Česká liga - souhrn 30. kola

27.05.2017, 19:00
Komentáře a souhrny
Slavia doma porazila 4:0 Zbrojovku Brno a raduje se ze zisku titulu, druhé Plzni nepomohl ani triumf nad Jihlavou. Čtvrté místo i přes debakl v Liberci uhájila Mladá Boleslav, Teplice totiž doma nakonec podlehly Dukle...

MFK Karviná - FK Jablonec 0:2

27.05.2017 17:00

Góly: 6. Martin Doležal, 55. Martin Doležal

Osmé místo nakonec obsadil Jablonec, který na závěr sezony zvítězil v Karviné výsledkem 2:0. Severočeši si tak splnili alespoň jeden malý cíl, a sice skončit v tabulce před nenáviděným Libercem. Karviná zůstala na více než solidním desátém místě.

A na první branku utkání se nemuselo čekat dlouho, už v 6. minutě poslal přesnou kolmici za obranu Mihálik a Martin Doležal s ledovým klidem překonal Laštůvku. Karviná sice mohla okamžitě odpovědět prostřednictvím Kalabišky, ale Hrubý vyškrábl balón na rohový kop. Karviná se nicméně osmělovala čím dál více a vše nakonec vygradovalo nařízenou penaltou ve prospěch domácích. Kysela fauloval pronikajícího Kalabišku a útočník Wágner měl jedinečnou příležitost na vyrovnání. Tíhu okamžiku však nezvládl a svému kmenovému klubu branku nedal. Wágner, pro kterého to byl pikantní zápas, ve spalování úspěšně pokračoval. Ve 33. minutě z blízkosti trestuhodně přestřelil. Na druhé straně zase musel zasahovat Hrubý po Budínského hlavičce.

Ve druhém poločase brankových příležitostí ještě přibylo, ale Karviná dál pokračovala ve smělém zahazování. A Jablonec to nakonec nekompromisně potrestal. V 55. minutě si opět našel místo k zakončení Martin Doležal a osmou brankou v sezoně se stal nejlepším střelcem týmu. Co však bylo důležité, Jablonec vedl 2:0 a zbytek zápasu už jen kontroloval. Karviná měla nadále dobré příležitosti, ale i kdyby se hrálo doteď, branku by nedala.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dukla Praha 0:1

27.05.2017 17:00

Góly: 90+4. Dominik Preisler

Co dodat. Mladá Boleslav na dálku doslova nutila Teplicím Evropskou ligu, ale ty odmítly a prohrály s Duklou. Teplice prožily skvělé jaro, ale posledním zápasem své tažení dokonale degradovaly. Jedinou branku zápasu vstřelil v nastavení Dominik Preisler.

A je to velká škoda, protože Evropská liga byla hodně blízko a loučení Štěpána Vachouška mohlo být o to hezčí. Dobré zprávy z Liberce přicházely velmi brzy a zanedlouho bylo jasné, že pokud Teplice zvítězí, bude druhá nejprestižnější klubová soutěž jejich, tedy samozřejmě předkolo.

Domácí sice bojovali, snažili se vstřelit onen klíčový první gól, jenomže všechno vycházelo vniveč. Teplice musely už v úvodní čtvrthodině střídat, zranil se Hyčka, jehož nahradil Král. První šanci měla Dukla, ale Podaný sám před brankou nedokázal přesně trefit balón. Na druhé straně nebezpečně střílel Fillo, ale také nebyl úspěšný. Střídat musela i Dukla, zraněného Tetoura nahradil Michal Smejkal. V závěru prvního poločasu si Teplice vytvořily poměrně velký tlak, ale obrana Dukly v čele s brankářem Hruškou odolávala.

V 64. minutě se naplnil čas Štěpána Vachouška, který za potlesku zaplněných Stínadel opustil hrací plochu. Jeho týmoví kolegové měli jasný úkol - vstřelit rozhodující branku a to byl kámen úrazu. V dobré příležitosti selhal Červenka a pak už to bylo kdo z koho. Teplice otevíraly hru a Dukle se nabízely rychle kontry. Hned tři z nich domácí přežili, ale ten poslední v nastaveném čase se stal osudným. Balón uklidil do prázdné branky Dominik Preisler. Teplice nevyužily jedinečné možnosti dostat se do Evropské ligy a tu si tak po výprasku 0:4 zahraje Mladá Boleslav.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 1:0

27.05.2017 17:00

Góly: 84. František Čech

Hradec se s nejvyšší soutěží rozloučil domácí výhrou 1:0 nad Bohemians 1905, kterým naopak už o nic nešlo. Teprve druhou domácí výhru zařídil jedinou brankou šest minut před koncem František Čech.

V tomto zápas už o nic podstatného nešlo. Hradec měl sestup jistý a naopak Klokani zase záchranu. Větší motivace ale byla přeci jenom na straně domácích, kteří se chtěli rozloučit se zpackanou sezonou co nejdůstojněji.

Hradec do utkání vlétl a bylo ho plné hřiště, jenomže jak už to tak bývá, jako první málem inkasoval. V 17. minutě těsně přestřelil hlavou Havel. V Hradci se rozhodně žádná reklama na fotbal nehrála. První poločas nabídl ještě jednu gólovku a znovu se o ní zasloužili hostující hráči. Mašek se vřítil do šestnáctky a zastavit ho musel výtečný Ottmar.

Ve druhém poločase byl obraz hry totožný. Martan v dobré příležitosti poslal balón jen do boční sítě a pak už se zase delší dobu nic nedělo. Až v 66. minutě nebezpečně vypálil Šípek a opravdu nechybělo mnoho. Votroci byli nakonec přeci jenom lepším týmem a v závěru dosáhli kýžené branky. Ladislav Martan předložil šest minut před koncem balón na malé vápno a František Čech se štěstím dostal balón za brankovou čáru. Bohemce moc času na vyrovnání nezbývalo, nicméně sami Klokani už se v závěru nikam nehnali a s porážkou si nic moc nedělali.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha 1:1

27.05.2017 17:00

Góly: 72. Veliče Šumulikoski - 68. Lukáš Juliš

Nerozhodným výsledkem skončilo utkání mezi Slováckem a pražskou Spartou. Oběma týmům už o nic podstatného nešlo. Vše důležité se odehrálo až po změně stran, na branku Lukáše Juliše rychle odpověděl Veliče Šumulikoski.

Žádná ofenzivní smršť se na stadionu v Uherském Hradišti neodehrála. Zápas nabídl vyrovnanou podívanou, jak Slovácko, tak i Sparta měly dostatek příležitostí, ale nakonec padly jen dvě branky.

První gólovku měl na svědomí David Lafata, který stejně jako v minulých sezonách opět usiloval o korunu krále střelců. Kanonýr Sparty však zamířil těsně vedle. Ve střehu musel být i David Bičík, který ve sparťanské brance nahradil jedničku Koubka. Ve 22. minutě musel zpacifikovat hlavičku Zajíce. Stejný muž měl ještě jednu příležitost ve 38. minutě, ale opět nebyl úspěšný. Závěr prvního poločasu přinesl dvě šance na obou stranách. Nejprve Lafata na malém vápně nedokázal usměrnit balón do sítě a po něm si vylámal zuby na Bičíkovi Rezek. Poločas tak skončil bezbrankovým výsledkem.

Po změně stran hra vizuálně hodně trpěla, ovšem paradoxně se diváci dočkali toho, kvůli čemu na fotbal chodí, totiž branek. V 69. minutě poslal míč před branku Zahustel a Lukáš Juliš i s trochou štěstí dostal balón za brankovou čáru. Radost Letenských však měla krátkého trvání, protože Slovácko odpovědělo hned za čtyři minuty. Havlík poslal na zadní tyč přesný centr a Veliče Šumulikoski srovnal na 1:1.

Sparta si sice mohla vzít vedení zpátky, ale Frýdek Zahustelovu pobídku trestuhodně zahodil. Poslední minuty už nic nepřinesly, Slovácko tak remizovalo se Spartou 1:1.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Fastav Zlín 0:2

27.05.2017 17:00

Góly: 14. Robert Bartolomeu, 52. Vukadin Vukadinović

Příbram se rozloučila s prvoligovou scénou další porážkou. Svěřenci Karla Tobiáše tentokrát podlehli Zlínu 0:2. Ševci naopak udělali vítěznou tečku za nadmíru povedenou sezonou, i když paradoxně na jaře se jim v lize vůbec nedařilo.

Pro Zlín je samozřejmě směrodatná účast v základní skupině Evropské ligy, na kterou se mohou svěřenci Bohumila Páníka těšit, jinak pokud bychom měli hodnotit jen jarní část ligové soutěže, museli bychom dojít ke katastrofálnímu hodnocení.

V Příbrami si ale Ševci vedli dobře a jistého sestupujícího bez problémů porazili. Ve 14. minutě poslal do vápna přesný centr Traoré a Bartolomeu rozvlnil síť. Bohužel šlo o jediný světlý okamžik poločasu, protože z velké části prázdná Litavka se spíše nudila.

Změnu nepřinesl ani druhý poločas, který byl jinak jako přes kopírák podobný tomu prvnímu. Zlín opět vstřelil rychlou branku, Traoré byl v roli nahrávače opět úspěšný a tentokrát Vukadin Vukadinovič překonal brankáře Kočího. Bohužel druhá branka znamenala v podstatě konec zápasu. Příbram na jakýkoliv zvrat rezignovala a Zlín se rozhodl pro jistotu už neútočit. Ševci tak v nezáživném utkání porazili sestupující Příbram 2:0.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava 2:0

27.05.2017 17:00

Góly: 14. David Štěpánek (vl.), 88. David Štěpánek (vl.)

Nevyšlo to a Viktoria zlatý hattrick nezavršila. Západočeši sice své utkání zvládli, ale ze Strahova přišla špatná zpráva, a tak Plzeňští nakonec zůstávají na druhém místě. Smolařem zápasu se stal hostující Štěpánek...

Viktoria dle očekávání začala hodně aktivně a Jihlavu od prvního okamžiku zmáčkla. A první branka na sebe nenechala dlouho čekat, síť rozvlnil Marek Bakoš, ovšem byl v ofsajdu, a tak branka neplatila. Domácí to nemuselo mrzet, protože už v 15. minutě stejně vedli. Výbornou práci odvedli Hořava s Bakošem, ovšem byl to nakonec hostující Štěpánek, který si srazil balón do vlastní sítě. Viktorka i po prvním gólu dál pokračovala v náporu, měla několik brankových příležitostí, avšak výsledek 1:0 se do konce prvního poločasu nezměnil.

Jihlava toho směrem dopředu moc neukázala, jedinou šanci měl na začátku druhého poločasu Batioja, ovšem Bolek si s jeho střelou poradil. Otázkou zůstávalo, kdy vstřelí Viktoria pojišťující druhý gól. Do Doosan Areny nepochybně pronikly informace o výsledku souběžně hraného utkání mezi Slavií a Brnem, a protože nebyly lichotivé, zřejmě se to podepsalo i na dalším průběhu.

Plzeň nicméně měla šance, ale spalovala a spalovala. Hned dvakrát si vylámal zuby na skvělém Hanušovi Michael Krmenčík. Hra Plzně s přibývajícím koncem vázla a z tribun se místy ozýval i pískot. Plzeň ale nakonec druhou branku vstřelila. V závěru zápasu po Hrošovského centru zamířil podruhé do vlastní sítě nešťastník Štěpánek.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Zbrojovka Brno 4:0

27.05.2017 17:00

Góly: 26. Michal Frydrych, 29. Stanislav Tecl, 57. Stanislav Tecl, 67. Michael Ngadeu

Novým mistrem nejvyšší soutěže se v ročníku 2016/2017 stala Slavia Praha. Sešívaní získali svůj čtvrtý titul v historii samostatné české ligy, když v posledním kole porazili Zbrojovku Brno vysoko 4:0. Svěřenci Jaroslava Šilhavého zlomili odpor Brna už v prvním poločase dvěma brankami a stejnou porci přidali i po změně stran. Prosadili se Frydrych, dvakrát Tecl a Ngadeu.

Slavia měla celou situaci ve svých rukou a zřejmě vědoma si velké zodpovědnosti, začala poměrně nervózně. Zbrojovka byla více na balónu a jen v rozmezí prvních deseti minut zahrávala čtyři rohové kopy. Nic vážnějšího z toho nebylo a Slavia velice pozvolna přebírala otěže zápasu. V první velké šanci se ocitl Josef Hušbauer, který se položil do centru a hlavou těsně minul Melichárkovu branku. Brněnský brankář se nakonec stal klíčovou postavou celého zápasu. Ve 25. minutě totiž musel pro zranění střídat a přenechat svatyni svému kolegovi Veselému, který se postavil mezi tyče hned při standardní situaci sešívaných. Domácí rozehráli rohový kop na malé vápno, Veselý si sice povyběhl, ale balón nezachytil a Michal Frydrych hlavou rozjásal Strahov.

Za další tři minuty přišel druhý gól Slavie a opět to bylo ze vzduchu. Na centr zleva si dobře naskočil Stanislav Tecl a brankář Veselý ze dvou střel na branku dvakrát inkasoval. To už se slávisté definitivně uklidnili a za chvíli mohl Lüftner přidat třetí gól, jenomže trefil boční síť. Pro fanoušky Slavie už byl titul jistou záležitosti a na Strahově odpálili velké množství pyrotechniky, a to natolik, že před koncem poločasu musela být hra přerušena. Za chvíli se ale pokračovalo a Slavia vedení 2:0 do konce prvního poločasu udržela.

Podobně se pokračovalo i po změně stran a Slavia zanedlouho přidala třetí gól, čímž už definitivně rozhodla o zisku titulu. Stanislav Tecl procedil z úhlu balón za Veselého záda, jenž se tak stal nešťastnou postavou utkání. Veselý pak inkasoval ještě jednou, když nedosáhl na střelecký pokus záložníka Ngadeua. Slavia rozdrtila Zbrojovku Brno 4:0 a získala svůj čtvrtý titul v historii samostatné české soutěže. Strahov se ponořil do víru oslav.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 4:0

27.05.2017 17:00

Góly: 26. Milan Baroš, 32. Milan Kerbr (pen.), 56. Roman Potočný, 60. Milan Baroš

Mladá Boleslav doslova a do písmene utrpěla postup do Evropské ligy. Sama sice učinila vše pro to, aby se tak nestalo, ale výsledek z Teplic jí to nakonec zajistil. Bolka se jinak v Liberci ztrapnila, když prohrála vysoko 0:4.

Těžko říci, co vlastně bylo úmyslem svěřenců Martina Svědíka, zda zvítězit a zajistit si Evropskou ligu, nebo utkání vypustit a v příští sezoně se jen koncentrovat na ligu. Pravdou ale je, že pokud byla cílem druhá varianta, pak byla provedena s naprostou dokonalostí. Mladá Boleslav se Evropské ligy zřekla už v prvním poločase díky dvěma inkasovaným brankám, a pokud někdo ještě doufal v zázračný obrat, tak ho Boleslav vrátila pevně nohama na zem třetí, respektive čtvrtou inkasovanou brankou krátce po změně stran.

Liberci už v podstatě o nic nešlo, motivací svěřenců trenéra Jindřicha Trpišovského byl zisk šestého místa. Domácí vstoupili do zápasu lépe a odevzdaného soupeře poprvé načali ve 26. minutě, kdy se střelecký pokus odrazil od zad Milana Baroše přímo za záda brankáře Vejmoly. Jen o několik minut později fauloval jeden z obránců rozeběhnutého Milana Baroše a nařízený pokutový kop proměnil Milan Kerbr. Otřesený soupeř se ještě pokoušel co nejrychleji snížit, ale snaha byla marná a krátce po změně stran bylo o vítězi zápasu definitivně rozhodnuto. Ševčík šikovně sklepl balón na Potočného, který zvýšil na 3:0.

O výsledku sice bylo rozhodnuto, nicméně ještě nebylo rozhodnuto o tom, zda si Bolka odveze debakl či nikoliv. Věřte nebo ne, ale tým, který měl bojovat o Evropskou ligu, obdržel v 60. minutě už čtvrtý gól. Pohlednou akci zakončil střelou do prázdné branky Milan Baroš.

Mladá Boleslav svým výkonem nechtěla Evropskou ligu a udělala pro to všechno možné. Výsledek z Teplic byl však takový, že i prohra 0:4 zajišťovala předkolo EL. Skláři doma Duklu porazit nedokázali a Mladá Boleslav si i přes ostudnou porážku zahraje předkolo Evropské ligy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha30209165:2269
2.Viktoria Plzeň30207347:2167
3.Sparta Praha30169547:2657
4.FK Mladá Boleslav301310747:3749
5.FK Teplice30139838:2548
6.Fastav Zlín301181134:3541
7.Dukla Praha301171239:3540
8.FK Jablonec30912943:3839
9.Slovan Liberec301091131:2839
10.MFK Karviná30971439:4934
11.1. FC Slovácko306141029:3832
12.Zbrojovka Brno306141032:4532
13.Bohemians Praha 190530771622:3928
14.Vysočina Jihlava30691526:4727
15.FC Hradec Králové30831929:5127
16.1. FK Příbram30642029:6122

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (429)

Přidat komentář
PlackaSKS

mistři!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman Brna. to i Hrosso je proti nemu Buffon.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Strama koukal a dnešním dnem končí angažmá většině těch předražených neschopných kopyt. 57 bodů a vesměs ohavná hra, neskutečná ostuda. Jsem zvědav, na následující dny.

Teplice.

Reagovat
Aldeano

Druhý nejhorší výsledek za 30 let...

Reagovat
smazaný uživatel

A jako kdyby se hrala letos nadstavba, tak by to melo slusny grady.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Zlín bez šancí na poháry a Karviná s šancí na pohary. Strašidelnej systém.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

V týto situaci by se ale krásné ukázalo, že by bylo lepší skončit sedmej než šestej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj tohle je fakt picovina jak Brno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý Dneska zachytal neuvěřitelně. Tohle jestli nebude desítka ve sportu tak už nic

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal nekdy nekdo uz desitku?

Reagovat
PavlíčeQ

Myslim, že Lafata jí dostal a pokud ne on tak někdo jinej určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Čech ve finále LM proti Bayernu

Reagovat
Coutinho10

Sýkora proti Příbrami mám pocit

Reagovat
Kang & Kodos

Lafata za loňskou Jihlavu určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Kopke na Euru 96, kdyz chytil penaltu Italum v tretim zapase ve skupine, kterej se hral soucasne s nasima proti Rusum a Italove nesmeli vyhrat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

9

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, v těch posledních bídných letech, kdy jsme hráli o záchranu, jsem nečekal, že se ještě někdy dočkáme titulu.

Reagovat
Losinho

záchrana s 27 body, poháry se 49

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Štěpáne sorry, pánové sorry, ale takhle se o poháry nehraje... Za poslední 4 roky (co jim fandím) hrály Teplice třikrát o poháry a třikrát jim to uteklo. Letos to bylo jednoznačně nejblíž... A já se tak těšil, že pojedu do Teplic na předkolo EL.

Reagovat
Losinho

SKS zaslouženě, i když letos špička ligy hodně slabá

A Standa

Reagovat
Kang & Kodos

Slávisti se můžou radovat jak chtěj, ale na naší radost, že je takhle sezona u konce, to mít nebude.

Reagovat
wjillm

Přesně

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Manik...

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
El Campeon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
frank

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ronaldik

Ta Boleslav je vyloženě k zblití... Evropu si ani omylem nezaslouží a jako obvykle vypadnou hned v první dvojzápase proti nějakýmu no name týmu z Lucemburska

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám obavy. Na druhou stranu věřim, že Svĕdik ten tým dokáže připravit lépe než Jarolím. Pokud ještě přivedou nějaké hráče, mohli by výjimečnĕ dojít o jedno předkolo dál.

Reagovat
Posledni Kovboj

vicemistr malty se ma na co tesit

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad jim los nepřiřadí takovou těžkou váhu na rozjezd.

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Ženský místo poháru dostanou každá novej sporák,i když v dnešní době spíš mikrovlnku.

Reagovat
monty25
Reagovat
Posledni Kovboj

to je ale divnej sendvicovac

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ronaldik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
El Campeon

tak mixer,no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diplom za ucast na turnaji 7letych hracu ma vetsi cenu nez tohle

Reagovat
Mass

na sedmiletý se přijde podívat víc lidí

Reagovat
monty25

No, v obou případech jsou to hlavně rodinní příslušníci. Ale slávistky pak budou hrát Ligu mistryň a tam už ta návštěva jde do tisíců...

Reagovat
Posledni Kovboj

+nad sedmiletejma detma nikdo nemasturbuje. teda, doufam.

JEDEM https://www.youtube.com/watch?v=rBiL0FrEleo

Reagovat
monty25

Tyhle sračky ty posloucháš, jo?

Reagovat
Posledni Kovboj

porad mi jakou mam poslouchat hudbu, prosim

Reagovat
Posledni Kovboj

...vysvetlete mu to nekdo pls

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Slavia Boleslav

Kéžby aspoň ten Baník nepostoupil.

Reagovat
El Campeon

příbramskej sestup dojem z letoška trochu zachraňuje

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Pavlenkovi s Frydou... za par let to uz bude treba ve spravnem dresu

Reagovat
HorajzmAmmann

příští sezonu.

I když pokud tam nehraje ten Bílek, klidně bych ho bral

Reagovat
frankiefcb

tak tak

Reagovat
Puskas

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jo, zajímavá sezona. Sestup 3 týmy v jednom bodu, o titul do posledního kola a o poháry do poslední minuty

A příští sezonu už snad zase s Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě hrozná sezóna.. Bez Baníku je to nuda..

Reagovat
k0udy

Kdo je nejlepší střelec?

Reagovat
HorajzmAmmann

Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata.

Reagovat
Losinho

Lžifata

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Lafata, já myslím, že má míň zápasů.

Reagovat
Kang & Kodos

Dokonce máme i trofej!

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo - děkuji Slavii za titul, letos jsme byli asi opravdu nejlepší. Takže si tady přečteme pár kydů o tom, jak nás k tomu dotlačili sudí, jak to bylo koupený za čínský prachy, jak se na ten fotbal vůbec nedá koukat, jak jsme kopali obrovské množství penalt, který rozhodovaly zápasy v náš prospěch, jak je Šilhavý haluzář, jak za to vlasně může gólman Brna a jak je to vlastně všechno hrozně nespravedlivý - a budeme se těšit na los předkola LM.

Reagovat
ratusek

a ve většině bodů je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - první adept. Doufám, že budou další :-)

Reagovat
ratusek

já sem si jen rejpnul. nepoznáš smajlíky? abys měl radost, že ti někdo vůbec zareaguje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo... Hlavně se do tý ligy dostrkejte s Baníkem, Myslím, že naši tam nějakej extra fotbal hrát nepojedou.

Reagovat
ratusek

my budem mít co dělat sami se sebou, ale jo ruku byste přiložit mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa - trochu se bojím, že Znojmo si vlastňáky dávat nebude, tam přece jen nějaký kámoši v Opavě jsou - ale určitě budou k poražení. Chce to první gól a pak bude klid.

Reagovat
frankiefcb

už měli nějaké prohlášení, že budou bojovat za Opavu. Nicméně, pokud se z toho neposereme a ani z vyprodáneho stadionu, tak to prostě musíme dát.

Reagovat
smazaný uživatel

To prohlášení byl rozhovor v místním okresním plátku v rozhovoru o ničem - to bych nebral vážně. Prostě to vidím na 80/20 pro Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj vostravskej rezidente.

Reagovat
Kang & Kodos

Dotlačili vás k tomu sudí, bylo to koupený za čínský prachy, na ten fotbal se vůbec nedá koukat, kopali jste obrovské množství penalt, který rozhodovaly zápasy ve váš prospěch, Šilhavý je haluzář, může za to gólman Brna a je to vlastně všechno hrozně nespravedlivý

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za rekapitulaci, škoda, že se nic nepřidalo

Reagovat
Kang & Kodos

Už takhle jsem to musel přepisovat, ještě abych něco přidával.

Reagovat
El Campeon

nechutný to bylo

Reagovat
Shevchenko

Hradec Kdyby měli o bod víc, tak jsou 13.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice dneska totálně zoufalý. Nakonec je asi škoda, že bude v pohárech Bolka, ale Šmejkal a spol teda konec ligy hrubě nezvládli...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

Gratulace Slávce, sice je to jednooký mezi slepými, ale na to se nikdo ptát v budoucnu nebude. Akorát v příští sezoně dojedou na "Šilhavý style". Jinak Teplice to pořádně zkurvily

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že ta špička byla letos hrozná celá, od Teplic až po Plzeň. Slávka aspoň dávala góly...

Reagovat
KingMaster13

Díky moc

Reagovat
Pyroman

Teplice Většinu jara to úspěšně maskovali, ale asi jsou stejně dementní tým jako Boleslav, takže je ve výsledku jedno, kdo se v té EL ztrapní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Neskutečný! Už jsem ani nedoufal v to, že bych si někdy mohl na onom legendárním stadionu užít mistrovské oslavy

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Uzit oslavy?

Reagovat
ZB 07

Ironie, ani se mi nechce nic psát k našemu výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, kdo jste vyhrabali toho Veselého, větší díru jsem opravdu nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl to snad jeho první zápas. Neměl to lehký, šel do hry ve chvíli, kd se proti Brnu kopal roh a Slavia ho využila. Natlačili se v 10 lidech do malýho vápna a prostě ho asi znervóznili. Takovej první gól mu asi do zápasu moc nepomohl

Reagovat
ZB 07

V naší situaci si asi nemůžeme dovolit mít dva kvalitní golmany, takže to holt musíme lepit z vlastních zdrojů. Veselý je náš odchovanec, ale na to, že mu je kolem 24 let nebo tak nějak, tak by měl být úplně jinde.

Reagovat
Pony Slaystation

Gratulace Slavii, jen trochu fraska s tim stadionem. Cinani maj jednoznacne fotbal na prvnim miste

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten koncert byl plánovaný někdy od podzimu a to ještě nevlastnili stadion, kdyby jo tak by nic nedovolili

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sis o tom něco zjistil, nemusel by ses tady ztrapňovat

Reagovat
Pony Slaystation

Urcite se s tim nedalo nic delat, hroznej amaterizmus...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sis o tom něco zjistil, nemusel by ses tady ztrapňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je luxus, jak se v tom namáčí čím dál víc....

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Grr - Číňani s tím nemají nic společnýho, naopak tenhle problém vyřešili do budoucna...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zamer. cefc si tim dela prostor pro vodkoupeni nemeckejch elektraren...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Slovácka nepřímo potvrdili přestup Eldara Čiviče do Sparty.

Reagovat
Pablos

takže klasika style... za Spartu zase úřaduje vedení, pochybuju, že Ital kterej se tu ještě ani nerozkoukal si ho vybral

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia mistří

ale ty Teplice a Bolka tohle nás bude reprezentovat v Evropě?

Reagovat
eL

Teplice ostuda. Takhle si to posrat

Reagovat
ZB 07

Jinak Teplice a Dukla jsou snad nejzbytečnější týmy v lize. Pokaždý, když mají šanci udělat něco dobrýho, tak to takhle nezvládnou

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak z pohledu Sparty naprosto katastrofická sezóna a absolutně nevěřím tomu, že se to příští rok otočí.

Reagovat
PlackaSKS

horší to téměř jistě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Kotalík: "Podrž mi pivo a koukej."

Reagovat
Riviera Kid

V to ani nedoufám.

Reagovat
Aldeano

Letos strašné a se současným vedení to bude těžké no...

Reagovat
frank

Já to mám podobně. Před minulýma sezónama jsem vždycky věřil, že to konečně bude TEN rok. Teď už ne. Dokonce se musím hoodně přemlouvat k nákupu permanentky. Docela se obávám, že tohle za pár let bude ve zpětném zrcátku pouze začátek pádu.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak byste složili nejlepší sestavu za celou sezonu? Já bych to dal takhle:

Laštůvka - Karavajev, Deli, Hubník, Krob - Fillo, Ngadeu/Mareček, Hušbauer, Pilík - Škoda, Lafata

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně Pavlenka, protože bez něj v bráně by Slavia titul neměla. Mnohdy podržel v kritických chvílích a podepsal se na spoustě bodů

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik zápasů vám vyloženě zachránil on? Slavii to vyhrávala obrana, ne brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimalne ten posledni zapas v Bolce, kterej byl rozhodujici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec

Reagovat
Losinho

doma i venku

Reagovat
smazaný uživatel

V Bolce, doma s Jabloncem. Ale ve spoustě jiných zápasech za nerozhodnutýho stavu měl velký zákroky, což byly chvíle, kdy se lámal chleba. Pavlenka je základ tohohle mistrovskýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne jako napriklad ve zline a jablonci.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten je asi hned za nim. Ale pokaždý, když jsem koukal na Karvinou, tak Laštůvka chytil několik gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale jednoznačně Laštůvka

Reagovat
exse

V bráně jednoznačně Dúbravka.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Co je k smíchu? Dúbravka byl výbornej.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Aldeano

A mluvilo se o něm jako o případné náhradě za Koubka že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v zimě určitě. Jestli ho chceme i teď nevím.

Reagovat
Aldeano

Já bych ho místo Koubka bral.

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Dúbravka měl také dobrou sezónu Já osobně považuji za jednoho z nejlepších gólmanů v lize Hanuše z Jihlavy, ale do jedenáctky sezóny bych ho nezařadil

Reagovat
Posledni Kovboj

nevim, ale Holka s Kadlecem bych tam dal urcite

Reagovat
Kang & Kodos

Ty jsou na lavičce. Před stadionem. Ve Vladivostoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka - Kara, Hejda, Hubnik, Krob - Fillo, nikdo, nikdo, Sykora - Mesanovic, Skoda.

Reagovat
cetto

Lafata ani skoda ne. Spis Ikaunieks a Mesanovic..

Reagovat
smazaný uživatel

to jako vazne davas avengera do lomitka s najezenym mareckem?

Reagovat
Mass

s tim se dá souhlasit

Reagovat
frank

Padalo málo gólů, takže bych se nebál dát 5 obránců.

Pavlenka - Karavajev, Frydrych, Hejda, Hubník, Krob - Fillo, Ngadeu, Pilík - Mešanovič, Ikaunieks

Reagovat
PavlíčeQ

Jinak Jablonec na závěr sezóny super při losu Slavia, Plzeň, Liberec, Teplice, Karviná jsem počítal i s 5 prohrama, nakonec jsme neprohráli ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Nas jste pripravili o titul.

Reagovat
Mates_Matesović

Fuj

Tahle sezóna snad hůř dopadnout nemohla, ale titul naprosto zaslouženej, nemůžu říct ani slovo.

Jinak nás doufám čeká čistka, ven musí: Koubek, Štěch, M. Kadlec, Holek, Hybš, Konaté a Juliš + teda asi bohužel Čermák. Musí 100% přijít stoper, tvořivej záložník a hroťák - u posledních dvou by bylo ideální, aby byli z ciziny. Tahle sezóna už se NESMÍ opakovat...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty pičo, ještě takovej nick to by jeden blil

Reagovat
smazaný uživatel

Přidal bych Váchu, Lafata = důchod, Holzera a Zahustela.

Reagovat
El Campeon

+přestat si dělat i teoretické naděje na návrat Rosického

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ven musí jít taky Vácha.

Reagovat
cetto

Ideální. Vyhodit 10 hráčů včetně toho nejtalentovanějšího, kterého mate (ideálně ho za 2 roky koupit zpátky) a koupit 3 nové. Kadr očividně bude zdvojeny na všech postech

Reagovat
Mates_Matesović

Čermáka bych pryč neposílal, ale bohužel půjde, má smlouvu do 2019 a nechce prodloužit.

Jo a k tomu kádru - i bez těhle hráčů je to v poho zdvojené:

Budinský(Bičík) - Civič(Costa), posila(Mareček), Hovorka(Mazuch), Karavaev(Zahustel) - Sáček(Vácha), Frýdek(Mareček) - Bogdan(Néstor), posila(Mustedanagič), V. Kadlec( Vukadinovič) - posila(Lafata, Pulkrab)

Reagovat
Losinho

To je strašně slabej tým..

Reagovat
Kang & Kodos

Když přijdou pořádný posily a Kadlec se probere, tak to bude slušnej tým.

Reagovat
Mates_Matesović

Záleží dost na těch posilách, ale i bez nich mi to přijde v pohodě.

Reagovat
Losinho

Civič je průměrák, Hovorka po zranění dost otazník, Bogdan vlastně totéž, Kadlec by se musel probrat.. a to mluvím jen o hráčích, co máš v základu a za předpokladu, že se povedou posily.. protože jinak Vácha, Mazuch, Nestor, Vukadin na to nemaj..

Reagovat
smazaný uživatel

Civič je super. Na základ to není, ale je to velký talent. Mně se na jaře společně s Havlíkem fakt líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

na klidnej střed tabulky dobrý

Reagovat
Melda

Mazuch sice na stoperu umí zahrát ale je je ho tam škoda.

Reagovat
El Campeon

sem se v těch všech číslech na chvíli úplně ztratil

Reagovat
Posledni Kovboj

I see what you did there

Reagovat
Melda

Lafaty bych se zbavil taky+Mohl by přijít Havlík ze Slovácka

Reagovat
Shevchenko

Zlín i přes to bídné jaro nejlepší umístění v historii české ligy A k tomu pohár

Reagovat
HorajzmAmmann

Pánik

Reagovat
smazaný uživatel

A proto vyhodi Panika.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín byl na jaře dokonce nejhorší tým v lize vůbec.

Reagovat
Shevchenko

Ale stejně bodů jako Bohemians a o jeden méně než Hradec, kteří, narozdíl od Zlína, museli sbírat body kde se dalo. Plus Zlín měl ty zápasy v poháru, takže objektivně nejhorší rozhodně nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel bodově, ale když jsem to ještě kontroloval na ofiko webu ligy, tak to tam měli špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš nedoplnili výhru Zlína v Příbrami,.

Reagovat
smazaný uživatel

Co pohár - rovnou základní skupina...

Reagovat
HorajzmAmmann

Všichni v SKS tzv Mičolův syndrom

Reagovat
Shevchenko

A spravte si tabulku, Brno je před Slováckem.

Reagovat
HorajzmAmmann

a co Bohemka?

Reagovat
Shevchenko

Co s ní?

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím už se bojí, aby to slavisti, nominovaní do repre nepřehnali s oslavama, prej je bude muset obvolat

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer doufam, ze ti to za tech 1000 minut stalo,Danecku

Reagovat
frankiefcb

Tak určitě tu krysu to posunulo v kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ne? To měl radši přijít o rok fotbalový kariéry strávením ve druhé lize?

Reagovat
smazaný uživatel

O ten prisel prave na lavicce Sparty, ale co... vybral si sam. Snad se mu bude v Bolce libit

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby šel do Bolky, tak si odchodem od vás polepšil.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Hrál skoro celej podzim včetně EL. Ale jo, určitě by mu víc daly zápasy se Sokolovem, Prostějovem nebo Varnsdorfem než Inter nebo Southampton

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik prvoligových minut by letos odehrál v Baníku?

Reagovat
frankiefcb

být teď v Baníkuve 2. lize, tak mu to dá 1000x více než na lavičce v Praze.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem mu to dá víc? Je ve Spartě, v U21 a pojede na EURO, sice proseděl jaro na lavičce, ale dost dobře nechápu, co by mu přinesl rok v Baníku.

Reagovat
frankiefcb

musel by se vypořádat s tlakem, bo by to stálo na něm. Dalo by mu to daleko více enž lavička. Vy stále nechápete to, ež Dan byl kapitán a mělo to stát na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, ale pořád je to druhá liga, kde by nebyl tolik na očích. Zahrál si i EL, což by se mu v Baníku nepodařilo, a na podzim hrál docela stabilně. Z jeho pohledu ta sezóna sice mohla být lepší, ale určitě to musí hodnotit jako postup výš. Nemluvě o tom, že ve Spartě je na hráče obrovský tlak.

Reagovat
frankiefcb

Tlak určitě je, lae nebyl to stěžejní hráč. V Baníku mohl být lídr a musel by se vypořádat s tímto tlakem a toho by posunulo výše. Zatím si stojím. P.S: Hrubý hraje 2. ligu a taky je v nominaci 21

Reagovat
smazaný uživatel

https://repre.fotbal.cz/nominace/nominace/207

Hrubý je v náhradnících podle tohodle.

Reagovat
frankiefcb

tak on je fakt, ež hraje mizerně a není to druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa je, že nominovanej přímo není. Stejně jako Kaša, takže z toho Holzer minimálně v tomhle vyšel nejlíp.

Reagovat
frankiefcb

tak jako musíš uznat, že Holzer prošel snad každou repre, tak se dalo očekávat, ež bude hrát. Jinak kdyby byl v Bnaíku, tak jsem přesvědčen, že nominovaný je furt a hlavně na tom by byl lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v jakém směru jako? Odehrál by víc minut? O tom nepochybuju, ale prostě by si nezahrál proti Interu a Saints. To je obrovská škola, kterou prostě v zápase v Sokolově nepochytíš. Byl by na něj větší tlak? Možná, ale tlak na hráče Sparty je velkej kor letos, když jsme posrali všechno, co se dalo. Byl by pro Baník klíčovější figurou než pro Spartu? Ano, ale opět, Baník je v současné chvíli o ligu níž a Holzer už tam přece kapitán byl a klíčovou figurou už byl. Což značí, že si věřil na víc, tak přestoupil do Sparty.

Reagovat
frankiefcb

Dva zápasy by mu nedaly více než to, co musí naši hráči zažívat teď na podzim. Vy to sice nevnímáte, ale ten tlak na ty mlaďochy je neskutečný a na některých jde vidět, že s tím mají problém. To by dalo Holzerovi více, než ten tlak u vás. Který je teď spíše na vedení a půlku jara stejně o nic nehrajete. Plus Holzer ukázal i svůj charakter a ten taky něco ukazuje o kvalitě daného fotbalisty. Ve výsledku je dobře, ež odešel, nevěřím, ež někdo s takovým krysím charakterem dojde daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jsme o třetí místo až do předposledního kola. A ten tlak je i na hráče. Kotalík jasně říkal, že všichni hráči hrají o svoji budoucnost, takže i Holzer, i když on vůbec nehrál no.

Reagovat
smazaný uživatel

To není nic o krysím charakteru. Prostě šel za lepším. Kariéra je krátká.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem furt cpes, ze Banik nehraje prvni ligu Ses jak postizeny.. vlastne ty ses

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník ji prostě nehraje, to je fakt a doufám, že to zítra Znojmo zvládne a hrát ji nebude ani příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

A hraje ji snad? Ne. Hraje druhou dřeváckou. Docela mě pobavilo, když Petržela říkal, že by jste v 1. lize hráli střed. Uvidíte příští rok. Rozdíl je docela velkej.

Reagovat
HorajzmAmmann

To jo, a proto Teplice bojovali až do konce s Červenkou a Vošáhlíkem v základu o poháry Ty týmy v tom středu jsou lepší, ale nějak extra lepší taky určitě ne. Řekl bych, že takový Liberec nebo Duklu by Baník, Olomouc nebo Opava slušně potrápili a všechno od Bohemky dolů poráželi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Hráli by jste o záchranu.

Reagovat
HorajzmAmmann

nesouhlasím, ale to je jedno...

Reagovat
HorajzmAmmann

nebo takhle, s tímhle kádrem možná, ale zase věřím, že posílíme o 3-4 slušný hráče

Reagovat
Kang & Kodos

Letos byste byli v suchu, ale příští sezonu už by to taková rvačka kriplů bejt nemusela. Záleží, jaký posily přijdou. A samozřejmě, abyste to ještě zejtra neposrali

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ti ten ubreceny, bezpaterni zmrd za to stoji... Nestoji si ani za vlastni slova. At klidne v te Spartě shnije, chtel, co chtel, nam nechybi...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
twl

Je to hnus tvl,kterýkoliv hráč brna by chytil víc než ten veselý nebo jak se jmenoval!!!

Reagovat
Puskas

Teď je každopádně smutný.

Reagovat
mistr129

prohrál vám titul

Reagovat
smazaný uživatel

Lüftner "Váhal jsem, jestli do Kodaně jít nebo ne, ale rozhodlo to, že její trenér mě hodně chtěl, jinak bych tam nešel. Podle jeho slov se do mě prej úplně zamiloval" A starosta tě tam chce taky, blbe?

Reagovat
smazaný uživatel

homofobe !!!

Reagovat
smazaný uživatel

https://ctrlv.cz/Mo0G

Jinak jeste oficialita...gratulace kazimu k vyhre v Chacharlize a diky vsem co se na to v prubehu roku nevybodli a dohrali az do konce

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, tak ten Poznarův gól byl vlastňák

Reagovat
ZB 07

Štěpánek si dal v posledních dvou kolech tři vlastňáky

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Co sestava největších tragédů?

Reagovat
smazaný uživatel

11 klonů Michala Kadlece. V letošní sezóně to je kategorie sama pro sebe.

Reagovat
Kang & Kodos

Veselý - Matějů, Holek, Kadlec, Nitrianský - van Kessel, Casado, Kukec - Poznar, Mahmutovič, Pája Černý.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší zklamání této sezóny:

Koubek - Matějů, Holek, M. Kadlec, Flo - van Kessel, Bosančič, Čermák, Vůch - Poznar, V. Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Vuch?

Reagovat
frankiefcb

Flo, Vůch a Čermák jsou kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Flo asi neni zklamani, protoze jsem od nej nic necekal. Ale je strasne spatnej.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A Cermak zklamani je, cekalo se, ze bude hrat zaklad.

Reagovat
frankiefcb

jako totální zklámaní bych Čermáka neviděl, spíše průměr.

Reagovat
Kang & Kodos

Největší talent od dob Pelého skončí v Kazachstánu. Smiř se s tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ho skoda. Ale proc zklamani? Hral skvele celou sezonu.

Reagovat
Kang & Kodos

Ono vyčnívat v letošním Liberci neni zas tak těžký. A žádná sláva to ani tak nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt nechapu v cem je to zklamani?

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba čekal, že se tam vykope tak, že se dostane zpátky do Plzně, co já vim.

Reagovat
F.Torres

Flo? ten si svoje odehrál, to už spíš ten spartanskej rumun

Reagovat
smazaný uživatel

prosim psst. vzdyt vis jak to ve sparte chodi.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

ale neco pravdy na tom bude. az budete hrat 4. predkolo (moznaa) tak se vsichni spartani budou divit ze na kridle umi jenom centrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale už jenom těch pět asistencí ze šesti zápasů z něj nemůžou dělat totální průser. Kolik jich má Flo a Janža?

Reagovat
smazaný uživatel

klid. ja nerikam ze je spatnej ale budu se vopakovat - to ze hral backa asi bude mit svuj duvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišel na českou ligu jako nadstandartně technicky vybavený hráč. Ale současná Sparta je tak bídná, že by tam vyčníval i Pilík.

Reagovat
Pyroman

Ten důvod je totální demence celého našeho sportovního úseku.

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt nemá dobrý jen centry. Vždyť to je v naší lize úplný zjevení takovej technickej hráč. Samozřejmě to, že umí adresně nacentrovat je na naší ligu taky zjev. Z těch tří hráčů Flo, Janža, Vatajelu je Vatajelu nejlepší. To, že jsou ve Spartě dementi je druhá věc. Ano jeho slabinou jsou osobní souboje ale to si bohatě vynahradí. A ještě trochu i poziční hra směrem dozadu bych řekl ale to se dá naučit narozdíl od techniky atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

sestava Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Cukroušek01.04.2017 17:17#

Prohra Karvine v Liberci sa dala cekat.. a kdyz se podivam na jejich los do konce ligy, tak by me prekvapilo kdyby udelali vic jak 5 bodu. Bodove zabezpeci jsou a po odchodu OKD se potrebujou zabezpecit i jinak

100% presna predikce

Reagovat
Detektiv

Mind-blasting story!

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný příběh

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To máš z fb stránky Grafický odpad?

Reagovat
Didier Drogba

Příbram

Hradec

Slavia

Zbrojovka

Reagovat
db18

Šampdioni.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bezstarostny fotbal v Karvine. A takovy Wagner... Hahaha, ten, kdyby dnes vse trefil, tak da 4 branky (za polocas) urcite. Ale Hruby chytal fantasticky. Nicmene maji pro me 13 fanatiku Jablonce (z toho jedna holka) za dojezd, fandeni a za vlastni bavendo v sektoru.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Konečně se sen stal skutečností a po 8 letech jsme zase mistři

upřímně mi to přišlo, že to bylo víc jak 8 let...skoro věčnost ale je to tam

zápas byl ze začátku trochu nervozní, měl jsem dost obavy, aby jsme na to nedojeli, ale na druhou stranu jsem si říkal, že asi lepší, než kdyby jsme na ně vletěli od začátku a vedli třeba 1:0 a pak to v 2. poločase nějak zatáhli jako s Bolkou, kde to byly ve finále daleko větší nervy i v nastavení za stavu 2:0....dneska jsem začal věřit až po 2. golu Teclíka na 3:0...dneska a s Bolkou zahrál neskutečně a těmahle 2 zápasama zalepil zbytek jara uplne s prehledem a hodně nám v těhlech zápasech pomohl k tomu titulu před zápasem jsem měl i obavy ze zranění Murise, ale naštěstí jsme ho týmovou hrou nahradili a ten poslední krok zvládli a jsme konečně MISTŘI jo a Šilhavý 26 zápasů v lize bez porážky...to kloubouček

Reagovat
PlackaSKS

tecl dojem napravil, ale ne úplně. at takhle hraje dál a odpustim mu výkony typu dukla... jinak samozřejmě MISTŘÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

+ Mihalík odehrál jen 414 minut a Necid krásných 344 minut.

Reagovat
Kang & Kodos

Mihálik se hlavně zranil a na žádný Euro asi nepojede. Fakt povedený hostování. A u Necida jsem čekal, že nahradí Škodu, když (jestli) ho konečně někam pustí. Ale takhle by ho snad ani nechtěli

A Paixao

Reagovat
smazaný uživatel

A nejvtipnější na tom všem je, že se Mihálik zranil v zápase za B tým Crackovie.

Necid dojel skoro až na drtivý očekávání, protože měl nahradit Nikoliče, a přitom sám půl roku nehrál. Pak se fakt člověk nemůže divit, že na hřišti vypadal až komicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Necid je fakt hroznej.

Reagovat
pawelFCB

Ale ve slovenske lize hvezda...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín divný tým, jediný měl více bodů venku jak doma a dokonce o 7 bodů. Zajímavé taky je první místo Sparty v tabulce doma. Těm se asi hodně stýskalo po Praze když vyjeli ven.

Reagovat
Posledni Kovboj

protoze jim vyhovuje netvorit, zatahnout se a hrat na brejky.

To je samozrejme ke Zlinu, Sparte vyhovuje netvorit, zatahnout se a divat se, jak to Kadlec s Holkem domrdaj.

Reagovat
Spalovač šancí

Tecl do repre

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
C-M@ster

Já s ním už počítal v Dukla. Ta mohla být s takovou posilou silná.

Reagovat
Spalovač šancí

To bude takový pěkný slučák

https://youtu.be/l-ITv4OBV9c

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Oni si nedaj říct

Reagovat
Aldeano

Jak je na tom Procházka v Turecku?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

hlavne, ze v Tiki-taka rikal, ze s Plzni uz nejsou kamaradi

Reagovat
Spalovač šancí

To Vrba se Šádkem taky nebyli po Vrbově odchodu do repre

Reagovat
db18

V tiki-taka je zakázaný říct něco dobrýho o Plzni...

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák tam nepůjde.

Reagovat
Kang & Kodos

Právě, že teď už to je tutový

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Spalovač šancí

Ten pocit, když ti titul vystřílí Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Super sezóna. Rozšířila se špička na 3 týmy (předpokládám že se Sparta zvedne). Zlín byl jako zjeveni (sice jenom na podzim, ale zvládl pohár), Karviná taky hodně mile překvapeni. A hlavně spadla Příbram.

Věřim, že příští sezóna bude ještě lepší, Baník v lize (snad), Slavie do které se napumpuji další prachy, Sparta s Italským trenérem, Plzeň s Vrbou....

Ke spokojenosti by mi pomohl výprodej Jablonce a jeho následný pád do druhé ligy (omlouvám se všem 3 fanouškům Jablonce), stabilizace Příbrami ve druhé lize a aby Frýdek přestal dělat reklamu na divizni fotbal a začal něco hrát (pokud nespadne).

Reagovat
PavlíčeQ

Výprodej Jablonce nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vyjdou ostatní me přání, tak se s tím nějak smiřim. ale Pernicu a Hrubého bych chtěl vidět někde jinde, v o něco lepších týmech.

Reagovat
PavlíčeQ

To nevim, jestli je reálný. Zatím na 99% odejde Beneš, Jiráček a Wágner.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem četl, tak Beneš je v podstatě na odchodu a nevěřim, že by jste pustili i Pernicu. Hrubého by jste podle me oželit mohli, Bárta by ho podle me zvládl zastoupit.

Reagovat
PavlíčeQ

Bárta už dostal šanci a nepřesvědčil.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já předpokládám, že příští sezóna bude super. Křetínský vypadá, že do fotbalu začne sypat jak nikdy předtím. U nás je to jasný, číňani zadotujou další přestupák. Na Plzeň jsem zvědavej, sice budou mít soupisku skoro totožnou s rokem, kdy odešel Vrba, ale bude zajímavý jak se s tím sám Vrba popasuje. U Zlína se obávám, že bude trochu kopírovat Freiburg v budeslize, kdy budou hrát EL a zároveň u nás o záchranu. Dalšími zajímavými týmy k sledování budou podle mě teplice, jestli zachovají vzestupný trend z posledního půlroku, dukla, která se snad trochu zmátoří a zase bude hrát o poháry a pak oba nováčkové.

Reagovat
Posledni Kovboj

treba az do toho Danda nasype dalsich par set mega, tak mu konecne dojde, ze v nedostatku penez problem neni, udela si ve Sparte poradek a ja se nebudu muset bat, kdo si s nama zase vytre prdel pristi kolo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ohledně top 3 souhlasím.

Ohledně Zlína doufám, že využijí te injekce a příležitosti a zabydlí se mezi 4-6 mistem, ale taky mužou vyhořet jak papír a doplatit na to, uvidíme.

Teplice se podle me vrátí do průměru, ale Dukla by mohla dělat vítr v tabulce.

Osobne jsem strašně zvědavý na Sigmu a Baník.

Reagovat
C-M@ster

Jablonec by mohl jít do prdele a bylo by fajn, kdyby pokud teď půjde nahoru Baník, tak příště Opava.

Jako taky nic proti fans Jablonce, ale fotbal je tam prostě nezajímá. A klidně by mohl hrát o poháry rovnou Baník (což se nestaně) nebo aspoň Brno. Hlavně ne Bolka, kde na to taky mrdají.

Reagovat
AnthonyR

Dneska pěkný počasí a dobrej výkon kluků hlavně v druhym poločase Akorát jedna věc byla docela přes čáru - pyro. Já mám pyro na staďáku rád a když se to dokáže dobře zkombinovat s choreem, je to super. Jenže to je právě to, dokázat to smysluplně použít. Ten dotyčnej, co hodil petardu hasičovi skoro do tváře by se měl nad sebou těžce zamyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bude superpohár Slavia Praha-Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Super pohár už se nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,to je na h.vno

Reagovat
Logan

To je prostě naprosto famozní sezona !!!

Samozřejmě že to nebylo dokonalé, to nikdy není, ale ať si říká kdo chce co chce, tak ten titul je zasloužený ... že se některé zápasy nepovedly herně, některé ani výsledkově nic nemění na tom, že jsme hráli nejlepší fotbal v lize drtivou většinu sezony ... vždyť i v těch našich posledních mistrovských sezonách kdy jsme opravdu hráli skvelý fotbal jsme neměli ani tolik bodů, ani vstřelených golů .... když nastupoval Šilhavý, tak jsem mu nevěřil ani za mák, je možná dost pravděpodobný že se v další sezoně projeví ten jeho faktor, ale ten titul už nám prostě nikdo nevezme a ten pocit je fantastickej ... Prohráli jedinkrát v sezoně, dokud byl tým na vítězné vlně tak hrál super fotbal a když už t nešlo, tak se to prostě ubojovalo, i to musí umět mistr ... v rozhodujících chvílích kdy jsem moc nevěřil že to zvládnou, hlavně v Boleslavi, mě mile překvapili.

MISTŘIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!

Reagovat
.13

Gratulujem, zasluzene

Reagovat
Frick

https://abload.de/img/p9400217l0o0c.jpg Obrázek pro....

no, uhádnout to nebude těžký

Reagovat
miky10

♥ skvělá je

Reagovat
monty25

No konečně něco pořádnýho jsi sem dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ukáplo jí mlíko z kozy.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo už tuší, kteří hráči Slávii posílí a kteří opustí ?? Pište tipy !!!!

Reagovat
Gryphonheart

Škoda jen toho Hradce a výhry Dukly v Teplicích.. taky Lafata měl včera aspoň jeden dva góly přidat, těch 15 gólů není žádné terno..

Reagovat
Kang & Kodos

Neni no. Ale pro ostatní útočníky (kromě Škody a Mešanoviče) je strašná ostuda, že je utře za pár měsíců 36letej veterán z týmu v rozkladu, kterej většinu jara nastupoval jako AM. A ani k tomu nepotřeboval nějakej extra počet gólů. A stejně se k němu ani nepřiblížili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v té Slávii to nebylo postavené na jednom člověku...tam to pracovalo jako tým, jsou tam šikovní hráči a góly dávali téměř všichni..Frydrych se poslední zápasy prosazoval na obránce často, i DM Ngadeu 6 branek...kdežto, Sparta byla půl sezóny bez formy, kde se prosazoval pouze Lafič a proto skončili tak tragicky, jak skončili....přece jen, jak zmiňuješ, 36ti letý veterán neutáhne sám tým...a to, že právě on je nejlepší střelec Sparty, dělá ze Sparty ještě více tragicky komediální tým nikoliv pro ostatní týmy, kde střílí branky více hráčů z týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Lafata dělá komediálního útočníka z hype Škody.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Pravým králem střelců je Lafata. Má sice stejně gólů jako Škoda, ale ten kopal 4 penalty. Lafata jen 2.

Reagovat
Figi

Karvina snad nejlepsi ofenzivni vykon doma tuto sezonu. Tak jak valcovala Jablonec, tak tak nehrala ani ve druhe lize. Golovka za golovkou a stejne je z toho nakonec prohra 0-2. Hruby chytat az neskutecne. I pres prohru to, ale byla vyborna sezona .

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, souhlasim s tebou. Vcera Karvina mohla klidne vyhrat o 4-5 branek. Ale Wagner byl proti :-)

Reagovat
Skalda29

Zápas to byl pěkný, jen škoda neproměněných šancí no. Wagnera škoda slov, i tu penaltu mohl nechat někomu jinému Na druhou stranu Hrubý předvedl kvalitní výkon a několikrát Jablonec podržel. A chtělo by to zapracovat na středu, při tvorbě všichni stojící a schování za hráči. Janečka chyběl, aby udělal průvan.

Reagovat
Greny

Asi chtel v te Plzni zapadnout do kolektivu

No snad bude v poradku, každopádně Euro bude asi bez nej a to je citelna ztrata

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

"sportovního vozu Škoda Octavia RS"

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to je pravda, tak to je prostě kokot. Takhle si možná podělat kariéru. Hlavně že přežil.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Dement

Reagovat
Le Gunner

To je kretén...

Reagovat
Miguel19

Ten musel dostat solidní céres.

Reagovat
Posledni Kovboj

piiiico

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo by to řekl před rokem.. přijdou Číňani a hned vyhrajou titul Tvrdik to skvěle povodil..

Reagovat
dinss

Tak jsem se ptal Hromady jestli zůstane a bohužel nikoliv. Musím našemu vedení pogratulovat za kvalitní řízení klubu. Odvolání trenéra z prvního mista, prodání Ďuriše do Ruska za drobný, málo vytížený Ivanschitz, koupení Poznara, který se u nás jen trápil, pokud vyjdou ty prognózy o posilach a obchodech tak to bude ještě vtipnější a ono toho bude asi mnohem vic.

Škoda ztraceného titulu.... Snad si zahrajeme příští rok tu LM.

Reagovat
Losinho

Živulič ale Hromada prej nechce zůstat, s tím asi váš "nejlepší management v lize" nic neudělá

Reagovat
dinss

Ale chce zůstat a i kdyby nechtěl, máme na něj opci.

Reagovat
Bakary3

To je teda pekna blbost od Plzne..

Hromada do Slavie

Reagovat
Greny

A co maji drlat kdyz tam hrac pokracovat nechce?

Reagovat
Bakary3

Myslim, ze kdyz maji opci, se kterou ten hrac pri svym prichodu souhlasil, tak si ted muze rikat, co chce..

Muzem se dohadovat, smlouvu nikdo z nas nevidel, ale myslim, ze temer vzdy to tak je.

Reagovat
Greny

Tak na opci se dohodnou kluby, ale finalni rozhodnutí je vzdy na tom hraci a pokud nechce, tak jim je ta opce uplne na hovno

Reagovat
Bakary3

Nevim, myslim, ze v tom pripade si to osetri i s hracem.. Mozny jsou asi obe varianty.

Ale treba mas pravdu.

Reagovat
dinss

Chce jen ho nechce Vrba a raději koupí Živuliče.

Reagovat
Posledni Kovboj

my vs Plzen, kdo ma debilnejsi vedeni, round 374

Reagovat
Bosko
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Už trénuje do Plzně?

Reagovat
Kaspar
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
frank

Reagovat
lampas

To na euro asi nepojede...

Reagovat
Bosko

po vlastní ose určitě ne

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Kang & Kodos

Já trefil jako objev roku Čermáka. Sice spíš pro Rallye než pro fotbal, ale co už.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

koukam, ze mi konečně vyšla sázka na mistra ...ale v PL to bylo asi naivni

jinak se musim smát, že jsem GvK dal u nejlepšího nahravače a objevu roku

1. vyhozenej trener Panik stejne jako ty taky mimo ale nej střelce Lafatu jsem bohužel trefil (pokud se při rovnosti počítá míň zapasu a ne víc přihrávek na goly ...a ty postupujici z FNL asi taky nepodelam

Reagovat
Coutinho10

*tak u GvK jsem dal hráč roku ne objev roku....objev mám Čermáka a ten nabral smysl až dnes

Reagovat
Kang & Kodos

Já dal Kadlece, to je snad ještě horší

Reagovat
Coutinho10

jo asi si můžeme podat ruce no

Reagovat
Hokaido

Gino se ti povedl, no. Člověk si vždycky myslí, jak tomu rozumí, a ono ne.

Reagovat
Coutinho10

jojo ale přitom v tý době to fakt vypadalo nadějně ..si pamatuju, jak jsme díky němu vyřadili Levadii po prohře 3:1 u nich...doma krásně 2:0 a on to celý režíroval, ale bohužel mu došel dech nějak moc rychle a nic z toho nebylo, ale aspoň jsme neskončili hned ve 2. předkole EL

Reagovat
ZB 07

Teda sestupující jsem trefil hezky...a u Pulpita jsem se seknul jen o jeden zápas, škoda

Reagovat
Coutinho10

sestupující Vyšehrad

Reagovat
ZB 07

ale hned jsem se opravil

Reagovat
Coutinho10

jojo, ale jinak dobrej odhad u obou sestupujicich

Reagovat
KingMaster13

No počkej ale on ten Vyšehrad si v tý ČFL nevede zrovna dobře

Reagovat
Coutinho10

ted na to koukam no...takze nebyl daleko od pravdy

Reagovat
Blasphemer

Já se tipovakčy nezúčastnil, takže teď můžu říkat, že jsem uhádl všechno.

Reagovat
Shevchenko

Jak většina tipuje na postup Znojmo a hlavně Sokolov

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, to nemoch dat Lafi o gola vic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, jak jste na tom s docházkou?

Já mám doma 15/15, venku 11/15 a pohár doma i venku komplet.

Reagovat
JarousFCB

doma 0/15, venku 12/15 pohár jenom Břeclav

Reagovat
JarousFCB

z toho jsem jel do Znojma a Olomouce na kole a z Budějovic + Žižkova jsem jel jenom zpátky na kole.

Reagovat
REPLIKATOR

Teplice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele