ten jeho pokus vyrazil na rohový kop.

Obrana Hradce si musela dávat velký pozor na rychlonohého Diopa, ten po jednom z průniků trefil boční síť. Hrál se fotbal nahoru dolu, Trubač v další šanci neuspěl a spaloval i Fastav. Haris Harba dokonce orazítkoval břevno! Bezbrankový stav nakonec prolomil jako první hostující Zlín. Kopečného ránu ještě dokázal Ottmar vyrazit, jenže balón se vrátil zpátky do ohně a Diop lehkou dorážkou zajistil Fastavu vedení. V nastavení mohl Hradec srovnat, Žondra však Dostála nepřekonal.

Několik málo diváků v Boleslavi vidělo výborný první poločas, plný šancí a ani ve druhém poločase se nenudili. Vyrovnání měl na kopačce Plašil, respektive jeho přihrávka nikoho nenašla. Holík zase z přímáku netrefil bránu. Šancí bylo opravdu jako máku, oba celky zahazovaly a nakonec se z výhry radoval asi šťastnější. V nastaveném čase utekl do otevřené obrany Vukadinovič a druhou brankou pečetil zlínské vítězství.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Zbrojovka Brno 4:2

24.09.2016 15:00

Góly: 2. Jean-David Beauguel, 11. Lukáš Štetina, 64. Jan Juroška, 68. Lukáš Štetina - 36. Michal Škoda, 46. Michal Škoda

Ofenzivní Zbrojovka se konečně dostavila, jenže byl z toho průšvih. Moravané vůbec nezachytili začátek utkání a po rychlých brankách brzy prohrávali. Pak se Habancovi svěřenci zmátořili, dokázali srovnat, ale další inkasovaná branka je už definitivně položila na lopatky. Dukla porazila Zbrojovku 4:2.

Zbrojovka předvedla přímo ukázkově, jak nemá vypadat vstup do utkání. Svatopluk Habanec musel pořádně zuřit, neboť několik dní se na Duklu připravoval a jeho svěřenci hned po jedenácti minutách prohrávali 0:2. Totální nepozornost a nekoncentrovanost předvedla obrana Brna už v první minutě. Beauguel dostal přesný pas za obranu a nikým nestrážen překonal Melichárka! Duklu rychlá branka posadila do sedla. Zanedlouho už vedli domácí o dva zásahy. Melichárek nevyběhl na centr Olayinky a Lukáš Štětina na zadní tyč zvýšil už na 2:0.

To už byl pro hosty nejvyšší čas na budíček. Lutonský po dvaceti minutách nabídl šanci Hyčkovi, ale ten minul. Po půlhodině hry mohla Dukla ještě navýšit a utkání nejspíše definitivně rozhodnout ve svůj prospěch, ale Hanousek a ani Néstor Albiach na Melichárka nevyzráli. Ve 37. minutě přišel kontaktní gól, na Hyčkův centr si naskočil Michal Škoda a Zbrojovka byla zpět v zápase. Před koncem poločasu musel ještě uhasit nebezpečí Melichárek a následně se šlo už do šaten.

Brno nejspíše o přestávce dostalo od kouče Habance pořádný kouř, protože do druhé půle vletělo v úplně jiném rozpoložení a dokonce hned ve 46. minutě srovnalo na 2:2. Po krásné akci se znovu prosadilo duo Hyčka - Škoda a pro druhého jmenovaného to byl druhý gól v zápase. Ve 48. minutě mohli hosté dokonat obrat, ale Polákovi chyběla přesnost. Zbrojovka dostala nejspíše pocit, že už se jí nemůže nic stát a následně byl k vidění jen jeden tým - Dukla. Opět musel být v nejvyšší permanenci Melichárek.

Obrana Brna ale byla na kolotoči a v 64. minutě se Dukla znovu dostala do vedení. Albiachův střílený centr dopravil do sítě Jan Juroška! A pak se Zbrojovka zase sesypala a Dukla vstřelila čtvrtý gól. Melichárek v domnění, že zažehnává nebezpečí, trefil jen Lukáše Štětinu a od něj míč skončil v síti..

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:2

23.09.2016 20:15

Góly: 63. Stanislav Tecl - 9. Golgol Mebrahtu, 75. Tomáš Přikryl

Minimálně do soboty se na první místo ePojištění ligy posouvá Mladá Boleslav. Středočeši opět loupili venku a tentokrát zvítězili v Jablonci 2:1. Domácí předvedli špatný výkon a navíc neproměnili penaltu. Je otázkou, jak dlouho ještě trenér Zdeňko Frťala špatné výsledky ustojí.

Jablonec sice trápí poměrně rozsáhlá marodka, ale to není omluvou. Na Střelnici měl uhrát lepší výsledek. Bohužel po další porážce se jen prohloubila výsledková krize. Naopak Mladá Boleslav potvrdila vynikající formu a bude čekat jak si povede trio Zlín, Sparta, Plzeň.

Mladá Boleslav se poměrně jednoduše a hlavně brzy ujala vedení. Stoper Kouřil se vůbec nerozpakoval bránit Golgola Mebrahtu, ten si obránce ještě oběhl a přízemní střelou překonal Hrubého. Snaha Jabloneckých směrem dopředu něco vymyslet se upřít nedala, ale finální fáze, to byla jedním slovem katastrofa. Doležal hlavičkoval mimo a Mehanoviče vychytal Diviš. Mladá Boleslav hrozila především z rychlých přechodů do útoku, po dalším z nich se Kouřil zase nechal obejít Mebrahtuem a zasáhnout musel až Hrubý. Utkání v prvním poločase na čas přerušily dýmovnice, co je však podstatnější, skóre už se nezměnilo.

Domácí potřebovali ve druhém poločase zabrat a především konečně něco vymyslet v ofenzívě. I proto přišel Stanislav Tecl, jenž se nakonec stal smolařem zápasu. Kúdela fauloval Kouřila a sudí nařídil pokutový kop. Stanislav Tecl však situaci vůbec nezvládl, penaltu kopl přímo otřesně a branku přestřelil.

Po hodině hry přišla další "hvězdná" chvíle Kouřila, ten Mebrahtovi poskytl další tutovku a jen Hrubý držel naděje Jablonce nad vodou. V 63.minutě se pak Střelnice dočkala vyrovnání, Hybšův centr do šestnáctky usměrnil za Divišova záda penaltový hříšník Stanislav Tecl a bylo to 1:1.

Ne však na dlouho. Pauschekův centr na zadní tyč dostal do sítě Přikryl a Mladá Boleslav zase vedla. Jablonecké trápení nebralo konce. Mladá Boleslav výsledek naprosto bez problému uhájila, navíc v závěru mohla přidat pojistku. Rychlý kontr zakončil nadvakrát Magera a skvělé zákroky předvedl golman Hrubý. Více už se nestalo, minimálně do soboty je vedoucím týmem Bolka.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín862017:520
2.FK Mladá Boleslav861116:619
3.Viktoria Plzeň861114:619
4.Sparta Praha843113:715
5.Slavia Praha733112:812
6.Dukla Praha832315:1111
7.MFK Karviná731311:1310
8.FC Hradec Králové83148:1010
9.Bohemians Praha 190583148:1210
10.FK Teplice82338:89
11.FK Jablonec823312:159
12.Zbrojovka Brno71425:97
13.1. FC Slovácko813410:156
14.Slovan Liberec71244:95
15.Vysočina Jihlava80445:124
16.1. FK Příbram81073:153
Zbývající zápasy
24.09. 16:30MFK Karviná - Slovan Liberec

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (787)

Přidat komentář
raduinho

1. pro Zbrojovku v evropských pohárech

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Znalec

s tímhle materiálem radši Hradec, tam je potenciál jako kráva (Trubač, Zorvan, Vlkanova, Miker, Šípek,...)

Reagovat
Euphael

Reagovat
raduinho

Hrudec bude rád za 14. místo.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Liquid

to si děláš prdel, Zbrojovku do 2.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě po ráno rozsekalo

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně by se u nich EL nebo LM musela hrát o víkendu, protože v týdnu jsou všichni brňáci v Praze. Nebo to přesunout do Prahy..

Reagovat
ZB 07

Kteří Brňáci by dobrovolně jezdili do Prahy?

Reagovat
smazaný uživatel

prober se z ty diskoteky..

Reagovat
ZB 07

jsem rád, žes uznal, že máme v Brně diskotéky...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, úplně každé brňák je z toho vašeho rádoby velkoměsta úplně vystříkané To že k vám jezdí náplava z Moravy není můj problém, s migrací se musíte vypořádat sami

Reagovat
Liquid

souhlasím, speciálně Brňáci by si na cestu do Čech museli zřídit vízum a hned by si D1 oddechla, kterou beztak kurví nejvíc Brňáci a platí to pak všichni

Reagovat
smazaný uživatel

tak do toho hoši, držím vám palce, snad to nejsou jenom kecy do větru

Reagovat
smazaný uživatel

Liskni si smazko zidovska

Reagovat
Liquid

Reagovat
raduinho

Tak to je asi největší kktina co jsem tady za 7 let četl

Reagovat
smazaný uživatel

ze ty budes z Brna?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to je pravda. Ráno v pondělí jedu do Prahy po D1 a vidím jenom brňáky..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tam nebyli už letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Už teď jsem nasranej, že moje Boleslav vypadne v létě 2017 z prvního předkola EL

Reagovat
Znalec

*z prvního který budou hrát

Reagovat
ZB 07

Bolka

Reagovat
FCSL

Jak se jim vyplatilo vykašlat se na EL

Reagovat
smazaný uživatel

na evropu by to uz melo vyjit

Reagovat
Azazelo RD

V jakým smyslu?

Reagovat
pawelFCB

Golgol

Reagovat
smazaný uživatel

Golgol

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se bojuje o poháry Bolka

Reagovat
pawelFCB

Takhle se bojuje o to jedno predkolo..

Reagovat
TheAdy

Reagovat
HorajzmAmmann

tak že by měla konečně Sparta a Plzeň rovnocenného soupeře ?

Reagovat
db18

Zlín.

A až teď jsem si všiml, že jsme před Spartou

Reagovat
pepinho2

Neporaženi

Reagovat
Znalec

Sice jste (Jsme) před Náma, ale stejně jste (Jsme) za Náma

Reagovat
Aldeano

Kdo by to byl do Kalvodovi Bolky řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Kalvoda for president!

Reagovat
pingla

Uz ten fotbal v Jablonci zruste, nebo aspon nekopejte prvni ligu. Vzdyt to je smutne, co tam chodi za navstevy, za ty prachy by Sigma nebo i Banik hrali o TOP6.....

Reagovat
Znalec

mmm, chtělo by to, aby Pelta koupil Baník to by bylo něco

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Uwe háže buly

Sigma s tema prachama by hrala o zachranu..

Reagovat
smazaný uživatel

v Ostravě jich víc běhá při zápase na trávníku než u nás na tribunách. Kéž by to tak bylo všude. Hráči si aspoň můžou odpočinout a pak do toho zase vlítnout naplno

Reagovat
Hokaido

Však to tak je všude.

Reagovat
Wat

Achjo, to jsou fakt vocasové. Nemůžou podobný výsledky předvádět i když hrajou na evropskym poli. Fakt zvláštní tým.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, bojují o evropský poháry aby z nich po nějaký blamáži hned vypadli, a odčinili to v lize úspěšným tažením za evropskými poháry. Takový škodovácký perpetum mobile, strašně k posrání tým

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak souboj o titul a pak posrat valdu LM, vymluvit se na rozhodčí a hurá do EL. Jsou to takové smutné kruhy u nás

Reagovat
Liquid

myslím si, že pokud Slavia vyhraje nějakou náhodou na Spartě tak to bude impulzova derniéra

Reagovat
Aldeano

Velmi odvážné tvrzení...

Reagovat
raduinho

Pán je zřejmě hazardní hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

no shit, Sherlock..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Liquid

Co se smějete, byla by to první prohra Sparty v lize a vyhazovat po první prohře - kdo to kdy viděl ???

Reagovat
Kang & Kodos

To už tady dlouho nebylo. Naposled asi, když odcházel Uhrin ze Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

ja si az pak chvilku po tom mem prvnim prispevku vsimnul, ze to psal jeden ze zdejsich nejrespektovanejsich uzivatelu

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Za lajk bys prodal vlastni mamu..

Reagovat
andrew96

Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Boleslav je celkem vtipná. Je tam celkem dost hráčů od nás, co se u nás neprosadili, no a teď jsme tam poslali tvořivého záložníka, páč jsme místo něj přivedli reprezentační legendu. Vidím pár podobností. Ale snad jen náhoda.

Reagovat
Tigerinho

v Boleslavi dvakrát víc lidí

Reagovat
ZB 07

kde bylo těch 10000 lidí, co teď přišlo na Rosického? Fanoušci úspěchu...

Reagovat
Kang & Kodos

Chceme Plzeň v prv...oh wait

Reagovat
db18

To přišlo až za rok.

Ale koukám, že tam je sparťanský Oblomov.

Reagovat
Aldeano

To si moc dobře pamatuju, "velký sparťan" Bednář ještě s vlasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jun, Jun, Tomas Jun

Reagovat
Shevchenko

Ta návštěva na Spartu

Reagovat
db18

Reagovat
Ferguson6

Plzenska cesta ocividne funguje. Snad vyhra Bolka titul

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda > Škoda

Reagovat
ZB 07

Moc moc špatný... Ale aspoň jsem se konečně u našeho zápasu bavil a dostavil se Habancův ofenzivní fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

to už raději Mazurův beton a pravidelný body, než Habancův ofenzivní (teprve teď ?!!) fotbal a pravidelné příděly branek do naší sítě... jako já nevím, ale takhle jsem si to po Kotalovi nepředstavoval

Reagovat
Znalec

Reagovat
ZB 07

přesně...navíc ani ta ofenziva je taky extrémně slabá a popravdě ji Habanec spíše zhoršil než zlepšil.

A mně by přitom stačilo od těch kluků vidět jedinou věc - bojovnost. Takhle bezkrevný výkony tu nebyly ani v sezoně, kdy jsme sestoupili...

Reagovat
ZB 07

to "ani" je tam navíc..

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo hrát poklidný střed... ne, my zase musíme směřovat do prdele...

Reagovat
ZB 07

Tak letos ten poklidný střed snad dáme, ale ještě pár zápasů a pokud se něco nezmění, tak se přeci jen ukáže, že Habanec tím právým pro Zbrojovku asi nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem vam tu minulou sezonu psal, ze Kotalovi byste meli na Srbsky postavit sochu, s tim materialem co mel, tak delal zazraky

Reagovat
smazaný uživatel

A jak ji měl prosím zlepšit přes ty zranění? Litsingi, který je o parník nejlepší na míči - nehraje. Štohanzl, který také strčí třeba Paška do kapsy - nehraje. A k tomu Zavadil. Já nevím jak tobě/vám všem, ale mě se třeba ty první dva zápasy v komplet sestavě pozdávali. Přesných přihrávek víc, než kdykoliv za Kotala, hra po zemi.

Já nevím co s tímto materiálem chcete, když se to tak podělá zraněnými. Tak tomu krucinál dejte trochu času. Řekl se horizont několika let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono nic jinýho, jak dejte mu čas, momentálně ani nepřipadá v úvahu... tedy jestli nechceme hrát druhou ligu, to ať si ho pak klidně vyhodí...

Reagovat
ZB 07

Počkej, takže mi chceš říct, že tobě se ten fotbal jako líbil?

Když to shrnu, tak jsme letos odehráli nejméně 4 utkání, ve kterých to byl výkon dostačující sotva na 2.ligu.

Na zranění se tedy vymlouvat rozhodně nemůže, jelikož i přes absenci Franciho a Štohanzla (tedy hráčů, kteří zde loni ani nebyli), má do ofenzivy takřka totožný kádr, jako měl loni Kotal (Zoubele byl po většinu času zraněný a Chrien hrál v mnoha zápasech jen druhé housle, takže počítejme pouze Zavoše) a ty výkony jsou naprosto odevzdané, bez bojovnosti, spousta nepřesností...

Úplného dna jsme dosáhli doma s Hradcem, kdy jsme si nepřipsali jedinou (!) střelu na bránu vyjma gólu a to tady nebylo snad ani za Ludevíta Grmely...

Ale dobře, i kdyby to bylo zraněními, tak rozhodně může ovlivnit to, aby ti borci bojovali za Brno, aby tam předváděli to, co pod Kotalem, něco si dovolili, k čemu nám je hra po zemi, když se ani nedostaneme před branku soupeře?

Já mu jsem ochoten dát času, kolik bude chtít, ale musím tam vidět to, s čím se tu chtěl prezentovat a ne, že třeba na Bohemce dostanem trojku v poločase a pak se ještě všem, co tam přijeli, předvedou odchozeným druhým poločasem...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že nelíbilo, kde píšu, že ano? Totožný kádr, to bych rozhodně netvrdil Zavadil + Keresteš, který na lajně vynikal a skoro nikdo přes něj neprošel. Teď je na jeho místě Luty, který co se týče defenzivy, je úplně mimo. Ale hlavně ten Zavadil. Ten střed proti Hradci jakoby nebyl. Sedlák na to evidentně nemá a Polák je sice pozičně skvělý, ale ty rychlé hradecké hráče pouze stínoval.

Já nechci, aby to vyznělo, že obhajuji přímo Habance, ale když jak ty říkáš "totožnému" týmu překopeš celý systém, na něco je celou přípravu chystáš a pak ti z toho ještě vypadnou klíčoví hráči?

Jasně, může to Habanec hrát na Kotala, zalézta můžem hrát zase na 0:0/1:0. Ale na to tu teď nejsou stopeři. Nevím co je s Kijanskasem, že 2x nehrál, ale Jovanovič je mi nepřipadá moc jistý a Vraštil je konstruktivní, nebo se o to alespoň snaží, kdežto v soubojích? Tam mám pocit, že stačí aby zafoukalo a souboj prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, mě se to první dva zápasy líbilo, kdy jsme třeba Teplice nepustili skoro za půlku (a ty dnes hodně potrápily Plzeň). Efektivita je věc druhá.

Samozřejmě mě to taky už nebaví, rok co rok doufat, že se to zlepší, ale snažím se pořád věřit, jsou tu schopní lidé, peníze asi nejsou, ale Habanec měl ve Slovácku úspěch a hrál i pěkný fotbal. ALE MĚL NA NĚJ MATERIÁL!

Reagovat
ZB 07

No, že by ve Slovácku měl Habanec lepší materiál, než co má teď tady...to bych zase netvrdil...

Reagovat
ZB 07

Ano, Keresteš a ještě Košťál chybí, ale bavili jsme se o ofenzivě a v té moc změn v porovnání s loňskem nebylo. S hráči jako Řezíček, Škoda, Lacko, Luty, Pašek, Vávra,...dokázal hrát Kotal velmi zajímavý fotbal, byť založený na defenzivě. Jenže teď přišel "ofenzivní" trenér a útok jako by neexistoval.

A sice ano, Habanec překopal celý systém, ale furt jsme ligové mužstvo a pokud ho rozhodí absence dvou hráčů, tak je někde chyba...

Navíc já ani tak nekritizuji směr, kterým se chce trenér ubírat, ale spíš to, že když se podívám na tu chuť do hry, co jsme měli loni a co máme teď, tak je to jako nebe a dudy..Kotal dokázal z průměrného mužstva dostat úplné maximum, naopak po jeho odchodu hraje celý tým hluboce pod průměrem a myslím si, že je v silách Habance tohle změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, v bojovnosti ti musím dát za pravdu. I když třeba takový pod Kotalem znechucený Vávra byl proti Slovácku nejlepším hráčem na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce víc, nemá nic.

Reagovat
Spalovač šancí

Zbrojovka

Reagovat
Znalec

Reagovat
Kang & Kodos

Dá se někde vsadit na Zlín do 5. místa na konci? Už je asi čas.

Reagovat
Shevchenko

To by byl kurz tak 1,2 ne?

Reagovat
Kang & Kodos

To zas ne. Podle mě je pořád ještě brzo

Reagovat
Shevchenko

To je, ale není důvod je posílat mimo Top 5. Když se dívám na ty týmy, tak stěží jich najdu 4, které by ševce mohly přeskočit. Klidně se může opakovat poslední jaro, ale to už snad Pánik tolik neposere. Uvidíme kolik budou mít bodů do konce roku, los mají hodně v klidu.

Reagovat
Kang & Kodos

Los v klidu možná jo, ale už dneska proti blbýmu Hradci měli dost štěstí. Pořád můžou spadnout někam na 10. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí? Vždyť měli asi 5 gólovek..

Reagovat
HorajzmAmmann

Spíš bude o hráče Zlína zájem jinde minimálně o Jugase nebo Diopa, ale pokud ten kádr udrží tak proč ne ?

Reagovat
Kang & Kodos

Já jim už teď na to 5. místo věřim. Zatim jim všechno hraje do karet - forma, los, a i trochu toho štěstí. Navíc Slavie zatim nic moc a Liberec vyloženě tragédie. A ty body nenasbírali proti nějakejm močkám, kromě Boleslavi hráli proti všem z loňský top 5. Na 5. místo loni stačilo 48 bodů, to už jsou skoro v polovině. Akorát si myslim, že ještě pořád budou trochu podceňovaný. Stejně jako Leicester loni.

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, u lišek se taky pořád čekalo na nějaký sešup tabulkou a kde nic tu nic...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale stejně si myslím, že vy jste letos kádrem jinde a na konci se to projeví...

Reagovat
Whitemedia

Dost důležitých hráčů z našeho týmu už odešlo a Pánik to vždy dokázal nějak nahradit.. teda jako na jaře moc dobře Železníka nenahradil, ale on i kdyby Palič neodešel, tak by to byla bída, tam to nebylo o jednom hráči...

Reagovat
db18

Spíš Hradec měl podruhé štěstí na Harbu, ten snad sám mohl dát hattrick...

Reagovat
db18

Hmm, nejlepší kurs na titul má pořád Sparta s kursem 1,75 (Zlín má 100.00)

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře my

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že se Diopovi nepřipsala asistence

Reagovat
ZB 07

Ševci

Reagovat
Liquid

pěkně Zlín, a člověk by ještě loni nečekal zápas z azylu v Bolce v podání nováčka Hradce se Zlínem v TV a pěknej match

Reagovat
Coutinho10

tjn...kdyz sem na ten match koukal na Chanci, tak me celkem zaskocila ta grafika O2, ale jsou nahore, tak se to da pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín zas 3 body...

Zbrojovka 0

Reagovat
lampas

Zlín už osm bodů náskok na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě 10 bodů a bude zachráněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíneček nejlepší útok, nejlepší obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín začíná být oravnější než Leicester loni

Reagovat
REPLIKATOR

Zlíncester

Reagovat
smazaný uživatel

Na HK téměř 1500 divákú..to neni uplně hrozný na azyl,,,

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Spalovač šancí

Zbrojovka s Jihlavou půjdou dolů za Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Morava a Slezsko se příští rok budou dělit od Čech ? Už bylo na čase...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten onanista vrabejka? Sak dobrej bod proti Jihlave no ne?

Reagovat
pawelFCB

Zrovna bylo ve zpravach, ze fanousek Zlina napadl nejakeho dedka..myslel si,ze je Spartan...asi je ve vazbe..

Reagovat
Kang & Kodos

Jak jako myslel si?

Reagovat
pawelFCB

Jj, stalo se to po zapase Zlina se Spartou... Vypovidal potom,ze si myslel,ze je Spartan...

Reagovat
Wat

Bod ze Slovácka, nevěřím. Bílek!

Reagovat
Kepy_FCB

Zlinu se neda neprat! Ale po 30 kolech bude stejne max. 6

Reagovat
smazaný uživatel

což je ovšem prozatím maximum moravských klubů... bez peněz se do pohárů nedostaneš, výhra v lize by pak byla úplná fantasmagorie... ale zatím se alespoň snít může

Reagovat
HorajzmAmmann

Slávce nebo Jablonci to nejde/nešlo ani s prachama

Reagovat
HorajzmAmmann

tím neříkám, že bych nebyl rád alespon za to předkolo Ale Litoměřice byly proti no

Reagovat
Whitemedia

6 místo by bylo krásné

Reagovat
Kang & Kodos

Trénovt takovýho retarda, jako je Rada, tak bych se na to taky vysral

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Liquid

Pulpit by to dotáhl k remíze v příštím kole ale Příbram stejně srazí doma Slovácko a budou na tom stejně

Reagovat
ZB 07

Klokani!!!!!

Reagovat
vrabejka

Zlín jooo! Čekal jsem že Hradec bude víc kousat ,ale zvládli jsme to úplně parádně

TOP OF THE LEAGUE AGAIN!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

skoč co nejdřív pod vlak, ještě kvůli tobě Zlín spadne mimo TOP 10...

Reagovat
vrabejka

chápu že jste frustrovaní. Habanec velice vykládal jak chce s Brnem útočit na poháry a nakonec bude rád když bude před Slováckem

Reagovat
smazaný uživatel

už jen pro dobro republiky, doufám že jsi neplodnej... další dva vrabejky by asi naše společnost nepřežila...

Reagovat
smazaný uživatel

mozno to budu ,,dvě"

Reagovat
Whitemedia

Fakt se běž zabít..

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

nefandil si Slovacku? ci se mi to zda?

Reagovat
Euphael

nezda, on je dement

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že je incest u nás zakázanej a stejně tu vidíme jeho výsledek

Reagovat
pawelFCB

Pribram

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice Fakt jsem nečekal, že takový tempo vydrží celej zápas. Minimálně bod si zasoužily.

Reagovat
ZB 07

Plzeň přeci není defenzivní mužstvo, aby vyhrávala zápasy takovým způsobem...

Reagovat
C-M@ster

Snad Sparta prohraje a horní trojlístek si to rozdá o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti ta Sparta udělala?

Reagovat
Kang & Kodos

Trošku komplex, no.

Reagovat
C-M@ster

Však v EL Spartě fandím...

Ale aby zas dělala ostudu v předkole LM, to ne. Boleslav věřím, že bez Jarolíma už by pičoviny v předkole nedělala.

Reagovat
Kang & Kodos

Takže místo Sparty, která udělala ostudu 2x za 7 let, budeš teď přát Plzni, která udělala ostudu 2x za sebou a Boleslavi, která jí dělá každej rok ale "příště už to musí vyjít".

Proč ne.

Reagovat
C-M@ster

Jo 2x za 7 let?

Ani jednou za 10 let se nedokázala dostat do LM...

Reagovat
Kang & Kodos

Ono to přes Arsenal (2x), Panathinaikos, CSKA, letos teoreticky City je vlastně ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne letos to City

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak jasně, že se přes takový týmy nedá postupovat každej rok, ale jednou za čas ano.

Reagovat
frankiefcb

Kangu vy jste řachli s Malmo a letos s Bukureští. Žádné City

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

fandi si komu chces, ale Spartu z toho vynech

Reagovat
smazaný uživatel

Taky máte svého vrabejku

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopils, nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

eRwin je vrabejka

Reagovat
Hokaido

eRwin je Uwe

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale aby někdo směřoval polovinu svých příspěvků ke Spartě, když ji navíc tak nesnáší, to mi prostě přijde ůchylný. V lepším slova smyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

*úchylný

Reagovat
C-M@ster

Polovinu?

Reagovat
smazaný uživatel

70%, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pingla

Sparta z TOP4 tymu rozhodne nejslabsi

Reagovat
ZB 07

Oblíbené kluby - vedlejší

Fastav Zlín (CZE)

1. FC Slovácko (CZE)

Nejsi ty táta vrabejky?

Reagovat
pingla

Vadi ti, ze podporuju regionalni tymy?

Reagovat
smazaný uživatel

zijes v Anglii?

Reagovat
pingla

Jak to funguje u vas v Recku?

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses mimo kamo

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Čuhelka

Reagovat
Znalec

ukázala něco?

Reagovat
Miguel19

zuby

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Znalec

co to je za divnou erotickou pomůcku?

Reagovat
Whitemedia

Jako znalec bys to mohl vědět

Reagovat
Znalec

já jsem soudní znalec, tohle do mého oboru nespadá...

Reagovat
C-M@ster

Co kdyby tím někoho zavraždili?

Reagovat
Znalec

to by Monča měla problém

Reagovat
Miguel19

Strašně nekvalitní zápas.

Nicméně pro nás další zápas, kde nám na 3 body stačila jedna šance/střela

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé jsem tento rok zapnul naší ligu a naposled...jo ikdyž jsem zraněný a nikam nemůžu tak toto byl průser fotbal! Teplice byli lepší ale možná tak ve středu hřiště, koncovka...no až bude tak se ozve :D Nic ale vůbec nid pořádného nevymysleli. Plzni stačil jeden poedený úto.

Ať se nedivé té fans návštěvě, kdo se na to má dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to nebyl špatný zápas, na naší ligu velký nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pardon ale co na tom bylo dobrého? Že hráli Teplice dobře ve středu hřiště...hmm bez pořádné golovky o ničem!

Reagovat
smazaný uživatel

A co máš z toho, že si honíš péro na cizích klubech? Taky doma vlaješ vlaječkou nebo tak něco?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo velmi chytré, vyspělý spartaň nicz toho nemá jen píšu postřeh...k ostřesnému fotbalu

Reagovat
Kang & Kodos

To jsme rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslím nějak zle, jen mě to prostě zajímá.

Reagovat
C-M@ster

On je místní šašek, neber ho vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Protože sis ještě nezapnul Zlín..

Reagovat
Whitemedia

Zlín na několik týdnů přišel o Živuliče.

to ovšem může být velký problém..

Reagovat
monty25

Co k tomu říct? Plzeň předvedla v Teplicích nejhorší výkon od roku 2013, přesto tam poprvé od té doby vyhrála. Víc nemám chuť to hodnotit...

PS: Do pohárové Evropy leda v CSM.

Reagovat
Miguel19

Nebo s Vavruškou.

Reagovat
monty25

Ha ha ha

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
monty25

Tuhle fotku znám. Je to ještě z té doby, kdy Monča v rádiu uváděla hudební pořad Mýdlo (to je to, do čeho kouše).

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen opet pokracuje v krasojizde z minule sezony, fotbal stoji za hovno, gol se da z jedne strely za zapas ale.hlavne ze jsou tri body doma... musim uz na ni zacit sazet ve velkym aby se ji to nekonecny stesti pustilo

Reagovat
Coutinho10

prelozeno pres google translator

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.instagram.com/kette.7.official/

Každopádně se mu podařilo nasbírat solidní kousky..

Reagovat
db18

Pozdrav z Berlína... od fanouška Bayernu... z Drážďan... (jinak je to soukromý účet, tak to ostatní nevidí )

Reagovat
smazaný uživatel

tak to s Hubnikem dobre vyjebal

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TheAdy

Reagovat
oli9

slušný život podle fotek, určitě se nenudí

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako kazdej prumernej slovak - taky vydelava v eurech

Reagovat
Rarášek

Hubník, Baroš, Steinhofer.. To je výkvět, vau.

Reagovat
Rarášek

A dres od Jiráčka.. tyvole.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic naplat, dokud bude v Brně podobný kádr, musí nás trénovat lidi jako byl Mazura nebo Kotal. Jinak to smrdí druhou ligou. Kdo je hnusnej, blbej, chudej a neschopnej, taky nedostane ty nejlepší samice.

Reagovat
ZB 07

Uličný

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně vám budu dělat korektora, protože tohle se fakt číst nedá. Úvodní odstavec ze zápasu Jablonec vs Boleslav: Domácí předvedli špatný výkon a navíc neproměnili výkon.?????????????

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses neposral.. evidentne ses jedinej, kdo to cte

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čteš články?

Reagovat
TheAdy

Reagovat
monty25

OT: Největší výhra v historii pro ženy Slovácka... Docela se děsím toho, co sparťanky předvedou v Lize mistryň proti Twente. Snad aspoň bude chytat nová brankářka, která teď přišla z Liberce (jedničku mají zraněnou, na Slovácku chytala dvojka). Jinak ženy Slovácka hrajou na stadionu Širůch, kde dřív hrával Synot.

https://www.youtube.com/watch?v=tD9rdYwBSZs

Reagovat
smazaný uživatel

"Měli bychom víc dominovat" řekl Pivarník. No nevím, včera jasně dominovaly Teplice a Plzeň si vytvořila jeden brejk ze kterého padl gól. Spíš řekl, měli jsme jsme aspoň trochu hrát a nebýt furt pod tlakem..

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by si pořídit do obrany Kadlece s Holkem. To by je donutilo víc útočit, když by v 20. prohrávali 3:0

Reagovat
monty25

Potočný, Kukec, Červenka, Soungole za juniorku... Kdybych to věděl, tak se snad jedu podívat.

http://www.livesport.cz/zapas/nPnIAieE/#sestavy;1

Reagovat
monty25

Ale na Tipsportu je stream...

Reagovat
monty25

Potooook

Reagovat
monty25

Ty vole, 1:1. A na Tipsportu jde zvuk, ale nejde obraz...

Reagovat
monty25

Omlouváme se za aktuální nedostupnost streamu. Zkuste stream aktualizovat za okamžik.

Reagovat
smazaný uživatel

To Kukec dopadl.

Reagovat
taws

červenka je v teplicích?

Reagovat
monty25

Jo, ale v lize snad ještě nenastoupil. Je až třetí útočník...

Reagovat
taws

tak proč ste to kopyto vůbec přiváděli?

Reagovat
monty25

Šmejkal ho trénoval v Sokolově, kde se Červenkovi docela dařilo...

Reagovat
smazaný uživatel

proc hrali za becko??

Reagovat
monty25

Potočný hrál včera proti Plzni jenom 10 minut, ostatní vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli vykonnosti nebo neco vic v tom je?

Reagovat
monty25

Asi nic víc v tom není, Šmejkal má prostě jiné koně.

Reagovat
smazaný uživatel

A opäť tí hnusní plzeňskí Čoboli, tak ako minule, aj predminule...

Reagovat
smazaný uživatel

Na derby jsem si vsadil na remízu, a ta už nebyla pekelně dlouho.

Pavlenka - Bořil, Deli, Bílek(73. min Ngadeu) ,Švento - Mihalík,Ščuk(46. min Hušbauer,Kenia,Barák - Mešanovič,Škoda(58. min. Van Kessel)

Reagovat
Gryphonheart

Plzeň měla jednu šanci a dala z ní jeden gól. Teplice se ke konci fakt snažily, ale chyběla tomu kvalita směrem dopředu.. dohromady asi dvě až tři vážnější ohrožení brány za devadesát minut, dost slabý..

Reagovat
Hokaido

Takovýto výkon v derby je asi absolutní dno, kam může Sparta klesnout. Pro mě je to snad ještě větší ostuda, než poslední výhra Slavie na Letný.

Jinak Slavia snad po šesti letech nastoupila na Letný jako rovnocenej soupeř, kterej si nepřijel pro porážku. A hned to bylo znát.

Reagovat
smazaný uživatel

bilance Scasnyho v derby 1-2-3

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se tady dá vysmát Spartě?

Reagovat
ZB 07

Přesně tady...

Reagovat
Hokaido

Stačí otevřít poklop, už jich tam u tebe dole budeš mít pěkou řádku.

Reagovat
Rarášek

Z očí do očí, nezaregistroval si víc lidí u vás doma?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
One-Real

Sesivky paradni vykon, zaslouzene. Skoda ze hraci nepockali po derby, tohle se proste nema prohravat, at uz maji na trenera jakejkoliv nazor, kdyz jde o derby.

Reagovat
C-M@ster

Jojo, hráči prohráli naschvál, aby Ščasný odešel.

Reagovat
Whitemedia

A my s nimi jen remizovali..

Reagovat
vinetou

Šilhavý dnes Spartu dobře smázl, docela sranda když si člověk uvědomí jakou srandu z jeho příchodu sparťani měli.

Reagovat
KKralik77

Tak co, rudí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kokůtci ze sparťanského "kotle", jak nadávali na Baník, že vběhli na hřiště a co teď udělají? My se aspoň můžeme vymluvit částečně na Poláky, vy jste ukázali přímo vaši "inteligenci".

Jinak Sparta vůbec nic nepředvedla snad kromě střely Kadlece 10 minut před koncem, Slavie po celou dobu zápas kontrolovala, velký zápas hrál Barák, Frydrych, Mingazov, později se chytil i Zmrhal. Van Kessel se na hřiště už asi nepodívá co?

Reagovat
KKralik77

Ty policajti jsou docela mirný

Reagovat
smazaný uživatel

asi tezko pochopis tu totalni bezradnost a frustraci z vykonu.. uz nezbejvalo nic jinyho nez tam nabehnout osobne.. ti hraci sou totalne mimo, uplne bez zajmu

Reagovat
HorajzmAmmann

náběh mimo jak u nás tak u Vás, nemáme si co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

pokud sem to dobre pochopil, tak u vas to byl nabeh jenom na udelani bubub na sektor hostu (s nulovou sanci se k fans hostu dostat) v prubehu zapasu.. u nas to bylo po prohranym derby a bezelo se ne ke slavistum, ale k nasi stridacce to vysvetlit hracum a trenerum.. pokud si dobre videl, tak uz tam nekteri skoro byli

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, ale mimo tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Především si to musí uvědomit sami hráči, co na hřišti předvádí. Že tam nějací bezmozci naběhnou vůbec nic nevyřeší, ani kdyby se k hráčům dostali a něco jim řekli. Tam se prostě ukáže inteligence těch jedinců, stejně jako u nás. Mají z toho prdel, jsou v televizi. Ale klubu to způsobí nemalé potíže a myslím, že i tady přijde pokuta pro Spartu a třeba zavření kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze to vetsinou nic neresi.. ale proste kalich pretekl.. tem lidem Sparta opravdu u prdele neni, prave naopak... naka pokuta nebo zavreni kotle sou fakt ireleventni veci oproti prohranymu derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
KKralik77

haha, nevypravej o bezradnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako fanoušek Baníku nepochopím bezradnost a frustraci z výkonu?

Reagovat
smazaný uživatel

to se tezko vysvetluje nekomu, kdo neni spartan... Banik, Slavie i Bohemka byli/sou samozrejme ve vetsich srackach, ale u nas to je neco jinyho

Reagovat
HorajzmAmmann

v čem jako ??

Reagovat
HorajzmAmmann

až budete bojovat o záchranu tak uvidíte pravou sračku

Reagovat
smazaný uživatel

... pro nas je druhy misto nebo prohra se Slavii jako pro vas sestup nebo boj o zachranu..

Reagovat
HorajzmAmmann

jo aha

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná pičovina. My sestupujeme jednou za 50 let, vy jste poslední dobou věčně druzí, tak byste měli být už zvyklí..

Reagovat
HorajzmAmmann

větší sračku jsem ještě nečetl

Reagovat
centos

Reagovat
pawelFCB

Nevim, co se divite... ja tu nasranost fanousku Sparty chapu...chteli si to s temi hraci vyridit mezi sebou...Na Balkane nebo v Turecku resi prohrane a predevsim odchozene derby mnohem vazneji a hure...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my doprdele nejsme na Balkáně nebo v Turecku (díky bože za to).

Reagovat
pawelFCB

Jasne, tady u nas je to jeste v pohode... ale kdyz evidentne si ti hraci nevazi toho,za jaky klub hraji,ci oblekaji dres,odchodi i takovej zapas,jako je derby...je jasny,ze ty nervy tam jsou. Fanousek je bezmocny,hrajou hraci...a kdyz uz je to prilis,tak je treba, jim obcas tzv. "promluvit do duse"a dat najevo svuj nazor. U nas se to taky prece parkrat stalo..treva v tom poharu,jak Banik smesne vypadl...ja to beru,kdyz to neni nejak nasilne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miky.77.14

Ta Sparta je ale zoufalá Slavia je předčila prostě ve všem a hlavně do toho dala srdce. Šilhavý je borec, konečně jsem viděl slávisty napadat celej zápas a bojovat ! To tu nebylo několik let.

Reagovat
fantomas

Famózní odpoledne. Ani nevim, co je lepší, jestli Šilhavýho koule nasadit Uhrinem více či méně odstavený hráče, který to pak na hřišti v první řadě odtáhli (Mingazow, Barák, Frydrych), nebo ta všeprostupující bezradnost Sparty. Snad nás to nakopne k nějaký pořádný sérii výher. Pokud ne tohle, tak asi nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ten Frydrych výborný. A jak vypadá souboj v bráně? Pavlenka jasná jedna ?

Reagovat
Greny

Tak kdo jinej Berkovec je myslim zranenej na lavicce byl Řehák

Reagovat
HorajzmAmmann

myslím celkově

Reagovat
smazaný uživatel

Asi i tak Pavlenka, Berkovec dělá častějš hrubky.

Reagovat
monty25

Černý víkend pro Spartu. Ženy utrpěly historický debakl na Slovácku, muži prohráli derby na Letné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

korunu by tomu nasadilo setrvání Ščasného...

Reagovat
Greny

Reagovat
Radin

A já myslel ,že to výsostní postavení Sparty a Slavie v ženách jen tak někdo neohrozí..Slovácko pěkně :-)

Reagovat
monty25

Pár remíz už Slovácko se Spartou uhrálo, ale výhra 4:0 je velké překvapení...

Reagovat
Radin

https://www.instagram.com/p/BKBuBc9hbxD/?taken-by=1fcszeny ty dvě po krajích, na fotbalistky luxus :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť ta vpravo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
monty25

Vidíš to, já mám nejradši tu uprostřed (Kristýna Janků).

Reagovat
smazaný uživatel

ty vpravo je kolik? 12?

Reagovat
monty25

Shannon Kent, letos v listopadu jí bude 22.

Reagovat
raduinho

Sbohem Zdendo

Reagovat
Logan

Barák nejlepší hráč, suprovej, doufám že už za základu nesleze, na něm by se to mělo stavět ... Meśanović musí začít proměňovat, i když nakonec ten gol dal naštěstí ... Zmrhal hrál taky dobře, rozhodně nad svůj standart ... Frydrych suprovej, ten taky musí hrát ...

Holek

Reagovat
fantomas

Ke konci mě ale Barák celkem rozčiloval, trošku mu přerostlo sebevědomí a měl tam min. dvě uplně zbytečný ztráty, který nahrávaly možnýmu tlaku Sparty. Zmrhal snad nejlepší výkon v sezoně.

Reagovat
Logan

Jojo, to sice jo, ale je to potřeba, možná i proto ho Šilhavý sundal ... jinak ať si říká kdo chce co chce, já sám jsem Šilhavýho vůbec nechtěl, ale je tu 3 zápasy a už po nich je vidět nějakej posun vpřed kterej pod DU nebyl vidět rok ... pokud budeme hrát tak jako v derby každej zápas a hráči ještě zlepší kombinace a mechanismy, tak se nebojím že bychom neskončili vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No jako v derby hrát každej zápas nebudem už jen proto, že tohle bylo derby na těch klucích bylo znát, že to prokletí Letný chtěli hrozně zlomit. Ale jednoznačně tam posun je, už jen v tom využívání hráčů, sestavy dávaj smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

kritizovat hrace, kterej hraje za Slavii na Sparte za priznivyho stavu 2:0 za to ze ma moc sebevedomi muze jenom blbec

Reagovat
fantomas

Starej se o ty svý borce...

Reagovat
PlackaSKS

zoufala snaha najit si dnes aspon neco...

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladam a mam nervy v kyblu... to je bez debat...

Reagovat
PlackaSKS

to sem totiz presne psal

Reagovat
Mr.Mike

barák je výbornej, ten už v příbram hrál dost slušně sem se divil Uhrinovi proč ho víc nestavěl..to i klidně na úkor toho Hušbauera

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Tohle je pro Spartu jeste milosrdny vysledek...s Ginem by to dopadlo hur.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl absolutní humus. Tohle není Sparta.

Už před zápasem, to šílený kreténství okolo Rosy.. Je mi jedno, jestli je zraněnej, člověk s tím počítá, ale tahle opičárna, kdy akorát dělají divadlo na lidi, je absolutně nedůstojná Spartě. Doufám, že Tomáš na tyhle zmrdoviny zareaguje.

Zápas otřes, opět absolutní nedůstojnost. Prohrát se Slavií ani nemusí být nějaká ostuda, je to derby, ale prohrát takhle? Ať Ščasný nechodí už ani na tiskovku, ještě by se zas vymlouval. Debil.

Ščasný ven, je mi docela i jedno koho Sparta vezme, jen ať dá šanci mladým klukům, jen ať není posranej až za ušima a snaží se do základu dávat víc fotbalistů, než běžců.

ACS!!

Reagovat
fantomas

Na co přesně narážíš tim druhym odstavcem (vážně míněná otázka)?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na to, že vedení mlžilo, jestli Rosa nastoupí, ale je veřejným tajemstvím, že má zraněnou achilovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o té celotýdenní mystifikaci. A pak není ani na lavičce. Chtěli natahat lidi, přidat tomu zápasu ještě víc prestiže. Kdyby řekli, že není fit a že je jeho start nepravděpopobný, tak by to byl daleko férovější přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Takže by bylo lepší, kdyby vyvěsili sestavu bez Rosickýho na twitter?

Asi taktizovali kvůli soupeři víc než kvůli nahnání fanoušků, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už dva týdny takhle taktizují

Reagovat
smazaný uživatel

Celý týden se o něm psalo. Kam se postaví v úvodní 11, jak bude hrát, kolik dá gólů. Přitom vedení i Rosa dávno dopředu věděli, že nenastoupí. Dělaj z lidí blbce a všichni jim to žerou. Noviny z toho maj $$$ za sledovanost a Sparta natáhne diváky. To je opravdu nedůstojné.

Reagovat
chytrejkluk

super výkon Sparty, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý..

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde Uhrin

Reagovat
raduinho

Šilhavý do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu krásná neděle. Jinak Sparta slabá jak čaj, čekal jsem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka

Reagovat
Logan

Nicméně můžete si nadávat na Ščasnýho jak chcete, ale v tom rozhovoru řekl naprostou pravdu, a mně se třeba i dnes líbilo jak reagoval na vývoj, ta střídání podle mě měla hlavu a patu ... no nic, pokud skončí, jsem jenom zvědavej koho místo něj, že by Franta?

Reagovat
smazaný uživatel

a co rekl ?

Reagovat
Logan

Nic, nevymlouoval se, řekl že si sedne s vedením a vyvodí důsledky (rezignace) ... přiznal že hrajou špatně a za nic se neschovával ....

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dik..

Reagovat
Hokaido

A teď se z něj jako máme posrat? Teď, když už se fakt nemá na nic vymlouvat?

Reagovat
smazaný uživatel

"Sedneme si s vedením, řekneme si, co teď může mužstvu prospět. Já na své židli nelpím."

Reagovat
Kang & Kodos

To věřim, že se ti líbil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je to jak je to, tak když na to hráči pod nim serou, tak prostě musí přijít někdo jinej, protože nemůžeš vyhodit 10 hráčů základu.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Spalovač šancí

Reagoval dobře na vývoj je sice pěkné, ale nějak zapomínáš, kdo udělal úplně debilní sestavu se 4 útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole jesteze sem musel bejt dneska v praci... i tak sem ale neskutecne vytocenej chce to dat vsem hracum mastny pokuty a idealne i fyzicky tresty

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne nudny zapas, ostatne jako kazdy zapas slavie nebo sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

*drtiva vetsina zapasu

Reagovat
Coutinho10

pořád tomu nemůžu uvěřit, že to je realita skvělej výkon všech až na pár závaru jsme to skvěle zvládli a nejdůležitější bylo oproti minulým derby na Letný, že jsme dokázali pojistit průběžný skóre 0:1 na 0:2 derby je naše...slávisti derby je naše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by skončil i Otava..

Reagovat
Hokaido

Ať skončej třeba všichni, ale prohraný a odchozený derby nám to nevrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tam i nadále budou tyhle pijavice, tak takových zápasů bude jen víc a víc. Co se tady za posledních osm let změnilo? Vždyť se akorát mění trenéři, ale nekoncepce a pijavice pořád sedí na svých židlích. .

Reagovat
Melda

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

? podobny transparenty se na Letny objevujou uz asi deset let v ruznejch intervalech..

Reagovat
Greny

tak kdo ? Straka? Pulpit? Uhrin?

Reagovat
HorajzmAmmann

Krejčí

Reagovat
C-M@ster

Kéžby všichni tři.

Inspiraci by vzal Dan z kanadskýho nároďáku. Celý by to vedl Csaplár.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek

Reagovat
Blasphemer

Žák

Reagovat
Blasphemer

feat. Hřídel

Reagovat
spider_8

Do zimy nějaký interim a potom napnout všechny síly a pokusit se získat Trpiše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to by byla fakt výhra brát kouče. týmu tabulky

Reagovat
spider_8

No, když myslíš. Podle mě je to v tuhle chvíli nejlepší kouč v lize.

Reagovat
Mr.Mike

mě se jako trenér líbí ale zas těžko říct jak by si vedl ve Spartě kde na sobě bude mít velkej tlak..podle mě to není moc trenér pro nás, ale pro tyhle týmy typu Liberce atd..

Reagovat
C-M@ster

On má Liberec vlastně peníze na dvě jedenáctky schopný hrát čelo Synot ligy a zaráz EL. Jen je Jindřich takovej packal, že to nezvládají. V podstatě Liberec brzdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam několik hráčů na pomezí reprezentace a každej post docela kvalitně zdvojenej.

Reagovat
spider_8

Trpiš na začátku sezony dost rozumně upřednostnil úspěch v Evropě, před úspěchem v lize. Díky tomu má Liberec 70 milionů a možnost parádních zápasů pro rozvoj svých hráčů, které nejspíš opět výborně zpeněží. Stejně jako loni. Očekávám, že v průběhu sezony ještě ztrátu v lize dožene a opět skončí na pohárovém umístění. A pokud ne, tak se nic tak hrozného neděje, už takhle udělal pro Liberec obrovský kus práce.

Ale jestli si myslíš, že je lepší způsob Mladé Boleslavi, která se celý rok honí za Evropou, aby to pak v prvním předkole posrala, tak prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, lepší vypadnout v prvním předkole, než hrát v lize o sestup.

Reagovat
spider_8

Aha, takže po 7 kolech už se ví kdo hraje o sestup.

Reagovat
C-M@ster

Hlavně finančně lepší.

A o hraní o sestup můžeš hovořit až za takových 15 kol pokud budou stejně nízko.

Reagovat
Kang & Kodos

Loni nebyl problém.

Reagovat
Greny

jenže loni tam byl : Bakoš, Pavelka, Šural, Shala, Koubek, Delarge, Rabušic, Sackey, Jefremov, Kerbr, Švejdík, Sackey

Reagovat
C-M@ster

a Pulkrab.

Reagovat
spider_8

Což je další z důvodů, proč je potřeba Trpiše ocenit. Klub mu rozprodal půlku kádru, ale on přesto dokázal opět postoupit do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechcete Surala zpatky?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Loni se v létě do toko kádru docela dost investovalo.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

*14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Trpišáka ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan Hašek, Gula, Ševela a nebo konečně nekdo ze Západu.

Reagovat
Whitemedia

Zeman

Reagovat
Rarášek

Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

já nechápu proč nezkusí toho Holoubka

Reagovat
Greny

nemyslím si že by ty primadony zvládl ukočírovat , leda ze by je vyhazel

Reagovat
Melda

Proč je nevyházet, když hrajou kulový?

Reagovat
Greny

protoze se vzdy lip vyhodi jeden trener nez 11 hracu

Reagovat
mario23

Není prostor na zkoušky.

Reagovat
frankiefcb

no právě dlouhodobě máte problém, že nedáte prostor perspektivnímu trenérovi a nabíráte dinosaury. Možná by neškodilo si někoho vypiplat. Jinak Holoubek je asistent vaši mlůádež a todost kvalitní zná. To by Vám klidně mohlo pomoci.

Reagovat
HorajzmAmmann

problém celýho českýho sportu...

Reagovat
Kang & Kodos

Ten nemá ani licenci, i když by se to dalo obejít. Další možnost je Horňák z juniorky, to je asi i docela reálný.

Reagovat
Melda

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

trenera, kterej nema absolutne zadny zkusenosti s dospelym fotbalem? yeah, sure..

Reagovat
frankiefcb

někde je musí nabrat. Hlavně, že Vám ti dinosauři v posledních letech přivedli jeden úspěch za druhým. Lavičku mám rád, ale o něm si taky myslím, ež mu trochu ujel vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

nad tema nasema primadonama musi bejt naka silna osobnost, ke ktery budou mit hraci respekt a odstup

Reagovat
frankiefcb

tak vyházet ty primadony a ještě ušetříte. Ono, když nemakaj ať jdou. Nicméně co ten Holzer, špatný nebo pouze nevole Ščasného.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo.. o asi nebude tak lehky ze jo.. Holzer nevim.. videl sem ho v jednom zapase a pohyb a nasazeni mu nechybelo, ale to bylo tak vsechno.. vubec to byl divnej nakup

Reagovat
frankiefcb

byla to jeho hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, tak jemu se nemuzes ale divit

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

bozi mlyny

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protože cesta s osvědčenými trenéry se vyplácí

Reagovat
Greny

Jinak ten Kadlec za tech 70 mega taky predvedl pekny kulovy

Reagovat
Kang & Kodos

Proč se na to vy tupý kokoti nevysrali už se Zlínem, když chcete odstřelit trenéra? Škoda, že jste od těch dementů z kotle nedostali pár facek.

Holek tam fakt mohl bejt místo něj dneska kdokoli. Jedinej, kdo si něco odehrál, byl Mazuch, Kadlec a za bojovnost Lafata, i když si za ty lokty zasloužil vyhodit. Zbytek by měl zejtra sbírat psí hovna a stříkačky. A na Holka pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou.

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě jsem zapoměl na Holka. Je to totální čurák.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
shitcool

Reagovat
Euphael

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Hyrax

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
technecium

Reagovat
Hokaido

Tohle fakt nechápu. Zase se klidně můžem bavit o tom, kdo na ten fotbal kouká a má svůj názor a kdo jen papouškuje pro tupý masy.

Kdybych si dneska měl vybral, kterej stoper byl na hřišti nejhorší, tak to bohužel byl Mazuch. Holek si odehrál svoje. Ta penalta byla docela neštastná, Zmrhal to udělal strašně chytře. Pochybil při ní i Karavaev, kterej se na Zmrhala úplně vysral, i když měl dva metry náskok.

Naopak Mazuch (a Koubek) může za první gol, když totálně nezvládnul ofside lajnu. Tohle by se nemělo stávat ani někomu v juniorce. Schválně si to pusť znova, jak zbytečně udělal několik kroků dozadu. Druhej gol je z části taky jeho (a Frýdka). Pokud jdou takhle dva hráči na brankáře, tak se obránce musí okamžitě rozhodnout, jestli bude spíš blokovat přihrávku na nabíhajícího hráče, nebo jestli půjde proti hráči s míčem. On se rozhodnoul pozdě a dal Zmrhalovi úplně zbytečný kvantum prostoru a času.

Ale jistě, budeme píčovat na Holka, protože je to cool.

Reagovat
smazaný uživatel

kdykoliv ma Holek balok, tak trnu, co se bude dit dal.. je na nem videt strasna nervozita a nulovy sebevedomy.. od hrace, kterej byl puvodne zaloznik bych ocekaval, ze da za zapas aspon par dobrejch prihravej, ale on to proste radsi posila furt na tribunu.. jeho (ne)ucasti v soubojich a totalni neduraz je vec druha... to, ze nestiha rychlostne bych vzhledem k rychlosti nasich dalsich stoperu jeste prekous

Reagovat
Aldeano

Ale on hraje od svého příchodu prakticky pořád stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jo tak Holek si odehrál svoje...

Reagovat
Hokaido

No... Že si odehrál svoje je hodně odvážný tvrzení, to je pravda. Ale horší než Mazuch prostě nebyl.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jeste k ty penalte - i kdyby ho ten mic netrefil do ruky, tam tam stejne sel jak uplne kokot tou nohou.. a kdyby rozhodci nepisknul ruku, tak si pro tu penaltu ten slavista pujde vic a rozhodci by musel piskat tak jako tak faul

Reagovat
Hokaido

Kdyby mu to nenarazil hlavou do tý ruky, tak by Holek ten míč odpálil ze stadionu, takže by to pencle asi nebyla... Ale to už řešíme píčoviny, penaltu bohužel udělal, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

Reagovat
TheAdy

Reagovat
mojmira

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by měl být pozápasovej report na ofiko stránkách

Reagovat
Mr.Mike

Lafata nejstarší a maká tam nejvíc z těch kluků..

a ty lokty..no někdy rozdal, párkrát zas dostal no..hlavně ze začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Straka teď popisoval sebe, ne?

Reagovat
Blasphemer

Taky sem si říkal.

Reagovat
Blasphemer

Dočkal neobešel ani jednoho hráče a ani s o to nepokusil. Slušný vysvědčení pro hráče, co má plnit roli kreativního záložníka.

Reagovat
frankiefcb

v repre

Reagovat
smazaný uživatel

no treba takovej Sural taky hraje zaklad v repre, ale realne by se mel o zaklad rvat tak mozna u nas v Cholupicich

Reagovat
frankiefcb

to je bohužel taky pravda.

Reagovat
db18

On ho nepřejde ani když se o to pokouší...

Reagovat
smazaný uživatel

On už je špatnej.

Reagovat
Miguel19

Tak když neumí 1na1

Reagovat
PlackaSKS

Ty vole... no krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Zničili Letnou

Reagovat
smazaný uživatel

humor ala Cundrcountrysou

Reagovat
monty25

Ne, alá Pat a Mat.

Reagovat
Riviera Kid

Čundrcountrysou byla občas dobrá.

Reagovat
monty25

Pitkin

Reagovat
smazaný uživatel

No no no no, ten mi mo mo mo moc vtipnej nepřišel.

Reagovat
Whitemedia

a vo vo vo tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Od fanouška Novotnýho bych čekal vřelejší přijetí.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladam

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Tenhe pán má prostě skvělej smysl pro humor.

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, tatarák.

Reagovat
LAM

Ščastný je hroznej tragéd.Nejlepší kádr v lize a hraje s nim takovou sračku.Doufám že poletí.

Jinak by mohl přijít Straka.To by aspoň makali na 100%

Reagovat
Greny

to by bylo dobrý kdyby prisel Straka, mancaft rozjebanej a Straka by mohl mit problém u fanoušku to by se nemuseli nikam posunout

Reagovat
smazaný uživatel

Franz zase by se udelala LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý nás povede Frank de Boer, přičemž smlouvu podepíše hned po zápase na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

idealni nacasovani

Reagovat
pingla

Kde je ten sparťanský krypl, co se mi tu smál, že z TOP4 je Sparta nejhorší? Když si se Spartou vytře prdel i Slávka

Reagovat
Rarášek

"V očích mužů ponížení, bezmocně otáčí dopravní značky.

Zranění lidé a ublížení z velmi těžké nakládačky .."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

17:55 Ščasný: Nepodali jsme dobrý výkon

Sparta nezvládla pražské derby a před vlastními fanoušky podlehla Slavii 0:2. "Nepodali jsme dobrý výkon, Slavia byla ve všech směrech lepší. Byla bojovnější, agresivnější, měla víc šancí a vyhrála naprosto zaslouženě. Po výhře nad Zlínem jsem čekal, že se zvedneme, nestalo se, takže si s vedením sedneme a budeme řešit, co dál......"

Zdenda žije v nějaké jiné dimenzi a vážně řekl, že snad Zlínem vyhráli, nebo je to chyba ČTK

Reagovat
smazaný uživatel

mel ulimatum, ze musi uz vyhrat ve Zline, ale nakonec mu stacila remiza, 3x brevno a spousta spalenejch sanci, tak to bral asi jako vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro něj je asi ten bod vlastně výhra.

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle byl jeden z nejhorších výkonů Sparty, kterej jsem na Letný viděl. Letos je to neskutečná bída.

Tohle už Ščasný nemůže přežít.

Reagovat
Liquid

Je to první ligová prohra Sparty !

Reagovat
Moribundus

Hned vedle prohry s Plzní hrající o deseti.

Reagovat
C-M@ster

Inte(H)r-Zbrojovka(A)-Budejovice(A)-Jihlava(H)-Beer Sheva(A)-Plzeň(A)

vyhra s interem, prohra v Brne, vyhra v budejkach a na jihlave, prohra s hapoelem a Plzni

Reagovat
Hokaido

6 výher, skore 24:0 a Ščasný na hrad.

Reagovat
Liquid

Zbrojovka je to nejslabší co Spartu může potkat

Reagovat
smazaný uživatel

no nic du nekam na panaka nebo to dneska nedam doufam, ze si zejtra v kocovine neprectu, ze nas prebira Martin Hasek

Reagovat
Blasphemer

Martina jsi trefil, ale bude to jiný Martin. Pan Martin Pulpit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si myslím, že Hašek by nebyl nejhorší varianta, nikdo jinej moc na výběr není Ale Ivan by pro vás byl asi nejlepší volba

Reagovat
ZB 07

Ale stejně bych chtěl vidět, co by dělali fanoušci Sparty, kdyby si měli prožít to, co v poslední době Baník, Slavia a my a spousta jiných tradičních klubů...když vidím tu hysterii po nepovedeným derby a několika druhých místech, tak si nedovedu představit, jak by reagovali, kdyby jejich tým sestoupil o ligu níže a nebo byl dokonce těsně před zánikem...

Reagovat
7kaka7

Tak ale je rozdíl když je klub celkově v úpadku a je rád že zaplatí vůbec nějaký hráče, nebo když má rozpočet a ambice drtit celou ligu a pravidelně mít úspěch v Evropě.

Reagovat
Hokaido

To se fakt nedá srovnávat.

Reagovat
ZB 07

Dobře, ale v této situaci byla třeba i Slavia a pak se dostala do potíží, tak bych opravdu moc chtěl vidět, jak by se s tím popasovali na Spartě...tohle může potkat každého...

Reagovat
Aldeano

Slavia byla ve stejné nebo lepší situaci možná tak ve 40. letech naposledy... Vím jak to myslíš, ale takhle to porovnávat opravdu nejde...

Reagovat
ZB 07

Mně jde spíš o to, že vy máte za sebou v poslední době několik opravdu velkých úspěchů v porovnání s mnou zmíněnými kluby a neustále se držíte na vrcholu ligy (poslední váš sestup snad většina současných fanoušků ani nepamatuje), ale stejně rok co rok vidím z vaší strany s výkony mužstva nespokojenost. A s těmi ambicemi máte sice pravdu, ale celkové jsem to směřoval tak, že by mě zajímalo, jak byste se popasovali se situací, kdy byste spadli na opravdové dno...možná byste si pak vážili toho, jak na tom jste...

Reagovat
Aldeano

Takhle ale přece nejde uvažovat a to nejen ve sportu. Tak v dost viditelném ústupu už jsme od roku 2005.. Vem si kde Sparta byla od 80. let až do začátku milénia.. Slavia má 3 tituly za 70 let to nemůžeš porovnávat....

Reagovat
ZB 07

No jestli je dost viditelný ústup posun z 1.příčky na druhou... Navíc já jsem jen chtěl naznačit to, že vůbec nevíte, co je boj o záchranu, jaké to je vidět na hřišti motat se hráče, kteří absolutně postrádají kvalitu hrát nejvyšší soutěž a ještě vám navíc za zády majitel potápí celý klub níž a níž...ale tak co, třeba na to časem přijdete...

Reagovat
monty25

Sparťani žijou pořád v jiný dimenzi. Pro ně je 2. místo neúspěch, takže jeden titul za pět let je prostě ústup z pozic (a to ani nemluvím o absenci LM). A je to fakt, vždyť v minulosti na Spartě prohrávali soupeři snad už v kabině, jak bývala dominantní...

Reagovat
Kang & Kodos

tohle se prostě dá těžko pochopit, když fandíš někomu jinýmu.

Reagovat
monty25

Spartě jsem fandil jako harant, takže o tom něco vím...

Reagovat
smazaný uživatel

Take je sparta sympatičtější, furt je to sice největší zkorumpovanej hnus ale lepší se.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůžeš pochopit. My Sparťani zase nechápem jak Slávisti nebo Baníkovci mohli dopustit nechat svuj klub takhle zničit a zmohli se maximálně na bojkot, to je opravdu řešení. Spartu si nedovolí nikdo vytunelovat a natahat tam 40 průměráků, protože by ho lidi po měsíci těchhle čachrů vynesli v zubech. Sparta je největší, nejslavnější a nejúspěšnější klub u nás s největší základnou, nejde srovnávat s jinými českými kluby ať už jí miluješ nebo nenávidíš, tak to prostě je a právě abychom si to postavení udrželi tak prostě nejde tolerovat určité věci. Nejde o to, že se hráčum nepovedlo derby, ale jde o to jak přistoupili k domácímu derby, k nejdůležitějšímu zápasu v roce, kdy by měli nechat na hřišti vše a oni hrajou naprosto bez zájmu. Byl to nejhorší výkon jakej si pamatuju. Ono se může prohrát i 5:0 s Barcelonou, ale musí se ti kluci prát za ten dres, kterej nosí.

Reagovat
smazaný uživatel

no žiješ v podobnym světě jak křéťa a zdenda, takže uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec, já naopak proti tomu jejich světu bojuju. Když už si koupim fotbalovej klub, aniž bych tomu sportu rozuměl, žil jím, dával mu 100%, tak se musim aspon obklopit lidma, kteří tohle udělají za mě. A trenéři co nestaví hráče na jejich pozice a nedokážou je motivovat aby makali každej zápas, ne jen jednou za měsíc do klubu jako je Sparta nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se takhle člověk uměl prát za sebe, za svou rodinu a za svoje zájmy. Za svou práci, své cíle a své peníze. Je vtipný takový příspěvek číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno co děláš, dělej naplno!

Reagovat
ZB 07

Fajn, asi to opravdu nemohu pochopit. Ale dívej, nahoře tam Sparťan píše "pro nas je druhy misto nebo prohra se Slavii jako pro vas sestup nebo boj o zachranu.", ale to je přeci úplný nesmysl.

Sice ano, byli jste zvyklí dominovat, být nejlepší, ale stále jste na vrcholu a každoročně bojujete o mistrovský titul, o čemž by se nám, fanouškům tradičních klubů, mohlo jen zdát.

A stále mi nikdo nevymluví fakt, že dokud nepoznáte, jaké je být v opravdových problémech, tak přeci nemůžete tvrdit, že je stejné být v existenční krizi a nebo párkrát za sebou nevyhrát ligu.

A když se ti kluci neperou o dres klubu, ve kterém nastupují, tak je bojkot opravdu jediným rozumným řešením...to, co tam předvedlo dneska několik těch "fanoušků", budou hráči považovat jen za výlev pár šílenců, jež budou srovnávat s Baníkovci, zatímco, až budou hrát na prázdným stadionu, tak si třeba uvědomí, že někde dělají chybu.

S podobným problémem se mnoho a mnoho let potýkáme v Brně, kde už však v těchto chvílích bohužel ani němá kdo bojkotovat a chodí opravdu jen ti nejvěrnější...

Reagovat
smazaný uživatel

To, co Sparťan nahoře píše, ti může být jedno. Tady se píše lecos. I ten Sparťan, co se sebere a jde se prát na hřiště. Jsou lidi, kteří chápou, co píšeš. Ale ti nemusí psát takové nesmysly, ani si tu podřezávat žíly. S jinými se bavit nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spartu titul úspěch, druhé místo a dál neúspěch, tak to prostě je, stejně to maji v Realu, Bayernu, Juventusu a každém největším klubu v zemi. Samozřejmě když se nepovede titul a udělá se pěknej výsledek v Evropě tak je to úspěch i tak a důležitý je skončit v lize na pohárech, když už ten titul neklapne, nedá se dělat každej rok, to je jasný, ale když pod Křetínskýho vedením čeká Sparta na titul 3,4 roky a přitom o něj hraje tak nemůžeme být spokojeni. Kdybychom měli uvažovat jako ty, tak se stane ze Sparty obyčejnej klub jako ty ostatní.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bohemka ukázala, že z existenční krize se dá dostat, když se najde dostatek lidí, kterým na klubu záleží a o to se ve Spartě s milionem fanoušků nebojím. Když přijde období, kdy se bude klub motat kolem středu tabulky tak to holt člověk nějak bude muset překousnout a doufat, že bude líp. Já to teď dobře znám skrz AC Milán. Ale když hraješ každej rok o titul a třeba 3x za sebou neuspěješ, tak je to podobný jako když fandíš klubu co hraje pravidelně o záchranu a spadne, postoupí a zase hned spadne.

Reagovat
ZB 07

A zase jsme u toho porovnání, že skončit druhej je stejný jako sestoupit. Jak to víš, když jsi sestup, předpokládám, ještě nikdy nezažil? Tohle bych bral například u klubu jako Hradec, kde by to takhle mohli brát, ale určitě ne u týmů, které jsou zvyklé hrát nahoře a patří mezi historicky nejúspěšnější kluby v ČR (hned po vás samozřejmě )

Jinak Bohemka je v podstatě rodinný klub, kde si zakládají na tradici a ukazují, že fanoušci mohou dokázat opravdu hodně a nemusí kvůli tomu ani nabíhat na hráče...

Reagovat
Aldeano

Já jsem byl na Bohemce před rokem 2005 několikrát a že by tam bylo plno se říct nedá...

Reagovat
ZB 07

Kde píšu, že by tam mělo být plno?

Reagovat
Aldeano

Jen mi jde o ten hype, jak je to po tom roce 2005 strašná srdcovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Všimni si, že píšu právěo klubu typu Hradec, Budějky atd. Samozřejmě, že Baník nebo Slavie když hrajou o záchranu tak je to špatně a sestup to už je nedůstojné toho klubu. Já nejsem zastánce honění hráčů po hřišti, to je blbost. Ale dát jim najevo, že takhle ne potřeba je.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, kam tím míříš. Nemá cenu řešit. Podívej se na jiné ligy. Všude jsou fanoušci a lidi s nízkým IQ a demencí. V každé lize se najdou embria, co pak dokáží útočit na hráče atp. Tomu se nevyhneš. Já bych spíš položil jinou otázku. Když se dokážou ti "fanoušci" Sparty nebo jiného klubu takhle chovat, zajímalo by mne, co oni mají za práci a jak k ní přistupují. Vzhledem k IQ, které ukazují, asi leda tak někde zametají chodník. Protože jinak by neměli čas a ani myšlenky tohle provádět. Ti hráči mají evidentně psychický blok, nemají motivaci. Z těch lidí, co tu zuří a chtěli by je do jednoho zastřelit a jít hrát sami, kdo z nich má v práci perfektní výsledky každý rok, neupadá motivace a vše je v pořádku? Co vůbec za práci dělají? Asi tak.

Reagovat
ZB 07

To si říkám také, přece když ti v tvojí oblíbené restauraci udělají několikrát za sebou hnusný jídlo, tak už tam přeci přestaneš chodit a ne, že půjdeš fyzicky napadnout kuchaře....

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby místo něj příšel dobrej kuchař, tak co by ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si pak tu restauraci aspoň měsíc řídit a toho kuchaře najít.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá přirovnat i k dalším věcem. Viz výše. Ti lidi mají vygumované hlavy. Jinak by se takhle dokázali prát za sebe, svou práci, za své zájmy a za své cíle. Neříkám, že láska ke klubu nebo fanouškovství je špatné. Ale vše má své meze. Existuje vůbec v Praze nějaké místo, které je třeba obrandováno Slávistickými znaky, trofejemi atp? Či Sparťanskými? Když koukám na magazín EL, u některých klubů v Evropě a jejich městě to tak je. Říkám si, že být to u nás, kolegové z druhého tábora to jdou vypálit. Doba kamená.

Reagovat
ZB 07

No spíše mě mrzí, že to tady podporujou lidi, který jsem doteď považoval za rozumný...Názory jako, že si hráči nezaslouží nic jiného než násilí mi přijdou úplně zcestný.

A já třeba na svůj klub nedám dopustit, ale i kdybych viděl, že za něj nastupují hráči bez vůle za něj bojovat, tak se za nima přece nerozběhnu s dělbuchama...

A jinak celkově mi přijde prezentace našich klubů v ČR celkem bídná. Ale zase v různých městech Evropy je přeci jen trochu jiná mentalita a to úplně porovnávat asi taky nelze...

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávat dnešní akci s tou Baníkovců je samozřejmě úplně mimo. Tady se to každému povídá, ale kdyby tady každý uživatel cestoval po světě za svým klubem, dával do toho ročně několik tisícovek a ve výsledku viděl, jak hráči v Anglii po odchozeném zápase ani k fanouškům nepříjdou či jak odchodí bez zájmu derby, tak by na to koukal jinak..Dlouho žádná reakce nebyla, ale za dnešek si nic jiného nezasloužili, však se svými výkony vysmívají fanouškům.

Reagovat
ZB 07

To ani neporovnávám, když už bych měl porovnávat s Baníkovci, tak jedině to, co předvedli v Rýmařově, kde jejich tým vypadl s o 2 třídy slabším soupeřem a navíc na hřiště vběhli "jen", aby hráčům strhli dresy (a ani tohle nepodporuji)...kdoví, co měli ti vaši inteligenti v úmyslu dnes, ale nic přátelskýho to asi nebylo..

Navíc sice říkáš, že utrácíš tisíce, abys jezdil za svým klubem po Evropě, ale vždyť tě nikdo nenutí ne? A ani nevíš, jak rádi bychom za svým klubem jeli po Evropě my, ovšem tu možnost bohužel nemáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Nenutí, ale fandím klubu a budu chodit vždy, i když se nedaří. Ale že jsou lidé, co nehodlají tolerovat odchozené domácí derby, to naprosto chápu ( dost lidí jsem poznal, věř mi, že jezdí všude). Hráčům prošlo hodně výbuchů, i domácí prohra s Plzní 0:3, ale čeho je moc, toho je moc. Je rozdíl prohrát a podívat se do zrcadla se slovy, dal jsem do toho vše a prohrát s tím, že se na to totálně vykašlu. Což nepřímo přiznal Kadlec po zápase. A zvlášť v derby a zvlášť po tom, co fanoušci již několikrát dali svůj hněv najevo a zrušili děkovačky.

Reagovat
ZB 07

V tom ti rozumím, také chodím na každý domácí zápas, na který můžu, i když hrajem skoro každej rok opravdu otřesně (proto si asi ani nedovete představit, jaká to loni byla euforie, když jsme po 11 letech byli tak blízko blbýmu předkolu EL), jenže i kdyby se mi hráči vyloženě vysmívali do očí, tak bych tak jako vaši přiznivci nikdy nereagoval...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je o emocích. Já se mohu vžít do vaší situace a ty zas do naší. Představ si, že by Brno mělo rozpočet jako my, každý rok ambice na titul, poháry, nejlepší mládež atd...Vaši hráči by ovšem za velké prachy předváděli ochozené výkony, nulovou bojovnost, nezajímal by je názor fanoušků a jako bonus se vykašlali na pro vás nejdůležitější zápas roku. Že by za vás hrála vesměs parta žoldáků zatímco nejlepší mládež v republice by se musela rozehrávat ve Vlašimi, juniorce atd, protože jste zrušili nesmyslně béčko a ta mládež by pak v televizi jen sledovala, jací žoldáci bez vztahu ke klubu jim zabírají místa. Ty bys jezdil všude, doma - venku, liga - poháry s nadějemi, že se to zlepší a ono nic. Dokázal by si pořád mít tenhle postoj nebo bys chtěl taky reakci? Pokřiky, ať hráči bobují za klub by nebyly k ničemu, naopak by se jim hráči smáli a zároveň je nechápali, váš majitel by i přes to vše nedělal žádné změny, naopak by do klubu přivedl dalšího bývalého pracovníka z Novy.

Reagovat
smazaný uživatel

*odchozené

Reagovat
smazaný uživatel

*bojují

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

nicmene "bobuji za klub" je tez dobre

Reagovat
ZB 07

Já si tak říkám, že se do vaší situace vžít snad ani neumím

Ale vážně...zcela rozumím tomu, že vám toho vedení spoustu navykládá a výsledek na konci sezony třeba není takový, všechno to, co jsi napsal musí být určitě znepokojující, ale sakra furt se to dá řešit nějak normálně.

Dnes jste předvedli strašný výkon, to je jasný, ale co myslíš, že si z toho závěru zápasu a náběhu pár bláznů vaši hráči odnesou? Já myslím, že vůbec nic. Navíc tady píšeš, že za většinou nelogických kroků stojí ti, co klub řídí a ne ti, co za něj hrají, tak proč si vylívat emoce tímto způsobem?

Všechno je to vzájemných vztazích klubu a fanoušků, pokud je špatnej, tak je někde chyba, ale určitě není jen na jedné straně.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale jak se to dá řešit rozumně? Vážně, napiš jak. Já to totiž už nevím. Zkusilo se už hodně způsobů včetně domluvy, nezabírá nic, tudíž se začalo jednat už radikálněji. Já na hřišti nebyl, popravdě bych na to neměl ani koule, ale vážně už nevím, co jiného se má zkusit.

Reagovat
ZB 07

Už jenom napsat, že si hráči nezaslouží nic jiného než násilí...no sorry, ale tohle je podle mě fakt strašná blbost.

A zatím mi nepřijde, že byste zkusili všechny metody, jak hráčům vyjádřit nespokojenost s jejich výkony, ale útočit na ně by měl bejt úplně poslední krok (nebo nejlíp žádnej).

A on ani ten bojkot není úplně od věci, jezdíte za nimi všude, všichni jsou zvyklí, že i když nic nehrajou, tak stejně je furt někdo povzbuzuje, ale až uviděj na pár zápasech prázdný domácí kotel nebo sektor hostů, tak si uvědomí, že asi něco nedělají dobře.

Furt tady zmiňuju Baník, tak ho zmíním i teď, ale koukni, jak z každýho rozhovoru jde cítit, jak si svých fanoušků teď vážej a pak jim třeba i ten jeden exces jako s Opavou, odpustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to, protože si hráči myslí, že jim všechno projde, ale jeden takovýhle rozeběh je může opravdu vystrašit. To, že jsem to trochu přehnal je druhá věc, ale frustrace je prostě veliká. Bojkot podle mě bude brzy také vyhlášen, ale věř mi, že jim to bude jedno. Hráči si fanoušků vůbec neváží, to vidí myslím každý. Za Baník teď hraje mnoho odchovanců a hráčů, co mají ke klubu vztah, to se o nás říct opravdu nedá. Teď se možná trochu pochlapí, když se vymění trenér, ale oni tu lenost a pohodlnost mají v sobě. Je jen pár výjimek, kteří dokážou bojovat zápas co zápas a to je např. Lafata.

A já bych řekl, že se tedy krom bojkotu udělalo vše a doteď to bylo v klidné míře, u téhle akce je aspoň naděje, že už si toho všimne Křetinský a začne něco dělat. Doteď to vypadalo, že je se současným stavem klubu spokojen.

Reagovat
ZB 07

No myslím, že tenhle zápas byl pro ně dostatečně velkej vykřičník a snad už začnou hrát teď ve čtvrtek proti Interu.

Ale fakt by mne zajímalo, k čemu by došlo, kdyby se dnes fanoušci dostali až k hráčům. Fakt si nedovedu představit, čeho všeho by byli ti šílenci schopni...

Každopádně pokud už začnete bojkot, tak laskavě až po zápase v Brně. Hrát doma zápas proti Spartě za neúčasti hostujících fans by bylo pěkně o ničem..zvlášť když tu s hosty celej rok pomalu nikdo nepřijede...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal, většinu od pohledu znám, takže zas nečekej, že by jim nějak hodně rozbili držky...Ale svlékli by je z dresů a chtěli vysvětlení, před kterým hráči zdrhli už v Anglii. Do konce roku mají hráči doufám po děkovačkách a to i kdyby porazili Inter (haha). Bojkot v Brně by byl vlastně fajn, ale on nebude třeba, stejně nám zavřou stadion.

Reagovat
ZB 07

To si nemyslím. Kdyby ten náběh přišel v průběhu utkání, tak možná, ale takhle přijde asi jen pokuta...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že to bude mít moc velký vliv, v rámci prevence zavřou minimálně kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

No pozor, odchovanci teď za nás moc nehrají. Ale tady je to hlavně proto ze u nich není taková kvalita což se ukázalo v poháru. Jinak bychom je rádi nasazovali no..

Reagovat
Mr.Mike

zrovna sem dneska srovnával zápas s Plzní a dnešek..s Plzní sem byl na Letný, a že to bylo utrpení ale storkrát lepší jak dnešní derby..měly sme aspoň šance a něco málo sme hrály..dneska hrozná tragedie..za dobu co fandim Spartě tak ne-li nejhorší, tak jeden z nejhorších výkonů doma

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, dnes to byl od hráčů podraz od první do poslední minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Sahat na hráče je picovina. At si každý říká co chce. Pořád je to sport. Chápu že pro někoho to je všechno ale ať si každý říká co chce, nejde o život. A za odchozeny zapas mají být hráči servani, mozna i nějaké to pivo ma na ně přiletět ale rozhodně ne fyzicky kontakt..

Reagovat
smazaný uživatel

To je nevhodné přirovnání, protože, kdybych to vzal doslova, tak bys musel změnit klub, kterému fandíš. Takový lidi jsou, ale to nejsou fanoušci. Když by ti na té restauraci záleželo, tak promluvíš s majitelem, že ta kvalita jídla šla dolu ať si promluví s kuchařem, tohle udělá dalších x lidí a ten majitel to bude muset řešit, pokud nechce restauraci zavřít až mu tam přestanou chodit lidi.

Reagovat
ZB 07

Jo, v tom s tebou souhlasím, ale promluvit s majitelem se přece ve fotbalové terminologii dá udělat úplně jinak než po zápase útočit na hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky nikde nepíšu, že souhlasim s naháněním hráčů po hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě každý den není posvícení, ale těžko se můžeš vykašlat na největší projekt v roce a očekávat, že z toho tvoji nadřízení nevyvodí důsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele o tom jsem se jednou bavil s kotelnikem od nás. A někdy by ses divil co je v kotli za lidi. I těch co dělají největší bordel. Mj. odborný právník, chirurg apod. Jen se prostě potřebují někde vybourit, protože v práci nemůžou. Nemůžou někoho píchnout do oka na sále jen proto že mají blby den. Samozřejmě většina těch individuí budou asi prostejsi lidé max se zakladkou a s prací jak píšeš. Nicméně fakt tam najdeš i "lepší" zaměstnání

Reagovat
Kang & Kodos

Sparta je unikátní klub, tam nemůže bejt klid, kdyby měli jednu slabší sezonu na způsob Slavie, která byla najednou po těch titulech kolem 8. místa, a nebejt Číňanů, je tam doteď. Jestli si pamatuješ, jaký byla Sparta celonárodní téma, když jsme byli za Hřebíka kolem 10. místa, a jaká byla atmosféra...

A chybějící kvalita by se dala odpustit, kdyby tam běhalo 11 Dostálů, Bortelů a bůhvíco ještě, tak bys byl rád, že to odjezdí. Ale když furt posloucháš, že máš nejsilnější Spartu za 10 let, a frajeři ti celý září nevyhrajou, a zakončí to odchozenym (!) domácím (!!) derby (!!!!!!!!!!!!!!!!), tak je mírná hysterie určitě na místě.

Reagovat
ZB 07

Fajn, vy posloucháte, že máte nejsilnější Spartu za 10 let a stejně hrajete Evropu proti zvučným soupeřům z celé Evropy a my posloucháme, že naše kluby jsou stabilizované a už je čekají lepší zítřky a přitom stále žijeme v nejistotě, co s našimi týmy bude, tak si vyber

Navíc nejste jedinej tým, kde hráči občas nezvládnou důležitý zápasy. Ale aspoň mají kvalitu, u nás to je tak, že nejsou finance, hrajou tu hráči, co moc kvality nemají a ještě na to kašlou...to je potom k vzteku...

Reagovat
Kang & Kodos

Akorát, že u vás je někdy líp (třeba loni), někdy hůř (rok v 2. lize), stejně jako v jinejch týmech. U nás je už 11 let... tak nijak. Každej rok hrajem o titul, aby jsme to většinou posrali. Skoro každej rok hrajem o LM, aby jsme se tam nedostali. Je to dlouhodobá lehká frustrace. Občas se povede něco hezkýho, jako třeba loňská EL, nebo sezona 13/14 pod Lavičkou, kdy si říkáš, že by to už mohlo bejt jako dřív, a pak se spadne zase zpátky. A zrovna teď je ten kontrast jasně vidět. Reprezentanti na každym postu a prej nejsilnější Sparta za x let X 4. místo v lize a odchozený derby. Prostě je u nás permanentmě lehký napětí, který okamžitě přeroste v problém, když se kratší dobu hodně nedaří. Což teď určitě platí.

Reagovat
ZB 07

To ano, ale tím pádem se zase dostáváme k té mojí původní myšlence, že žít v "permanentní nejistotě", jestli vyhrajete ligu a nebo jestli váš klub třeba za pár let už vůbec nebude existovat, je furt podle mě celkem nezanedbatelnej rozdíl.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, jsme rozmazlený zmrdi zvyklý na to nejlepší, to je jasný

Pár let ve sračkách by nás určitě donutilo spokojit se s málem. Podívej se jak se "večně druhý" loni radovali z 5. místa. Jak najednou baníkovcům stačí, že tam je solidní majitel. Ale na lepší se zvyká rychle, a sparťani jsou zvyklý už 30 let

Reagovat
ZB 07

No právě...a pak by se vám ještě moc stýskalo po těch letech, kdy jste bojovali o titul. Držíte se na vrcholu opravdu dlouhou dobu a myslím, že už toho byste si měli vážit. Dříve jsem také bral každé umístění ve spodní polovině tabulky jako úplnou tragédii, ale později mi došlo, že může být mnohem hůř.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Tak jestli ti jde jen o tu zlomyslonost, tak tě jistě potěší, že pravidelně chodím na Viktorku Žižkov..

Viděl jsi hráče svého oblíbeného klubu trénovat v parku?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

fajn, to asi netrumfnu

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Vítěz dne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Slavia má fakt jen tři tituly za 70 let.

Reagovat
Uwe háže buly

sem si taky říkal, že je to nějaká blbost..

Reagovat
Aldeano

hh

Reagovat
Aldeano

A jestli teda narážíš na samotný zájem o klub, zvlášť mediální, tak ten by pochopitelně zůstal. A co se týče fans na stadionu, tak za posledních nevim třeba 10 let jsem byl na hodně zápasech kde bylo třeba 3k lidí...

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

mozna este za Korbela

Reagovat
Aldeano

Potenciál na i byl...

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
r.mrazik

Už ho vyhodili?sakra...

Reagovat
Liquid

Ohlasy sparťanů po derby:

Rosický: "Takhlec špatné chlebíčky neměli ani ve VIP lóži na Higbury."

Kováč: "Ani na Upton Parku...."

Šural: "Vybral jsem si špatnou část Prahy, může za to debil agent...."

Dočkal: "Byl to klidný zápas, že jsem již během první půle stihl odeslat 3 mms".

Neznámý fanoušek z kotle Sparty: "Po útoku těžkooděnců jsem toho naběhal víc než oba Kadlecové dohromady."

Konaté: "Nehraju proto, že jsem ve trenérech Sparty objevil rasistické sklony." Pusťte mě do Slavie !!"

Baranek: "Hráči potřebují probrat psychicky, proto se pustupně vystřídají u nově příchozího psychologa Daniela Landy, kdo jeho proceduru nezvládne tak ve Spartě skončí, první půjde na řadu Konaté, pak Costa."

Křetínský: "Mužstvo potřebuje nový impulz. Proto ještě dnes podepíšeme kontrakt s Radiem Impuls jehož jméno ponesou od zítra hráči na dresech."

Reagovat
Messy<3

Reagovat
smazaný uživatel

3 2 1... ha ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si to vzal?

Reagovat
Uwe háže buly

hm, ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se horko těžko dá ocenit akorát snaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to tou akcí po zápase neskončilo a bude se v následujících hodinách a dnech pokračovat. Ty líné svině si nezaslouží nic než násilí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jim určitě pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je u prdele, co jim pomůže, vypustili derby a za to budou nést následky, hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

prohráli derby - zaslouží si kulku do týla

Reagovat
smazaný uživatel

Prohráli úmyslně derby, to je trošku rozdíl, nemyslíš?

Reagovat
pepinho2

škoda, že se nepočkalo, jestli přijdou ke kotli, nebo se poserou..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale spíš škoda, že tam policajti byli tak brzo....Zůstal si tam na tu akci?

Reagovat
pepinho2

jo, pak poldové se stáhli víc do středu, začlo hořet, naběhli hasiči a odešel jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ty líné vymleté svině, co vtrhly na trávník?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřipadalo mi, že by byli líní, když svým během donutili hráče předvést největší snahu za celý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia potěšila Frydrych

Reagovat
Liquid

za mě hráč zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Fryda top vykon a nebylo to poprve... hlavne,ze ho tu spartani loni strasne hejtovali kdyz se mluvilo, ze by mel jit k nim a staveli nejakeho Poloma, ktereho nechcou uz ani v Bolce, o nekolik parniku vys

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Liquid

jak tu Losinho psal před sezónou, že s tím co do Sparty přijde to musí a bude Sparta válcovat, že o jejím titulu nebude pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

Takových je v každé lize na titul několik. Ale vždy to v hlavě ukočíruje jen jeden za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jaké jsou ty chlebíčky?

Reagovat
Losinho

furt to platí

Reagovat
smazaný uživatel

Radši jsem byl zahrát prales a udělal jsem dobře. Zlatý časy taktiky nakopni a běž, a obrany v čele s Pamičem...

Reagovat
Liquid

kde je mu vůbec konec

Reagovat
smazaný uživatel

NK Rovinj, 3. chorvatská liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25
Reagovat
Gryphonheart

Ted uz jen Hrebika misto Scasnyho a dalsi titul je doma

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

jo a k Mešanovičovi: Von má 3/4 branky volnou a zkouší jesličky po tom co pokurvil 2 jisté góly

Reagovat
C-M@ster

Jinak jak to jako mohla nebýt penalta to od Lafaty?

A rozhodčí na to čuměl ze vzdálenosti pár metrů.

Reagovat
Coutinho10

David Sobišek ‏@davidsobisek 50 min.před 50 minutami Praha, Česká republika

Po #286derby mi řekl Zdeněk Ščasný, že se asi domluví s vedením na svém konci ve Spartě. #SPASLA #prvniliga

https://twitter.com/davidsobisek/status/780078146913759232

Reagovat
oli9

Ščasný není trenér....to je komik

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si skoro jist, že nás bude trénovat Hašek. Otázka je, který.

Reagovat
papanegra

Tak to snad Dominik

Reagovat
Blasphemer

On netrénuje. On baví.

Reagovat
Blasphemer

JUDr. Michal Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

tenisáček

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že je to jedna z mála funkcí, které mu ve výčtu chybí.

Reagovat
Riviera Kid

Jaroslav

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, ty tvoje zaručený informace nebere nikdo vážně. Vždycky kecáš. Žádnej Hašek nás trénovat nebude. Já to vidím na jednoho z dvojice Trpišovský-Holoubek.

Reagovat
pepinho2

Holoubek nemá potřebnou licenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako hlavní trenér bude psán někdo kdo jí má a během toho si jí Holoubek dodělá.

Reagovat
pepinho2

Hašek, Hašek, Gula, o těchto jsem četl

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem tu teď nějakou informaci? To je tip ty kryple. Vlastně je mi tvůj názor je mi upřímně úplně u prdele, dokonce se divím, že si dokázal vstát od TV z gauče a napsat tuhle sračku. Platí to co psal i erwin, na mě nereaguj. Od člověka, co tu nedávno psal, že radši bude koukat na Real než na Spartu nechci číst už vůbec nic.

Reagovat
Riviera Kid

Dneska uz ani vstavat nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tě rodiče moc dobře nevychovali, když takhle lidem nadáváš. A pro tvou informaci, já televizi nemám. A co je špatného na tom, když fandím dvěma týmům a oni hrajou ve stejný čas, takže se mohu dívat jenom na jeden tým, nemohu přeci sledovat oba dva zápasy najednou. A já tě také o něco požádám. Buď na zdejší lidi milejší, nenadávej bezdůvodně lidem, které neznáš a kteří se s tebou baví slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bezdůvodně nenadávám, ty mě tady obviňuješ z nějakých lží, přičemž jsem se sekl jen jednou a to minulý týden. A na takové obviňování ale opravdu nemám náladu. Napiš mi tady seznam mých lží a můžeme se bavit slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zaznamenal tvou lež před týdnem a na základě toho jsem se domníval, že tohle je tvoje další "zaručené info", u kterého je na 99% jisté, že nevyjde. Teď už vím, že jsem to pochopil špatně, že to je pouze tvůj osobní tip, tak se ti omlouvám. Rád přijmu také tvoji omluvu za tu nadávku, kterou jsi mě označil a doufám, že se budeme bavit už slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se nedá říct, že bych nějak lhal, Ščasný skončit po ztrátě měl, problém je v tom, že se z neznámého důvodu usoudilo, že se hra týmu zvedá, což se dnes samozřejmě nepotvrdilo.

Ok, tak se ti omlouvám taky a necháme to už být, mluví ze mě emoce po derby, ale fakt mě vytáčí, když mě někdo obviňuje z lží. Nadávky mi nevadí, ale tohle ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už nezjistíme, jak to bylo, ale před zápasem si tvrdil, že když remizujeme, tak Ščasný zaručeně končí, což se nepotvrdilo. Ale tak nechme to být.

A díky.

Reagovat
Aldeano

Tak kdo přijde? Doufám v Ivana Haška, bojím se Martina nebo něčeho podobného..

Reagovat
Hokaido

Ty jo, na Ivana bych byl fakt zvědavej. On+asistent Holoubek, to by byla paráda.

Reagovat
pawelFCB

Frydrych, Pavlenka -

Holzer -

Reagovat
vrabejka

Výborně Slavia Ztráta Sparty se nám velmi hodí

Třeba se bude Sparta a Plzeň mezi sebou prát a my Zlín třetí vzadu budeme slavit mistrovský titul

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jenom jedna rada, když chceš vypadat jako věrnej fanoušek jednoho týmu, tak je trochu blbý psát "my Zlín", to zavání tím, že fandíš v ČR ještě někomu jinému a to ty přece nefandíš. Takže příště jenom "my".

Reagovat
pawelFCB

Takove fanousky uspechu nesnasim. Pristi sezonu treba prejde k Brnu..

Reagovat
vrabejka

k tomu zradcovi Habancovi nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, aspoň trolling ti jde

Reagovat
vrabejka

to by ten post nezněl tak skvěle

Reagovat
Whitemedia

Běž se zabít.

Reagovat
vrabejka

chápu tvou frustraci z krize Chelsea ale proč hned ta ostrá slova.

Reagovat
Whitemedia

To, aby si chcípl jsem ti psal dřív, než nastala nějaká krize v Chelsea. Jen nemám rád, když si přidáváš do oblíbených tým, kterému se zrovna daří a pak tady pod každým článkem píšeš my Zlín.. prostě si troll a to ti jde dobře, daří se ti mě vytáčet a to je tvůj životní úděl, holt se s tím musím smířit..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob ho, praskne mu cévka.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez zrůdo!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Tataráček na scénu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrat se muze,ale ne takhle,vysrat se na vyprodany derby je kumst Dneska to bylo na to svlikani dresu opravdu zraly..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Scasny ven! misto nej jedine Ivan Hasek nebo klidne Holoubek..

Reagovat
smazaný uživatel

to jo škoda že na to nedošlo

Reagovat
Mr.Mike

doma sem snad takovejhle výkon od Sparty neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Pápá Zdendo, už je čas,

hráči na to neskutečně serou,

jednou se k nám třeba vrátíš zas,

už teď mě z toho nervy berou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný už několikrát řekl, že až skončí ve Spartě, jde do důchodu.

Reagovat
Manik...

Možná čekal, že ještě pár let vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on říkal, že už po konci v Teplicích chtěl jít do důchodu, ale najednou se ozvala Sparta a tak si prodloužil trenérskou kariéru.

Reagovat
Manik...

Tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, ted seaspon dozvíte proč Kozel odmítl Slavii. Ale jako ta jeho minulost, to je velké minus.

Reagovat
Hokaido

Co ty fetuješ a kde to koupím?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti to řeknu a začneš fetovat taky. Zapomeň.

Reagovat
Znalec
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tatarák 2.0

Reagovat
Greny

Asi se bude jednat se Žilinoy (Gula) Konecny to na twitteru naznacje

Reagovat
smazaný uživatel

Což není špatná volba..

Reagovat
monty25

Bývalý hráč Viktorky Žižkov, snad ho mám ještě podepsanýho...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
San Iker

A co ten Gula dokázal (regulérně se ptám)? Na Slovensku kraluje Trenčín, předtím Slovan ne? Poháry Žilina taky dlouho nehrála, ne?

Reagovat
pepinho2

No rozjel Trenčín a myslím, že minulý rok hrála proti Bilbau

Reagovat
exse

Na papíře vypadá skvěle. Z ničeho rozjel Trenčín, výborně pracuje s mladýma, praktikuje ofenzivní fotbal a hlavně má jasnou vizi a nebojí se ji plnit ikdyž jde proti proudu, což v našem fotbale absolutně chybí. Otázka jako vždy je, jestli nevypadá tak dobře, jen díky tomu jak je slovenská liga slabá, ale to ukáže až případná realita.

Reagovat
San Iker

Zní to zajímavě, ale dokud budou ti žebráci z vedení pořád u koryta, tak stejně nevěřím, že nějaký pořádný trenér-vizionář, bude mít reálnou šanci něco tady vybudovat...

Reagovat
kezba1

Reagovat
ZB 07

luxus fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Prague pride

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

modrá, žlutá, červená...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako v polsku čtvrtá liga

Reagovat
pawelFCB

Hele, na ceske pomery super...tady toto nejde porovnavat s polskou scenou..to je stejny,jako porovnavat nasi ligu s PL... A zajimave,ze se tomu smeje fanousek Olomouce...

Reagovat
doNny

Směje se fanoušek Sigmy a ještě Židzewu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo wisla vymenila slask za Widzew Ruch, chápu frustraci

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

jude slavie

Reagovat
C-M@ster

Fatai pěkně, ale jinak je ta ruská liga směšná... drtivá většina zápasů je do dvou vstřelených gólů. Takže dát tam gól má velkou váhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho je velká škoda, ale v momentální situaci by pro nás byl stejně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál frydrych? thx

Reagovat
db18

Zase ukázal, že má lepší vedení míče než Gino. A před koncem poločasu obešel Frýdka a poslal míč do tutovky na Murise (který teda netrefil)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší ráč zápasu. Za sebe nikho nepustil a směrem dopředu byl lepší jak van Kessel, přesně jak říká kolega nademnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jaroslav Plasil ‏@JaroslavPlasil

Jestli teď bude #sparta dobře pracovat se záznamem průniku fans, mohla by konečně najít adekvátní náhradu za Krejčího #derby #rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

to asi neni ten z bordeaux ze?

Reagovat
db18

Nene reportér z radiožurnálu, hodně často ze sportu zpravuje o tenisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zas nedávaj Dohráno a serou tam nějakej debilní hokej? Nejdřív to vysílaj ve 2 ráno kvůli olympiádě, teď kvůli hokej. Kokoti

Reagovat
pawelFCB

hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně teď někdo dal gól (Tým Evropy - WTF?). Tak snad to nebudou moc okecávat a daj tam to Dohráno.

Reagovat
Greny

Aby nebyl golf a dohrano azpotom

Reagovat
Azazelo RD

Evropy a při tom za ně hraje samej tatár.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak chlapi byli jste nekde v kotli slavie? Nesnasim ty kecy, ze kvuli takovym fanouskum se bojej jit rodiny s detmi na zapas. Kurva ja bych se mnohem vic bal, kdyby na me nalitli tezkoodenci nez nejakejch dymovnic. Navic co delali ty debilni securitaci mezi fanouskama? Ok, hlidat u vchodu do sektoru chapu, ale co do pici delali tam dole?

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, v kotli Slavie jsem ještě nebyl.

Reagovat
Hokaido

Já jo. Když jsem byl na prvním derby v Edenu, tak jsem vlezl hned do prvního vchodu, abych okouknul hřiště. Nejhorších 8 vteřin mýho života.

Reagovat
Aldeano

Tohle se mi stalo ještě na Strahově..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, teď tam ještě pustí sestřih z EURA Zprivatizovat!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme gól

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, co ten Novotný a Vít? Zahlásil tam něco? Úplně jsem na to při tý tragédii zapomněl.

Reagovat
db18

Jako Marek Vít?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nedali tu pentlu to by jsme se smáli o to víc. 0:3 opravdu potupa.

Reagovat
pawelFCB

Kubasek...Monty bude zklaman..

Reagovat
smazaný uživatel

ten s mončou zrovna čutá, to je jasné

Reagovat
monty25

Mně se stejně už druhý týden po sobě nechce koukat. Radši jdu hrát CSM, třeba s Teplicema završím mistrovský hattrick...

Reagovat
Greny

Bych tomu Kalvodovi ten titul i přál

Reagovat
Aldeano

A Bolka by možná byla osvobozena od předkol..

Reagovat
Miguel19

Ten Kouřil tvl

Reagovat
Miguel19

Nestor asi 6 tutovek

Reagovat
ZB 07

Jo tak Habanec je ještě překvapenej, že jsme měli moc šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde Příbram vyhrabala toho Majtána? Ten má každý zápas tak 30 tutovek a 40 jich nedá

Reagovat
Miguel19

Toho si prej vyžádal ten trenér co tam byl

Reagovat
db18

Příbram 19 faulů, z toho 9 jen na Lutse

Reagovat
Spalovač šancí

Sice Liberec měl sračku a sparta je ve sračkách tak nějak celkově, takže to nelze přeceňovat, ale vypadá to, že Šilhavý už za krátkou dobu udělal značný posun v ofenzivní organizaci hry, a ta nikoliv na úkor defenzivy (za poslední dva zápasy jenom jedna pološance soupeřů).

A taky se zdá, že zvládnul i ošéfovat kabinu, ale táhli za jeden provaz.

PS: DUml do sparty s tím, že DUst bude konzultant

Reagovat
smazaný uživatel

nicmene poor gino

Reagovat
Spalovač šancí

A tak na posledních 25 minut na brejky nebude špatný. Mohli by z něho udělat novýho Standu Vlčka - techniku a zakončení na to má

Reagovat
smazaný uživatel

V tom dohránu náš výkon vypadal ještě směšněji než na stadionu.

Reagovat
Spalovač šancí

Myslíš ten tvůj běh ke značce a zpátky na konci zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já běžel maximálně tak na WC.

Reagovat
ZB 07

Ten pažit v Pardubicích a střelec kola Brňák...jaká ironie...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně ta bubákova hlavička

Reagovat
db18

Co to bylo za přenos z Vítkovic? To vzali gify z onlajnů, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele