Česká liga - souhrn 4. kola

19.08.2016, 20:26, aktualizováno 21.08.2016, 21:21
Komentáře a souhrny
Sparta si poradila s Jabloncem. Liberec se rozešel smírně s Brnem, zatímco Slavia bez problému přehrála Příbram. Plzeň senzačně na domácí půdě nestačila na Zlín, tři body mají také Slovácko, Hradec Králové a Karviná. Teplice v páteční předehrávce nestačily na Mladou Boleslav...

Sparta Praha - FK Jablonec 3:0

21.08.2016 19:30

Góly: 70. David Lafata, 75. Matěj Pulkrab, 81. David Lafata

Sparta nakonec roli favorita zvládla a Jablonec porazila jasně 3:0, nicméně dlouho se bude mluvit o 25.minutě a faulu Maria Holka na útočníka Wágnera. Sudí Ardeleanu totiž měl tasit druhou žlutou kartu a stopera vyloučit. To se nestalo a Sparta nakonec svého soupeře ve druhé poločase zlomila. Hned dvakrát se trefil kanonýr David Lafata.

Oslabený Jablonec začal na Spartě překvapivě aktivně a navíc velmi jistý v defenzívě. Sparťané převzali aktivitu až po čtvrthodině, ale dlouho se do žádné větší šance nemohli dostat. Dost možná o klíčový okamžik celého zápasu se postaral sudí Ardeleanu, který ve 25.minutě neudělil Holkovi druhou žlutou kartu za jasný faul na Wágnera. Kdo ví totiž, jak by se nakonec utkání vyvíjelo, kdyby šli letenští do početní nevýhody.

Každopádně se hrálo nadále v plném počtu na obou stranách a ve 35.minutě byla k vidění první větší šance zápasu. Kadlec prodloužil centrovaný míč na zadní tyč a Costa jen tak tak na míč nedosáhl. V prvním poločase tedy nebyl k vidění bůhvíjaký fotbal a nerozhodný stav byl víceméně zasloužený.

Kouč Zdeněk Ščasný samozřejmě nemohl být spokojen a do druhé půle se rozhodl pro střídání Aleše Čermáka, kterého nahradil Matěj Pulkrab. Jak se nakonec ukázalo, byl to dobrý tah. Po hodině hry se dostal dvakrát do koncovky Josef Šural. Pokaždé to silně zavánělo gólem, ale obrana Jablonce nadále držela čisté konto.

Tlak Sparty ale sílil a v 70.minutě vyvrcholil vedoucí brankou. Na Dočkalův centr si naskočil David Lafata a golman Hrubý musel lovit míč ze sítě. Domácí rázem ožili a bylo jich plné hřiště. V 75.minutě se pak v plné parádě předvedla nová posila Vjačeslav Karavajev, přesným centrem našel na zadní tyči Matěje Pulkraba a Sparta už vedla o dva zásahy.

Utkání se druhou brankou Sparty definitivně zlomilo a Jablonec na jakýkoliv zvrat nenašel síly. Naopak, v defenzívě se sesypal a inkasoval další gól. Frýdkův centr na malém vápně zasáhl Lafata a Hrubý byl znovu bez šance. A s Jabloncem mohlo být ještě hůře, jenomže Juliš poslal balón jen těsně vedle tyče.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno 0:0

21.08.2016 17:00

Góly: -

Ani ve čtvrtém kole se hráči Liberce nedočkali vítězství. V zápase s brněnskou Zbrojovkou sice měli navrch, jenže obrannou čtveřici v čele s brankářem Melichárkem překonat nedokázali. A jelikož se neprosadila ani Zbrojovka, skončilo utkání 0:0.

Kouč Trpišovský nechal velkou část hráčů ze zápasu s Larnakou odpočívat a na trávník tak vyběhla docela jiná jedenáctka. Představili se v ní například Martin Latka nebo Milan Baroš. Naopak porci zkušeností v podobě Jana Poláka a Pavla Zavadila Brno postrádalo.

Liberec se snažil od úvodního hvizdu kontrolovat hru a udávat tempo, což se mu sice dařilo, ale do první vážnější šance se dostali hosté z Brna. Řezníček dostal přesnou přihrávku mezi oba liberecké stopery, jenomže zakončení se mu vůbec nevyvedlo. Liberec sice místy obléhal branku Zbrojovky, nicméně na svojí příležitost si musel počkat až do 30.minuty a stálo to za to. Milan Baroš se dobře uvolnil, ale gólovou radost překazila tyč! Více už první poločas nenabídl, takže se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Ve druhém dějství se hrálo snad ještě opatrněji, než v průběhu první půle. Slovan byl stále aktivnější co se držení balónu týče, ovšem k žádné výraznější gólové šanci to nevedlo. Až čtvrthodiny před koncem začali hráči Slovanu zvyšovat obrátky a velmi dobrou příležitost na vstřelení branky měl Bartošák. Na malém vápně byl zcela sám a navíc na něho zívala prázdná branka, jenomže ani tohle libereckému fotbalistovi nestačilo. Liberec nadále zvyšoval svůj tlak, ale Komličenko na balón nedosáhl a Baroš byl v dobré pozici odzbrojen. Dvě minuty před koncem mohl zničehonic zasadit KO domácím Pašek a ještě v nastavení střílející Vávra. Hladký dvakrát předvedl výborný zákrok a doslova domácí zachránil Slovan nakonec na obranu Brna nedokázal najít recept a ani ve svém čtvrtém utkání nezvítězil.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FK Příbram 3:0

21.08.2016 15:00

Góly: 45. Muris Mešanović, 65. Milan Škoda, 90. Josef Hušbauer

První ligovou výhru v sezoně eviduje pražská Slavia, která doma víceméně splnila povinnost a porazila neškodnou Příbram 3:0. Navzdory výhře to však ani tentokrát nebyl úplně optimální výkon...

Slavia se musela vzpamatovat zejména psychicky, ve čtvrtek jí totiž doslova přejel Anderlecht a zmenšil její šance na postup do základních skupin EL na nezbytné minimum. Jenomže úvod dějství s Příbramí nenaznačil, že by se ve Slavii něco změnilo. Sešívaní kupili spoustu nepřesností a branku gólmana Hrušky příliš neohrožovali. Příbram hrála dobře kompaktně a spoléhala na rychlé brejky, nicméně na tuhle variantu byla Slavia připravena. Šance domácích sice postupně přibývaly, ale o stoprocentních příležitostech nemohla být vůbec řeč. Bílkova i Škodova hlavička skončily mimo tyče a na druhé straně Majtána v pohodě vychytal Berkovec, jenž dostal přednost před Jiřím Pavlenkou.

Už to vypadalo, že oba celky zamíří do šaten za nerozhodného stavu, když v poslední možné sekundě Slavia otevřela skóre utkání. Zmrhal pěkným centrem našel hlavičkujícího Škodu, ten orazítkoval tyč a odražený balón dopravil do sítě pro změnu hlavičkující Muris Mešanovič!

Nebylo to úplně zasloužené vedení, na druhou stranu Příbram nebyla vepředu vůbec nebezpečná a pokud chtěla pomýšlet na body, musela v tomto směru výrazně přidat. Ale do druhé půle vstoupili lépe opět domácí, znovu však nemůže být o nějakém trvalém tlaku vůbec řeč.

Nervózní Slavia si mohla definitivně oddechnout a uvolnit se až v 65. minutě. Milan Škoda totiž převzal na hranici ofsajdu balón a přesnou střelou zvýšil na 2:0. Následně své místo na hřišti přenechal střídajícímu Antonínu Barákovi.

V další fázi utkání už slávisté spíše kontrolovali hru a jelikož Příbram opravdu nebyla před Berkovcem nebezpečná, žádné snížení, natož drama se nekonalo. V nastavení ještě zvýšil na 3:0 střelou Hušbauer, kterou Hruška hodně podcenil. Slavia určitě neoslnila, co je však důležitější, že konečně získala tři body.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Fastav Zlín 0:2

20.08.2016 18:30

Góly: 36. Tomáš Poznar, 75. Dame Diop

Viktorka předvedla zejména v prvním poločase velmi špatný výkon a po zásluze ho se Zlínem prohrála. Domácí byli naprosto bez nápadu i pohybu. Na druhé straně Zlín hrál nebojácně a cítil, že proti trápícímu se Plzni má šanci na úspěch.

Zlín v prvním poločase několikrát ohrozil Kozáčikovu branku a celkově byl lepším týmem. Po výborné přihrávce Holíka postupoval Marek Jordán sám na Kozáčika, ale plzeňský brankář fantasticky zasáhl! Na druhé straně vypálil z dálky Hořava, ale Viktorka z toho vytěžila jen rohový kop. Ševci ale byli nebezpečnější a ve 36.minutě šli zaslouženě do vedení. Živulić přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Tomáše Poznara a Kozáčik poprvé inkasoval! Viktorka ani poté neoslňovala a do šaten šla za nepříznivého stavu.

Roman Pivarník byl nucen znovu o přestávce zvýšit hlas a tentokrát to mělo účinek, neboť Plzeň vstoupila do druhého poločasu jako vyměněná. Série dobrých šancí v podání Kovaříka, Baránka nebo Koláře však zůstala nevyužita. Každopádně byla to zase stará dobrá Viktorka a zdálo se, že Zlín tento nápor nemůže dlouho vydržet. Jenže Ševci vzdorovali a z brejkové situace zasadili Viktorce definitivní KO. Čtvrthodiny před koncem prchl rychlý Vukadinovič, předložil balón Dame Diopovi a bylo to už 2:0!

Plzeň se alespoň snažila o korigaci, ale ani to jí nebylo přáno. Po výbuchu v Bulharsku tak přichází další nezdar a otázkou zůstává, jak dlouho může Roman Pivarník na lavičce Viktorie vydržet.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dukla Praha 2:1

20.08.2016 16:00

Góly: 56. Pavel Dreksa, 84. Petr Galuška - 90+2. Marek Hanousek

Nováčkovská euforie pokračuje! Karviná dnes v domácím prostředí zdolala brankami Pavla Dreksy a Petra Galušky pražskou Duklu 2:1 a na svém kontě má už sedm bodů. Pro svěřence Jaroslava Šilhavého to byla už druhá porážka ze čtyř utkání.

Začátek utkání víceméně nic zajímavého nepřinesl. Pro Duklu začaly komplikace už po čtvrthodině hry vynuceným střídáním, kdy zraněného Néstora Albiacha nahradil Aldin Čajić. Na první opravdu velkou šanci čekali karvinští diváci až do 37. minuty a postaral se o ní Jurčo. Hostující branku však nepřekonal, neboť balón poslal těsně nad břevno. Na druhé straně se dokonce Dukla radovala z gólu, nicméně veškeré vzrušení bylo pro odmávaný ofsajd marné.

Druhá půle začala v o něco větším tempu, Beauguel se šikovně zbavil dvou hráčů, ale svým centrem následně nikoho nenašel. V 56. minutě pak vybuchl gejzír domácí radosti a to po rohovém kopu Budinskýho. Ve vápně se dobře pověsil do vzduchu zkušený Pavel Dreksa a bylo to 1:0 pro domácí! Dukla se z inkasovaného gólu nemohla vzpamatovat a herně směrem dopředu úplně odpadla. A když už se přeci jenom Marek Hanousek dostal do zakončení, střela mu vůbec nesedla.

V 84. minutě pak vybuchl domácí gejzír podruhé. Petr Galuška dostal míč do vápna a střelou na zadní tyč překonal Hrošša. Karviná tak dala Dukle ránu z milosti, neboť ta si po první inkasované brance vůbec nevěděla rady. Karviná směřovala k výhře, ovšem závěr ještě ze svého pohledu zbytečně zdramatizovala. Hanouskovu ránu ze střední vzdálenosti Laštůvka propustil za svá záda a hosté ještě spěchali za vyrovnáním. Svěřenci Jozefa Webera však další gól nedopustili a nakonec porazili Duklu 2:1.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Vysočina Jihlava 1:0

20.08.2016 16:00

Góly: 25. Tomáš Holeš

Druhé vítězství v sezoně získává po Karviné i další nováček Hradec Králové. Votroci v mladoboleslavském azylu udolali Jihlavu 1:0, ale nutno podotknout, že zejména v závěru měli pořádnou porci štěstí. Výhru jim doslova vychytal brankář Ottmar.

Hradec začal v mladoboleslavském azylu aktivněji a už po 120 sekundách nabídl nebezpečný centr do prostoru Malinský. O několik minut později vypálil z volného přímého kopu Trubač a Hanuš musel zasahovat. Ještě větší šanci měl Žondra, který na zadní tyči trestuhodně minul branku! Na druhé straně zase nebezpečně vypálil Hronek a na rohový kop musel vyrážet Ottmar.

Votroci prolomili jihlavskou hráz ve 25.minutě a velký podíl na tom měl parádním centrem Daniel Trubač. Jeho pobídku na zadní tyči nadvakrát protlačil do sítě obránce Tomáš Holeš. Jihlava měla ještě do konce poločasu obrovskou šanci vyrovnat, ale Batioju vychytal Ottmar a dorážka Urblíka skončila těsně mimo.

První velkou šanci druhého poločasu měl na svědomí Hronek, a jak jinak než povedenou střelou. Ottmar však kryl a vedení Votroků mohlo pokračovat. Domácí navíc mohli zvýšit vedení, Vlkanova se dobře uvolnil ale Martanova koncovka byla zablokovaná na rohový kop. Poměrně velké starosti dělal obraně Hradce rychlý Batioja, po jednom z úniků však prováhal okamžik zakončení a slibnou akci tím pohřbil. Ještě větší šanci na vyrovnání zahodil Urdinov na malém vápně byl úplně sám, jenomže promáchl!

S přibývajícím koncem přibývaly i šance Jihlavy a v podstatě se dá říci, že gól visel ve vzduchu. Je však neuvěřitelné, co všechno hráči Vysočiny dokázali zazdít. Jen v nastavení měli rovnou tři tutovky, žádná se však neujala, neboť v brance Votroků stál skvělý Ottmar. Hned několikrát si ve stoprocentních šancí poradil s Harisem Harbou. Hradec tak především jeho zásluhou udržel čisté konto a tedy zvítězil 1:0.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 2:0

20.08.2016 16:00

Góly: 67. Milan Kerbr, 90. Jaroslav Diviš

První vítězství v sezoně si připisuje Slovácko. Celek z Uherského Hradiště hrál s Klokany dlouho vyrovnanou partii, nakonec však dvakrát udeřil a tři body si ponechal. Naopak na první výhru si stále musejí počkat na Bohemce.

Slovácko se poprvé uvedlo při nebezpečné střele Veliče Šumulikoskiho, golman Budinský však jeho dobře mířenou ránu dokázal zneškodnit. Bohemka se směrem dopředu nenechala zahanbit a Slovácku připravila krušné chvíle po odehrané čtvrthodině, Jindřiškovu ránu zastavila až tyč Hečovy branky! Jindřišek to o chvíli později zkoušel znovu, ale tentokrát byl méně úspěšný a branku netrefil. Podobně nepřesný byl i Čížek, nicméně Slovácko si koledovalo. Ve 42. minutě bylo před Hečovou brankou znovu horko a po Radově obranném zásahu opět zazvonila tyč!

Stanislav Levý nemohl být s průběhem prvního poločasu spokojen, a tak podobně jako jeho protějšek Miroslav Koubek přichystal poločasové střídání. Na jedné straně přišel do hry Havlík, na té druhé Kuchta. Velkou šanci prolomit dosavadní nerozhodný výsledek měl na kopačce Kerbr, na malém vápně ale trefil jen nohy Budinskýho a ten tak zachránil Klokany před inkasovaným gólem. Každopádně Bohemka se gólu nakonec stejně neubránila. Obrana si nepohlídala autové vhazování Civiče a Milan Kerbr šikovným zakončením přehodil Budinskýho - 1:0 pro Slovácko.

Na tahu tedy byla Bohemka, ale té to směrem dopředu už moc nešlo. Nepřesné zakončení předvedl Hašek, a když v počínající devadesáté minutě vstřelil druhý gól Diviš, nebylo o vítězi pochyb. Druhé brance opět předcházela hostující chyba, Zajícovo zakončení ještě Budinský vyrazil, ale na dorážku Diviše už byl krátký. Slovácko tak poprvé v sezoně vyhrálo, Bohemku zdolalo 2:0.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:2

19.08.2016 18:35

Góly: 78. Martin Fillo - 12. Lukáš Magera, 74. Golgol Mebrahtu

Mladá Boleslav vyhrála v Teplicích 2:1 a zejména kouč Leoš Kalvoda si po nezdaru s Karvinou mohl oddechnout. Teplice převážnou část zápasu působily bezradným dojmem, přesto v závěru sahaly po bodu.

Teplice se před zápasem mohly pochlubit neinkasovaným gólem, co je však sráželo byla bídná produktivita a do jisté míry to platilo i v tomto zápase.

Domácí do zápasu nevstoupili nejlépe, už v první minutě uviděl žlutou kartu za naprosto nesmyslný faul Urma a když v dalších minutách vytvořil svojí chybou šanci hostům, rozhodl se kouč pro brzké střídání. Každopádně náznaky šancí zde byly na obou stranách, nicméně nic, co by diváky zvedlo ze sedadel. Až postup Magery musel vyrazit na roh Grigar. Skóre se poprvé měnilo ve 12. minutě a do vedení šla Mladá Boleslav. Přikrylův centr doplachtil až k úplně volnému Magerovi, který zakončením do protipohybu překonal Grigara - 1:0 pro Mladou Boleslav. Teplice se vzápětí nemohly dostat do tempa a gólman Diviš byl prakticky bez práce. Až před koncem poločasu musel Diviš zakročit proti hlavičce Hory.

Do druhého poločasu vstoupily oba celky beze změn a k vidění byla kontrola hry v podání Mladé Boleslavi. Teplice působily bezradně, k ničemu se nedostávaly a když v 74. minutě vstřelil druhý gól hostů střídající Golgol Mebrahtu, zdálo se, že je po zápase. Golgol si výborně zaběhl za obranu a neměl problém překonat povyběhnutého Grigara.

Zklamaní fanoušci domácích už to pomalu balili, když v tom vykouzlil citlivý centr další nový muž na hřišti Kukec a hlavičkující Fillo vrátil Teplice do zápasu. Jakékoliv naděje mohl vzápětí opět utnout Golgol Mebrahtu, Grigar však jeho pokus z úhlu vyškrábl.

Teplice se v závěru hnaly za vyrovnáním, jenomže jejich snaha byla marná, přestože počátkem nastavení doslova odmítl vyrovnat Vaněček. Mladá Boleslav tuto šanci přečkala a v Teplicích nakonec vyhrála.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha43108:210
2.Fastav Zlín43108:310
3.FK Mladá Boleslav43017:39
4.Viktoria Plzeň42116:47
5.FK Jablonec42119:97
6.MFK Karviná42118:87
7.FC Hradec Králové42025:56
8.Slavia Praha31206:35
9.1. FC Slovácko41218:75
10.FK Teplice41212:25
11.Dukla Praha41126:54
12.Zbrojovka Brno30301:13
13.Vysočina Jihlava40223:52
14.Slovan Liberec40222:62
15.Bohemians Praha 190540131:81
16.1. FK Příbram40040:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (557)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Trochu OT: četl někdo to s tim Vackem? Já už fakt nevim, co dalšího ještě vyleze. Třeba zejtra vydá Otava prohlášení, že neumí čist.

Reagovat
db18

Se u vás taky rozjíždí pěkná telenovela.

Reagovat
Kang & Kodos

Snad se Fatai a Shala nenaučili česky.

Reagovat
db18

Škoda, že se Timy nenaučil česky, to by bylo dost materiálu až do Vánoc.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

Však si stěžoval, že proto nemá holku...

Reagovat
Kang & Kodos

Já myslel, že černoši maj jiný přednosti, než mluvení. A určitě akorát blbě hledal. Speciálně v Praze musí bejt spousta zlatokopek, který by se o něj postarali.

Reagovat
db18

Tak asi mu stačí občasný známosti z Václaváku...

Reagovat
Hokaido

Holku neměl nejspíš proto, že má poslední asi rok nějakou plíseň na hlavě...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
doNny

SFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Radin

..Jinak loni, nebo kdy to tam na podzim hrál Śevčík, možná předloni se začlo taky dobře a nevydrželo se..Tak snad teď to vydrží a nebude se zbytečně v zimě prodávat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá paráda

Reagovat
Thorrin

Reagovat
C-M@ster

Opavě přeju (i když ne proti Znojmu ) nicméně zápas dost ovlinila tahle sporná situace z 20. minuty, kdy mohli jít do desíti.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ceska-liga-preview-4-kola-337284/?forum=1#post8751614

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Každá domácí prohra je zklamání. Dneska se Teplicím nedá upřít snaha, ale ta kvalita ve vápně prostě chybí a když se neudrží nula vzadu, tak se bude hlavně proti těm silnějším soupeřům těžko vyhrávat. Škoda, že to tam v závěru nespadlo Vaněčkovi, mohl být aspoň bod. Tak snad v Jihlavě...

Reagovat
3M

Hráli jsme hovno, bod bychom si nezasloužili.

Reagovat
monty25

Ale šance tam byly. Jenom vázlo jejich řešení, v tom byla Boleslav lepší...

Reagovat
3M

To byly, ale hráli jsme posledních 15 minut, jinak stejný hovno jako celej letošek.

Reagovat
monty25

Jo, jak se to potom zjednodušilo, tak to bylo paradoxně nejlepší...

Reagovat
3M

Hlavně odešel dnes příšernej Vachy.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, bod jsme si nezasloužili a hráli jsme jen od 70. 80. minuty... byls?

Reagovat
3M

jj

Reagovat
smazaný uživatel

příště musíme zase spolu, minule, jak jsme sbalili ty fanynky Příbrami, mmm

Reagovat
db18

Kdy už konečně někdo zkusí Horu v útoku?

Reagovat
3M

To už bylo loni, dal na Slovácku myslím dva banány, ale to není řešení.

Reagovat
db18

Bylo by to lepší než současná situace - i když je to spíš útočník pro dvoučlenný útok (taky zajímavý, že na sebe upozornil jako útočník v Mostě, což ho dostalo do první ligy - a tam útočníka skoro nikdy nehrál )

Reagovat
3M

Jinak kdyby Mahmut nebyl ocas, mohl bejt furt u nás a za hvězdu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
3M

Jinak to už raději Filla na hrot a za něj Nivalda.

Reagovat
monty25

Kuba Hora měl dneska taky jednu velkou šanci a nedal. Určitě to je možná varianta, ale podle mě je nejplatnější v záloze, i když nejlíp hrál asi pod Radou. Na druhou stranu je fakt, že z trojice Potočný-Vaněček-Červenka se asi nestane kanonýrem ani jeden. Prostě by měl nějaký útočník přijít, ale musí to být posila, ne hráč do počtu...

Reagovat
db18

Mne pořád přijde, že mu v té záloze něco chybí U nás byl na kraji hrozný dřevo - akorát to aspoň vždycky odjezdil po prdeli...

Reagovat
Kang & Kodos

Z fleku bych k vám poslal Pulkraba, když Zdenda válčí s Libercem. Aspoň na podzim

Reagovat
3M

Kde se to má podepsat?

Reagovat
Rarášek

*Lafatu

Reagovat
Kang & Kodos

*Matějovskýho

Reagovat
3M

Ščasnýho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
3M

Hlavně že to vaše smradlavý polsko je pupek světa.

Reagovat
pawelFCB

Porad lepsi, jak muslimsky Teplice

Reagovat
3M

No jo, do krásnýho lázeňskýho města alespoň někdo jezdí, co u Vás tam na dálném východu.

Reagovat
iamek

No jen do zoo a dolni oblasti rocne dorazi kolem 1,3 mega lidi. Not bad.

Reagovat
smazaný uživatel

Nova říkala...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho jsem se tak nezasmál......smutný je, že tomu někteří i mohou uvěřit a těm bych zakázal volební právo

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
raduinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
3M

tady je vidět že jsi dement

Reagovat
pawelFCB

Mam podle sebe soudit tebe?

Reagovat
3M

jen se vybreč

Reagovat
pawelFCB

Ja nemuzu za to, ze jsi krupan a nemas smysl pro humor.

Reagovat
smazaný uživatel

libovka

Reagovat
Thorrin

Reagovat
ZB 07

Reagovat
mickey mouse

Jinak to derby prý fakt bude ve středu 14.9

Reagovat
pawelFCB

Coze? Ja slysel o patku 2.9.

Reagovat
doNny

Bude to tak. Nejprve jsem taky četl "pátkovou verzi", ale bude to ve středu, co tak všude čtu fóra (naše i vaše).

Reagovat
pawelFCB

Nejatraktivnejsi zapas ligy a oni to daji na stredu,to je snad vtip. Jeste "nejlepe" ve 14-15h.

Reagovat
doNny

Přesně jak říkáš, ale nejvíce jsem počítal s možností, že se to odehraje bez diváků, takže tohle je celkem výhra . Ale posledně to bylo taky ve středu (půlka září 2009 v poháru) a jak bylo veselo a atmosféra neskutečná. Takže po sedmi letech, na den přesně skoro, bude snad přinejmenším podobně fajně

Reagovat
pawelFCB

To bylo fajn, doufam,ze vas prijede podobnej pocet,jako tehdy nas. Ale je neco jineho liga a pohar. Pohar se hraje bezne pres tyden,ale hrat slagr ligy v pulce tydne...jen kvuli Tv.. Stejne se "divaku" nezbavi. Ale co se tyce derny bez diváků, se spise spekulovalo v zapase u vas..

Reagovat
doNny

Já si myslím, že se to normálně odehraje. Budou klasické policejní manévry, po poslední zkušenosti v 09 ještě větší, kdy x stovek policistů se totálně nechytalo.

Cca před týdnem jsem tu psal, že se u nás na stadionu přes prázdniny odehrávalo policejní cvičení (mj. i v sektoru hostí, spolupráce se security,atd.), což tu x let nebylo, takže to by tomu i nahrávalo

Reagovat
Banikovec7

Jsem cekal, ze kdyz uz to je v tu stredu, tak to bude v TV a dnes psali, ze toho 14.9 davaji Znojmo - Zizkov nebo neco takoveho.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
doNny

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hokaido

Žižkov v TV

Reagovat
Losinho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Jo taky jsem to četl, pak ten termín nedává ale vůbec smysl. Teda když nepočítám snahu o to aby přišlo co nejméně lidí.

Reagovat
Banikovec7

Prý to tak chtěl Baník, protože víkend kolem toho 3.9 hrají repre, ale nevím teda, kdo z toho našeho kádru v nějaké nominaci bude.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hokaido

Reagovat
djwenca

proč nehraje Nivaldo?

Reagovat
3M

Zranění, ještě asi 14 dní lečba.

Reagovat
monty25

Willi, Melanie už si mohla dát góla...

Reagovat
monty25

A co teprve Mittag...

Reagovat
db18

Viděl jsem

Reagovat
monty25

A koukáš na ČT2 nebo ZDF?

Reagovat
db18

ZDF... nemohl bych poslouchat to -ová

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Holky zatím super fotbal, Němky od gólu nebyly daleko, tak snad už se v 2.půlce prosadí..jinak Záruba

Reagovat
db18

Už je tam

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Maroszan

Reagovat
smazaný uživatel

Jen technicka pokud je to madarske jmeno tak by se to melo cist marosan (se s) ne marošan

Reagovat
ZB 07

a navíc by se to mělo psát "Marozsan" a ne "Maroszan"..a já to vždycky spletu..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale v tom pripade se to cte se ž, takze marožan

Reagovat
ZB 07

To snad nee, tak se mi to nelíbí.. jako já myslím, že marosan je ideální..

Reagovat
db18

Němka to taky vyslovuje Marožan Ale narodila se ještě v Maďarsku no.

Reagovat
db18

Aha, tak je to správně

Reagovat
smazaný uživatel

Vyslovuje to spravne, chybu udelal zb07( ), kdyz to blbe napsal, viz nahore

Reagovat
smazaný uživatel

ten vlastnak...

Reagovat
monty25

Bacha, Stina na place!

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Je skvělá. Nechápu, proč nebyla v základu...

Reagovat
monty25

Já vám to říkal...

Reagovat
ZB 07

Ouuu..tak to je smolné.. ale pěkně Němky!

Reagovat
monty25

Výstavní vlastenec

Reagovat
Coutinho10

1:2 naděje žije

Reagovat
monty25

Je to nahoru dolů.

Reagovat
Coutinho10

a ten Záruba tomu fakt dává ještě větší náboj

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

mě ten fotbal takhle baví daleko víc než předtím liga s Kalousem..

Reagovat
monty25

Mě taky a není to jenom komentářem, ten zápas má prostě náboj. Žádné přehnané taktizování jako u chlapů v podobně důležitých zápasech...

Reagovat
ZB 07

Jojo, já jsem úplně překvapenej, jak ty holky jezdí nahoru dolů a fakt mě to baví..škoda, že ČT ženskej fotbal v průběhu her moc nevysílala..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zato jsme si aspon kazdy den uzili tri hodky golfu, nerikej ,ze te to nebavilo...

Reagovat
ZB 07

Hele golf není špatnej, když se vysílá těsně před půlnocí, protože u toho se úplně krásně usíná, ale kdo má usínat ve 12:30..

Reagovat
smazaný uživatel

Golf je spatny, moc moc spatny, jeste kdyz se zaroven hraje finale badmintonu a oni tam strci toho lorence, abchom se podivali, jak moc dozadu se zase spilkova posunula...

Reagovat
ZB 07

Souhlas, na dvojce bylo přegolfováno..spousta zajímavých zápasů různých sportů vůbec nedostalo prostor..a jsem zklamanej, že tak málo prostoru dostalo i vodní pólo..snad aspoň to finále budou dávat..

Reagovat
Sali5

Nebudou, protože se to kryje s Brazílie - Německo. No a souboj o bronz se kryje s Plzeň - Zlín, tak jedině možná ze záznamu

Reagovat
ZB 07

jako je fajn, že si rozdělili kanály tak, že na jednom jsou míčové sporty a na druhým zbytek, ale občas by mohli udělat výjimku..Pak se totiž občas stane, že čekáme na ligovej zápas kvůli badmintonu, zatímco na druhým programu běží záznam drezury..

Reagovat
Sali5

Tak já si nemůžu stěžovat, celou olympiádu jedu jenom přes streamy a sleduju zrovna to, co chci, i když taky byly problémy, třeba když měl na streamu běžet přenos a místo toho tam byla přestávka ve vysílání. Ale co jsem se díval na facebook, tak tam pod každým příspěvkem někdo nadává na to televizní vysílání, to rozdělení na míčové sporty x ostatní není špatné, ale nemuselo by se to úplně striktně dodržovat a občas nějakou tu výjimku by lidi hádám přežili

Reagovat
ZB 07

Jako já jsem taky víceméné spokojenej s tím servisem, který nám ČT nabízí, ačkoliv jsem ze začátku taky nebyl úplně ztotožněn se skladbou programů, ale tak to se jim asi dá odpustit..

Reagovat
monty25

Já mám výtky hlavně k tomu, že ženský fotbal a basket byl hodně ignorován i na streamech. Co si pamatuju, tak v Londýně jsem toho viděl mnohem víc... Potom jsem taky úplně nepobral, že Záruba a Bosák se ve studiu snažili ze svých expertů na určité sporty dělat experty na všechno a třeba Kiki Kolocová měla mluvit o šermu apod.

Reagovat
ZB 07

Tak to, že ignorovali ženskej fotbal (a basket) už jsem zmiňoval níž a že nevysílali ani zápasy play off, to mě opravdu nemile překvapilo, ale co už..

A teda ta studia jsem moc nesledoval, jen jsem občas zahlédl ČEZ zónu s Bosákem, která vyplňuje mezery ve vysílání, ale jestli se ptali sportovců na sporty, se kterými nemají nic společnýho, tak to asi taky nebylo úplně nejvhodnější.. Ale teda já osobně jsem na nic takovýho nenarazil..

Reagovat
monty25
Reagovat
ZB 07

On to ale popisuje fakt dobře..s tím Lipnem souhlas, to stejný bylo během Eura o fanzoně ve Žlutých Lázních, či jak se to jmenovalo..

A u těch expertů..na jednu stranu je to fakt hloupý, ale na druhou stranu těch sportů během dne v TV proběhne opravdu hodně a na každej sport experta mít ani nemohou..ale vyjádřit by se třeba k medailovému úspěchu měli, takže tady jim naopak celkem rozumím..

Reagovat
Sali5

Tak to mě zrovna moc netrápilo, ženský basket nebo fotbal bych zapl jedině v případě, že by to bylo poslední věc ve vysílání Ale s tím studiem máš pravdu, to jsem nějak moc nepobral, když experti na cyklistiku a volejbal měli něco odborného mluvit o šermu, kanoistice, atletice apod.

Reagovat
monty25

První den turnaje golfistek jsem se poctivě díval pět hodin, ale Klárka Spilková byla jenom dvakrát v přenosu a pak už jsem akorát poslouchal, jak dělá jedno bogey za druhým. Tak už jsem to druhý den vzdal.

Reagovat
monty25

Pokud vím, tak jenom první den turnaje byly dva zápasy a pak už jenom finále. Na streamech ČT bylo taky jenom pár zápasů... Každopádně jak jsem byl z některých zápasů na rozpacích, tak finále je spolu s Německo - Austrálie nejlepší fotbal na OH.

Reagovat
ZB 07

No mě štve, že to nevysílali ani na jednom z těch svých internetových programů..a navíc tan pak nehodili ani záznamy nebo aspoň sestřihy, takže tohle je teprve čtvrtej zápas, kterej mohu sledovat..ale finále je skvělý, ženskej fotbal taky má co nabídnout..

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Lena na place, hned mě ten fotbal víc baví...

Reagovat
ZB 07

Moc pěknej zápas, Němky zaslouženě, ale Švédky se teda rozhodně nemají za co stydět..

Reagovat
monty25

Souhlas. Švédky paradoxně prohrály po jejich nejlepším výkonu na turnaji...

Reagovat
Coutinho10

povedený finále

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
Frick

Jinak pokud by vás zajímalo, proč mají přenosy ČT už třetí kolo v řadě tak špatnou obrazovou kvalitu, tak důvod je (údajně!) následující - ČT potřebuje diskový rekordéry (tj, to, na co se nahrává materiál pro opakovačky) z HD přenosových vozů pro zaznamenávání obrazovejch kanálů z Ria. Tak HD přenosový vozy jsou na Kavkách a přenosy dělá ČT Brno nebo ČT Ostrava se svou předpotopní technikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty HD přenosáky jsou na Lipně, psal to Kalous na twitteru.

Reagovat
Frick
Reagovat
3M

Boha jeho najděte už někdo Montymu holku nebo se mu složme na nafukovačku

Reagovat
monty25

To tě tak pohoršilo, že jsem tady otevřel diskusi k ženskému finále? Vždyť se to líbilo i ostatním...

Reagovat
3M

protože ty potřebuješ babu jako sůl, tady nejde o včerejší zápas

Reagovat
monty25

Ty máš problémy...

Reagovat
pawelFCB

zensky fotbal je fajn, vcera to byl dobrej zapas. Proc by se nemel taky rozebirat?

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Uwe háže buly

Protože je to web o fotbale.

Reagovat
pawelFCB

Vsak prave proto to nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze zensky fotbal nehrajou?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

porad o milion proecnt lepsi, nez ty nekonecne a naprosto zbytecne diskuze banikovcu

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás zbytečné nejsou.

Reagovat
patas92

Pokud komentuje fotbal, tak s tím problém nemám. Hlavně ať si tu nedává ten svůj retardovaný twitter

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobra jazda v Usti Banik naprosta dominance,Usti se podelalo uz pri nastupu v tunelu...nejvetsi borec dne, vedle Stani, je trevor, ktery se pri nabidce jestli chce napit zacal polivat citronovou mineralkou

TEZIME NAD PLAN

Reagovat
smazaný uživatel

trevor je gaučák

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

jak nad plán ? Ztráta 2 body ve Znojmě

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá dominance? Klidně to mohlo skončit 3:3, Ústí mělo taky velké šance.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

jo? ja postrehl jednu...takze pro rypali, dominantni vysledek

Reagovat
JarousFCB

Podle sestřihu měli fakt minimálně dvě.

Reagovat
Pyroman

Harba dneska obral Jihlavu o body zkušeně. Borec jde v poslední minutě sám na gólmana, pak ještě hlavičkuje do prázdné brány, a nedá nic. Jak tohle kopyto mohlo někdy hrát ligu v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

je to patriot hradeckej :)

Reagovat
Hokaido

Pamatuje si, kde měl nejlepší roky.

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci hrál dobře, ale třeba to už s ním nejde jen z kopce ,

Reagovat
vrabejka

No aspon Slovácko a Karviná potěšili když LFC to tak dosral.

Slovácko se dotáhlo tam kam patří. A snad využijeme lehčího losu a nepřijdou zbytečné ztráty.

Reagovat
ZB 07

"lehčího losu"...a přitom příští kolo jedete do Brna..

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? furt lepší jak na Spartu nebo do Boleslavi

Reagovat
Hokaido

Hradec

Sice asi trošku se štestím, ale důležitý šestibodový vítězství.

Akorát fanta nakokot. Střídá mi Kerbr za Filla a zbytek zálohy mám slabej.

Reagovat
Radin

V Plzni už tunelují, že nechcou posílit nebo co? :-)

Reagovat
pawelFCB

bublina splaskla

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Hustý jak sou Sparta a Plzeň ve sračkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
Losinho

Krejčí > Pivarník

Reagovat
ZB 07

Titul do Zlina! Pravda, Plzeň byla dnes lehkým soustem, ale i tak je třeba práci pana Pánika ocenit...a to už tam ani nemusel být..

Reagovat
pawelFCB

Zlin tym, ktery vetsina fanousku v lize odepisovala uz pred zacatkem ligy, zatim pekne prekvapuje. To je taktika...na podzim nahrat co nejvice bodu a na jare na to s*at.

Reagovat
monty25

Bez mučení se přiznám, že jsem před začátkem ligy tipoval na sestup Zlín a Karvinou + na prvního odvolaného trenéra Páníka (přestože je mi sympatický). No, zatím to vypadá na hodně zajímavou sezonu...

Reagovat
Euphael

Diky bohu.

Reagovat
ZB 07

Akorát v Plzni to trochu popletli a tu jarní taktiku začali aplikovat už od podzimu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ludogorec = Zlín

Reagovat
Euphael

Ludogorets vyhral doma, hrat se ve Zline, tak Zlin vyhraje 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Miguel19

To je hrozný. První půli jsem neviděl. Ve druhé nějaký platonický tlak o hovně..

Nikoho ten klub nezajímá, všichni jsou spokojení, že mají zase po zápase a můžou si ožrat držky. Už mě to nějak nebaví ani sledovat.

Nejvíc mě dostává, který kokot může rozhodnout, že rohy a přímáky bude rozehrávat Petržela. Tam někomu solidně jebe a mám pocit, že je to Horvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem na tom podobně, když sleduju nás.

Reagovat
Miguel19

Tak vy jste na tom podle mě lépe aspoň v tom, že máte v kádru nějakou perspektivu. My ani náhodou..

Ale já si stejně vsadil, že Sparta na tom bude letos lépe, tak aspoň snad vyjde tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Z mého pohledu je nepochopitelné při obou gólech to laxní vracení se. Tři hráči Zlína do toho jdou ve sprintu a hned je z toho přečíslení a resultuje to ve dva góly a dvě další neproměněné tutovky... Přičteme-li k tomu, že Plzeň v útoku působí jalovým dojmem, ve vápně si hráči složitě zpracovávají balóny (neúspěšně) místo toho, aby to tam práskli z první, hlavičky nemají razanci, nebo jdou vedle...tak je z toho hned výsledková krize i přes jakous takous optickou převahu.

Celá Plzeň na mě působí unaveně, ale ani ne tak fyzicky jako spíš psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

1. fanoušek úspěchu opouští loď.

Reagovat
Chlupatá máma

Rychlokvašky začínaj odpadat...

Reagovat
smazaný uživatel

bylo načase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín zase na podzim překvapuje Jenom doufám, že tentokrát neposerou jarní část jako minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíneček joooo!! Hlavně potvrdit doma s Karvinou !!

Reagovat
Euphael

Remiz

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně Pivarník nedostal žádné posily?

Reagovat
pepinho2

K čemu? Vždyť by stejně seděly, Horváth by nenechal hráče jako Petržela, Kolář, Limberský, a spol na lavici..A navíc..koho od nás k nim? Není moc výběr a ze zahraničí by to byl risk, když nemají přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky fakt. To se pak nedivím, když údajně chtěli tragéda Vacka.

Reagovat
pepinho2

No,mluvilo se snad jen o Sýkorovi, který by měl teoreticky na základ, jinak jen nějací průměráci..prostě od nás není koho brát do týmů, kteří chtějí uspět v pohárech..buď musí dávat šanci kvalitním talentům(tady máme jako Sparta obrovskou výhodu oproti Plzni, ta snad nemá nikoho kvalitního do budoucna z akademie) a nebo koupit ze zahraničí, buď již kvalitního, takže by stál nějaký prachy, ale za postup do LM by se to vrátilo a navíc by se mohlo na něm mohlo vydělat potenciálně a další cestou je zlepšit skauting a najít kvalitní no name hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí jsme udělali investici do budoucna a skauta nám teď dělá Rado Kováč.

Reagovat
pepinho2

Ujfaluši je skaut, dneska si namaloval obličej, aby ho talenti, které sleduje, nepoznali Kováč to má jako vedlejšák

Reagovat
iamek

Kovac sleduje hrace co jsou ze Sparty na hostovacce ven ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

A dělá prý i skauta.

Reagovat
lada.sp

a koho prodali aby nakoupili? my 2 prodali a dva koupili..oni jsou v prdeli a Šádek není Křéta abyměl bezedný prasátko, ten to už bude jenom dojit do poslední kapky než to pošlou do konkurzu jako Slavia..už aby to bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Šádek hlavně není majitel. Ale jelikož postavili tu věž, tak asi na posily nemaj prachy no. A Paclíkovi asi došli prachy, taky Langer už není v politice nějakej pátek

Reagovat
lada.sp

jasně Paclík spletl jsem se...

Reagovat
smazaný uživatel

My jim prodali 5, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a až to zabalí Kreténský (a na to jednou fakt dojde), tak bude Sparta ještě ve větších sra*kách

Reagovat
smazaný uživatel

Křéťa to prodá nějákému miliardáři , který do ní naleje prachy a vy se z toho poserete.

Reagovat
smazaný uživatel

vlhké sny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo treba kellnerovi aneb "i spartu muzete mit radi"...

Reagovat
smazaný uživatel

píču, akorát si tam pere prachy, Spartu má u píči jinak by se to nikdy nedostalo do takový fáze jak teď.

Reagovat
Manik...

Za poháry dostanou mrtě

Reagovat
smazaný uživatel

120 mega zase není tak moc. V momentě, kdy to musíš zdanit, dát bonusy hráčům, trenérovi, zaplatit si cestu na zápas atd.

Reagovat
Manik...

Pořád jim zbude na kvalitního hráče

Reagovat
smazaný uživatel

A na koho? Mě z ligy nenapadá snad nikdo kromě třeba hm Pospíšila?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš vybírat v zahraničí, furt si myslím, že je lepší koupit 4 afričany z kterých bude třeba jeden dobrej, jako Bony než 4 hráče z český ligy, který budou jistě stát za nic. A ze slovenských řad bych nebral ani zadarmo..

Reagovat
Manik...

Na Českém trhu už není hráč, který by Plzeň nebo Spartu na Evropské scéně někam posunul

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich pár a jsou buď drazí nebo nedostupní. Pospíšil, Hořava, možná Malinský? Možná Chramosta?

Reagovat
Hokaido

Zas ten Malinský

Reagovat
Manik...

Pospíšil asi jo, Hořava nevím nevím, Malinského neznám a Chramosta určitě ne. Ten už svoji šanci projet. Před 3 lety jsem ho chtěl hodně, teď už ne

Reagovat
smazaný uživatel

horava > pospisil

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka Liberce, někteří hráči Jablonce, Boleslavi a Slávie... jenže tady nakupovat nechtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť žádnej hráč ze zahraničí nikdy pořádně nevyšel I ten Bony musel být pár let v juniorce, než z něj byl takovej hráč.

Reagovat
stas87

To je len za postup do skupiny, dalsie peniaze mozes zarobit na ihrisku. A ak si uspesny, zarobis si k tym 120 mega peknu sumu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale aby si vydělal nějaký rozumný peníze, tak musíš dojít tak daleko jako třeba loni Sparta.

Reagovat
exse

Tak oni maj k dobru ještě 3 mega za play-off LM, ale souhlasím, že se tady často mylně uvádí prachy z evropy jako čistej zisk, přitom po odečtení všech nákladů z toho většinou zůstane tak 50%, nemluvě o tom, že klub jako Plzeň nebo my z toho lepí i část normálního rozpočtu.

Co se týče hráčů z ligy, tak určitě se tu stále dají najít tací, kteří by i pro Plzeň nebo Spartu byli posilou, je to jen o tom umět je najít. Nemluvě o těch v zahraničí, kde to stojí jen na špatném skautingu, protože finančně by měli být schopni přivádět nadstandardní hráče z východních lig, balkánu či portugalska, španělska, samozřejmě nemluvě o afričanech.

Reagovat
smazaný uživatel

Skutečně kvalitní hráče nepřivedou české kluby od nikud. Takové si musí vychovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkoru bych krásně viděl na levýho beka, akorát prostě pouštíme super hráče a necháváme si fušery. Shalovi bych taky dal šanci nezdál se mi vůbec marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

do konkurzu asi ne... tedy pokud nehodlají prorazit v hudebním nebo filmovém průmyslu

Reagovat
lada.sp

pitcho

Reagovat
smazaný uživatel

není nad to, když tě moravák učí správně česky

Reagovat
Manik...

Zlín ... Bez penalt to není prdel

Reagovat
db18

Zase oproti minulý sezoně ani nechodíme do prostorů, kde by se z toho penalta vytěžit dala...

Reagovat
Manik...

To je zase pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Na Plzeň zřejmě stačí pár rychlých hráčů, velmi stará obrana pak má s rychlostí velký problém.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Logan

Koukám že Plzeň to hraje jak my, tak dáme sázky, skončí dřív Pivarník nebo Uhrin?

Reagovat
db18

Rozhodne se ve vzájemnym utkání - to bude solidní bramboračka... (nebo nás zachrání Kopic)

Reagovat
Logan

myslíš že vydrží oba tak dlouho?!

Reagovat
db18

Pivarník by měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný

Reagovat
Mex88

bude to těsný, ale myslím že náš "Castrol Index" to stihne rychleji

Reagovat
Logan

No jestli zítra neporazí Příbram nějak přesvědčivě (minimálně 3:0) se skvělou předvedenou hrou a v Bruselu neuhrajou přijatelnej výsledek (nebo spíš předvedou dobrej výkon ) tak by měl jít do prdele .... Pivarník by to ale mohl "stihnout" už v úterý až vypadnou z LM

Reagovat
db18

Pro nás je cíl skupina v evropských pohárech - skupina LM by měla být jen nadstavbou, takže v Evropě cíl splnil.

Ale bude to zajímavý - nejvíc ale očekávám, že Příbram uhraje plichtu a vyletí jak Uhrin, tak Pulpit.

Reagovat
Logan

No jako jestli neporazíme doma ani Příbram tak snad skončit musí, to by bylo už fakt moc ... jenže největší problém je, že já moc nevím koho místo něj ... Látal? je tak dobrej? levý je pryč (jeho dnešní interview je přesně to co si představuju od kouče), a jinak koho tu kde vzít? a jak znám Jardu tak vezme nějakýho idiota typu Straka nebo Bílek

Reagovat
Mex88

Já doufám v Kozla nebo Látala. Stejně mi to nedá, neměl se tenhle jenda vubec brát a měl zůstat Beránek, myslím, že s těma prachama v zádech by dokázal mnohem více...

Reagovat
Logan

Hmm, já jsem teda žádnej herní progres neviděl ani pod Beránkem teda jako já bych trenérovi odpustil, že se výsledky nedostaví hned.... ale já mu neodpustím že nevidím že se ta hra někam posouvá, nějakej směr, a to nebylo ani u Beránka ani u Uhrina ... přitom stačilo tu sestavu jakžtakž solidně poskládat a hráli jsme dobře teď první půli ...

Reagovat
Mex88

tak Beránek neměl moc z čeho skládat a pamatuju si , že tu druhou polovinu sezony musel lepit co to šlo, spousta zraněných , Zmrhal pulku jara hrál zprava... Piták motor zálohy.... a když na soupisce jen dva utočnici a ten druhej je Červenka... První polovinu jsme měli dost solidní, pak vinou rozpadu sestavy kvuli zranění to byl spíše zmar, proto mi přišlo nefer aby šel. Když to vezmeš, tak i za něj došla většina hráčů, kteří se dají považovat za klíčový- Deli, Bílek, nebo co zapracoval a hrají i ted - Zmrhala, Hrubého, Mikulu ( i když u tady toho je to spíš velká nouze ) Latky jsme se neměli zbavovat a Kenia byl u něj většinu času zraněnej, bohužel. Snad jen Baez byl vyloženě mimo :-D

Reagovat
Logan

Však ale jak říkám, já jsem schopnej odpustít že se nedaří bodově, ale tam prostě nebyl vidět herní progres a k tomu zase nepotřebuješ mít top kvalitní fotbalisty .... aby hráči běhali a aktivně presovali, k tomu jim stačí dobrá kondice ..

Reagovat
Mex88

já jsem tam ten progres viděl, zejména za tu první polovinu. Ono je pak těžký dělat nějakej postup ve výkonnosti, když ti hráči jsou zranění a nemužou trenovat a když začnou tak dohání manko, tak stejně sotva bude lepší souhra, když musíš vymýšlet stále novou sestavu a abys zachoval rozestavení, naházíš zbylý hráče na posty na který nejsou zvyklý. Proto jsem mu to jaro vubec nevyčítal. Kádr byl prostě úzkej, věřím, že by ta hra i posily za něj měli větší hlavu a patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť za Beránka jsme na jaře z 39 možných udělali 14 bodů. Jako byl jsem rád za jeho angažování, ale zároveň jsem byl rád za jeho odvolání.

Reagovat
db18

Látal, Kozel, Cipro , Ševela, Bílek, Krejčí

Reagovat
Logan

Látal, Kozel, Levý - byl bych spokojen

Ševela je kdo?

Jenže oni jsou opravdu schopní vzít Bílka nebo Petrouše

Reagovat
stas87

Trener AS Trencin.

Reagovat
db18

Trénuje Trenčín Taky byl kandidátem pro post trenéra Slovanu Bratislava, ten se ale nakonec rozhodl angažovat Ivana Vukomanoviče.

Reagovat
Logan

Aha, tak ten by aspoň mohl vědět kam postavit Kessela ale jinak teda netuším jak hraje Trenčín ani týpka neznám, takže nebudu hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stavět Bílka vedle Straku, proboha, ty jsi idiot. Bílek je na české poměry velice dobrý kouč.

Reagovat
Logan

To ale nebylo o tom kdo je jak kvalitní trenér, spíš o tom že jsou oba tak trochu symbolem Sparty ...

A neříkej mi idiote, díky

Reagovat
smazaný uživatel

a jak znám Jardu tak vezme nějakýho idiota typu Straka nebo Bílek¨

Ty sám si nazval Bílka naprosto nepochopitelně idiotem. Tak proč bych nemohl já tebe?

Fakt je mi špatně z těch, kteří mají potřebu na Bílka házet i po tolika letech špínu. Je to kvalitní trenér, podle mě kvalitnější než Vrba a tečka.

Reagovat
raduinho

Výměna Pulpit - Pivarník pls.

Reagovat
db18

Snad už Šadek přivede ty slíbený posily S těma lenochama, co jsou tam teď toho moc hrát nejde... dopředu asi největší tragéd Kovařík... dozadu asi zase Hubník - Rajty? U prvního gólu sice propadl Bary, ale vzadu ho pak nikdo nezastoupil - u druhýho gólu taky volný hráč v malym vápně a díra mezi Hubníkem a Rajtoralem

Reagovat
Aldeano

A pořád se mluví jen o Sýkorovi?

Reagovat
db18

Už se nemluví absolutně o nikom. Šádek v rozhovoru slíbil, že přijdou dva až tři hráči a to bylo naposledy, kdy se něco pohnulo.

Reagovat
Aldeano

Aha no A co odchody? Ani se nebude nikdo prodávat? Jen vím, že po odchodu Vaňka se říkalo, že už nemají přijít žádné odchody, ale vzhledem k tomu co předvádí Hrošovský a Ďuriš...

Reagovat
smazaný uživatel

ukoncete uz nekdo tomu hubnikovi trapeni.

Reagovat
Kang & Kodos

Zdenda Z toho trojlístku kryplů jsme na tom nejlíp.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Logan

Hm, nevím jestli je to výhra

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Takže se Zdenda udrží nejdýl? Gratulace.

Reagovat
Logan

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Zlín opět jede na sestup

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
El Campeon

Reagovat
Logan

Jinak vlastně Uhrinovi tu remízu se Zlínem musíme přehodnotit ... jelikož jsme je vlastně jako jediní obrali o body

Reagovat
pawelFCB

"Banik a Karvina si nebudou konkurovat" Wolf

Reagovat
Banikovec7

Tak trochu doufám, že to třeba je jen krátkodobé hostování, aby se rozehrál v juniorce po tom zranění, maximálně hostování na sezónu, ale jestli ho prodají, potom co se před měsícem chlubili podpisem smlouvy a že dal Baníku přednost před Libercem, tak to nechápu.

Reagovat
pawelFCB

To je jedna z moznosti a melo by to svoji logiku. Po zraneni,tym zatim celkem slape a jen na lavce by ho byla skoda,tak by mu ta juniorka pomohla. Kdyz uz nemusimr prodavat a podepsal nedavno novou smlouvu..to do sebe nezapada.

Reagovat
HorajzmAmmann

tým sice šlape, ale hráče jako Azevedo potřebujem. Ten si bude 2. ligu mazat na chleba si myslím

Reagovat
pawelFCB

Perzela je zasadovy. Vubec bych se tomu nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz taky prestan blit a psat o necem, o cem nemas ani poneti.

Reagovat
pawelFCB

Zato ty ano? Wolf tam je zjevne k nicemu,to psalo hodne lidi uz davneji.

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Euphael

Ani jeden z klubu to nepotvrdil jeste

Reagovat
Banikovec7

Tak podle Baniku jen Azeveduv vtip.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Euphael

Zdroj?

Reagovat
Banikovec7

Twitter Baníku.

Reagovat
Shevchenko

Teď jsem ho potkal na zápase F-M, tak to asi vzal hned do Karviné.

Reagovat
Kepy_FCB

Zlíneček bude jako ten Lenkestr loni v Anglii...

Reagovat
Hokaido

*Lejčeztr

Reagovat
smazaný uživatel

jako fakt? ja mu rikal lejsestr.

Reagovat
ronaldik

Já zase lajcestr....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

More, tak jsem koukal do anglickýho výslovníku a máš nakonec pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wikipedie (jo já vím, je to zdroj na hovno) to ale vidí jinak.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:En-leicester.ogg

Reagovat
smazaný uživatel

dik more ale rikam bylo to only takovy tuseni zadny statnice z angliny za tim nehledej. mozna mi k tomu pomohlo i to ze sem jednou poslal svyho fellu na benzinku pro ciga gauloises ale ve svym stavu sem si nemoh vzpomenout jak se menujou. rikam mu- kup takovy ty francousky se slozitym nazvem no a von pritah s chesterfieldkama... vod ty doby vim ze ch je č a ten kluk uz neni member...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*****Lestr

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale jak se to vyslovovalo nez zacli zkracovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Longster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Příbram

Reagovat
Losinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Na Liberec budete koukat všici na Tipsportu, nebo kde?

Reagovat
Miguel19

Nikde, za chvíli je cyklokros.

Reagovat
ZB 07

Mám stejnej dotaz..nějakej fajn stream by nebyl?

Reagovat
C-M@ster

Díku dík...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

našel jsem si ho na google maps

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to vypadá, když necháte udělat Pulpita analýzu minulého ročníku a na jejím základě překopat celý kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem slyšel, že Vrbovy úspěchy byly zásluhou skvěle koncepčně pracujícího sportovního úseku. Po jeho odchodu se to koukám potvrzuje.

Reagovat
Coutinho10

tak nastesti jsme konecne vyhrali a mame 3 body dulezitej gol do satny nam pomohl a pak uz to bylo vklidu navsteva jeste slabsi nez jsem cekal, ale hlavne ze prisli lidi, kteri rvali jenom Uhrin ven

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Zbrojovka

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Liberec se zase přiblížil titulu.

Reagovat
C-M@ster

2 body pro Brno i Liberec by byly spravedlivé.

Reagovat
ZB 07

Ufff..asi dobrej bod. Sice přišel trenér, který zde chtěl vylepšit ofenzivu, ovšem místo toho vylepšil defenzivu, ale aspoň sbíráme body z venku. Teď už to chce bezpodmínečně porazit doma Slovácko a bude to fajn..

Reagovat
PavlíčeQ

Škoda toho Řezníčka na konci. To Hladký chytil ani neví jak

Reagovat
ZB 07

ale bylo by to nezasloužený..i když za to brečení by si to Liberec zasloužil

Reagovat
diskoschlampe

Jaký brečení?

Reagovat
ZB 07

Po každým verdiktu sudího jste se cítili ukřivděně, i když k tomu mnohdy nebyl žádnej důvod.. a třeba Baroš vyvinul nejvyšší rychlost, když sprintoval za rozhodčím..

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Chlupatá máma

Taky to bylo zasloužený. Třeba to, že máme víc karet než vy, je naprosto nepochopitelný... Hlavně šlapák na rameno/klíční kost bez karty, to mi ho teda vyndej.

Reagovat
ZB 07

To žlutá bejt měla, ale vy jste teda taky hráli pěkně od podlahy..

Reagovat
Chlupatá máma

Akorát Hadaščok tam měl jeden ostřejší zákrok, jinak si teda nic hroznýho z naší strany nepamatuju. Jsem zvědavej, jak dlouho bude Machuča mimo...

Jinak na zápas bez gólů docela pohlednej mač, mohlo to skončit klidně 3:2. Ekpai vypadal luxusně, snad mu to vydrží.

Reagovat
ZB 07

Tak bylto trochu tvrdší zápas, ale jinak se mi fakt líbil..mohlo to skončit klidně i 2:3 ( ) a hlavně na konci jsme mohli rozhodnout. I když vy jste teda taky dost spalovali, takže asi zaslouženej bod pro oba.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak u Baroše je to typický. Loni, když jsme hráli v Boleslavi, tak hrál 20 minut, 5x zprcal sudího, 2x se položil ve vápně a dostal žlutou za kecy.

Reagovat
ZB 07

Ale abych mu jen nekřivdil, tak dneska patřil mezi nejlepší hráče..

Reagovat
db18

Zase Pašek předtím vystřelil ani neví jak...

Reagovat
Didier Drogba

Systém vypadá dobře a funkčně, ale ani to neudělá z hráčů jako Buchta nebo Pašek alespoň druholigový hráče. Navíc to naše zakončení je k posrání

Reagovat
Greny

ono to bude taky lepší až bude hrát záloha třeba ve složení : Lacko, Polák - Litsingi, Zavadil, Štohanzl

jo a Vávra dnes hrál velmi dobře, klidně bych ho nechal hrát další kolo v základu

Reagovat
db18

Reagovat
Didier Drogba

Franci chyběl, Hyčka patří do obrany. Pokud nebude Polák vyloženě z formy, tak bude přínos, protože Buchta tam je dost k ničemu.

Reagovat
ZB 07

No zrovna proti tomu systému jsem měl zejména proti Teplicím celkem výhrady, protože to byl fakt děs, ale dnes to nebylo špatný...až se vrátí Honza a Zavoš, tak to bude ještě lepší..

Reagovat
Losinho

Proti Liberci v takový sestavě jasná ztráta.

Reagovat
ZB 07

Vzhledem k našim výkonům venku je to bod plus.

Reagovat
Losinho

Přece to nemůžeš brát, jakože je každej bod venku plus. Vždyť už nechcete hrát o záchranu. Ta sestava byla na úrovni týmů hrajících o padáka, navíc logicky nesehraná, to měla bejt výhra.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
ZB 07

No to se lehce řekne, ale my, nevím proč, hrajeme mimo naše domácí hřiště většinou fakt otřesně, takže každej bodík z venku mě mile překvapí..navíc kluci si furt zvykají na nového trenéra, taky ještě nejsou úplně sehraní, takže když budu realista, tak nemůžu počítat s tím, že budeme ze začátku každého porážet..

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
db18

Jebe.

Vysokoškolský pedagog.

Reagovat
smazaný uživatel

je to docent biologie nebo tak něco

Reagovat
smazaný uživatel

Konva jede bomby, to je uplnej lolec ho videt na velbloudovi

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Je to debilita, na druhou stranu ti, co si opravdu mysleli, že to je skutečnej IS, tak taky nejsou normální. A zajímal by mě důvod ukončení akce ze strany PČR. Jestli to opravdu bylo kvůli PODEZŘENÍ ze šíření poplašný zprávy, tak je to taky minimálně úsměvný.

Reagovat
db18

Tak mělo to být zašíření paniky, jelikož vyděšili několik turistů, kteří se pak různě poschovávali a šířili dál zvěsti (pracovníci hotelu pak mohli jen těžko vidět, kdo tam přijel)

Ale je fakt vtipný, že to strážníci nejdřív povolí a pak ho seberou

Reagovat
C-M@ster

Tak povolil to magistrát a strážníci to ukončili až v momentě, kdy se jim zdálo, že se to vymyká z rukou.

Reagovat
C-M@ster

Nevím, proč debilita.

Je tu určitá (nemalá) skupina lidí, co řeší jen práci a rodinu - zkrátka svůj život a na zbytek zkrátka nemá čas. Zprávy si pustí jen občas a většinou na Nově, kde jsou pro ně nejsrozumitelnější. Případně si počtou v bulváru ze stejného důvodu.

To se jim pak člověk nemůže divit, že se reálně bojí, že sem dojede šejk na velbloudovi, chlapům uřeže hlavy a ženský znásilní a udělá si z nich milenky...

Proto pak můžu jebat argumenty typu "tomu přece nemohl nikdo uvěřit".

Reagovat
exse

Však si tu debilitu popsal krásně sám. Debilita je strach na základě bulvárních zpráv, které naprosto nereflektují realitu, kterou sami vidí kolem sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na to video, je z něho naprosto zřejmé, že to je recese a divadélko.

Reagovat
smazaný uživatel

Neinformovaný policista chtěl útočníky zneškodnit střelbou. Jeho kolega ho naštěstí včas zastavil

(to jsem si vymyslel, ale stejně by se to mohlo hned začít šířit sítěmi pro sociální případy)

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl dobrej vtip Konvička, kterej chce všechno drasticky omezovat, se Svobodnými kteří by alespoń podle jména měli hájit svobody jednotlivců Alespoň je vidět, že jsou všichni radikálové ve skutečnosti stejní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak část Svobodných se nakonec ke Konvičkovi skutečně přidali (Hampl a spol.), valná většina ho ale poslala do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale byla v podstatě Hamplova sólo jízda. Nevím, jestli měl podporu > 0, ale jestli tak hodně blízko té 0.

Reagovat
smazaný uživatel

https://web.svobodni.cz/clanky/p-mach-predstavil-svoje-programove-vize-novinarum Minimálně 75 lidí ho chtělo za předsedu strany. To není zas až tak málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Konvička něco plácne, zmíní při tom někoho jiného a ty si z toho uděláš závěr? Měl jsem tě za chytrého.

Reagovat
smazaný uživatel

"to by byl dobrej vtip"

Reagovat
smazaný uživatel

normální happening, co je na tom zvláštního? Když podobné happeningy dělají např. zelení aktivisti, tak to vypadá daleko hrůzostrašněji a nic se neděje....

https://i.ytimg.com/vi/v1MkDnlM_tU/maxresdefault.jpg

http://free269cz.savana-hosting.cz/wp-content/uploads/2014/07/Zvire_neni_zbozi-239x300.jpg

holt, pražské kavárně chybí smysl pro humor, ostatně jako všem totalitním strukturám

Reagovat
smazaný uživatel

Však Konvička začínal svou politickou dráhu jako zelený aktivista. Samozřejmě i tam patřil mezi ty nejradikálnější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě teď napadá, že Konvička to může myslet jako recesi úplně celé a sám žasne, kolik lidí se na to chytá. Já vím, blbost, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. Pulpit

Reagovat
lada.sp

asi těžko, ten si počká během pár dnů na Spartu, Slavii nebo Plzeň tam bude všude volno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Logan

No, nemůžu si pomoct, ale stejně to pořád byla holomajzna ... první poločas tuplem, ten gol na konci jim teda pomohl, takže druhouo půli začli docela dobře, ale pak zase začli bránit ... nejlepší je že Škodu chtěl vystřídat už před tím jeho golem, takže chtěl zase betonovat 1:0 ...

a za stavu 2:0 kdy už si mohl vyzkoušet třeba Gina v útoku nebo Mingazova, tak střídá v poslední minutě

achjo achjo, vůbec jsem se nedivil když jsem v 85.minutě slyšel pískot ... místo aby pokračovali v aktivní hře, tak se zase zatáhli a nechali hrát tragickou Příbram. nakonec tam Pepíkovi spadne taková šmudla a bude se hovořit jako o drtivém vítězství....

Reagovat
Logan

Ale jinak teda musím pochválit Frydrycha, Mihalíka a Meśanovice

nepřesvědčil opět Souček, mám ho rád, ale momentálně je špatnej a hodně se těším až se uzdraví Ščuk ...

Reagovat
db18

V klidu... nejspíš berou Krejčího.

Reagovat
Aldeano

Pulkrab Karavajev

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

První místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktualizovaná tabulka návštěvnosti vzhledem k velikosti stadionu a města (+ tabulka průměrné návštěvnosti): http://bit.ly/prumerna-navstevnost

TOP 3 vzhledem k velikosti stadionu:

1. Bohemians (98 %)

2. Jihlava (95 %)

3. Karviná (86,5 %)

TOP 3 vzhledem k velikosti města:

1. Teplice (18 %)

2. Slovácko (14 %)

3. Mladá Boleslav (8,9 %)

TOP 3 - průměrná návštěva

1. Plzeň - 10109

2. Teplice - 9022

3. Sparta - 7759

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skvela prace

Reagovat
Aris1914

Díky. Už je to docela dlouho, když jsem ty statistiky začal sbírat. Doplňuju i hokej, jenže tam se vcelku blbě hledají starý sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

super, zrovna nedavno jsem si rikal, jestli v tom jeste pokracujes

Reagovat
Kang & Kodos

Co se nedá Zdendovi upřít, je zlepšení defenzivy oproti loňsku. Koubek za 4 zápasy ješte nedostal gól, a pokud se nepletu, měl akorát jeden výbornej zákrok. Kadlec to drží perfektně. Lafata ukázal, že může bejt pořád důležitej, ale největší radost mám za Pulkraba. Zdenda mu dal konečně poločas, a podle mě patřil mezi nejlepší hráče. Akorát škoda Čermáka, ale bohužel toho zatim moc nepředvedl. A jsem zvědavej, co bude s Brabcem. Dobrý, beru, že Holek si dneska zahrál, aby si Mazuch odpočinul, ale aspoň na lávce snad mohl bejt. A Karavajev perfektní.

Reagovat
ondrasch77

Jasně, jen nezapomeň zmínit co se té defenzivy týče, že od 25. minuty měla hrát Sparta bez Holka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale rozhodčí pak hmouřil oko dál na obě strany. Takže když chceš být přísný: Kdo to u vás měl žlutou a řekl si o druhou?

Reagovat
ondrasch77

Je velký rozdíl hrát od 25. minuty v 10-ti lidech. Takže jste na tom vydělali tak jako tak... Já bych Holka vyndal v 25. a pak klidně i Kubistu, nevím v kolikáté. ale určitě by ten zápas vypadal jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně.

Reagovat
Hokaido

Cry me a Nisa...

Reagovat
PavlíčeQ

Před názvy řek se dává the, ne?

Reagovat
ondrasch77

Jen sračky? Žádný argumenty?...

Reagovat
Kang & Kodos

Asi jo, ale pak to taky kompenzoval Kubistou.

Reagovat
ondrasch77

o.k., beru..., popisuju stav věcí výše...

Reagovat
db18

Když hrajete 4-5-1 ...v 3-5-2 je ta obrana pořád otřesná.

Reagovat
Manik...

Obávám se, že Brabec odejde. I když mě to dost mrzí, byl bych radši kdyby hrál místo Mazucha .

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Vždyť ty první zápasy a předkolo byla obrana šílená

Reagovat
Euphael

Bude dneska dohrano?

Reagovat
monty25

Až zítra.

Reagovat
ZB 07

Ne až zítra 18:10..

Reagovat
Aldeano

Zase lepší, než stále posouvat hodinu vysílání a pak to třeba nedat vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se po útlumu zase zvedá. Škoda, že to ale odnesl dvojzápas se Steauou. No nic. Jestli to bude aspoň jako dneska, tak se na další zápasy už těším.

BTW - koho teď budeme vyhazovat?

Reagovat
pepinho2

Řekneme si ve čtvrtek večer

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
Hokaido

Je to tak. Se Zdendou ta obrovská kritika asi hodně zatřásla a narozdíl třeba od Vrby se nezatáhnul do svojí ulity a naopak začal dělat správý kroky. Toho si teda hodně cením.

Reagovat
Aldeano

Jo, tohle je plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci na nikoho útočit, ale vždyť vy každý zápas píšete úplně něco jiného, jen podle toho, jak zrovna zápas dopadne. Ale nejste to jen vy ale i Slávisti, Plzenaci apod. Přijde mi divné v pátek někoho vyhazovat a v pondělí ho chválit.. Ale je to jen můj názor, třeba špatný. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč by se na něj po včerejším zápase mělo nadávat, kdy zrovna včera udělal správné kroky, až to mě samotného překvapilo. Kritika by měla být oprávněná a konstruktivní a ne hate jen z principu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, pochválit Jo. Jen mi přijde, že když se zahraje dobře, tak jsou trenéři kvalitní a když prohraje tak by měli odstoupit..

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak. Viz příspěvek Hokaida. Já Ščasného taky nijak extra nemusím, ale když něco udělá dobře, tak proč to neuznat a nadávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, jen mi to tak přišlo.

Reagovat
Hokaido

Hele já třeba Ščasnýho vyhazuju tak od dubna/kvetna. Víceméně po kazdym zápase. Jen mi přijde, že po vypadnutí s Rumunama prostě Zdenda pochopil, co dělá špatně a chce to změnit, chce si udobřit fanoušky... A to zatím dokázal málokterý trenér a mně se to líbí a dokážu to ocenit. Nebudu na něj zbytečně kydat, když odvedl dobrou práci jen proto, že ho nemám rád.

( Ščasný out!)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně výkon, na který se dalo koukat. První poločas nebyl ještě optimální, ale druhej velmi solidní. Když už to Sparťani utahovali a byla teprve 60. minuta, tak jsem z toho měl dobrý pocit. Velmi solidní hra vzadu (i když Holek teda měl jít ven, buďme upřímní), Kadlec a Costa skoro bezchyby, ale hlavně skvělý Karavajev. Oproti Zahustelovi se mu míč nemotá mezi nohamarychlstně je na tom dobře a přihrávky má přesný a často z první. Lafi konečně opět probral svůj střelecký instinkt a jsem moc rád za Pulkraba. Těším se, že ho uvidím častěji. Po střídání parádně zhrál i Frýdek. Hurá na Dány

Reagovat
Hokaido

Zdenda opět překvapil. Dneska od něj výborná práce.

Reagovat
db18

Schick přišel v 61. minutě na hřiště a nahradil Alvareze

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Krejci celej zapas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Schick nastoupil do hry

Reagovat
Hokaido

To by se Sampdorii mohlo schicknout.

Reagovat
Kang & Kodos

fantomas pls

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Trpišovský dva body ze čtyř zápasů. Nejlepší trenér v lize

Reagovat
monty25

Jede tzv. na Kloppa. V Evropě vyhrávat a na ligu srát.

Reagovat
Aldeano

Liberec ale umí hrát i proti Seville

Reagovat
lada.sp

Klopp se na to už vysral ve druhém kole bez Evropy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepinho2

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
rel7

ted jsem koukal na sestřih a ten 2. zákrok Holka z 25. minuty jasná červená ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Ne.

Reagovat
Aldeano

Tak druhá žlutá?

Reagovat
Uwe háže buly

Ne.

Reagovat
Aldeano

Myslíš, že to nebylo na kartu?

Reagovat
Uwe háže buly

Nevim, já sem to neviděl. Když je Holek poblíž balonu, tak vždycky zavíram oči.

Reagovat
Aldeano

Taky možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

to on asi taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

Reagovat
rel7

tak 2. žlutá určitě, jde mi o to že pokud by Holek nefauloval tak šel Wágner sám na bránu ne? Holek byl podle záznamu poslední...

Reagovat
salami

měl bejt venku, ale co čekat od Sparty

Reagovat
rel7

jako fanouška Sparty mě tohle "napomáhání" sere, nutno ale dodat že jeden z Jablonce měl dostat taky 2. žlutou a nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný Solidní sestava a hlavně velmi dobré střídání (Možná mohl poslat Juliše za Šurala). Těžko ovlivní, že Čermák s Váchou hrají věčně dozadu nebo že ignorují některé hráče. Hra do gólu šílená, ale střídající hráči to dost oživili. Jen doufám, že ve čtvrtek nebude hrát Holek, protože ten má problém vyhrávat souboje.

Děkovačka opět nebyla, zajímalo by mě, co tak řešil Costa s určitou skupinkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Karavajev Parádní výkon.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Krejčí v prvním zápase neuznaný gól z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc trefil tyč

Reagovat
PavlíčeQ

Naprosto jsem nechápal, když jsem to viděl v televizi

Reagovat
C-M@ster

Tak to je hodně ostrý.

Reagovat
Kang & Kodos

Koukám na to potřetí a pořád u toho brečim smíchy.

Reagovat
Hokaido

Nejvíc mě rozbíjí, jak trenér jebne tou botou o zem a ta spadne na záda tomu zápasníkoj, kterej leze po čtyřech pryč. To je jak z nějaký povedený grotesky.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
PavlíčeQ

A korunku tomu dává ten expert, co na rovinu řekne, že nezná pravidla

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

dobře mu tak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Co to melou ty moderátoři. Tohle jsou protesty který bych ve sportu rád viděl Dobrá komedie

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Takový zvířata

Reagovat
Wat

Slávisti, jak hrál Muris? A především jakej post?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál hrota, vyhrával většinu osobních soubojů, asi nás nejlepší hráč.

Reagovat
PP

Proč nehrál Trávník za Jablonec?

Reagovat
PP

ha, tak on hrál.. ale ve fantě za něj nic nemám.. Pardoon, pondělí..

Reagovat
ondrasch77

Moc se neraduj, stejně za něj moc nebude...

Reagovat
PP

0 - slovy nula bodů.. Ale celkem 157 bodů v sestavě s ním a Kopicem slušné..

Reagovat
ondrasch77

Tak oni mu určitě nějaký bodík ještě přičtou (fauly a tak), ale jinak to máš pěkný... Já mám zatím 80 a Kessela kapitánem...

Reagovat
PP

já trefil Škoda za captaina a doteď jsem měl Poznara.. Ale první body za brankáře, kde když nenastoupí ten tvůj, tak jsi v řiti..

Reagovat
Hokaido

Já jsem porazil Vosice se Sýkorou, Pavlenkou, Breitem, Kopicem a Brabcem v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň hodlá na neuspokojivé výsledky zkraje sezony reagovat přivedením dvou posil. Zálohu má ze Sionu vyztužit ex-Sparťan Martin Zeman a ze Zlína má potom přijít kapitán Tomáš Poznar. Píše o tom Deník Sport

Hehe

Reagovat
monty25

Dohráno

Reagovat
Coutinho10

jinak ale Pulpit mel celkem pravdu v tom, ze ten los na uhrani nakejch bodu mel dost slozitej ale nakej gol nebo sance by si vytvaret meli

Reagovat
monty25

Mě na tom nejvíc zaujalo, že reportér z Karviné vyslovoval Beauguela jako "Božoéla" a Štěpán v reportáži ze zápasu Sparta - Jablonec dvakrát uvedl Valeše jako brankáře Jablonce, přitom chytal Hrubý. A pak mě teda ještě zaujaly netradičně dvě reportáže z FNL, což byla asi kompenzace za minulý díl (jenom škoda, že nedali tu přestřelku 4:4 mezi Třincem a Viktorkou) a samozřejmě Monča.

Reagovat
Coutinho10

j taky si myslim u ty 2. ligy, ze to vykompenzovali a Žižkov by byl rozhodne lepsi, kdyz byly 2 zapasy j vyslovil ho nak divne ale neprislo mi to, ze by ten jeho gol nuzkama byl nakej proti pravidlum...mozna trochu lehce vysoka noha, ale je to skoda...hezky to trefil a Štěpán se asi moc soustredil na svoje pikantnosti misto na sestavy

Reagovat
monty25

Jo, třeba míření na Blanku místo na branku...

Reagovat
Coutinho10

jo tim to rozsekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak FNL mě vzhledem k reportáži o Baníku taky zaujala.

Reagovat
ZB 07

Já to prošvihl

Reagovat
monty25

Za dvě hodiny dávají reprízu.

Reagovat
ZB 07

Jo, už to vidím..tak aspoň, že tak..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele